Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

КОНТАКТИ ПОСТОЈЕ


КОНТАКТИ ПОСТОЈЕДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,УКОЛИКО СТЕ СУМЊАЛИ У ПОСТОЈАЊЕ И АКТИВНОСТИ НЕКИХ ДРУГИХ РАЗУМНИХ БИЋА НА "НАШОЈ" ПЛАНЕТИ, ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО СПОТ У ПРИЛОГУ. У ОВОМ ВИДЕО МАТЕРИЈАЛУ  ИСТИНУ О ДОГАЂАЈИМА ИЗНОСЕ ПРОФЕСИОНАЛНО АНГАЖОВАНИ ПОЈЕДИНЦИ. МОЖДА ПЛАНЕТА И НИЈЕ НАША ? 


ОБРАТИТЕ ПОСЕБНУ ПАЖЊУ НА ИЗЛАГАЊЕ АЛЕКСЕЈА САВИНА НА МИНУТАЖИ 1.02.00, КОЈИ ИЗНОСИ ПОДАТКЕ О ДИРЕКТНИМ КОНТАКТИМА ДРЖАВЕ СССР ДО 1993 ГОДИНЕ СА ДРУГОМ РАЗВИЈЕНИЈОМ ЦИВИЛИЗАЦИЈОМ, У КОЈИМА ЈЕ И ОН ЛИЧНО УЧЕСТВОВАО. 


КОНТАКТИ СУ НАВОДНО ОБУСТАВЉЕНИ 1993 ГОДИНЕ, КАДА ЈЕ КОЛАБИРАО СССР - А НА  ВЛАСТ ДОШЛА НОВА ЕКИПА ДРЖАВНОГ РУКОВОДСТВА  У РУСИЈИ. ДАЛИ СУ ЗАИСТА ОБУСТАВЉЕНИ КОНТАКТИ СА ПРЕСТАВНИЦИМА НАПРЕДНИЈЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, ВИДЕЋЕМО УСКОРО. У МЕЂУВРЕМЕНУ ЈЕ ПОНОВО ДОШЛО ДО ПРОМЕНА У РУСИЈИ.


СИГУРНО ЈЕ ДА ЗАПАД ИМА СВОЈЕ МЕНТОРЕ, КОЈИ УСМЕРАВАЈУ АКТИВНОСТИ САПИЈЕНСА КА УНИШТЕЊУ ПОСТОЈЕЋЕГ МОДЕЛА  ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ И УВОЂЕЊУ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА, СА ТОТАЛИТАРНОМ КОНТРОЛОМ ЈЕДИНКИ....  А ШТА О ТОМЕ МИСЛЕ ОСТАЛИ „ПОСМАТРАЧИ“? 


НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ВАМ ОВО САЗНАЊЕ БИТИ ОД КОРИСТИ ДА БОЉЕ РАЗУМЕТЕ ТЕКУЋА ЗБИВАЊА И ОНА КОЈА ПРЕДСТОЈЕ У БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ.


УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !


День космических историй №11. НЛО. Дело особой важности

Секретные территории. Братство Вселенной


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP