Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

КАКО ЗОМБИРАЈУ САПИЈЕНСЕ
КАКО ЗОМБИРАЈУ САПИЈЕНСЕ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВOГ РАЗУМА,

АКО СУМЊАТЕ У МОГУЋНОСТ ЗОМБИРАЊА САПИЈНСА ОД СТРАНЕ НЕПОЗНАТОГ МАНИПУЛАТОРА У ТОКУ СНА, ТАКО ДА НА ОДРЕЂЕНУ ЛОЗИНКУ ГОВОРИ И РАДИ ОНО ШТО ДРУГИ ЖЕЛИ, ДОКАЗАЋЕМО ВАМ ДА НИСТЕ У ПРАВУ ! ИЗЛАЖЕМО ВАМ ДЕЛОВЕ АУТЕНТИЧНИХ ДОКАЗА ИЗ КЊИГЕ


Прокопенко Игорь Станиславович  
Штурм сознания. = Правда о манипулировании сознанием человека2012 г.
УДК 141.339 ББК 86.42 П 80
П 80 / Игорь Прокопенко. — М. : Эксмо,. — 384 с. — (Военная тайна с Игорем Прокопенко).
ISBN 978-5-699-55217-7

У СВОЈОЈ КЊИЗИ ПОЗНАТИ ДОКУМЕНТАРИСТА ИГОР ПРОКОПЕНКО ГОВОРИ О ТОМЕ, КАКО ТАЈНЕ СЛУЖБЕ РАЗНИХ ДРЖАВА РАЗРАЂУЈУ ТЕОРИЈУ И ПРАКСУ МАСОВНОГ ЗОМБИРАЊА ЉУДИ, ПРИПРЕМАЈУ ТАКО ЗВАНЕ „СЛИПЕРЕ“ КОЈИ МОГУ, НАЛАЗЕЋИ СЕ НА УДАЉЕНУ ХИЉАДАМА КИЛОМЕТАРА, УЋИ У САЗНАЊЕ НА ПРИМЕР СТАРЕШИНИ РУСКОГА МИД-А ИЛИ НАЧЕЛНИКУ ШТАБА ОРУЖАНИХ СИЛА НЕКЕ ДРЖАВЕ..... ВОДЕЋИ САРАДНИЦИ ТАЈНИХ СЛУЖБИ И ПОЗНАТИ НАУЧНИЦИ КОМЕНТАРИШУ СЕНЗАЦИОНАЛНЕ РЕЗУЛТАТЕ ЈЕДИНСТВЕНИХ ЕКСПЕРИ МЕНАТА, КОЈИ СЕ ОБАВЉАЈУ У СПЕЦИЈАЛИЗОВАНИМ ЛАБОРАТО РИЈАМА.

МАЛО КО ЗНА ШТО СЕ У ПРВОЈ ГОДИНИ ПОСЛЕ РАСПАДА СССР "ДОБРОВОЉНО" ЗАВРШИО РАДНИ ВЕК 1700 ПАРТИЈСКИХ РАДНИКА, А У КАБИНЕТУ ПРЕДСЕДНИКА ЈЕЉЦИНА ЈЕ ОТКРИВЕНА ЧУДНА НАПРАВА. ПОСЛЕ ИСТРАГЕ, УСТАНОВИЛО СЕ ДА ЈЕ ТАЈ МЕХАНИЗАМ ВИСОКОФРЕКВЕНТНИ ГЕНЕРАТОР, КОЈИ ЈЕ СПОСОБАН ДЕЛОВАТИ НА ПСИХУ ЧОВЕКА. КАКО СЕ ОН ПОЈАВИО У КАБИНЕТУ ПРВОГ ЧОВЕКА ДРЖАВЕ, И ДАЛИ ЈЕ ОН БИО УЗРОК ЕКСТРАВАГАНТНОГ ПОНАШАЊА БОРИСА НИКОЛАЈЕВИЋА У ЗАДЊИМ ГОДИНАМА ЊЕГОВОГ УПРАВЉАЊА ДРЖАВОМ ?

КАКВЕ НЕОГРАНИЧЕНЕ МОГУЋНОСТИ СЕ СКРИВАЈУ У ОБЛАСТИ МАНИПУЛАЦИЈЕ МАСОВНИМ САЗНАЊЕМ ? ПО МИШЉЕЊУ АУТОРА, ОДГОВОРИ НА ТА ПИТАЊА МОГЛА БИ БАЦИТИ НОВУ СВЕТЛОСТ НА МНОГЕ ТАЈНЕ ВИСОКЕ ПОЛИТИКЕ И НЕВИДЉИВОГ РАТА, КОЈИ СЕ ВОДИ ИЗМЕЂУ МОЋНИХ ДРЖАВА ЗА ПРЕВЛАСТ НА СВЕТУ. ЈЕР, САВРЕМЕНИМ МЕТОДАМА ЈЕ МОГУЋЕ ОВЛАДАТИ НЕОГРАНИЧЕНОМ  ВЛАШЋУ И ОБЕЗБЕДИТИ ДА ЉУДИ ИСПУЊАВАЈУ БИЛО КАКВЕ НАЛОГЕ !


УДК 141.339 ББК 86.42
© Прокопенко И., 2012 © ООО «Акцепт», 2012 © ООО «Телекомпания «Формат ТВ», 2012
ISBN 978-5-699-55217-7 © Оформление. ООО «Издательство «Эксмо», 2012

Содержание

Вместо предисловия ………
Глава 1. Незримая война ………
Глава 2. Психотронное оружие ………
Глава 3. В бой идут одни мертвецы ………
Глава 4. В лабиринтах памяти ………
Глава 5. Оружие мысли ………
Глава 6. На частоте тонкого мира ………
Глава 7. Обратная сторона души ………
Глава 8. Дети индиго ………
Глава 9. Нострадамус XX века ………
Глава 10. Жизнь после смерти ………
Глава 11. Россия 2017 ………
Глава 12. Судьба провокатора ………
Глава 13. РудольфГесс — посланник дьявола
Глава 14. Тайная война в Тибете ………
Глава 15. Магия Николы Теслы ………
Глава 16. Тайна башни Уорденклиф ………
Глава 17.100 лет апокалипсиса ………
Глава 18. История безумия ………
Глава 19. Лаборатория ядов ………
Глава 20. Эликсир советского алхимика
Глава 21. Идеальный солдат ………
Глава 22. Терминаторы и киборги. Тайна происхождения ………
Послесловие ………

 УМЕСТО ПРЕДГОВОРА 

20 ОКТОБРА 2011 ГОДИНЕ, СВИ СВЕТСКИ ТВ КАНАЛИ ПОКАЗАЛИ СУ КАКО СЕ СЕКРЕТАР САД ХИЛАРИ КЛИНТОН СМЕЈАЛА ГЛЕДАЈУЋИ ВИДЕО ЗАПИС ИЖИВЉАВАЊА РУЉЕ НАД МУАМЕРОМ ГАДАФИЈЕМ, КОЈИ ЈЕ КРВАРИО. УМИРУЋЕМ ЧОВЕКУ , СА КОЈИМ СЕ ОНА ПРЕ НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ ПОЗДРАВЉАЛА У БЕЛОМ ДОМУ. „ БИО ЈЕ ГАДАФИ – ВЕСЕЛО ЈЕ КОМЕНТРИСАЛА ПРЕД ЦЕЛИМ СВЕТОМ ПРВА ЛЕДИ АМЕРИКЕ – МИ ДОШЛИ И НЕМА ГАДАФИЈА !“

У ТОМ КОНТЕКСУ ЈЕ КЉУЧНА ФРАЗА „ МИ ДОШЛИ“  МИ – ТО ЈЕ СВЕТСКА ДРЖАВА, КОЈА ЈЕ СПРЕМНА НА СВАКУ ПРЕВАРУ И МРСКОСТ, ЦИНИЧНУ ОБМАНУ И ПРИМЕНУ БИЛО КАКВИХ СРЕДСТАВА, ЗА ОСТВАРИВАЊЕ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА.
  
УВЕРЕН САМ ДА ЈЕ ТА СЦЕНА МУЧЕЊА ГАДАФИЈА НАМЕЊЕНА МНОГИМ ЛИДЕРИМА, КОЈИ СЕ СУПРОСТАВЕ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ, УСТАНОВЉЕНОМ ПОСЛЕ РАСПАДА СССР – А. РУБИКОН СЕ ДЕСИО, И НА МЕСТУ ГАДАФИЈА СЕ МОЖЕ НАЋИ БИЛО КО. БИЛО КО – ТО ЗНАЧИ НЕ САМО АХМАТИНЕЏАД ИЛИ ЛУКАШЕНКО..... АМЕРИЧКИ СЕНАТОР МАКЕНАН ЈЕ ВЕЋ УПОЗОРИО ПУТИНА : „ВЛАДИМИРЕ – СА ПОДСМЕХОМ ЈЕ НАПИСАО – ПРИМЕР ГАДАФИЈА ЈЕ ДРУГИМА ПОУКА“. ДАЛИ ЈЕ БАШ ТАКО, ПИТАМО ЧИТАОЦА ? У 21 ВЕКУ И РУСИЈИ – НАЈВЕЋОЈ ДРЖАВИ. ДАЛИ ЈЕ БАШ СВЕ МОГУЋЕ У САВРЕМЕНОМ СВЕТУ ?

НЕКОЛИКО НЕРЕШЕНИХ КРЕМЉОВСКИХ ПРОБЛЕМА ( А ПРИМЕРЕ ТАКВИХ ПОЈАВА СЕЋАМО СЕ ИЗ 80-ТИХ ГОДИНА) И МЕЂУНАРОДНЕ СИЛЕ УЗМУ ПОД КОНТРОЛУ „СВЕТСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ“ НАШ „ТОПОЉ“.

СЕЋАМ СЕ ИСТУПАЊА МАРГАРЕТ ТАЧЕР СА КРАЈА 80-ТИХ, КАДА ЈЕ ГВОЗДЕНА ЛЕДИ У ВЕЗИ ЕКОЛОШКЕ СИТУАЦИЈЕ НА БАЈКАЛУ ИЗЈАВИЛА: „ЖИВОТНО ВАЖНИ РЕСУРСИ ТРЕБА ДА ПРИПАДАЈУ ЦЕЛОМ ЧОВЕЧАНСТВУ“ МИСЛЕЋИ НА НАШЕ ЗАЛИХЕ ПИТКЕ ВОДЕ. У НАС ЈЕ МНОГО, А ТАМО – НЕГДЕ ЈЕ МАЛО ! И ПОСЛЕ ДЕСЕТАК ГОДИНЕ, ДЕСИЛА СЕ ПЕРЕСТРОЈКА СА РАСПАДОМ СССР-А!

АЛИ РУСИЈА ЈЕ ОПСТАЛА. И СА БАЈКАЛОМ И СА НАФТОМ И СА АТОМСКИМ ПОТЕНЦИЈАЛОМ. И ТА ЧИЊЕНИЦА, ПО ПРЕТХОДО ИСКАЗАНОМ, ОМЕТА РАЗВОЈ И УСПОСТАВЉАЊЕ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА. РАСПАДОМ СССР-А СУПАРНИШТВО ВЕЛИКОХ ДРЖАВА СЕ НИЈЕ ПРЕКРАТИЛО, ВЕЋ НАСУПРОТ ТОМЕ СЕ ПОВЕЋАВА. МОЖЕ СЕ РЕЋИ ДА СЕ ОД 1945 ГОДИНЕ, У СВЕТУ ВОДИ НОВИ СВЕТСКИ РАТ. АЛИ ТАЈ РАТ НИЈЕ ВИДАН. ПОЉЕМ БИТКЕ СЕ НЕ ЈАВЉАЈУ ГРАДОВИ И КОПНО, МОРА И ОКЕАНИ – ВЕЋ САЗНАЊЕ ЉУДИ. РЕЧ ЈЕ О ОБИЧНОЈ ИДЕОЛОШКОЈ И ИНФОРМАЦИОНОЈ БОРБИ. РЕЧ ЈЕ О ТОТАЛНОЈ КОНТРОЛИ НАД САЗНАЊЕМ И ПОДСАЗНАЊЕМ ВОЈНИКА ПРОТИВНИКА И СТАНОВНИШТВА ЦЕЛИХ ДРЖАВА!

ПРИ ЧЕМУ СУ СВА СРЕСТВА ДОЗВОЉЕНА. ПО УЗОРУ НА ГАДАФИЈЕВ СЛУЧАЈ, КАКО ТВРДИ АМЕРИКА. ЗА РАЗЛИКУ ОД САДАМА ХУСЕИНА, КОЈИ ЈЕ КУРДЕ ТРОВАО ГАСОМ, ГАДАФИЈА НИСУ ОПТУЖИЛИ ЗА АТОМСКИ ПРОГРАМ, ОД КОГА СЕ ЗА РАЗЛИКУ ОД ИРАНА, ДОБРОВОЉНО ОДРЕКАО. ОДГОВОР ЈЕ ПРОСТ, НИЈЕ РЕЧ О ПРИРОДНОМ ГАСУ, ПО КОМЕ ЛИБИЈА ЗАУЗИМА ДРУГО МЕСТО У СВЕТУ. ПРОСТО САД УСПОСТАВЉА НОВУ КОНФИГУРАЦИЈУ СИЛА НА ПЛАНЕТИ. НИШТА ПОСЕБНО НЕМА У ТОМЕ!
  
ЗАШТО САМ СЕ ТАКО ДУГО ЗАДРЖАО НА ДОГАЂАЈЕ У ЛИБИЈИ ? АКО ПОГЛЕДАМО НА СИРИЈУ, МНОГО ГОДИНА РАЗДИРАНУ ЕТНИЧКИМ И СОЦИЈАЛНИМ ПРОБЛЕМИМА И НА ЕГИПАТ И ЊЕГОВЕ ДУГОГОДИШЊЕ ЕКОНОМСКЕ ПРОБЛЕМЕ. У ЛИБИЈИ – СМИРЕНОЈ ДРЖАВИ, НИЈЕ БИЛО НИКАКВИХ КРВАВИХ ДОГАЂАЊА. МАЛО КО ЗНА ДА ЈЕ ЛИБИЈА ПО ОЦЕНИ ЗАПАДНИХ ЗАПАДА, ИМАЛА ЈАКО ВИСОК ЖИВОТНИ СТАНДАРД. СОЦИЈАЛНОМ СТАТУСУ ЛИБИЈАЦА, МОГЛИ СУ ПОЗАВИДЕТИ НЕ САМО ГРЦИ ИЗ ЕВРОЗОНЕ.... И ТАДА СУ СЕ НА ОБАЛАМА ЛИБИЈЕ ПОЈАВИЛИ АМЕРИЧКИ НОСАЧИ АВИОНА И ИЗБОМБАРДОВАЛИ ПОЛА ДРЖАВЕ. УВЕЛИ ГОМИЛУ ПЛАЋЕНИКА И РАСТРЗАЛИ ПОРОДИЦУ ГАДАФИЈА – НА РАДОСТ ДРЖАВНОГ СЕКРЕТАРА САД ! ЗАШТО ? 
  
НИСАМ ПРИСТАЛИЦА ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ. И НЕ МИСЛИМ ДА СУ НЕПРИЈАТЕЉИ СВИХ НАШИХ МУКА АМЕРИКАНЦИ, МАСОНИ ИЛИ НЕКА ТАЈНА СВЕТСКА ВЛАДА. ПРОСТО РЕЧЕНО, СВАКО ИМА СВОЈ ЛИЧНИ ИНТЕРЕС. ОПТУЖИВАТИ САД ЗА РАСПАД СССР-А ЈЕ ТАКОЂЕ ГЛУПО. КАКО СЕ ЉУТИТИ НА КИШУ, АКО НЕМАТЕ КИШОБРАН? ВАШ КИШОБРАН ЈЕ ВАШ ПРОБЛЕМ ! КАДА ЈЕ РЕЧ О ДРЖАВАМА КОЈЕ ИМАЈУ АТОМСКО НАОРУЖАЊЕ , ТУ ПРАВИЛА НЕМА. СВЕ ЈЕ ДОЗВОЉЕНО !

МАЛО КО ЗНА ДА ЈЕ У КАБИНЕТУ ПРЕДСЕДНИКА ЈЕЉЦИНА  ОТКРИВЕНА ЧУДНА НАПРАВА. ПОСЛЕ ИСТРАГЕ, УСТАНОВИЛО СЕ ДА ЈЕ ТАЈ МЕХАНИЗАМ ВИСОКОФРЕКВЕНТНИ ГЕНЕРАТОР, КОЈИ ЈЕ СПОСОБАН ДЕЛОВАТИ НА ПСИХУ ЧОВЕКА. КАКО СЕ ОН ПОЈАВИО У КАБИНЕТУ ПРВОГ ЧОВЕКА ДРЖАВЕ, И ДАЛИ ЈЕ ОН БИО УЗРОК ЕКСТРАВАГАНТНОГ ПОНАШАЊА БОРИСА НИКОЛАЈЕВИЋА У ЗАДЊИМ ГОДИНАМА ЊЕГОВОГ УПРАВЉАЊА ДРЖАВОМ ?

ТАКОЂЕ ЈЕ НЕПОЗНАТО, ЗАШТО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈУСПЕШНИЈИХ ПРЕСЕДНИКА АМЕРИКЕ, РОНАЛД РЕГАН, СВОЈУ ИНАГУРАЦИЈУ ОБАВИО У ПЕТ САТИ УЈУТРО. ОДГОВОРИ НА ТА ПИТАЊА БИ МОГЛИ ОСВЕТЛИТИ МНОГЕ ТАЈНЕ СВЕТСКЕ ПОЛИТИКЕ.
  
ВЕЋ ДВАДЕСЕТ ГОДИНА СА ЕКИПОМ „ВОЈНА ТАЈНА“ МИ РАДИМО У ТАЈНИМ АРХИВИМА, САБИРАЈУЋИ ДОКУМЕНТА, СВЕДОЧАНСТВА И ОЧЕВИДАЦА ТАЈНЕ БОРБЕ КОЈУ МНОГО ГОДИНА ВОДЕ СПЕЦИЈАЛНЕ СЛУЖБЕ ЗА КОНТРОЛУ УМА КОД ЉУДИ. ЧИЊЕНИЦЕ, КОЈЕ СМО УСПЕЛИ ДА САКУПИМО, ПОКАЗАЛЕ СУ СЕ НЕВЕРОВАТНИМ. О ЊИМА НЕМА САОПШТЕЊА У ТВ НОВОСТИМА И У ДНЕВНОЈ ШТАМПИ. НАСУПРОТ ОД ТОГА, ТАЈНЕ СЛУЖБЕ РАЗНИХ ДРЖАВА ИХ САКРИВАЈУ, ЈЕР БИ СЕ ИСИНА ПОКАЗАЛА СТРАШНИЈОМ ОД АТОМСКЕ АПОКАЛИПСЕ!
  
ЧИНИ СЕ НЕВЕРОВАТНО ДА СЕ У САСТАВУ ТАЈНИХ СЛУЖБИ НАЛАЗЕ ЉУДИ ТЗВ „СЛИПЕРИ“ КОЈИ МОГУ СА УДАЉЕЊА ОД ХИЉАДА КОЛОМЕТАРА, УЋИ У САЗНАЊЕ РУКОВОДИОЦА НЕКЕ ДИПЛОМАТСКЕ СЛУЖБЕ, И САЗНАТИ НА ПРИМЕР ШТА СЕ ДЕШАВА САДА У СИРИЈИ ! ТО СЕ ЧИНИ КАО БАЈКА ИЛИ БЕСМИСЛЕНА ШАЛА. АЛИ ПОСТОЈЕ ДОКАЗИ ДА ТО НИЈЕ ТАКО! ПОСТОЈЕ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ, КОЈЕ ФУНКЦИОНИШУ У РУСИЈИ, САД И ДРУГДЕ У СВЕТУ !

МАЛО КО ЗНА О ОБИМНИМ ЕКСПЕРИМЕНТИМА, КОЈЕ СУ У ПРАКСИ 70ТИХ ГОДИНА СПРОВОДИЛЕ САД И СССР НА МАНИПУЛАЦИЈИ САЗНАЊА ВЕЛИКИХ СКУПИНА ЉУДИ. ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕЂАЈИ ПОСТАВЉАНИ СУ НА ТЕРИТОРИЈИ ЗАТВОРЕНИХ ОБЈЕКАТА И РЕЈОНА. ПО КОМАНДИ УРЕЂАЈИ СУ ЕМИТОВАЛИ ВИСОКОФРЕКВЕНТНЕ ИМПУЛСЕ, ЗАТИМ СУ СЕ ДЕШАВАЛА СКРИВЕНА СМОУБИСТВА ГРАЂАНА. ТАДА СЕ И ПОЈАВИО НАЗИВ „ПСИ – ГЕНЕРАТОР“. ТАКВЕ УРЕЂАЈЕ ЈЕ ПРИМЕНИО И САКАШВИЛИ, ЗА РАСТЕРАВАЊЕ ДЕМОНСТРАНАТА И ПОЛИТИЧКИХ ПРОТИВНИКА.
  
БОРБА ЗА КОНТРОЛУ САЗНАЊА ЉУДИ И САД ЈЕ АКТУЕЛНА И НЕ ПРЕКИДА СЕ. ЈАВЉАЈУ СЕ НОВЕ МЕТЕ КАО АФГАНИСТАНСКИ МУЏАХЕДИНИ, ЧЕЧЕНСКИ БОРЦИ, КИНЕСКИ ШПИЈУНИ. И ЗА РАЗЛИКУ ОД АТОМСКОГ НАОРУЖАЊА КОЈЕ ИСТРАЖУЈУ МЕЂУНАРОДНЕ КОМИСИЈЕ, ОВО ОРУЖЈЕ ЈЕ ВАН СВАКЕ КОНТРОЛЕ !

ЕВО ЈЕДНА ЧИЊЕНИЦА. ОДМАХ ПОСЛЕ РАСПАДА СССР-А ИЗВРШИО ЈЕ СМОУБИСТВО НИКОЛАЈ КРУЧИНА, ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕР ЦК КПСС, КОЈИ ЈЕ БИО ОДГОВОРАН ЗА ПАРТИЈСКУ КАСУ, КАО И ОСТАЛИХ 1700 ПАРТИЈСКИХ ФУНКЦИОНЕРА. ПОВЕРОВАТИ У ТОЛИКИ БРОЈ МЕНТАЛНО НЕСТАБИЛНИХ ОСОБА, НИЈЕ МОГУЋЕ. МНОГО ЈЕ ВЕРОВАТНИЈЕ, ДА ЈЕ НЕКОМЕ БИЛО ВАЖНО ДА СЕ УКЛОНЕ ЉУДИ, КОЈИ СУ ЗНАЛИ „НЕПОЖЕЉНЕ“ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ЈАВНОСТ. ТАКВИХ ДОКАЗА ИМА ПУНО, И ОНИ СУ ДОКАЗ ДА СЕ И ДАЉЕ ВОДИ НЕВИДЉИВИ РАТ ! А КАКО ЋЕ ДАЉЕ ДА СЕ РАЗВИЈА СИТУАЦИЈА – НИКО НЕ ЗНА !

                                                                                                                         И. ПРОКОПЕНКО


У ПРИЛОГУ МОЖЕТЕ ПРОЧИТАТИ ЦЕО ТЕКСТ И ПОГЛЕДАТИ ВИДЕО СПОТ.

УМ – УДРУЖЕНА МИСО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Штурм сознания. Правда о манипулировании сознанием человека


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP