Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

НИЈЕ СВЕ ОНАКО КАКО ИЗГЛЕДА

НИЈЕ СВЕ ОНАКО КАКО ИЗГЛЕДА

ЗВУЧИ ПАРАДОКСАЛНО, АЛИ У ПРЕТХОДНИХ 20 ТАК ГОДИНА ДЕШАВАЛИ СУ СЕ РАСПАДИ УРЕЂЕНИХ СИСТЕМА МАЛИХ ЗЕМАЉА, ТАКО ДА СУ ВЕЛИКЕ СИЛЕ ПРЕДВОЂЕНЕ ЕНГЛЕЗИМА И ЊИХОВИМ ИЗВРШИОЦИМА ИЗ САД, УЗ АСИСТЕНЦИЈУ ГЕРМАНА И ФРАНЦУЗА „МОРАЛИ“ ДА ИНТЕРВЕНИШУ, КАКО БИ СТВАРИ ПОСТАВИЛИ НА СВОЈЕ МЕСТО, ТАКО ДА ПРИГРАБЕ СВЕ РЕСУРСЕ, УНИШТЕ ЛОКАЛНУ ПРИВРЕДУ И ПОСТОЈЕЋИ ПОРЕДАК ДОВЕДУ У СТАЊЕ ДЕЗОРГАНИЗАЦИЈЕ И ПОСЛУШНОСТИ.

АКО МИСЛИТЕ ДА СУ КРЕАТОРИ ОВЕ ДЕСТРУКТИВНЕ И ДЕХУМАНИЗОВАНЕ ГЕОПОЛИТИКЕ  ИМЕНОВАНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПОЗНАТЕ У ОПИСИМА „ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ“ РАЗНИХ АУТОРА САСТАВЉЕНЕ ОД „ИЗАБРАНИХ САПИЈЕНСА“ ВАРАТЕ СЕ, У ПИТАЊУ СУ САМО ПОСЛУШНИ И ЗОМБИРАНИ ИЗВРШИОЦИ НАЛОГА ЈЕДНЕ ВИСОКОРАЗВИЈЕНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, КОЈА ЈЕ ПРАВИ ИДЕОЛОГ И КООРДИНАТОР ЕКСПЕРИМЕНТА СА ВРСТОМ САПИЈЕНСА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ. МОЖДА ОД УВЕК, А ПОСЕБНО ОД 50 ТИХ ГОДИНА ПРОШЛОГ ВЕКА.

СТВАРНЕ ПОТРЕБЕ ОВИХ КРЕАТОРА СУ ГЕОМОРФОЛОШКЕ СИРОВИНЕ И ЕНЕРГЕТСКИ ИЗВОРИ ОВЕ ПЛАНЕТЕ, У КОЈЕ СПАДАЈУ И ХОРДЕ САПИЈЕНСА, КОЈЕ ПРИ ОДРЕЂЕНИМ ОКОЛНОСТИМА ИЗРАЧУЈУ ДРАГОЦЕНУ СУБКВАНТНУ ЕНЕРГИЈУ ЗА ЊИХОВЕ ПОТРЕБЕ. У ТУ СВРХУ ЈЕ АКТИВИРАН И ПРОЈЕКАТ „ ДЕПОПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСА“ СА РАЗНИМ ОПЕРАТИВНИМ ВАРИЈАНТАМА, УЗ ЈЕДНОВРЕМЕНО УНИШТАВАЊЕ ТРАДИЦИЈЕ, РЕЛИГИЈЕ И ДРУГИХ ОБЛИКА ИНФОРМАТИВНОГ ДЕЈСТВА У ЗАЈЕДНИЦАМА, КОЈИ ПОМАЖУ СТВАРАЊУ ХАРМОНИЗОВАНОГ АМБИЈЕНТА ЗА ЖИВОТ И КАРМИЧКИ РАЗВОЈ ДУША, ПРИВРЕМЕНО НАСТАЊЕНИХ У ТЕЛИМА САПИЈЕНСА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ.

У ПРИЛОЗИМА КОЈИ СЛЕДЕ МОЖЕТЕ СЕ БЛИЖЕ УПОЗНАТИ СА РАЗНИМ АСПЕКТИМА ОВОГ ДОБРО СМИШЉЕНОГ ПРОЈЕКТА УНИШТАВАЊА РАСЕ САПИЈЕНСА И ЊИХОВОК ПОВРАТКА У ДИВЉАШТВО ! ИЗ КОЈИХ РАЗЛОГА НИЈЕ ЈАСНО – МОЖДА ЈЕ ПО СРЕДИ САМО ЈЕДАН ОБИЧАН ЛАБОРАТОРИЈСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ ?

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


НИЈЕ СВЕ ОНАКО КАКО ИЗГЛЕДА

http://youtu.be/0eq-4dGWZ3I
ДЕЈАН ЛУЧИЋ УПОЗОРАВА РУСИЈУ

http://youtu.be/YD7-hBhxKBI

ДЕЈВИД АЈК ВОДИ НАС КРОЗ ЛОНДОН (Babylon-don)

The City of london is actually called The Corporation of London. And it rules all other citys.
0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP