Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

МОГУ ЛИ СЕ ФОТОГРАФИСАТИ МИСЛИ ?
   МОГУ ЛИ СЕ ФОТОГРАФИСАТИ МИСЛИ ?

ИСТРАЖИВАЊЕ МИКРОЛЕПТОНСКИХ ПОЉАДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


НА ПОЧЕТКУ 21 ВЕКА СВЕДОЦИ СМО НАГЛОГ РАЗВОЈА РАЗНИХ ОБЛАСТИ НАУКЕ, ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ И БИО-МЕНТАЛНОГ ИНЖЕЊЕРСТВА. ДОКАЗУЈЕ СЕ ВИШЕСЛОЈНОСТ МАТЕРИЈАЛНО-ЕНЕРГЕТСКЕ СТРУКТУРА ЉУДСКОГ БИЋА. ДОШЛО СЕ И ДО САЗНАЊА И ТЕХНИКЕ СНИМАЊА ЕНЕРГЕТСКИХ КОМПОНЕНТИ ЖИВИХ И НЕЖИВИХ СТРУКТУРА, ПА ЧАК И ЉУДСКИХ МИСЛИ. ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАМ У КРАТКИМ ЦРТАМА ОПИШЕМО РАД НА ОВИМ ТЕМАМА, ЈЕДНОГ ОД ИСТРАЖИВАЧА-ПИОНИРА У ОВОЈ ОБЛАСТИ.

ОХАТРИН АНАТОЛИЈ ФЕДОРОВИЧ ЈЕ АКАДЕМИК МЕЂУНАРОДНЕ АКАДЕМИЈЕ ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОНИХ НАУКА РУСИЈЕ , РУКОВОДИЛАЦ ЛАБОРАТОРИЈЕ БИОЛОКАЦИЈЕ И ИНСТИТУТА МИНЕРАЛОГИЈЕ, ГЕОХЕМИЈЕ , КРИСТАЛОХЕМИЈЕ И РЕДКИХ ЕЛЕМЕНАТА, БАВИ СЕ РАЗВОЈЕМ БИОГЕНЕРАТОРА. ОД 1953 ГОДИНЕ РАДИО ЈЕ У КОНСТРУКТОРСКОМ БИРОУ А.П.КОРОЉЕВА У НОВОСИБИРСКУ НА РАЗРАДИ ПРИБОРА, КОЈИ УТИЧУ НА ЕНЕРГЕТИКУ ЧОВЕКА. АУТОР ЈЕ ТОРЗИОНОГ АУТОГЕНЕРАТОРА „ГАМА 7“. УМРО ЈЕ 2001 ГОДИНЕ.

МИКРОЛЕПТОНСКА ТЕОРИЈА ПОЉА


МИКРОЛЕПТОНИ СУ ПО ИСКАЗИМА ОХАТРИНА, НАЈМАЊЕ ЕЛЕМЕНТАРНЕ ЧЕСТИЦЕ, КОЈЕ ИМАЈУ КАРАКТЕРИСТИКЕ СВОЈСТВЕНЕ ТОРЗИОНИМ, АКСИОНИМ И СПИНСКИМ ПОЉИМА. ХИПОТЕЗА О МНОГО МАЊИМ ЧЕСТИЦАМА ОД ЕЛЕКТРОНА – ЗА НЕКОЛИКО РЕДОВА ВЕЛИЧИНА, ПРВОБИТНО ЈЕ БИЛА ФОРМУЛИСАНА ОД СТРAНЕ Џ. МАКСВЕЛА ЈОШ У 19 ВЕКУ, А СИСТЕМАТИЗОВАНА ЈЕ М.ГЕЛ-МАКОМ 1953 ГОДИНЕ. ВЕЋ 1967 ГОДИНЕ С. ВАИНБЕРГ И А. САЛИМ ОТКРИЛИ СУ СЛАБЕ ИНТЕРАКЦИЈЕ, А САСВИМ НЕДАВНО 1995 ГОДИНЕ, ЗА ИСТРАЖИВАЊА У ОБЛАСТИ СУБКВАНТНИХ ЧЕСТИЦА, АМЕРИКАНЦИ МАРТИН ПЕРЛ И ФРЕДЕРИК РАИНС, ДОБИЛИ СУ НОБЕЛОВУ НАГРАДУ.

 У 1989 ГОДИНИ У РАДОВИМА АКАДЕМИЈЕ НАУКА РУСИЈЕ ПОЈАВИЛА СЕ СТУДИЈА АНАТОЛИЈА ФЕДОРОВИЧА ОХАТРИНА О ОТКРИЋУ НОВЕ ЧЕСТИЦЕ, КОЈУ ЈЕ НАЗВАО „МИКРОЛЕПТОН“. НАУЧНИК ЈЕ У ТОКУ ЕКСПЕРИМЕНАТА ДОШАО ДО ЗАКЉУЧКА ДА СУ СВИ ПРЕДМЕТИ МАТЕРИЈАЛНОГ СВЕТА ОКРУЖЕНИ СУПЕР ЛАКИМ ЧЕСТИЋАМА. ЊИМА СУ ЗАТОПЉЕНЕ СВЕ СРЕДИНЕ И ЖИВИ СИСТЕМИ. ОВЕ ЧЕСТИЦЕ НОСЕ ИНФОРМАЦИЈУ О САСТАВУ И СТРУКТУРИ ТЕЛА. САГЛАСНО ТЕОРИЈИ ОХАРИНА ТА ПОЉА МЕЂУДЕЈСТВУЈУ СА РАЗНИМ СТРУКТУРАМА, ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИМ ПОЉИМА И ЖИВИМ ОРГАНИЗМИМА. АНАТОЛИЈ ФЕДОРОВИЧ ЈЕ БИО УБЕЂЕН ДА ЗА ТА ПОЉА НЕ ПОСТОЈЕ ФИЗИЧКЕ БАРИЈЕРЕ.


ИСТРАЖИВАЊА И РАЗРАДА


СТУДИЈА ОХАТРИНА У НАУЧНОМ ЧАСОПИСУ „МАКРОКЛАСТЕРИ И СУПЕР ЛАКЕ ЧЕСТИЦЕ“


ИСТРАЖИВАЊА А. Ф. ОХАТРИНА У ЛАБОРАТОРИЈИ МИКРОЛЕПТОНСКИХ ТЕХНОЛОГИЈА У ВЕЗИ СА РАЗРАДОМ „МИКРОЛЕПТОНСКИХ ПОЉА“, А ТАКОЂЕ И ПРАКТИЧНА РЕАЛИЗАЦИЈА ОВЕ ТЕОРИЈЕ У ПРАКСИ. ПОД ЊЕГОВИМ РУКОВОДСТВОМ УРАЂЕНИ СУ ПРИБОРИ, ПРИЈЕМНИЦИ И НЕУТРАЛИЗАТОРИ ОВИХ ПОЉА ПРИРОДНОГ И ТЕХНОГЕНОГ НАСТАНКА, А ТАКОЂЕ И ГЕНЕРАТОРИ МИКРОЛЕПТОНСКА ПОЉА, РАДИЈАЦИЈЕ И ДРУГО. ЗА ЗАШТИТУ ЧОВЕКА ОД ОД РАЗЛИЧИТИХ ПОЉА СА НЕГАТИВНИМ ДЕЈСТВОМ, РАЗРАЂЕНА ЈЕ СЕРИЈА ПРИБОРА „ГАМА – 7“, „НЕУТРАЛИЗАТОР“ И „АКТИВАТОР“.


 ТАКОЂЕ У ЛАБОРАТОРИЈИ ЈЕ ЗА ЛЕЧЕЊЕ ЉУДИ, ИЗРАЂЕНО НЕКОЛИКО „БИО-ЕНЕРГО-ГЕНЕРАТОРА“, КОЈИ СУ У ЗАВИСНОСТИ ОД РЕЖИМА РАДА ИМАЛИ И СУПРОТНО ДЕЈСТВО – ЗДРАВОГ ЧОВЕКА СУ МОГЛИ УЧИНИТИ БОЛНИМ ИЛИ МУ ПОВРЕДИТИ ПСИХУ. У 1982 ГОДИНИ БИО ЈЕ ИЗРАЂЕН БИОГЕНЕРАТОР КОЈИ ЈЕ КОД ЧОВЕКА ИЗАЗИВАО НЕГАТИВНО ДЕЈСТВО – ПРВО СЕ ЧОВЕК ОСЕЋАО УМОРНО, ЗАТИМ СУ МУ СЛАБИЛЕ ЗАШТИТНЕ ФУНКЦИЈЕ ОРГАНИЗМА, ЗАТИМ ЈЕ ПРЕСТАЈАО ДА МИСЛИ ЛОГИЧНО И ПОЧИЊАО ЈЕ ДА ГУБИ ОРИЈЕНТАЦИЈУ И НА КРАЈУ СУ МУ ОБОЛЕВАЛИ СВИ ОРГАНИ, ОСЕЋАО ЈЕ ЈАКЕ БОЛОВЕ И НАЛАЗИО СЕ У СТАЊУ ПРЕД СМРТ.


У ЛАБОРАТОРИЈИ ОХАТРИНА, ИЗРАЂЕН ЈЕ ПРИЈЕМНИК КОЈИ ПРЕ НЕКОЛИКО ДАНА УПОЗОРАВА НА ЗЕМЉОТРЕС У БИЛО КОЈОЈ ТАЧКИ ПЛАНЕТЕ ( ОН ОПАЖА МИКРОЛЕПТОНСКА ЗРАЧЕЊА ПОРЕМЕЋАЈА НАПРЕЗАЊА У РАСЕЛИНАМА ЗЕМЉИНЕ КОРЕ.)


ТАКОЂЕ ЈЕ ИЗРАЂЕН И УРЕЂАЈ, КОЈИ СЕ СМЕШТА НА ХЕЛИКОПТЕРЕ. ПОСЛЕ ОДГОВАРАЈУЋЕ ТОРЗИОНЕ ОБРАДЕ СНИМКА ИЗ ВАЗДУХА НЕКЕ ПОКАЦИЈЕ, МОГУ СЕ СА ВИСОКОМ ТАЧНОШЋУ ОДРЕДИТИ ЛЕЖИШТА РАЗНИХ СИРОВИНА - ОД НАФТЕ ДО ЗЛАТА ! МЕТОДОМ ГЕОЛОЦИРАЊА, КОЈУ ЈЕ РАЗРАДИО ОХАТРИН, МОГУЋЕ ЈЕ НЕ САМО ОДРЕДИТИ ГДЕ СЕ НАЛАЗИ НЕКА СИРОВИНА, НЕГО И УСТАНОВИТИ ЊЕН ХЕМИЈСКИ САСТАВ.


А ТАКОЂЕ И ТАЈ САСТАВ КВАЛИТЕТНО ИЗМЕНИТИ, ШТО ЈЕ ЕКСПЕРИМЕНТОМ ДОКAЗАНО У СУРГУТУ. ДЕЈСТВОМ МИКРОЛЕПТОБСКОГ ГЕНЕРАТОРА, НА РЕЗЕРВЕ НАФТЕ У БУШОТИНАМА САДРЖАЈ ПАРАФИНА И БИТУМЕНА У НАФТИ СМАЊЕН ЈЕ И ДО 20% ЗА РАЧУН ПОВЕЋАЊА ЛАКИХ ФРАКЦИЈА СИРОВЕ НАФТЕ.

У СВОЈОЈ ЛАБОРАТОРИЈИ ОХАТРИН ЈЕ ДОБИО И ЕНЕРГИЈУ ИЗ ВАКУУМА, АЛИ ЈЕ ОВАЈ РЕАКТОР ШТЕТНО УТИЦАО НА ЗДРАВЉЕ ЉУДИ.


ПРЕМА ПОДАЦИМА КОЈЕ ДАЈЕ ОХАТРИН, МАСА МИКРОЛЕПТОНА ИЗНОСИ ОД 10 НА - 36 ДО 10 НА – 41 ГРАМА. ОВЕ ЧЕСТИЦЕ ИСПУЊАВАЈУ СВЕ СРЕДИНЕ И ЗЕМЉУ, И ВОДУ И ВАЗДУХ И КОСМОС. ОВЕ ЧЕСТИЦЕ ОБРАЗУЈУ СЛАБА ПОЉА.

ПО НАЛАЗИМА ОХАТРИНА МАКРОЛЕПТОНСКА КОНЦЕПЦИЈА МОЖЕ ДА ОБЈАСНИ ПОЈАВУ ЛЕВИТАЦИЈЕ НА СЛЕДЕЋИ НАЧИН. МАСА КАКО ИНЕРТНА, ТАКО И ГРАВИТАЦИОНА, ЗАВИСИ ОД ГУСТИНЕ И ТЕМПЕРАТУРЕ МИКРОЛЕПТОНСКОГ ГАСА У СЕБИ, КОЈИ И ОПРЕДЕЉУЈЕ ГРАВИТАЦИЈУ. АКО СЕ МОКРОЛЕПТОНСКИ ГАС, УДАЉИ ИЗ МАСЕ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН – МАСА ГУБИ ТЕЖИНУ !

СВЕТ СЕ НАЛАЗИ НА ГРАНИЦИ КОРИШЋЕЊА ПОТПУНО НОВИХ ТЕХНОЛОГИЈА УПРАВЉАЊА И ПРЕНОСА ИНФОРМАЦИЈА


ПРЕМА РЕЧИМА МИХАИЛА ДМИТРУКА ДО КВАЛИТЕТНОГ СКОКА У ТЕХНОЛОГИЈИ УПРАВЉАЊА И ПРЕНОСА ИНФОРМАЦИЈА ОСТАЛО ЈЕ САМО МАЛО. У АМЕРИЧКОМ ГРАДУ ЊУПОРТ, У ДРЖАВИ ПЕНСИЛВАНИЈА, НАУЧНИЦИ СУ РАЗВИЛИ РАДИОЕЛЕКТРОНСКИ УРЕЂАЈ, КОЈИ ДИСТАНЦИОНО ДЕЛУЈЕ НА РАЗЛИЧИТЕ ПРЕДМЕТЕ, НА ОСНОВУ ЊИХОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ.


НА ПРИМЕР, У УРЕЂАЈ СЕ СТАВИ СНИМАК ОДРЕЂЕНОГ ПОЉА СА УСЕВИМА И ОБРАДИ СЕ ХЕМИЈСКИМ ПРЕПАРАТИМА – КАО РЕЗУЛТАТ ЈАВЉА СЕ НА РЕАЛНОМ ПОЉУ ПОГИБИЈА ШТЕТОЧИНА. А АКО УМЕСТО УМЕСТО ФОТОГРАФИЈЕ ПОЉА СТАВИТЕ ГОТОГРАФИЈУ НЕКОГ ЧОВЕКА ? СУМЊЕ НЕ МОЖЕ БИТИ, ЈЕР ПРЕ 60 ТАК ГОДИНА, АМЕРИЧКИ ИСТРАЖИВАЧ, ИНЖЕЊЕР ХИЕРОНИМУС, ПОСТАВИО ЈЕ ОСНОВУ НОВЕ НАУКЕ – РАДИОНИКЕ, И У ПРАКСИ ПРОВЕРИО ЕФЕКТЕ ДЕЈСТВА ! РАЂЕНИ СУ ЕКСПЕРИМЕНТИ СА СА МЕТАЛИМА, НЕМЕТАЛИМА, БИЉКАМА, ЉУДИМА ПА И СА АСТРОНАУТИМА У ОРБИТИ.


У ЛАБОРАТОРИЈИ МИКРОЛЕПТОНСКИХ ТЕХНОЛОГИЈА, КОЈОМ РУКОВОДИ АКАДЕМИК РАЕН АНАТОЛИЈ ОХАТРИНА, НАИШЛИ СМО НА ПОТВРДУ ОВИХ ИНФОРМАЦИЈА.  ОН ЈЕ РАЗВИО МНОШТВО УРЕЂАЈА, КОЈИ МЕРЕ, ВИЗУАЛИЗУЈУ И ОЗВУЧАВАЈУ ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОНА ДЕЈСТВА. ТАКО СУ НАСТАЛЕ ФОТОГРАФИЈЕ НА КОЈИМА СУ ВИДНЕ ТАНАНЕ НИТИ КОЈЕ ВЕЗУЈУ ЧОВЕКА СА ЊЕГОВОМ ФОТОГРАФИЈОМ.... ОХАТРИН СМАТРА ДА СЕ ТИМ КАНАЛИМА ПРЕНОСЕ ЕНЕРГОИНГОРМАЦИЈЕ ИЗМЕЂУ МЕТЕ И ЊЕНЕ ФОТОГРАФСКЕ ПРЕДСТАВЕ... У ТОМ СМИСЛУ СУ РАЗРАЂЕНЕ И РАЗНЕ МЕТОДЕ ЗАШТИТЕ ЉУДИ ОД ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОНОГ ДЕЈСТВА НА ДАЉИНУ....ДЕТАЉНИЈЕ У ОСНОВНОМ ТЕКСТУ.....

МИХАИЛ  ДМИТРУК.
МАТЕРИЈА  ДУШЕ


У КУТИЈУ СА ТАМНИМ СТРАНАМА СТАВИ СЕ ОБЈЕКТИВ ФОТОАПАРАТА, А ОДОЗГО СЕ ПРОПУШТА СВЕТЛОСТ КРОЗ УСКИ ПРОРЕЗ. ДОБИЈА СЕ УСКИ ОСВЕТЉЕНИ ЕКРАН, НА КОМЕ СЕ ПРИ ОДРЕЂЕНИМ УСЛОВИМА, ПОЈАВЉУЈУ ЧУДНЕ ФИГУРЕ. НА ПРИМЕР, АКО ИСПРЕД КУТИЈЕ СТАВИМО ТЕЖАК МЕТАЛНИ КОНУС, И НАЧИНИМО СНИМАК – ДОБИЈАМО БЕЛЕ КОНЦЕНТРИЧНЕ КРУГОВЕ НА ЦРНОМ ФОНУ.


ИСКУСНИ ЕКТРАСЕНСИ МОГУ ИЗДВОЈИТИ СВОЈЕ АСТРАЛНО ТЕЛО ОД ФИЗИЧКОГ, И ПОСЛАТИ ГА КА ОДРЂЕНОЈ МЕТИ, ГДЕ СВОЈИМ ОЧИМА И УШИМА, МОГУ ГЛЕДАТИ И СЛУШАТИ ШТА СЕ ДОГАЂА. ЗА СУМЊАЛИЦЕ ЈЕ ДЕМОНСТРИРАН СНИМАК АСТРАЛНОГ ДВОЈНИКА НА МИКРОЛЕПТОНСКОМ СНИМКУ ! ОН ЛИЧИ НА ОДРАЗ ЧОВЕКА У ОГЛЕДАЛУ – АЛИ МАЊЕ ЈАСАН. ДВОЈНИК ВИСИ У ВАЗДУХУ НАД СВОЈИМ ОРИГИМАЛОМ.


НЕКИ ЕКТРАСЕНСИ СУ СПОСОБНИ ДА СТВОРЕ МОЋНИ ЗРАК, КОЈИ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ЧАК И ГОЛИМ ОКОМ. А ПОСТОЈЕ И ЉУДИ КОЈИ МИСЛЕНО „ОСЕЋАЈУ“ НЕВИДЉИВИ НЛО И УКАЗУЈУ ГДЕ ТРЕБА УСМЕРИТИ КАМЕРУ ДА БИ СЕ ОБЈЕКАТ СНИМИО. ....ДЕТАЉНИЈЕ У ОСНОВНОМ ТЕКСТУ.....


ПОСТУЛАТ ГАУТАМЕ


ЧОВЕК ЗРАЧИ У ОКРУЖЕЊЕ РАЗЛИЧИТЕ ТАЛАСЕ. ОНИ СЕ УТАПАЈУ ЈЕДАН У ДРУГОГА И ФОРМИРАЈУ СЛОЖЕНО ЕНЕРГЕТСКО – ИНФОРМАЦИОНО ПОЉЕ. ТАКО СЕ ДОБИЈА ИНТЕРЕСАНТНА СЛИКА ЧВРСТОГ ТЕЛА, А ОКОЛО ЊЕГА СЕРИЈА СУБТИЛНИХ ПОЉА. ПО СВОЈОЈ ПРИРОДИ ПОДСЕЋАЈУ НА ХОЛОГРАМ – КАЖЕ ПРОФЕСОР Б. ИСАКОВ.


НА ТЕЛУ ЧОВЕКА НАЛАЗЕ СЕ СТОТИНЕ БИОЛОШКИ АКТИВНИХ ТАЧАКА, ОНЕ СУ ПОВЕЗАНЕ ЕНЕРГЕТСКИМ МЕРИДИЈАНИМА КОЈИ СЕ У ЦЕНТРИМА ПОЗИЦИОНИРАНИМ У ОБЛАСТИ КИЧМЕ. У ИСТОЧНОЈ МЕДИЦИНИ НАЗИВАЈУ СЕ „ЧАКРАМА“. УКУПНО ИХ ИМА СЕДАМ. ПРВА ЈЕ СМЕШТЕНА У КОРЕНУ КИЧМЕ И УПРАВЉА СКСУАЛНИМ АКТИВНОСТИМА, ДРУА И ТРЕЋА ВИШЕ ЊЕ УПРАВЉАЈУ ПРОЦЕСИМА ОДРЖАВАЊА ТЕЛА, ЧЕТВРТА У ОБЛАСТИ СРЦА УПРАВЉА ЕМОЦИЈАМА, ПЕТА У ОБЛАСТИ ШТИТНЕ ЖЉЕЗДЕ ОДРЖАВА ИМУНИТЕТ, ШЕСТА У ОБЛАСТИ МОЗГА УПРАВЉА ИНТЕЛЕКТОМ А СЕДМА У ТЕМЕНУ ЈЕ НАМЕЊЕНА ВЕЗИ ЧОВЕКА СА КОСМОСОМ – ВИШИМ РАЗУМОМ !


КАКО СУ ПОКАЗАЛА ИСТРАЖИВАЊА, СВЕ КОМПОНЕНТЕ ОВОГ СЛОЖЕНОГ СИСТЕМА ЗРАЧЕ ЕЛЕКТРОМАГНЕТНЕ ИМПУЛСЕ, СВЕТЛОСНЕ, АКУСТИЧКЕ СИГНАЛЕ  И ПО НАЈНОВИЈИМ САЗНАЊИМА И МИКРОЛЕПТОНСКА ПОЉА. СВА ОВА ПОЉА МЕЂУСОБНО САДЕЈСТВУЈУ, ФОРМИРАЈУЋИ СЛОЖЕНИ ХОЛОГРАМ, КОЈИ ДАЉЕ ДЕЈСТВУЈЕ НА ОКРУЖЕЊЕ И РЕАГУЈЕ НА СИГНАЛЕ ИЗ ОКРУЖЕЊА. ОВЕ ПОЈАВЕ УТИЧУ НА ЖИВОТ И СУДБИНУ ЧОВЕКА. НА ТАЈ НАЧИН ОВИ ХОЛОГРАМИ НОСЕ СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ЉУДИМА, О НАШИМ МИСЛИМА И ОСЕЋАЊИМА, КОЈА СЕ КАО МИСЛИ БУКВАЛНО КАО РАЗЛИЧИТЕ ПОЈАВЕ, ОДРАЖАВАЈУ У НАШЕМ ОКРУЖЕЊУ. БУДУЋИ ДА СУ ПОЈЕДИНАЧНИ ХОЛОГРАМИ ПОВЕЗАНИ СА ЦЕНТРАЛНИМ КОСМИЧКИМ РАЗУМОМ ТАНАНИМ МИКРОЛЕПТОНСКИМ ПОЉИМА, СВАКИ ЧОВЕК ЈЕ ПОВЕЗАН ЈЕДНОВРМЕНО СА СВИМ РАЗУМНИМ БИЋИМА ....ДЕТАЉНИЈЕ У ОСНОВНОМ ТЕКСТУ.....


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !Можно ли сфотографировать мысль?

Секретные территории №67: "В контакте с Галактикой"


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP