Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

МИСТЕРИЈА РАЗУМА


МИСТЕРИЈА РАЗУМА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА


СКОРО СВАКИ ОД НАС САПИЈЕНСА У ОДРЕЂЕНИМ ОКОЛНОСТИМ СУОЧАВА СЕ СА ЧИЊЕНИЦОМ, ДА ЈЕ ОН САМ КАО ЛИЧНОСТ НЕШТО ДРУГО У ОДНОСУ НА  СОПСТВЕНО ТЕЛО. О ТОМЕ СМО ВЕЋ ПИСАЛИ У НАШЕМ САИТУ У РУБРИЦИ „ДУША ПОСТОЈИ – ОТКРИЋЕ ВЕКА“. МЕЂУТИМ НА ИСТУ ТЕМУ СЕ ВРАЋАМО СА НАМЕРОМ ДА ОБЈАСНИМО, КАКО ФУНКЦИОНИШЕ САМ ФИЗИЧКИ ОРГАН У КОМЕ ЈЕ СМЕШТЕМА НАША ЛИЧНОСТ И НАШ РАЗУМ.


У ВИДЕО ПРИЛОГУ БЕЗ ПРЕВОДА, МОЖЕМО СЕ УПОЗНАТИ СА РАЗНИМ МЕХАНИЗМИМА КОЈИ ОБЕЗБЕЂУЈУ КОНТАКТ НАС САМИХ СА ОКРУЖЕЊЕМ. МОЗАК ЈЕ ТАЈ КОЈИ КОЈИ ОБРАЂУЈЕ СВЕ ОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ И ВОДИ НАС КРОЗ ЖИВОТ У БОРБИ ЗА ОПСТАНАК, САЗНАЊЕ И ДУХОВНИ РАЗВОЈ. У ВЕЗИ СА ТИМ ЈОШ УВЕК СУ ОТВОРЕНА ПИТАЊА: КОКО ЈЕ МОЗАК НАСТАО, КАКО МОЗАК СВЕ ТО ПОСТИЖЕ, КО УПРАВЉА ОВИМ ПРОЦЕСИМА И КАКО ЈЕ МОЗАК ПОВЕЗАН СА КОСМИЧКИМ РАЗУМОМ?


У ОДГОВОРИМА НА ОВА И ДРУГА ПИТАЊА, ДАРВИНОВА ТЕОРИЈА ЕВОЛУЦИЈЕ  ЈЕ БЕСКОРИСНА ПРЕДПОСТАВКА ЈЕР СЕ МОЗАК КАО ОРГАН МИШЉЕЊА ПОЈАВИО КОД РИБА ПРЕ ВИШЕ ОД ПЕТ СТОТИНА МИЛИОНА ГОДИНА.ТАКО ЈЕ НАСТАЛА И ТЕОРИЈА НАСТАНКА ЧОВЕКА ОД ДЕЛФИНА А НЕ ОД МАЈМУНА, КАКО СУ НАС УЧИЛИ.  МОЗАК ДЕЛФИНА ИМА ЦЦА 300 ГРАМА ВИШЕ МАСЕ ОД МОЗГА САПИЈЕНСА И МНОГО ВЕЋУ РАЗВИЈЕНУ ПОВРШИНУ, КОЈА МУ ДАЈЕ ПРИМАТ НА СКАЛИ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ НА ПЛАНЕТИ. 

ОТВАРАЈУ СЕ БРОЈНА ПИТАЊА НА КОЈА МОЖЕТЕ НАЋИ ОДГОВОРЕ, АКО СА ПРИЈАТЕЉИМА ПОГЛЕДАТЕ ВИДЕО СПОТ У ПРИЛОГУ. ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ И КАКО ВИЛИ МЕЉНИКОВ ГОВОРИ ПОСЛЕ ТРАУМЕ  ЦЦА 150 ЈЕЗИКА  СА ОВЕ ПЛАНЕТЕ.


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Ложь разума

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP