Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

САЗНАЊЕ И КОСМИЧКО ИНФОРМАЦИОНО ПОЉЕ


САЗНАЊЕ И КОСМИЧКО ИНФОРМАЦИОНО ПОЉЕДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ВЕЋ СМО У НЕКОЛИКО НАВРАТА ПИСАЛИ О ХОЛОГРАФСКОЈ СТРУКТУРИ КОСМИЧКОГ РАЗУМА У КОМЕ ЈЕ НАША СВЕСТ ЈЕДАН МАЛИ ДЕО ТОГ СИСТЕМА, БОГА ИЛИ ТВОРЦА , СА ЗАМАГЉЕНОМ ПРЕДСТАВОМ О  ЦЕЛИНИ, КОЈОЈ ПРИПАДА.


ИСТО ТАКО ДАЛИ СМО ДЕФИНИЦИЈУ ЧОВЕКА , КОЈИ ЈЕ УСТВАРИ МАЛИ ХОЛОГРАМСКИ ПЛАЗМОИД, УСАЂЕН У МАТЕРИЈАЛНО, УГЉО – ВОДОНИЧНО ТЕЛО, КОЈЕ КОРИСТИ ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ А ОНДА ГА МЕЊА ЗА НЕКО СЛИЧНО ИЛИ МАЛО ДРУГАЧИЈЕ СТАНИШТЕ. НА ОВОЈ ИЛИ НЕКОЈ ДРУГОЈ ПЛАНЕТИ.  У ТОМ КОНТЕКСТУ, СВЕ ЈЕДИНКЕ РАЗУМНИХ И ДРУГИХ ТВОРЕВИНА, ПОВЕЗАНЕ СУ СА ЦЕНТРАЛНИМ ХОЛОГРАМОМ, А ПРЕКО ЊЕГА И СА ДРУГИМ ЕНТИТРТИМА ТОГ СИСТЕМА.


КАКО СЕ РАЗМЕНА ИНФОРМАЦИЈА У ХИПЕРПРОСТОРУ, ОДВИЈА БРЗИНОМ ВЕЋОМ ОД БРЗИНЕ СВЕТЛОСТИ, ЗАКОН УЗРОКА И ПОСЛЕДИЦЕ ПОСТОЈИ, АЛИ ВРЕМЕ КАО ПОДСВЕТЛОСНА КАТЕГОРИЈА НЕ ПОСТОЈИ, КАО ЛИНЕАРНИ ПОЈАМ. ТАКО ЈЕ МОГУЋА РАЗМЕНА ЕНЕРГИЈЕ И ИНФОРМАЦИЈЕ СА СВЕ ТРИ ВРЕМЕНСКЕ ИНСТАНЦЕ. ТО УСТВАРИ ДАЈЕ МОГУЋНОСТ „ВРЕМЕПЛОВА“ ИЗ АСПЕКТА САДАШЊОСТИ, У ОДНОСУ НА ПРОШЛОСТ И БУДУЋНОСТ.

У ТЕХНОЛОШКОМ ПОГЛЕДУ, РАДИ СЕ У СТВАРИ О ПОДЕШАВАЊУ ВИБРАЦИЈЕ ИЗМЕЂУ СУБЈЕКТА ОПАЖАЊА, АКЦИЈЕ ИЛИ САЗНАЊА И ОДГОВАРАЈУЋЕ РЕАЛНОСТИ У КОЈОЈ СЕ ТЕ АКТИВНОСТИ РЕАЛИЗУЈУ. НЕКИМА ЈЕ САМА ПРИРОДА ИЛИ ТВОРАЦ ПОДАРИЛА/О ТУ СПОСОБНОСТ, А НЕКИ СУБЈЕКТИ САМИ УСПЕВАЈУ ДА ЈЕ РЕЛИЗУЈУ.


ИЗ ОВОГА СЛЕДИ ДА ЈЕ ПРИМАРНА АКТИВНОСТ ПОСТОЈАЊА САПИЈЕНСА РАЗВИЈАЊЕ ДУХОВНИХ СПОСОБНОСТИ И САЗНАЊА, ДОК СУ МАТЕРИЈАЛНЕ ТЕКОВИНЕ САМО ИНСТРУМЕНТИ, КОЈИ СЕ КОРИСТЕ ЗА ТАЈ РАЗВОЈ. ИНВЕРТАН ПРИСТУП ВОДИ ПОЈЕДИНЦА У СУПРОТНОМ СМЕРУ ОД ПЛАНИРАНОГ ПРОГРАМА !

У ПРИЛОГУ ОВОГА КРАТКОГ УВОДА ПОГЛЕДАЈТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМЉА ШТА РАДЕ РУСИ ЗА "ТРЕЋА ЛИЦА " (СА ЗАДРШКОМ ОД ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ)!


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !Тайны мозга

Осторожно, зеркала! Всевидящие


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP