Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ГЕНЕРАЛ САВИН ОТКРИВА ТАЈНУ КОСМИЧКОГ РАЗУМА, ВАНЗЕМАЉАЦА И НЛОа


ГЕНЕРАЛ САВИН ОТКРИВА ТАЈНУ КОСМИЧКОГ РАЗУМА, ВАНЗЕМАЉАЦА  И НЛОа

Генерал А.Савин раскрыл тайну пришельцев и НЛО.

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У ВИДЕО ПРИЛОГУ ОБЈАВЉЕНОМ 5 ЈУНА 2015 ГОДИНЕ НА ЈУ ТЈУБУ, НА ПОПУЛАРАН НАЧИН ЈЕ ОБРАЂЕНА ТЕМА ВЕЗА КОСМИЧКОГ РАЗУМА СА ЉУДИМА И ПОЈАВА ВАНЗЕМАЉСКИХ ИЛИ ВАНВРЕМЕНСКИХ НЛО ЛЕТИЛИЦА НА НАШЕМ НЕБУ.

ИЗ СЛУЖБЕ ЦЕНТРА ЗА ИЗУЧАВАЊЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ НЛО, ПОСЛЕ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ БЛОКАДЕ, ГЕНЕРАЛ САВИН И ДРУГИ УЧЕСНИЦИ ТАЈНИХ ПРОГРАМА  ПРЕЗЕНТИРАЈУ ШИРОЈ ЈАВНОСТИ НЕКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ РАДА ОВЕ СЛУЖБЕ.
"СЕНЗАЦИОНАЛНИ" КАДРОВИ ИЗ ТАЈННИХ БАЗА, ГДЕ ВОЈСКА СКРИВА ТЕЛА ПОГИНУЛИХ ВАНЗЕМАЉАЦА И ОСТАТКЕ ДЕЛОВА НЛОа, НИЈЕ ИЗАЗИВАЛОНИШТА ОСИМ СМЕХА , АЛИ ТЕШКО ЈЕ РАЗУМЕТИ ДА ЈЕ ВЕРОВАЊЕ У ПОСТОЈАЊЕ НЛОа, ПОДРИВЕНО САМИМ ТИМ СЛУЖБАМА, ШТО ЈЕ БИЛО НАЈБОЉА ГАРАНЦИЈА СКРИВАЊА ТАЈНОСТИ САМИХ ТИХ ПРОЈЕКАТА.

У СТВАРНОСТИ, ПРОБЛЕМ НЛОа ЈЕ ВОЈСКА ИЗУЧАВАЛА ВРЛО ОЗБИЉНО И АКТИВНО. НА КРАЈУ 70 ТИХ ГОДИНА 20 ВЕКА, ГЕНЕРАЛНИ ШТАБ ЈЕ ИЗДАО  ТАЈНУ ДИРЕКТИВУ ЗА ОТКРИВАЊЕ ВАНЗЕМАЉСКОГ РАЗУМА! А НАРОЧИТО ВАНЗЕМАЉСКЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ И ОРУЖЈА, КОЈЕ ДАЛЕКО ПРЕВАЗИЛАЗИ МОГУЋНОСТИ РАСПОЛОЖИВИХ ОРУЂА НАШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ. А НАРОЧИТИ ПОСЛЕ 4 ОКТОБРА 1890 ГОДИНЕ, КАДА ЈЕ НЛО БЛОКИРАО СИСТЕМ УПРАВЉАЊА ЦЕЛЕ ДИВИЗИЈЕ РАКЕТНЕ ВИЈСКЕ СТРАТЕГИСКОГ ЗНАЧАЈА - ШТО ЋЕ БИТИ ПРИКАЗАНО НА ВИДЕО ПРИЛОГУ.

У ВИДЕО ПРИЛОГУ  ОБРАЂУЈЕ СЕ ТЕМА СПЕЦИЈАЛНО ОДАБРАНИХ И ОБУЧЕНИХ ОФИЦИРА, КОЈИ НА БАЗИ ВАНЧУЛНЕ ПЕРЦЕПЦИЈЕ САКУПЉАЈУ ЗАДАТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ОД "КОСМИЧКОГ РАЗУМА" У ВЕЗИ СА ТЕХНОЛОГИЈОМ И ОРУЖЈЕМ НЛОа. 15 АВГУСТА 1978 ГОДИНЕ  АСТРОНАУТ ВЛАДИМИР КОВАЛЕНКО ЈЕ ИЗВЕСТИО О ПОЈАВИ НЕПОЗНАТЕ СВЕТЛЕЋЕ ЛЕТИЛИЦЕ, КОЈА ЈЕ ПРОЛЕТЕЛЕ ПОРЕД КОСМИЧКЕ СТАНИЦЕ "СОЈУЗ 29".СА КАСНИЈИМ КОМЕНТАРИМА КОЈИ УКАЗУЈУ НА ТО ДА СЕ РАДИ О ЦИВИЛИЗАЦИЈИ КОЈА ДАЛЕКО ПРЕВАЗИЛАЗИ ГРАНИЦЕ НАШЕГ ЗНАЊА.....

ПУКОВНИК АЛЕКСАНДАР ПЛАКСИН ПО ОДОБРЕЊУ ВИШЕ КОМАНДЕ ПРИКАЗУЈЕ СИТУАЦИЈУ ОД 4 ОКТОБРА 1890 ГОДИНЕ, КАДА ЈЕ НЛО БЛОКИРАО СИСТЕМ УПРАВЉАЊА ЦЕЛЕ ДИВИЗИЈЕ РАКЕТНЕ ВИЈСКЕ СТРАТЕГИСКОГ ЗНАЧАЈА. 8 АВГУСТА 1986 ГОДИНЕ НА МИГУ 21 АЛЕКСАНДАР КОПЕЈКИН ПОСЛАТ ЈЕ У СУСРЕТ ЈЕДНОГ ТАКВОГ ОБЈЕКТА. КАДА СЕ ЛОВАЦ ПРЕСРЕТАЧ ПРИБЛИЖИО ТОМ ОБЈЕКТУ, ПОГОН И ИНСТРУМЕНТИ  АВИОНА СУ ОТКАЗАЛИ А КОПЕЈКИН ЈЕ ДОЖИВЕО ТОТАЛНУ ПАРАЛИЗУ. КАДА СЕ ОБЈЕКАТ НАГЛО УДАЉИО ОД АВИОНА, СВЕ ЈЕ ПОНОВО ПРОФУНКЦИОНИСАЛО НОРМАЛНО И КОПЕЈКИН ЈЕ РУТИНСКИ СПУСТИО ЛЕТИЛИЦУ НА ПИСТУ. 

ОВО ЈЕ БИЛА ДЕМОНСТРАЦИЈА НАДМОЋНЕ СИЛЕ НАД ОРУЂЕМ И ЉУДИМА, КАО ОПОМЕНА ! ПО МИШЉЕЊУ ПЛАСКИНА РАДИ СЕ ВЕРОВАТНО О ПОСТОЈАЊУ НЕКЕ РАЗВИЈЕНИЈЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ У НЕКОЈ СУСЕДНОЈ РЕАЛНОСТИ ОД НАШЕ, КОЈА НАС КОНТРОЛИШЕ АЛИ НЕЋЕ ДА СТУПИ У ДИРЕКТАН КОНТАКТ СА НАМА ! ТАКО ЈЕ ИЗДАТА НАРЕДБА ДА СЕ НЛОи ПРАТЕ БЕЗ УПУШТАЊА У КОНФЛИКТ СА ЊИМА !  

ПАРАЛЕЛНО СА ПРАЋЕЊЕМ ОВИХ ЛЕТИЛИЦА, ВИЈНИ ИНСТИТУТИ СУ СЕ АКТИВНО БАВИЛИ ИСТРАЖИВАЊЕМ КОМУНИКАЦИЈЕ ЉУДСКОГ РАЗУМА СА ОВИМ ОБЈЕКТИМА И "КОСМИЧКИМ РАЗУМОМ" КОЈИ ЈЕ ИМАО ХИПНОТИЧКО ДЕЈСТВО НА ЉУДЕ ПРИ СУСРЕТУ СА НЛОима. ТАКО СУ ОДАБРАНИ ЕКСТРАСЕНЗИ БЕЗ ИКАКВИХ УРЕЂАЈА ДЕТЕКТОВАЛИ РАЗНЕ ПОСТАВЉЕНЕ "МЕТЕ" НА БАЗИ ГОТОГРАФИЈЕ И ОДРЕЂИВАЛИ ЊИХОВЕ ЛОКАЦИЈЕ  СА МАКСИМАЛНИМ ОДКЛОНОМ ОД "МЕТЕ" ЗА ЦЦА 100 МЕТАРА !!

КАО ЗАКЉУЧАК ЗА ОВО ОПАЖАЊЕ НАВОДИ СЕ ДА ЉУДСКИ РАЗУМ, НА НЕКИ НАЧИН УЛАЗИ У НЕКУ ДРУГУ РЕАЛНОСТ И ТАКО ТРЕНУТНО ЛОЦИРА ЗАДАТИ ОБЈЕКАТ, НА ПЛАНЕТИ, БЕЗ ОБЗИРА ГДЕ СЕ ОН НАЛАЗИ ! ОБЈАШЊЕЊЕ ЗА ОВУ ПОЈАВУ НА ДРУГИ НАЧИН НИЈЕ МОГУЋЕ. ЗА ОВУ МЕТОДУ ЗНАЛИ СУ И НАЦИСТИ ЗА ВРЕМЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА ПОСЛЕ ЊИХОВИХ КОНТАКТА СА НЛОима.ТАКО СУ СПАСЛИ БЕНИТА МУСОЛИНИЈА УЗ ПОМОЋ РУСКОГ ЗАРОБЉЕНИКА ЕКСТРАСЕНЗА ЗМАЈЕВА, КОГА СУ ПОСЛЕ УБИЛИ, КАО И ДРУГЕ СУБЈЕКТЕ, СА КОЈИМА ЈЕ "АНЕНЕРБЕ" ИЗВОДИО ЕКСПЕРИМЕНТЕ. !

1991 ГОДИНЕ ДОШЛО СЕ ДО САЗНАЊА, ДА КЛАСИЧНА ФИЗИКА НЕ МОЖЕ ДА ОБЈАСНИ ОВЕ ПОЈАВЕ, И ДА ЈЕ ПОТРЕБНА НОВА ТЕОРИЈА ЗА ТУ ОБЛАСТ. АЛИ ТАКОЂЕ СЕ ДОШЛО ДО САЗНАЊА ДА ЗА ОВУ ОБЛАСТ ПОСТОЈИ НЕКИ ВЛАСНИК, КОЈИ НЕ ДОЗВОЉАВА ЛАК ПРИСТУП ОВОЈ ЗОНИ САЗНАЊА ! МЕЂУТИМ УКОЛИКО СЕ ОВА ТЕХНИКА НЕ КОРИСТИ КАО ОРУЖЈЕ, ОНДА СИСТЕМ ФУНКЦИОНИШЕ КА ОСНОВА СЗНАЊА ЗА НЕКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.

1997 ГОДИНЕ У СЛУЖБИ КОЈУ ЈЕ ВОДИО ГЕНЕРАЛ САВИН, ИЗВРШЕНИ СУ ЕКСПЕРИМЕНТИ КОНТРОЛИСАНОГ ДИЈАЛОГА ПРАЋЕНИ СА ЕНЦЕФАЛОГРАФОМ, ВАЛЕНТИНЕ СИДОРОВЕ ИЗ ОВЕ СЛУЖБЕ СА НЕПОЗНАТИМ САГОВОРНИКОМ. ИЗ ОВОГА МЕНТАЛНОГ ДИЈАЛОГА СА "БРОЈЕМ 9" ДОШЛО СЕ ДО ИНФОРМАЦИЈЕ ДА МИ ЗА "ЊИХ" ПРЕДСТАВЉАМО ПРЕМЕТ НАУЧНОГ ИСТРАЖИВАЊА, КАО ШТО МИ ИСТРАЖУЈЕМО НАШУ ПРИРОДУ, ИНСЕКТА ИЛИ МИКРООРГАНИЗМЕ !!!

У ЗАВРШНИЦИ ВИДЕО ПРИЛОГА ДАЈУ СЕ ЈОШ НЕКИ ПРИМЕРИ НЕАДЕКВАТНОГ ПОНАШАЊА НЕКИХ ПИЛОТА, КОЈИ СУ СЕ ОКОНЧАЛИ КАТАСТРОФАЛНО ПО ЊИХ, НЕ САМО ЗБОГ ФИЗИЧКОГ ДЛОВАЊА, ВЕЋ И ЗБОГ САМЕ ПОМИСЛИ ДА УРАДЕ НЕКУ РАДЊУ НА ШТЕТУ НЛОа СА КОЈИМА СУ БИЛИ У БЛИСКОМ ОДСТОЈАЊУ ! ТО САМО ПОТВРЂУЈЕ КАКО ЈЕ "КОСМИЧКИ РАЗУМ" ИНФОРМАЦИОНИ КАНАЛ, КОЈИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕГНЕ У МЕНТАЛНОЈ И ФИЗИЧКОЈ КОМУНИКАЦИЈИ !

КАО ПОТВРДА МОГУЋЕ ПРИМЕНЕ ОВЕ МЕТОДЕ БЕЗ АГРЕСИВНИХ НАМЕРА, ДАЉЕ СЕ НАВОДИ ИНФОРМАЦИЈА ДА СУ У ТЕЋЕМ РАЈХУ, НА СЛИЧАН НАЧИН ДОЛАЗИЛИ ДО ИНФОРМАЦИЈА, КАКО ДА РЕАЛИЗУЈУ РАЗНЕ ДИСКОИДНЕ ЛЕТИЛИЦЕ И САВЛАДАЈУ ГРАВИТАЦИЈУ НА ДРУГИ НАЧИН ОД КЛАСИЧНЕ АВИАЦИЈЕ КАЖЕ ДИМИТРИЈ СПИВАК, ВОДЕЋИ НАУЧНИ САРАДНИК ИНСТИТУТА МОЗГА РАН. 

КОРИСТЕЋИ ТЕХНОЛОГИЈУ НЛОа,  ВАЛЕРИЈ БУРДАКОВ, ДР ТЕХ НАУКА ЈЕ УСПЕО ДА РЕШИ ЛЕВИТАЦИЈУ.МЕЂУТИМ ПИТАЊЕ ЈЕ ОТВОРЕНО, ДАЛИ СУ НАЦИСТИ УСПЕЛИ ДА РЕШЕ ЛЕВИТАЦИЈУ ИЛИ СУ ЊИХОВЕ ЛЕТИЛИЦЕ БИЛЕ САМО МОЋНИ ВЕНТИЛАТОРИ ? НЕ ЗНА СЕ ДАЛИ СУ ОНИ УСПЕЛИ ДА РЕШЕ ПРОДУКЦИЈУ НОВОГ ОБЛИКА ПЛАЗМЕ, КОЈИ БИ ОМОГУЋИО ОВАЈ ТИП КРЕТАЊА У АТМОСФЕРИ !

ИСТРАЖУЈУЋИ РЕЛАЦИЈУ МОЗГА И КОСМИЧКОГ РАЗУМА, ВЛАДИМИР ПОНОМАРЈЕНКО, НАЧЕЛНИК ИНСТИТУТА КОСМИЧКЕ МЕДИЦИНЕ И САМ ЈЕ ИСПРОБАО УТИЦАЈ ОВЕ НЕСХВАТЉИВЕ СИЛЕ НА СЕБИ ПРИЛИКОМ НЕКОНТРОЛИСАНОГ СЛЕТАЊА ЛЕТИЛИЦЕ - И УСПЕО ЈЕ ДА ОСТАНЕ ЖИВ УЗ ПОМОЋ ТЕ ИСТЕ СИЛЕ ! ТАКО СЕ ДОЛАЗИ ДО ЗАКЉУЧКА НА ОСНОВУ ДИЈАЛОГА ВАЛЕНТИНЕ СИДОРОВЕ ИЗ ОВЕ СЛУЖБЕ СА НЕПОЗНАТИМ САГОВОРНИКОМ. ИЗ ОВОГА МЕНТАЛНОГ ДИЈАЛОГА СА "БРОЈЕМ 9" ДА  ЗА КОТАКТ СА ВАНЗЕМАЉСКИМ ЦИВИЛИЗАЦИЈАМА КОРИСНИЈЕ ЈЕ РАДИТИ НА РАЗВИЈАЊУ МЕНТАЛНИХ СПОСОБНОСТИ, НЕГО СЕ АНГАЖОВАТИ НА ИЗГРАДЊИ ЛЕТЕЋИХ АПАРАТА !

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !

https://youtu.be/1JSoRSgoazM


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP