Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДАЛИ СРБИЈИ ТРЕБАЈУ МИНИ ЕЛЕКТРАНЕ ?


ДАЛИ СРБИЈИ ТРЕБАЈУ МИНИ ЕЛЕКТРАНЕ ?


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА


У ДАТОМ МОМЕНТУ ОПШТЕГ КОЛАПСА НАЦИОНАЛНЕ СВЕСТИ И ЛИЧНОГ МОРАЛА, У СВЕТУ КРАЈЕМ ДВАДЕСЕТОГ ВЕКА, ПА И У НАШЕМ НАРОДУ,  ЗАЦАРИЛА СЕ  ИДЕЈА ПРЕВАРЕ, ГРАБЕЖА И БРЗОГ БОГАЋЕЊА ПОЈЕДИНАЦА НА РАЧУН ЦЕЛОГ НАРОДА. ОВО ПРОГРАМИРАНО ЗЛО СА ЗАПАДА, ИЗРОДИЛО ЈЕ ЕЛИТУ „ТАЈКУНА“ КАО УЗОР ДОЛАЗЕЋИМ ГЕНЕРАЦИЈАМА, СА СКРИВЕНИМ ЦИЉЕМ УНИШТАВАЊА ДУХОВНОГ, ЕКОНОМСКОГ И ПРАВНОГ СУВЕРЕНИТЕТА СВАКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ, ПА И НАШЕ. КОНАЧАН ЕФЕКАТ ЈЕ АПСОЛУТНА ЗАВИСНОСТ МАЛИХ ДРЖАВА ОД ЈЕДНОГ СУВЕРЕНОГ "ЦАРСТВА ЗЛА", КОЈЕ ЋЕ ДЕЛИТИ ПРАВДУ НА ПЛАНЕТИ ПО СВОМ АРШИНУ! АЛИ ТО НЕЋЕ ТАКО БИТИ !


У ТОМ КОНЦЕПТУ ЈЕ И „ПРОЈЕКАТ ДЕПОПУЛАЦИЈЕ“ КОЈИ ПРИКРИВАЈУ РАЗНИ ДОГОВОРИ „ПАРТНЕРСТВА ЗА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА“ ПА ТАКО МАЛА ГРУПА ЗЛОТВОРА МОЖЕ ДА  ВОДИ МЕНТАЛНИ И БИОХЕМИЈСКИ РАТ  СА ЦЕЛОМ ПЛАНЕТОМ  НАИВНИХ И ДОБРОНАМЕРНИХ САПИЈЕНСА. О КАКВИМ АКТИВНОСТИМА СЕ РАДИ САДА ЈЕ ЈАСНО И ЂАЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА, АЛИ КОРУМПИРАНЕ ВЛАДЕ, СЛЕПО ИЗВРШАВАЈУ НАЛОГЕ ПОСЛОДАВАЦА.


У ОВАКВИМ ОКОЛНОСТИМА, САСВИМ ЈЕ ЛОГИЧНО ДА СВЕ ИНОВАЦИЈЕ КОЈЕ ЗА ПОСЛЕДИЦУ ИМАЈУ МОГУЋНОСТ СТВАРАЊА БИЛО КАКВЕ АУТОНОМИЈЕ И ПОБОЉШАЊА ЖИВОТНИХ УСЛОВА НИСУ ПОЖЕЉНЕ. НА СВАКИ НАЧИН СЕ ИГНОРИШУ ИЛИ СЕ ОНЕМОГУЋАВА ЊИХОВА РЕАЛИЗАЦИЈА.

У ВЕЗИ СА ТИМ ПОГЛЕДАЈТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА ВИДЕО СПОТ О ЈЕДНОМ РЕАЛИЗОВАНОМ ПРОЈЕКТУ ЕКОЛОШКИ ПРАВИЛНО КОНЦИПИРАНОМ, КОЈИ НЕКИМ СЛУЧАЈЕМ, НИЈЕ БИО СПРЕЧЕН. САМИ ДОНЕСИТЕ ЗКЉУЧАК О ПИТАЊУ ИЗ НАСЛОВА !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Mini elektrane alternativni izvori energije.mpg

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP