Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

КОСМИЧКИ РАЗУМ, САЗНАЊЕ И ГРАВИТАЦИЈА


КОСМИЧКИ РАЗУМ, САЗНАЊЕ И ГРАВИТАЦИЈА 

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА

 
СТИЧЕ СЕ УТИСАК ДА ЈЕ ЗА НАШ ЦИКЛУС ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ САПИЈЕНСА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, ПРАВА СТРУКТУРА ПРОСТОРА БИЛА СКРИВЕНА, ТАКО ДА МИ САПИЈЕНСИ НИСМО БИЛИ У СТАЊУ ДА САГЛЕДАМО ПРАВУ ПРИРОДУ КОСМИЧКОГ УМА, САЗНАЊА, ГРАВИТАЦИЈЕ, СЛОБОДНЕ ЕНЕРГИЈЕ  И ДРУГИХ ЗНАЧАЈНИХ ПОЈАВА  И ПРОЦЕСА У ОКРУЖЕЊУ.

 МОЖЕ СЕ ПРЕДПОСТАВИТИ ДА ЈЕ ТО БИО ОСМИШЉЕН ПОТЕЗ НАШИХ УЧИТЕЉА, ЈЕР СМО У СВОМ ДОСАДАШЊЕМ РАЗВОЈУ ИСПОЉИЛИ ДОВОЉНО АГРЕСИЈЕ ПРЕМА СВОЈИМ САПЛЕМЕНИЦИМА И ПЛАНЕТРАНОМ ОКРУЖЕЊУ, ДА ЈЕ ТАКАВ ПОТЕЗ У ПОТПУНОСТИ ОПРАВДАН ! 

 У ЗАДЊИМ ДЕКАДАМА 20 И ПОЧЕТКОМ 21 ВЕКА, УПРКОС ЕСКАЛАЦИЈИ ЗЛА НА  НАШОЈ ПЛАНЕТИ, ПОЛАКО СЕ ДИЖЕ ИЗМАГЛИЦА НЕЗНАЊА И ЗАБЛУДА ИЗ  ОБЛАСТИ НАУКЕ. НОВЕ ИДЕЈЕ ИНДУКОВАНЕ ОД СТРАНЕ КОСМИЧКОГ РАЗУМА, УСМЕРАВАЈУ НАС НА КА НОВИМ САЗНАЊИМА И ХАРМОНИЈСКИМ ПРОЦЕСИМА.


СУШТИНА ПРОБЛЕМА НАШЕГ НЕ РАЗУМЕВАЊА СТРУКТУРЕ ПРОСТОРА, СВОДИ СЕ НА ИСКЉУЧЕЊE МОГУЋНОСТИ ЈЕДНОВРЕМЕНОГ ПОСТОЈАЊА ЕЛЕКТРОНА И ПОЗИТРОНА У СВАКОМ АТОМУ ЗБОГ МОГУЋЕ АНИХИЛАЦИЈЕ. МЕЂУТИМ У СТВАРНОСТИ ОНИ КОЕГЗИСТИРАЈУ ЈЕДНОВРЕМЕНО У СВАКОМ АТОМУ ПРОСТОРА И МАТЕРИЈЕ - БЕЗ АНИХИЛАЦИЈЕ, ЈЕР ЕЛЕКТРОН СЕ ИСПОЉАВА ПРЕКО ПОЈАВЕ ГРАВИТАЦИЈЕ И ЕЛЕКТРИЧНОГ ПОЉА, А ПОЗИТРОН ПРЕКО СЛАБИХ СИЛА И ВИБРАЦИОНОГ ПОЉА ! ПРОБЛЕМ НАШЕГ НЕ РАЗУМЕВАЊА СУШТИНЕ ПОЈАВЕ, ПОСЛЕДИЦА ЈЕ САМО ПОЛОВИЧНОГ ОПАЖАЊА И ПРИМЕНЕ, СТВАРНОГ МОДЕЛА КОЈИ ЈЕ ОПИСАН.


НАДАЈМО СЕ ДА ЋЕ ОВА ПОЈАВА УСМЕРИТИ НАШУ МЕНТАЛНУ ЕНЕРГИЈУ ПРЕМА ЉУБАВИ, ВЕЋОЈ ТОЛЕРАНЦИЈИ,  СТВАРАЛАШТВУ И ХАРМОНИЈИ МИСЛИ. ЗАТО ВАС ПОЗИВАМО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЛИНКОВЕ У ПРИЛОГУ.

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМОГравитация (природа ТЯГОТЕНИЯ)
Эфирная турбина вращается быстро с энергией НЛО

Ткань мироздания. Фильм 1 - что такое ткань мироздания

Ткань мироздания. Фильм 2 - технологии НЛО

МКУ 27.07.2012. Черняев Анатолий Федорович "Гравитация"


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP