Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Bivši ministar odbrane Кanade je optužio svetske lidere da kriju postojanje vanzemaljaca.

Bivši ministar odbrane Кanade je optužio svetske lidere 
da kriju postojanje vanzemaljaca.

http://webtribune.rs/bivsi-kanadski-ministar-odbrane-tvrdi-vanzemaljci-su-tu-ali-ih-kriju-svetske-sile-video/

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

МНОГИ ОД ВАС КОЈИ ПРАТИТЕ ПРИЛОГЕ НА ОВОМ БЛОГУ, УОЧИЛИ СТЕ ВЕЛИКИ БРОЈ ТЕМА КОЈЕ СЕ ТИЧУ ПРИСУТНОСТИ И ДЕЛОВАЊА "НАПОЗНАТИХ АКТЕРА" И ЊИХОВИХ ЗОМБИРАНИХ ПОСЛУШНИКА У РАЗНИМ, УГЛАВНОМ НЕГАТИВНИМ КОНОТАЦИЈАМА ЗА НАШУ РАСУ САПИЈЕНСА. НЕВЕРОВАТНА ЗЛОДЕЛА КОЈИ САМИ СЕБИ ПРИРЕЂУЈЕМО, СУ НЕВИЂЕНА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ КАДА СЕ РАДИ О ДРУГИМ ВРСТАМА ЖИВИХ БИЋА, КОЈА СУ НА ДАЛЕКО НИЖЕМ СТУПЊУ МЕНТАЛНОГ РАЗВОЈА!

У ВЕЗИ С ТИМ У ОПЦИЈИ СУ РАЗНЕ ТЕОРИЈЕ "АКВАРИЈУМА", ЛАБОРАТОРИЈСКИХ И ГЕНЕТСКИХ ОПИТА И ДРУГИХ ПРЕДПОСТАВКИ, СА ИДЕЈОМ ДА ЈЕ "ЊИМА" ПОТРЕБАН НАШ АДРЕНАЛИН, КРВНА ПЛАЗМА И СЛИЧНО.... У ПРИЛОГУ КОЈИ СЛЕДИ ЈЕДАН КОМПЕТЕНТАН ЧОВЕК - ПОЛ ХЕЛИЈЕР, ЕКС МИНИСТАР ОДБРАНЕ КАНАДЕ, ИЗНОСИ СВОЈЕ ВИЂЕЊЕ ОВИХ ОКОЛНОСТИ.... ТАКОЂЕ ПОМИЊЕ И ЧАРЛСА ХОЛА И ЊЕГОВЕ КЊИГЕ "МИЛЕНИЈУМСКО ГОСТОПРИМСТВО" - МИСЛИ СЕ НА ПЛАНЕТУ ЗЕМЉУ.

НАВОДНО ЈЕ У ПИТАЊУ ЗАБРИНУТОСТ, ВИШЕ РАЗВИЈЕНИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА ЗА ПРИМЕНУ НУКЛЕАРНОГ ОРУЖЈА И ПОСЛЕДИЦЕ НА СУСЕДНЕ РЕАЛНОСТИ У ХИПЕРПРОСТОРУ НАШЕ ГАЛАКСИЈЕ......СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ, КАО ШТО НАМ ПОКАЗУЈЕ ПАЛЕОИСТОРИЈА, ПА И СКОРИ КРАЈ НАШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ - ЗБОГ ТЕШКИХ МЕНТАЛНИХ ОБОЉЕЊА, ЈЕДНОГ МАЛОГ БРОЈА ЈЕДИНКИ НАШЕ РАСЕ "ХОМО ШИЗОФРЕНИКУСА" !

ЕВО КРАТКОГ ТЕКСТА У ВЕЗИ СА ИНТЕРВЈУОМ, КОЈИ ЈЕ ДАТ КАО ПРИЛОГ ОВЕ ТЕМЕ.

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !

Pol Heljer, koji je bio kanadski ministar od 1963. do 1967. godine, sada poziva svetske sile da objave sve podatke koje imaju o NLO-ima.
„Nijedan medij se ne usuđuje da pita za te dokumente“, rekao je Heljer za vreme govora na Univerzitetu u Kalgariju.
„Samo treba raditi na tome i nadati se da će se jednog dana postići kritična masa“, rekao je on.
On smatra da će javnost pre ili kasnije tražiti istinu od vlasti.
Heljer (91), prvi put je izašao u javnost sa svojim navodima o vanzemaljcima na Zemlji 2005. godine, postavši prvi viši političar koji je to učinio.
On tvrdi da vanzemaljci posećuju našu planetu hiljadama godina i da nisu baš oduševljeni našim načinom života.
„Provodimo previše vremena na svađu i ratove, previše novca na vojsku, a premalo novca na izgladnele beskućnike i bolesne“, rekao je on.
Bivši kanadski ministar odbrane je prošle godine na ruskoj televiziji rekao da vanzemaljci šetaju među nama.
Međutim, on je rekao i da oni ne žele da podele svoju naprednu tehnologiju sa nama dok ne prestanemo da zagađujemo Zemlju i dovodimo je u opasnost.
On je rekao za program Russia Today da postoji 80 različitih vrsta vanzemaljaca od kojih neki izgledaju isto kao mi i koje ne bismo mogli prepoznati kada bi prošli ulicom pored nas.
„Imamo dugu istoriju NLO-a, a u poslednjih par decenija se aktivnost povećala pošto smo izumeli atomsku bombu“, rekao je on.
„Oni su veoma zabrinuti zbog toga i činjenice da bismo mogli opet da je upotrebimo, pošto bi tako nešto uticalo na ceo kosmos, a ne samo na našu planetu“.
Međutim, Heljer je naglasio da veliki deo vanzemaljaca želi da nam pomogne, a ne da nas uništi.
„Rekao bih da su skoro svi dobroćudni i da žele da nam pomognu, a možda ima jedna ili dve vrste koje to ne žele“, rekao je on.
Heljer veruje da su vanzemaljci odgovorni za neke od modernih tehnologija, uključujući mikročip, LED svetlo i pancir.
Heljer kaže da nikad nije sreo vanzemaljca, iako je video NLO nedaleko od jezera Muskoka u Ontariju.
Heljer je opisao nekoliko vrsta vanzemaljaca, uključujući „Visoke bele“ za koje navodi da rade sa vazduhoplovstvom SAD u Nevadi.
On navodi da se par visokih belih preobuklo u opatice i otišlo u Las Vegas radi kupovine, a niko ih nije primetio.
Postoji još jedna grupa vanzemaljaca koje zovu „Kratki sivi“, a koji imaju veoma mršave ruke i noge i koji su visoki oko metar i po i imaju velike glave.
U treću grupu spadaju „Nordijski plavi“, a Heljer kaže da biste, ako biste sreli jednog od njih, pomislili da je u pitanju Danac ili Šveđanin.
Webtribune.rs
UFO-Bivsi Kanadski Ministar Odbrane potrvdjuje VANZEMALJSKI ZIVOT (Azazel8867 Slike) ENGL.

https://youtu.be/zcJuR0k0OFI

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP