Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ВЕЛИКА ТАЈНА ВРЕМЕНА

ВЕЛИКА ТАЈНА ВРЕМЕНА

ДРАГИ ПРИЈАТЕЊИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У САВРЕМЕНОЈ ЦИВИЛИЗАЦИЈУ РАСЕ САПИЈЕНСА НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ, ПОСТОЈИ НЕКОЛИКО ИСТРАЖИВАЧКИХ ТЕМА, КОЈЕ ЈОШ НИСУ ДО КРАЈА ИЗУЧЕНЕ, У ТОЈ МЕРИ  ДА БИ СЕ О ЊИМА МОГАО ДОНЕТИ КОНАЧАН ЗАКЉУЧАК. ЈЕДНА ОД ТИХ ТЕМА ЈЕ И ТЕМА ВРЕМЕНА И ЊЕГОВОГ ОДНОСА ПРЕМА ЗБИВАЊИМА У НАШОЈ РЕАЛНОСТИ И СВАКОДНЕВНОМ ЖИВОТУ. У НАРЕДНОМ РАСМАТРАЊУ ОВЕ ТЕМЕ, БИЋЕ ИЗНЕТИ РАЗНИ АСПЕКТИ И ЗАПАЖАЊА, НА ОСНОВУ ВИДЕО МАТЕРИЈАЛА НАУЧНО - ПОПУЛАРНЕ СЕРИЈЕ „ВЕЛИКЕ ТАЈНЕ“ РУСКЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ РЕН ТВ ОД 06 МАРТА 2014 ГОДИНЕ, КОЈИ ЧИНИ САСТАВНИ ДЕО ОВОГА ТЕКСТА.

НА ПРОСТРАНСТВИМА И ПАДИНАМА ПЛАНИНЕ УРАЛА У ОБЛАСТИ СЕЛА СТАРО СУБХАНГЕЛОВО У РЕПУБЛИЦИ БАШКИРИЈИ .23 НОВЕМБРА 2013 ГОДИНЕ, ИЗНЕНАДА СЕ ПОЈАВИО ХРОНОМИРАЖ  ОПУСТЕЛОГ ГРАДА СА ЈАСНО ВИДНИМ ОБЈЕКТИМА ВИСИНЕ И ДО ДЕВЕТ ЕТАЖА, ЧАК И СА ЕЛИСНИМ  АВИОНОМ „СУ 2“ СА РЕГИСТАРСКИМ БРОЈЕМ РА – 54950  НА УЗЛЕТНОЈ ПИСТИ АЕРОДРОМА , АЛИ БЕЗ ИЈЕДНОГ СТАНОВНИКА ? СВЕДОК ДОГАЂАЈА БИО ЈЕ ДАРИГАТ ЈАМАЛОВ СА РАДНИЦОМ СЕОСКЕ БИБЛИОТЕКЕ ФАРИДОМ АИТБАЈЕВОМ. ЊИМА СУ СЕ ПРИДРУЖИЛИ И ДРУГИ ОЧЕВИДЦИ. СВИ СУ ЗАКЉУЧИЛИ ДА СЕ ГРАД ПОЛАКО КРЕЋЕ И ДА НЕБО ПОСТЕПЕНО ДОБИЈА ПЛАВКАСТО – ЗЕЛЕНУ  БОЈУ. ПРОШЛО ЈЕ ОКО ДВА САТА ДОК СЕ ХРОНОМИРАЖ ТОГА ГРАДА НИЈЕ РАСПЛИНУО У ВАЗДУХУ !

ЗА ТО ВРЕМЕ ОЧЕВИДЦИ СУ УСПЕЛИ ДА НАПРАВЕ СЕРИЈУ ФОТО И ВИДЕО СНИМАКА, КОЈИ СУ ПОСЛУЖИЛИ, КАО ДОКАЗ РЕАЛНОГ ПОСТОЈАЊА ОВЕ ПОЈАВЕ. ПО РЕЧИМА ЕКСПЕРАТА РАДИЛО СЕ О ПРИКАЗУ ГРАДА ИЗ ПАРАЛЕЛНЕ РЕАЛНОСТИ, КОЈИ ЈЕ ПОСТОЈАО ИЛИ ЋЕ ПОСТОЈАТИ НА ТОМ МЕСТУ, И СА КОЈИМ ЋЕМО ИМАТИ  КОНТАКТ У БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ ! У НАСТАВКУ РАЗЈАШЊАВАЊА ОВЕ ПОЈАВЕ ПУТ ЈЕ ОДВЕО ИСТРАЖИВАЧЕ У НАСЕЉЕ ШУЉГАН ТАШ. ТАМО СЕ ПО РЕЧИМА СТАНОВНИКА ТОГ НАСЕЉА НАЛАЗИЛА КАПИЈЕ У ПАРАЛЕЛНИ СВЕТ У ЈЕДНОЈ ОД ПЕЋИНА, ГДЕ ИХ ЈЕ ОДВЕЛА  ОЛГА ЧЕРВАЦЈОВА – СПЕЛЕОЛОГ.И ДИЛА НАДИРШИНА – ТУРИСТИЧКИ ВОДИЋ. У ПЕЋИНИ СУ ВИНДИ ЦРТЕЖИ ЖИВОТИЊА НА ЗИДОВИМА СТАРИ, ПО ПРОЦЕНИ АРХЕОЛОГА, ОД 15 ДО 16 ХИЉАДА ГОДИНА !

ПОСЕТИОЦИ И СТАНОВНИЦИ У ОВОМ ПРОСТОРУ ЧЕСТО ВИЂАЈУ РАЗНЕ СЦЕНЕ ИЗ ЖИВОТА НЕПОЗНАТИХ ЉУДИ У СТАРОВРЕМЕНСКОМ ОДЕЛУ ИЗ НЕПОЗНАТОГ ВРЕМЕНСКОГ ПЕРИОДА, ЗА КОЈЕ НЕ МОГУ ДА ОДРЕДЕ ТАЧНЕ ВРЕМЕНСКЕ ПАРАМЕТРЕ. У ПОКУШАЈИМА РАЗЈАШЊАВАЊА ОВИХ ПОЈАВА, ВРШЕНЕ СУ И АНАЛИЗЕ СТЕНСКОГ САСТАВА У ПЕЋИНИ И КОНСТАТОВАНО ЈЕ ДА ЈЕ ТО УГЛАВНОМ  КВАРЦИТ, КОЈИ ЈЕ СПОСОБАН ДА ГЕНЕРИШЕ МАГНЕТНА ЗРАЧЕЊА И КОЈИ  ПОСЕДУЈЕ СТАЛНО ПИЕЗОЕЛЕКТРИЧНО ПОЉЕ,  КОЈЕ НАС МОЖДА МОЖЕ ПРЕНЕТИ У ПРОШЛО ИЛИ БУДУЋЕ ВРЕМЕ ?

У ВЕЗИ СА ОВОМ ТЕМОМ ВАЛЕРИЈ УВАРОВ, ДИРЕКТОР „МИЦУФИ“ ПРИ АКАДЕМИЈИ НАЦИОНАЛНЕ БЕЗБЕНОСТИ РУСИЈЕ, КАЖЕ ДА ВРЕМЕ ИМА СВОЈЕ СПЕЦИФИЧНО ПОЉЕ, У КОМЕ ПОСТОЈЕ И НЕКЕ АНОМАЛНЕ ЗОНЕ, КОЈЕ НАЗИВАМО  „ ХРОНОЈАМЕ“ И „ХРОНОКОРИДОРИ“  КОЈИМА ЈЕ ЦЕО КОСМОС ИЗПРЕСЕЦАН. ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ – КАКО ЈЕ ОВЕ ПОЈАВЕ МОГУЋЕ УОЧИТИ И ЗАПИСАТИ?

ПРИ СНИМАЊУ ЕМИСИЈЕ О ДРEВНИМ ТРАДИЦИЈАМА ШАМАНИЗМА У КАМЕНОМ ЛАВИРИНТУ ЈЕ ИЗВОЂЕНАНА „ИГРА ЗМИЈЕ“ И УПРАВО ТАДА СЕ НА ХОРИЗОНТУ ОБАЛЕ БЕЛОГ МОРА, ПОЈАВИЛА ИЗВРНУТА СЛИКА У ВИДУ ХРОНОМИРАЖА НЕПОСТОЈЕЋИХ ОСТРВА. ПО РЕЧИМА СЕРГЕЈА ВОЛКОВА, ДОКТОРА ФИЛОЗОФСКИХ НАУКА, У ТРАЈАЊУ ОД ЧЕТИРИ МИНУТА. КАДА СУ ПОНОВО ПОГЛЕДАЛИ, СНИМАК ЈЕ ОСТАО ЗАБЕЛЕЖЕН НА ВИДЕО ТРАЦИ. ПО РЕЧИМА СТАНОВНИКА, ТА ОСТРВА СУ НЕКАДА ПОСТОЈАЛА, АЛИ СУ БИЛА ЗАТОПЉЕНА.

ПО РЕЧИМА ИРИНЕ КОНДАЕВЕ, ЧЛАНА ЕКИПЕ ООНИО „КОСМОПОИСК“, ХРОНОМИРАЖ  МОЖЕ БИТИ ЗАПИСАН КАО ХОЛОГРАМСКИ СНИМАК У ПРОСТОРУ, ПРИ ОДРЕЂЕНИМ УСЛОВИМА ЛОКАЦИЈЕ И АТМОСВЕРСКИХ УСЛОВА, ПА ЧАК И ЕМОЦИОНАЛНОГ СТАЊА ПРИСУТНИХ СУБЈЕКАТА. НАРОЧИТО У АМБИЈЕНТУ ГДЕ ЈЕ ПРИСУТНА ВОДА ( КОЈА ИМА СПОСОБНОСТ ДА МЕМОРИШЕ )  И КАМЕНИТА ПОДЛОДА, КАО И У ЗОНАМА ГЕОМОРФОЛОШКИХ РАЗЛОМА ТЛА, ГДЕ СУ УЧЕСТАЛЕ ПОЈАВЕ АНОМАЛИЈА ! ТУ СЕ СУКОБЉАВАЈУ БИОЕНЕРГЕТСКИ ТОКОВИ ИЗ ЗЕМЉЕ И ИЗ КОСМОСА, И КАО ПОСЛЕДИЦА ЈАВЉА СЕ ОДРЕЂЕНА ПОЈАВА, КОЈА СЕ ОДРАЖАВА НА БИСВЕРУ И НА ПРИСУТНЕ СУБЈЕКТЕ ОПАЖАЊА. МОЖДА СЕ ОВДЕ ФОРМИРАЈУ НЕКА ЕНЕРГЕТСКА ВРТЛОЖЕЊА, КОЈА УТИЧУ НА ДЕФОРМАЦИЈУ ПРОСТОРНО – ВРЕМЕНСКОГ КОНТИНУУМА. МОЖДА СУ КАМЕНИ ЛАВИРИНТИ, ЗАПРАВО СМИШЉЕНИ И НАПРАВЉЕНИ ЗА ТО, ДА БИ СЕ ПОСТИГАО ОПИСАНИ ЖЕЉЕНИ ЕФЕКАТ.

У ВЕЗИ СА ОВОМ ПОЈАВОМ ЕВГЕНИЈЕ ФАЈДИШ, ДОКТОР ТЕХНИЧКИХ НАУКА СМАТРА ДА СЕ У ЦЕНТРАЛНОЈ ЗОНИ ЛАВИРИНТА, ПРИ ОДРЕЂЕНИМ ОКОЛНОСТИМА, ОТВАРА ПОРТАЛ ЗА ПРАЛЕЛНЕ СВЕТОВЕ, КОЈЕ СУ НЕКЕ ПРЕТХОДНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ЗНАЛЕ И КОРИСТИЛЕ. У САД У ДРЖАВИ НОВИ МЕКСИКО, У КАЊОНУ ЧАКОЊ НАЛАЗЕ СЕ ОСТАЦИ ОБЈЕКАТА НАРОДА ПУЕБЛО. ТО ЈЕ КУЛТУРА „АНАСТАЗИ“ КОЈА ЈЕ ПРОЦВЕТАЛА У ДРУГОМ ВЕКУ ПРЕ НАШЕ ЕРЕ. ОТКРИВЕНИ ГРАД ЈЕ ПОТПУНО КРУЖНОГ ОБЛИКА, СА УЛИЦАМА ОРИЈЕНТИСАНИМ ПРАВИЛНО ПРЕМА СТРАНАМА СВЕТА. ЗАШТО ЈЕ НАРОДУ ПУЕБЛО БИО ПОТРЕБАН ТАКО ИДЕАЛАНО ГЕОМЕРИЈСКИ ФОРМИРАН ГРАД? ОДГОВОР НА ОВО ПИТАЊЕ ДАЈЕ АРХЕОЛОГ РОБ ВАЈНЕР. ОН КАО РАЗЛОГ НАВОДИ ДА ЈЕ ОВАЈ НАРОД ВЕЛИКУ ПАЖЊУ ПРИДАВАО АСТРОНОМИЈИ И ДА СУ СЕВЕР НАЗИВАЛИ „СРЦЕ НЕБА“. НАРОЧИТУ ПАЖЊУ ПРИВЛАЧЕ ВИШЕЕТАЖНИ ОБЈЕКТИ ИЗРЕЗАНИ У КАМЕНИМ ЛИТИЦАМА, СА ПРАВИНО РАСПОРЕЂЕНИМ ПРОСТОРИЈАМА, ВИСИНЕ ОД ТРИ МЕТРА, КОЈЕ СУ РАСПОРЕЂЕНЕ ПРАВИЛНО ЈЕДНА ДО ДРУГЕ И ЗИДОВИМА ДЕБЉИНЕ ОКО ЈЕДАН МЕТАР ! СМАТРА СЕ ДА ЈЕ НЕКИ СПОЉНИ ФАКТОР ПОМОГАО ОВОМ НАРОДУ, ДА ИЗВЕДЕ ОВАКО СЛОЖЕНЕ ГРАЂЕВИНСКЕ РАДОВЕ – ГРУПА НЕКИХ РАЗУМНИХ БИЋА ИЛИ НЕКИ ПОЈЕДИНАЦ ?
ЈОШ ВЕЋУ СЕНЗАЦИЈУ ПРЕДСТАВЉА ВЕРОВАЊЕ НЕПИСМЕНИХ ИНДИЈАНАЦА У ПОСТОЈАЊЕ ПАРАЛЕЛНИХ СВЕТОВА, СА КОЈИМА СУ ОНИ ОДРЖАВАЛИ РЕДОВНО КОНТАКТ У ВЕРСКИМ ОБРЕДИМА И РИТУАЛИМА. ТО СУ ПОСТИЗАЛИ ПОМОЋУ СПЕЦИЈАЛНИХ ПОДЗЕМНИХ СПИРАЛНИХ ОДАЈА, БЕЗ ПРОЗОРА,. У ОВЕ ОДАЈЕ ОНИ  СУ СИЛАЗИЛИ КРОЗ ОТВЕРЕ НА ТАВАНИЦИ. ОДАЈЕ СУ ПРЕДСТАВЉАЛЕ МОДЕЛ ТИХ СВЕТОВА, КРУЖНА ФОРМА ТОГ ПРОСТОРА ПРЕДСТАВЉАЛА ЈЕ КОСМОС, А КУПОЛАСТЕ ТАВАНИЦЕ НЕБО. ОДАКЛЕ СУ ЊИХОВИ ПРЕЦИ СИШЛИ У ОВАЈ НАШУ РЕАЛНОСТ. СВУДА СУ ПРИСУТНЕ СПИРАЛЕ, КОЈЕ СИМБОЛИЗУЈУ НАШУ ГАЛАКСИЈУ И ЦРТЕЖИ ХУМАНОИДА, КОЈИ ПОДСЕЋАЈУ НА МРАВЕ. ХОПИ ИНДИЈАНЦИ, КОЈИ СУ НАСЛЕДИЛИ КУЛТУРУ АНАСТАЗИ НАРОДА, ТВРДЕ ДА СИ ИМ СВЕ ПОДАТКЕ ДАЛИ ДОШЉАЦИ ИЗ СВЕМИРА, КОЈИ СУ ИХ СПАСЛИ ОД ДВЕ ВЕЛИКЕ КАТАСТРОФЕ.

АРХЕОЛОГ ГАРИ ДЕЈВИД КАЖЕ ДА СУ ТА БИЋА БИЛА ПОЛУ ЉУДИ И ПОЛУ МРАВИ. СА АНТЕНАМА НА ГЛАВИ , ВЕЛИКИМ ОЧИМА И ВРЛО ТАНКИМ РУКАМА И НОГАМА ! ХОПИ ИНДИЈАНЦИ ТВРДЕ ДА СУ ОВА БИЋА КОЈА СУ НАЗИВАЛИ „КАЧИНАС“ – ПОСЛАНИЦИ БОГА, ДОЛАЗИЛА НА „ГОРЕЋИМ ШТИТОВИМА“ И ДА СУ ИХ ПОСЕЋИВАЛИ У ПЕРИОДУ МНОГО ГОДИНА А МОЖДА И ВЕКОВА ! ОВА БИЋА СУ ЗА АНАСТАЗИ НАРОДЕ БИЛИ НЕШТО ПОПУТ АНЂЕЛА ЗА ХРИШЋАНЕ. ПОСРЕДНИЦИ ИЗМЕЂУ НАРОДА И БОГОВА. ОНИ СУ ПРЕНОСИЛИ ЗНАЊЕ О ЗЕМЉОРАДЊИ, ГРАДИТЕЉСТВУ И АСТРОНОМИЈИ. СЕЋАЊЕ НА ОВЕ ПОСЕТЕ ОДРЖАЛО СЕ ДО НАШИХ ДАНА КРОЗ РИТУАЛНЕ ЦЕРЕМОНИЈЕ И ИГРЕ, ГДЕ АКТЕРИ НОСЕ МАСКЕ У ОЛИКУ АСТРОНАУТСКЕ ОПРЕМЕ. ЈОШ СУ ВИДНИ ТРАГОВИ ЗНАКОВА У КАМЕНУ, КОЈЕ СУ ОСТАВЉАЛИ ОВИ ДОШЉАЦИ, ВЕРОВАТНО НЕКЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ИЗ БУДУЋНОСТИ. ЈЕР СУ У ПРЕДАЊИМА ПУЕБЛО И ХОПИ НАРОДА ПРИСУТНА МНОГА ПРОРОЧАНСТВА О БУДУЋИМ ДОГАЂАЈИМА, КОЈА СУ ОНИ ДОБИЈАЛИ У ПОДЗЕМНИМ ОДАЈАМА.

НА ГРАНИЦИ ПЕРУА И БОЛИВИЈЕ, НА ВИСОРАВНИ АЛТИПЛАНО, НАЛАЗИ СЕ  СЛАНО  ТИТИКАКА. ТО ЈЕ НАЈВИШЕ ЈЕЗЕРО НА СВЕТУ КОЈЕ СЕ НАЛАЗИ НА 4.000 МЕТАРА НАДМОРСКЕ ВИСИНЕ, СА НАЈВЕЋОМ МИСТЕРИЈОМ, КОЈА СЕ ОДНОСИ НА САСТАВ ЊЕГОВЕ ВОДЕ, КОЈА ЈЕ СЛАНА И ПОТПУНО ИСТА КАО СТО ЈЕ МОРСКА ВОДА. ПО РЕЧИМА ВАЛЕРИЈА УВАРОВА, ГЕОМОРФОЛОШКА СЛИКА ОВОГ ПРОСТОРА ЈЕ ВЕОМА НЕОБИЧНА И СТИЧЕ СЕ УТИСАК ДА ЈЕ РЕЉЕФ ДЕФОРМИСАН У НЕКОЈ КАТАСРОФИ ( ПАД НЕКОГ АСТРОИДА У РЕЈОНУ АЗОВСКИХ ОСТРВА, КОЈИ ЈЕ ЛЕТЕО У СУПРОТНОМ СМЕРУ ОД РОТАЦИЈЕ ПЛАНЕТЕ ) ТАКО ДА СУ СТЕНСКИ МАСИВИ ОКРЕНУТИ ВЕРТИКАЛНО И ДА ЈЕ ЦЕО ПРОСТОР УЗНЕТ НА МНОГО ВЕЋУ НАДМОРСКУ ВИСИНУ СА ЗАРОБЉЕНИМ ДЕЛОМ МОРА. ТАКО ЈЕ ВЕРОВАТНО НАСТАЛО И ОВО ВЕЛИКО СЛАНО ЈЕЗЕРО.

У МИТОВИМА ДОМОРОДАЦА САЧУВАНО ЈЕ ПРЕДАЊЕ О СИЛАСКУ БОЖАНСТАВА НИОДКУДА. ЈЕДНО ОД ЊИХ ЈЕ БИЛА И БОГИЊА ОРИЈАНА, КОЈА СЕ СПУСТИЛА НА ЗЛАТНОМ ДИСКУ И ПРИЗЕМЉИЛА СЕ НА  „СОТРВУ СУНЦА“ У ЦЕНТРУ ЈЕЗЕРА ТИТИКАКА. БОГИЊА СЕ РАЗЛИКОВАЛА ОД ЉУДИ ТАКО ШТО ЈЕ НА РУКАМА ИМАЛА ПО ЧЕТИРИ ПРСТА, СА КОЖИЦАМА ИЗМЕЂУ ПРСТИЈУ. ОНА ЈЕ НА ОСТРВУ РОДИЛА СЕДАМДЕСЕТОРО ДЕЦЕ, КОЈА СУ ОСНИВАЧИ НАШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ. ЗАТИМ ЈЕ ОВА БОГИЊА ОТИШЛА ОНАКО, КАКО ЈЕ И ДОШЛА. НА ОСТРВУ СЕ У ВЕРТИКАЛНОЈ ГРАНИТНОЈ СТЕНИ НАЛАЗИ УРЕЗАНА НИША У ОБЛИКУ НЕКИХ УЛАЗНИХ ВРАТА. ПО РЕЧИМА АНДРЕЈА ЖУКОВА, ДОКТОРА ИСТОРИСКИХ НАУКА, ДИМЕНЗИЈЕ ОВЕ НИШЕ СУ СЕДАМ НА СЕДАМ МЕТАРА, СА ДУБИНОМ УРЕЗАНОГ ДЕЛА ОД ПОЛА МЕТРА. НЕКА ВРСТА ОЛТАРА ИЛИ ПОРТАЛА КОЈИ ВОДИ У СТЕНСКИ МАСИВ. ПО РЕЧИМА ЛОКАЛНОГ СТАНОНИШТВА, ТО ЈЕ БИО УЛАЗ У ГРАД БОГОВА!

У ВРЕМЕ ШПАНСКОГ ОСВАЈАЊА ЈУЖНЕ АМЕРИКЕ, ВРХОВНИ ВРАЧ ЛОКАЛНОГ СТАНОВНИШТВА, КОЈИ СЕ ЗВАО „АМАРУ МЕРУ“ КОРИСТЕЋИ НЕКИ ЗЛАТАН ДИСК, ПОБЕГАО ЈЕ КРОЗ ОВАЈ ПОРТАЛ У ГРАД БОГОВА, А ДИСК ОСТАВИО НА ЧУВАЊЕ НЕКОМ ПОВЕРЉИВОМ СТАНОВНИКУ. У САВРЕМЕНИМ ИСТРАЖИВАЊИМА ДНА ЈЕЗЕРА ТИТИКАКА, ЈЕДНА ИТАЛИЈАНСКА ИСТРАЖИВАЧКА ЕКИПА, ЗАИСТА ЈЕ ПРОНАШЛА ОСТАТКЕ ГРАДА У ЈЕЗЕРУ. ПРЕТПОСТАВЉА СЕ ДА ЈЕ ЗЛАТНИ ДИСК БИО НЕКИ ВРЛО СЛОЖЕНИ АПАРАТ, КОЈИ ЈЕ НАПРАВИЛА НЕКА МНОГО ВИШЕ РАЗВИЈЕНА ЦИВИЛИЗАЦИЈА. ДИСК ЈЕ ДАВАО ОДГОВОРЕ НА РАЗНА ПИТАЊА И СЛУЖИО КАО „КЉУЧ“ ЗА ОТВАРАЊЕ ПОРТАЛА У ПАРАЛЕЛНИ СВЕТ.

ПО МИШЉЕЊУ ВАЛЕРИЈА УВАРОВА, ТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА ЈЕ ПОВРЕМЕНО КОНТРОЛИСАЛА ЗБИВАЊА У НАШОЈ РЕАЛНОСТИ И УПРАВО ТАЈ ПОРТАЛ ЈЕ СЛУЖИО ЗА ЊИХОВ УЛАЗАК У НАШУ ВРЕМЕНСКУ И ПРОСТОРНУ ЛОКАЦИЈУ. ПОРТАЛ ЈЕ ЗАПРАВО СИМБОЛ МЕСТА НА КОМЕ СУ ГЕОМОРФОЛОШКИ УСЛОВИ, ПОГОДНИ ЗА ОВАКАВ ТРАНСВЕР. ПОРЕБАН ЈЕ ИЗВЕСТАН МОЋАН ЕНЕРГЕТСКИ ИЗВОР ЗРАЧЕЊА ДА БИ СЕ РЕАЛИЗОВАО ОВАЈ ДОГАЂАЈ, АЛИ МИ ЗА САДА. БЕЗ ПОМОЋИ НЕКЕ РАЗВИЈЕНИЈЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ,  НЕМЕМО ДОВОЉНО ЗНАЊА ДА БИ РЕАЛИЗОВАЛИ ОВУ АКТИВНОСТ. У ОПИСУ ИЗГЛЕДА ЗЛАТНОГ ДИСКА, ЈАВЉА СЕ СПИРАЛА, КАО ОПШТИ СИМБОЛ ПРИКАЗА ОБЛИКА НАШЕ ГАЛАКСИЈЕ И КРЕТАЊА ОД НЕБА КА ЗЕМЉИ И ОБРАТНО. ПО РЕЧИМА ГАЛИНЕ ПАРИНЕ, ДОКТОРА ГЕОГРАФСКИХ НАУКА, ОТУДА СЕ НА МНОГИМ МЕСТИМА И ЈАВЉАЈУ СПИРАЛНИ КАМЕНИ ЛАВИРИНТИ НА ПЛАНЕТИ, КОЈИ НА НЕКИ НАЧИН СИМБОЛИШУ ГОДИШЊИ ЦИКЛУС КРЕТАЊА СУНЦА И ПОДСЕЋАЈУ НА ЗНАК ЈИНА И ЈАНГА, ОДНОСНО СМЕНЕ СВЕТЛА И ТАМЕ. ОВИ ЛАВИРИНТИ, НАЛАЗЕ СЕ УГЛАВНОМ НА ЛОКАЦИЈАМА ГЕОПАТОГЕНИХ АНОМАЛИЈА.

О ТЕОРЕСКИМ ОСНОВАМА ПРОЛАЗА ИЗ ЈЕДНЕ У ДРУГУ РЕАЛНОСТ, ПОЧЕЛО СЕ ЈАВНО ГОВОРИТИ 1905 ГОДИНЕ, ПОСЛЕ ОБЈАВЉИВАЊА АЈНШТАЈНОВЕ ТЕОРИЈЕ РЕЛАТИВИТЕТА. ПО РЕЧИМА ДОКТОРА НАУКА ИЗ ФИЗИКЕ ВЈЕЧЕСЛАВА ДОКУЧАЈЕВА, АЈНШТАЈН ЈЕ УКАЗАО НА ГЕОМЕТРИЗАЦИЈУ ПРОСТОРА И ВРЕМЕНА И МОГУЋНОСТИМА МАНИПУЛАЦИЈЕ СА ВРЕМЕНОМ, КОЈЕ ЗАВИСИ ОД ГРАВИТАЦИЈЕ И БРЗИНЕ КРЕТАЊА СУБЈЕКТА У ЕКСПЕРИМЕНТУ. У ОВОЈ ПОЈАВИ ЈАВЉАЈУ СЕ „ЦРНЕ РУПЕ“ КОЈЕ МОГУ БИТИ ВРЕМЕНСКЕ МАШИНЕ И КАО ТАКВЕ СЕ МОГУ КОРИСТИТИ ЗА ПРЕЛАЗАК ИЗ ЈЕДНЕ У НЕКУ ДРУГУ РЕАЛНОСТ, ШТО СЕ НАЗИВА „АЈНШТАЈН – РОЗЕНОВ МОСТ“.

У ДАЉЕМ ПРИКАЗУ СЛИЧНИХ АНОМАЛНИХ ПОЈАВА, ОПИСУЈЕ СЕ ДОГАЂАЈ ИЗ 2006 ГОДИНЕ, КАДА СЕ У ГРАДУ КИЈЕВУ, НИОКУДА ПОЈАВИО МЛАДИЋ СА ФОТОАПАРАТОМ, ОДЕВЕН У СТАРОМОДНУ АЛИ НОВУ ОДЕЋУ. МЛАДИЋ ЈЕ ПРОЛАЗНИКЕ ПИТАО ГДЕ СЕ НАЛАЗИ, ШТО ЈЕ ОБРАТИЛО ПАЖЊУ ДЕЖУРНОМ ПОЛИЦАЈЦУ, КОЈИ ГА ЈЕ ЛЕГИТИМИСАО И КОНСТАТОВАО ДА СЕ РАДИ О ЧОВЕКУ ПОНОМАРЈЕНКО ВАЛЕТИНОВ СЕРГЕЈЕВИЋ, КОЈИ ЈЕ РОЂЕН 1933 ГОДИНЕ, ПРИ ЧЕМИ ЈЕ ОН ТВРДИО ДА СЕ НАЛАЗИ У 1958 ГОДИНИ. ПО РЕЧИМА БОГДАНА ЛИСИЦЕ, ПОСТОЈАЛА СУ ЧЕТИРИ ДОКАЗА ДА СЕ РАДИ О СТВАРНОМ ПОСЕТИОСУ ИЗ ПРОШЛОСТИ. ТО СУ БИЛИ : ОДЕЋА ПОНОМАРЈЕНКА СЕРГЕЈЕВИЋА, ФОТОАПАРАТ, ДОКУМЕНТА И ФОТОГРАФИЈЕ ГРАДА КИЈЕВА ИЗ ТОГ ВРЕМЕНА, МЛАДИЋА СУ ОДВЕЛИ У СТАНИЦУ И ПОЗВАЛИ ПСИХОЛОГА, КОМЕ ЈЕ МЛАДИЋ РЕКАО ДА ЈЕ ЗАДЊЕ ЧЕГА СЕ СЕЋА БИО НЕКИ ЛЕТЕЋИ ОБЈЕКАТ У ОБЛИКУ ДИСКА, ПОСЛЕ ЧЕГА СЕ НАШАО ТУ ГДЕ СЕ САДА НАЛАЗИ.

ПРЕМА АНАЛИЗИ СЛИЧНИХ ДОГАЂАЈЕ, МОЖЕ СЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ПОСТОЈИ НЕКА ВЕЗА ИЗМЕЂУ ПОЈАВЕ НЛО-А И ВРЕМЕНСКО – ПРОСТОРНИХ АНОМАЛИЈА. ПО РЕЧИМА ВАЛЕРИЈА УВАРОВА ТО СЕ ПРЕ СВЕГА ОДНОСИ НА УТИЦАЈ ЕНЕРГЕТСКИХ ПОЉА ТИХ МАШИНА НА ОКРУЖЕЊЕ У КОМЕ СЕ ОНЕ НАЛАЗЕ. У ДАЉЕМ ИСТРАЖИВАЊУ ИЗНЕНАДНЕ ПОЈАВЕ И НЕСТАНАКА ПОНОМАРЈЕНКА У 2006 ГОДИНИ  ПОНОМАРЈЕНКА, БОГДАН ЛИСИЦА ЈЕ ПРОНАШАО НА ИНТЕРНЕТУ И ФОТОГРАФИЈУ ИСТЕ ОСОБЕ У СТАРИЈЕМ УЗРАСТУ НА ОБАЛИ РЕКЕ ДЊЕПРА, ИЗА КОЈЕ СЕ ВИДИ СИЛУЕТА БУДУЋЕГ ГРАДА КИЈЕВА СА МНОШТВОМ СОЛИТЕРА, КОЈИ ЈОШ НИСУ ИЗГРАЂЕНИ !? КАО ЗАКЊУЧАК МОЖЕ СЕ РЕЋИ ДА СЕ ПОНОМАРЈЕНКО ВРАТИО ИЗ БУДУЋНОСТИ У ПРОШЛОСТ, КАКО БИ ПРОСЛЕДИО СВОЈА ВРЕМЕНСКА ПУТОВАЊА. ТО ЗНАЧИ ДА ЈЕ КРЕТАЊЕ КРОЗ ВРЕМЕ, МОГУЋЕ У ОБА СМЕРА – У ПРОШЛОСТ, КАО И У БУДУЋНОСТ.

1994 ГОДИНЕ У ДРЖАВНОМ ИНСТИТУТУ У МЕРИЛЕНДУ, МЛАДИ ФИЗИЧАР ФРАНК ТИПЛЕР ДОБИО ЈЕ ЗА ДОКТОРСКУ ТЕЗУ ЗАДАТАК ДА РЕШИ ПРОБЛЕМ „МОГУЋЕГ НАРУШАВАЊА УЗРОЧНОСТИ“ – ОДНОСНО ПОВРАТКА У ПРОШЛОСТ, КОРИСТЕЋИ СЕ ОТКРИЋЕМ АУСТРИСКОГ МАТЕМАТИЧАРА КУРТА  ГЕДЕЛА. ОВО ЈЕ ПОТАКНУЛО ФРАНКА ТИПЛЕРА, ЈОШ 70ТИХ ГОДИНА ПРОШЛОГ ВЕКА, НА ИДЕЈУ ИЗГРАДЊЕ ВРЕМЕНСКЕ МАШИНЕ, КОЈА СЕ ЗАСНИВА НА ВРЛО БРЗОК ОКРЕТАЊЕ ЦИЛИНДРА, КОЈИ БИ МОГАО ДА ОТВОРИ ВРЕМЕНСКИ ПОРТАЛ. МЕЂУТИМ НЕДОВОЉАН РАЗВОЈ ТЕХНОЛОГУЈЕ ОНЕМОГУЋИО ЈЕ РЕАЛИЗАЦИЈУ ОВОГ ПРОЈЕКТА, ЈЕР ЈОШ УВЕК НЕ РАСПОЛАЖЕМО ПОТРЕБНИМ МАТЕРИЈАЛИМА ЗА ОВУ МАШИНУ ! МЕЂУТИМ, У НОВИЈЕ ВРЕМЕ, ПОЈАВИЛИ СУ СЕ ТЗВ КОЛАЈДЕРИ ИЛИ УБРЗИВАЧИ ЧЕСТИЦА, КОЈИ У СТВАРИ ЈЕСУ ОВЕ МАШИНЕ, АЛИ ЗА АТОМСКЕ ЧЕСТИЦЕ. НА ТАЈ НАЧИН ПОТВРДЂЕНА ЈЕ ХИПОТЕЗА ИЗ ТЕОРИЈЕ АЈНШТАЈНА, О РЕЦИПРОЧНОМ ОДНОСУ БРЗИНЕ КРЕТАЊА И ВРЕМЕНСКОГ ПРОТОКА ! ШТО ЈЕ БРЗИНА ВЕЋА – ТО ВРЕМЕ СПОРИЈЕ ТЕЧЕ !

НА БАЗИ ОВИХ ИСТРАЖИВАЊА ДОШЛО СЕ ДО МОДЕЛА ПАРАЛЕЛНИХ СВЕТОВА, КОЈИ ЈЕДНОВРЕМЕНО ПОСТОЈЕ У ИСТОМ ХИПЕРПРОСТОРУ, АЛИ ЈЕДНИ СА ДРУГИМА НИСУ УСЛОВЉЕНИ. КОМУНИКАЦИЈА ЈЕ МОГУЋА САМО ПРИ ОДРЕЂЕНИМ ОКОЛНОСТИМА. ПО РЕЧИМА УВАРОВА, НА ОСНОВУ СТАРИХ ТЕКСТОВА И НАЈСАВРЕНЕБИЈИХ ИСТРАЖИВАЊА, ДОЛАЗИМО ДО ЗАКЉУЧКА, ДА ЈЕ ВРЕМЕНОМ МОГУЋЕ УПРАВЉАТИ И ДА ЈЕ МОГУЋ ПРЕЛАЗ ИЗ САДАШЊОСТИ У ПРОШЛОСТ ИЛИ БУДУЋНОСТ, ТАКО ДА СЕ МОЖЕ РЕЋИ ДА ПОСТОЈИ САМО САДАШЊОСТ. ИСКУСТВО НИКОЛАЈА СУБОТИНА ИЗ ПЕРМСКЕ АНОМАЛНЕ ЗОНЕ, ПОТВРЂУЈЕ ОВУ ПРЕДПОСТАВКУ СА ЗВУКОМ МОТОРА ВОЗИЛА, КОЈЕ ЈЕ ПРЕСТАЛО ДА СЕ КРЕЋЕ ПРЕ ДВА САТА. ИЛИ СА БОРАВКОМ У МАЛОМ СЕЛУ, КОЈЕ НЕ ПОСТОЈИ У НАШЕМ ВРЕМЕНУ ИТД.

САДА СЕ ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ ДАЛИ МИ МОЖЕМО РАСПОЛОЖИВОМ ТЕХНИКОМ УТИГАТИ НА ХОД ВРЕМЕНА. ПО РЕЧИМА ..... ДОЗНАЈЕМО ДА ЈЕ ГРАВИТАЦИЈА ТА ПОЈАВА, КОЈА УТИЧЕ НА ТОК ВРЕМЕНА. ПРИМЕНОМ ЛАСЕРСКИХ ТЕХНОЛОГИЈА МОЖЕ СЕ УТИЦАТИ НА СТРУКТУРУ ПРОСТОРА, А САМИМ ТИМ И НА ТОК ВРЕМЕНА. МЕЂУТИМ САДА ЈЕ ПОЗНАТО И ТО, ДА УТИЦАЈ НА ГРАВИТАЦИЈУ НЕМА САМО МАСА, ВЕЋ И ДА СВЕТЛОСТ ТАКОЂЕ МОЖЕ ДЕЛОВАТИ НА ЊУ, А ТО ЈЕ „КЉУЧ“ ЗА РЕШЕЊЕ ПРОБЛЕМА ! ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ УБРЗАВА ИЛИ УСПОРАВА У ЗАВИСНОСТИ ОД  ДЕЛОВАЊА ЛАСЕРА НА СТРУКТУРУ ПРОСТОРА ПРИ ЧЕМУ СЕ НЕУТРОНИ ЈАВЉАЈУ КАО НОСИОЦИ ЖЕЉЕНОГ ТОКА ВРЕМЕНА. НА ТАЈ НАЧИН ИНФОРМАЦИЈА МОЖЕ ДА СЕ ШАЉЕ У ПРОШЛОСТ ИЛИ У БУДУЋНОСТ. А ШТО СЕ ТИЧЕ ТЕЛЕПОРТАЦИЈЕ МАСЕ , ТЕРМИН СЕ ПОЈАВИО 1931 ГОДИНЕ У ТЕКСТОВИМА ЧАРЛСА ФОРДА, И ПОДРАЗУМЕВА ТРЕНУТННО ПРЕМЕШТАЊЕ БИЛО КОГ ОБЈЕКТА НА БИЛО КОЈЕ РАСТОЈАЊЕ ! МАДА ОВАКВА ИДЕЈА ПРОТИВУРЕЧИ ЗДРАВОМ РАЗУМУ, У БИБЛИЈИ ЈЕ НА ВИШЕ МЕСТА ОПИСАН ОВАЈ ФЕНОМЕН.

ТАКАВ СЛУЧАЈ ДЕСИО СЕ 1967 ГОДИНЕ СА ВЈЕЧЕСЛАВОМ ШЋЕМИКОВОМ, КАДА ЈЕ КАО ДЕЧАК ИЗНЕНАДА НА ОЧИГЛЕД СВИХ ПРИСУТНИХ, НЕСТАО СА ПОЉАНЕ ГДЕ СЕ ИГРАО СА ЛОПТОМ. ПОСЛЕ ЧЕТИРИ САТА ТРАГАЊА, НАШЛИ СУ ГА У ЛЕТЊОЈ КУХИЊИ КАКО СПАВА ! КАСНИЈЕ У АРМИЈИ СУ ИСТОЈ ОСОБИ КОНСТАТОВАЛИ УВЕЋАНУ ХИПОФИЗУ. ПО РЕЧИМА ЛЕКАРА СПЕЦИЈАЛИСТА, ОВАКВИ ДОГАЂАЈИ НИСУ РЕТКИ И НАЈВЕРОВАТНИЈЕ СУ УЗРОК АКТИВНОСТИ НЕКЕ РАЗВИЈЕНИЈЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, КОЈА ПАЦИЈЕНТА ВРАЋА НАЗАД У ИСТО ВРЕМЕ, АЛИ СА ИЗБРИСАНОМ МЕМОРИЈОМ О ТОМЕ ГДЕ СУ БИЛИ И ШТА СЕ САЊИМА ДЕШАВАЛО.

ЕКСТРАСЕНС ОЛГА АЛЕКСЕЈЕВА ИЗНОСИ СВОЈА ЗАПАЖАЊА О ПУТУ У БУДУЋНОСТ ПО ТЕРИТОРИЈИ РУСИЈЕ, ГДЕ СУ БИЛИ НАСТАЊЕНИ ЉУДИ ПЛАВЕ КОСЕ И ОЧИЈУ У САСВИМ ДРУГАЧИЈИМ ОДЕЖДАМА ОД САВРЕМЕНИХ У НАСЕЉИМА КОЈА НИСУ КАО ДАНАС САБИЈЕНА СА ВИСОКИМ ЗГРАДАМА. ПУНО ЗЕЛЕНИЛА И ТАЊИРАСТИХ АНТЕНА НА ЗГРАДАМА ! О ВРЕМЕНУ ОЛГА ИЗНОСИ ДОСТА НЕЈАСНУ ТЕОРИЈУ О „СПИРАЛНОМ ТОКУ ВРЕМЕНА“, КОЈА НИЈЕ ПОЗНАТА САВРЕМЕНОЈ ЦИВИЛИЗАЦИЈИ.

У ВЕЗИ СА ТИМ ПО РЕЧИМА УВАРОВА НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ ПОСТОЈИ БАР ЈОШ ЈЕДНА РАЗВИЈЕНА ЦИВИЛИЗАЦИЈА „ПОМЕРЕНА“ У ВРЕМЕНСКОЈ И ПРОСТОРНОЈ  ЛОКАЦИЈИ, ЧИЈЕ „ХРОНОМАШИНЕ“ МИ ЧЕСТО ОПАЖАМО У НАШОЈ РЕАЛНОСТИ. ОНИ ВОДЕ РАЧУНА ШТА СЕ ОВДЕ ДЕШАВА, ЈЕР НЕКА ВЕЛИКА КАТАСТРОФА, МОЖЕ ДА ИМА НЕЖЕЉЕНЕ ПОСЛЕДИЦЕ И ЗА ЊИХ. МОЖЕ СЕ СЛОБОДНО РЕЋИ ДА СУ ТО НАШИ ПОТОМЦИ ИЗ БУДУЋНОСТИ, МЕЂУТИМ ПРИСУТНЕ СУ И ДРУГЕ РАЗВИЈЕНИЈЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ СА ЛОКАЦИЈА ВАН НАШЕ ПЛАНЕТЕ И СОЛАРНОГ СИСТЕМА, КОЈЕ ОВДЕ ОСМАТРАЈУ ЛОКАЦИЈЕ И ЗБИВАЊА У ВЕЗИ СА НЕКИМ СВОЈИМ ПОТРЕБАМА. КАКВИМ МИ ТО НЕ ЗНАМО ! БЕЗ ОБЗИРА НА УДАЉЕНОСТ, ОНИ ПОСЕДУЈУ ТАКВУ ТЕХНИКУ И ЗНАЊЕ, ДА МОГУ ДА СЕ КРЕЋУ БРЗИНАМА ВЕЋИМ ОД БРЗИНЕ СВЕТЛОСТИ, ТАКО ДА УДАЉЕЊЕ ЗА ЊИХ НЕ ИГРА НИКАКВУ ЗНАЧАЈНУ УЛОГУ....МИ СМО ТЕК НЕДАВНО ОДШКРИНУЛИ ВРАТА У ОВУ ОБЛАСТ ОТКРИЋЕМ „БОЗОНА ХИКСА“ – ОДНОСНО НЕУТРОНА КОЈИ ЧИНЕ ОСНОВУ ПОСТОЈАЊА МАТЕРИЈЕ. ИСТО СЕ ОДНОСИ И НА „ТЕОРИЈУ СТРУНА“ КОЈА СЕ БАВИ ИСТРАЖИВАЊИМА ФИНЕ СТРУКТУРЕ УНУТАР АТОМА.

ПОСЛЕ НИЗА ДОГАЂАЈА КОЈИ ДОКУМЕНТУЈУ РЕЛАТИВНОСТ ТОКА ВРЕМЕНА У КРИТИЧНИМ СЛУЧАЈЕВИМА У ВАЗДУХУ И ИСПОД ВОДЕ ИЛИ У РАЗНИМ ОКОЛНОСТИМА ДНЕВНИХ АКТИВНОСТИ, ОСТАЈЕ НЕЈАСНО КАКАВ ЈЕ ТО МЕХАНИЗАМ КОЈИ УСПОРАВА ТОК ВРЕМЕНА ! ВРЕДНА ПАЖЊЕ СУ ИСТРАЖИВАЊА  ПСИХОТЕРАПЕУТА БРЈУСА ГОЛДБЕРГА, КОЈИ СЕ ДУГИ НИЗ ГОДИНА БАВИ РЕГРЕСОТЕРАПИЈОМ ЉУДИ, КОЈИ СУ БИЛИ ПРЕДМЕТ ОТМИЦЕ, ОД СТРАНЕ ХРОНОНАУТА ИЛИ ВАНЗЕМАЊАЦА. ПО ЊЕГОВИМ РЕЧИМА, СВАКИ ЧОВЕК У СТАЊУ РЕГРЕСО ИЛИ ПРОГРЕСОТЕРАПИЈЕ У СТАЊУ ЈЕ ДА ВИДИ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ „АКАШЕ“ ИЛИ КЊИГЕ СУДБИНЕ, ГДЕ СУ ЗАПИСАНИ СВИ ДЕТАЉИ ИЗ ПРОШЛОСТИ И БУДУЋНОСТИ СВАКЕ ДУШЕ. ПО САЗНАЊУ ОВОГ ЛЕКАРА, ДУША ЈЕ БЕСМРТНА И РАЂА СЕ МНОГО ПУТА У РАЗНИМ СРЕДИНАМА И СА РАЗНИМ ПРОГРАМИМА КОЈЕ ТРЕБА ДА ИСКУСИ.

ПО РЕЧИМА ДР БРУСА ГОЛДБЕРГА, ПОСЛЕ ПРЕГЛЕДА ОКО 16,000 „ОТЕТИХ“ ПАЦИЈЕНАТА, ПОУЗДАНО СЕ МОЖЕ РЕЧИ ДА ЈЕ ВЕЛИКИ БРОЈ СУСРЕТА СА ПУТНИЦИМА КРОЗ ВРЕМЕ, АЛИ ИСТО ТАКО ТУ СУ И СУСРЕТИ С ВАНЗЕМАЉЦИМА, КОЈИ СУ ТАКОЂЕ ХРОНОНАУТИ. САСТАВ ЕКИПА НА ТИМ МАШИНАМА, МОЖЕ БИТИ РАЗЛИЧИТ, И ЧЕСТО СУ ПРИСУТНА РАЗНА БИЋА КОЈА НЕ ПРИПАДАЈУ ЈЕДНОЈ ИСТОЈ РАСИ. ТО МОГУ БИТИ ТЗВ „СИВИ“ ВИСОКИ ОКО 120 ЦМ, КОЈИ МОГУ БИТИ И БЕЛИ И ПЛАВИ, ЗАТИМ  ХИБРИДИ ВИСОКИ ОКО 170 ЦМ СА КОЖОМ БОЈЕ БРОНЗЕ КОЈИ ЈАКО ЛИЧЕ НА ЉУДЕ, АЛИ ИМАЈУ ДРУГАЧИЈЕ ОЧИ.  ОВЕ ОТМИЦЕ ЉУДИ ДЕШАВАЈУ СЕ СТОТИНАМА И ХИЉАДАМА ГОДИНА А ДЕШАВАЈУ СЕ И ДАНАС. ПОСЛЕДИЦЕ ОТМИЦА СУ ЧЕСТО ПОЈАВА КРВИ ИЗ НОСА ИЛИ УШИЈУ, И ИМПЛАНТИ У РАЗНИМ ДЕЛОВИМА ТЕЛА. ПОГРЕШНО ЈЕ МИШЉЕЊЕ ДА СУ ОТЕТИ ЉУДИ УМНО ПОРЕМЕЋЕНИ.

И САМ ДР ГОЛДБЕРГ ИМАО ЈЕ СУСРЕТ СА ХРОНОНАУТОМ ИЗ 36 ВЕКА КОЈИ СЕ ЗВАО ТРАКСА, ЛИЧИЛО ЈЕ ДА ИМА ЈЕ ОКО 22 ГОДИНЕ, ДОК ЈЕ ОН УСТВАРИ ИМАО ВИШЕ ОД 70 ГОДИНА, ОДЕВЕН У БЕЛУ ТОГУ , СА ПЛАВИМ ОЧИМА И СВЕТЛОМ КОСОМ. ПО РЕЧИМА  ДР ГОЛДБЕРГА ОНИ ЧЕСТО ИЗВОДЕ ОПИТЕ СА ЉУДИМА У ЦИЉУ СТВАРАЊА НОВЕ РАСЕ, А ЧЕСТО И ЗБОГ УЗИМАЊА УЗОРАКА РАДИ ПОБОЉШАЊА СВОГ ГЕНОФОНДА И РАЗМНОЖАВАЊА. ЈЕДНА ОД ПАЦИЈЕНТКИЊА ИМАЛА ЈЕ СУСРЕТ СА ХРОНОНАУТОМ, КОЈИ ЈОЈ ЈЕ ПОКАЗАО СВЕ ХОЛОГРАМЕ ЊЕНЕ ПРОШЛОСТИ И НА КРАЈУ ЈОЈ УКАЗАО НА СУСРЕТ СА БУДУЋИМ СУПРУЖНИКОМ, ЧИЈИ ПРА ПОТОМАК ЈЕ БИО ТАЈ ИСТИ  ХРОНОНАУТ. ОНИ СУ ДОБРОНАМЕРНИ И УГЛАВНОМ НЕ СКРИВАЈУ СВОЈ ИДЕНТИТЕТ. ВРЛО ЧЕСТО НОСЕ ТРОУГАО, КАО ЗНАК ЗА БУДУЋНОСТ. ДРЕВНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ НА ЗЕМЉИ , НАЈВЕРОВАТНИЈЕ СУ ДОБИЈАЛИ ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ХРОНОНАУТА, КОЈЕ СУ ОНИ НАЗИВАЛИ БОГОВИМА !


ПО РЕЧИМА ДР ГОЛДБЕРГА МАШИНЕ ЗА ПУТОВАЊЕ КРОЗ ВРЕМЕ БИЋЕ ДИСКОИДНЕ И „ОТКРИВЕНЕ“ ЗА НАШУ ЦИВИЛИЗАЦИЈУ КРОЗ ХИЉАДУ ЗЕМАЉСКИХ ГОДИНА, ИЗУМИТЕЉ ЋЕ БИТИ ЧОВЕК ПО ИМЕНУ ТАТОС. . КАСНИЈЕ ЋЕ СЕ ОВЕ МАШИНЕ УСАВРШАВАТИ ДОК НЕ ДОСТИГНУ ВЕЛИЧИНУ САДАШЊИХ МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА.! САДАШЊИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СА ЛАСЕРИМА И ВЕЛИКИМ ЕНЕРГИЈАМА СУ ВЕОМА ШТЕТНИ ЗА РАВНОТЕЖУ ЕНЕРГЕТСКОГ ПОЉА ПЛАНЕТЕ И УЗРОКУЈУ РАЗНЕ КЛИМАТСКЕ ПОРЕМЕЋАЈЕ.

ПРВУ ЕКИПУ ХРОНОНАУТА САКУПИО ЈЕ ТАТОС У 31 ВЕКУ. ПОРЕД ЊЕГА ЕКИПАСЕ САТОЈАЛА ОД  НЕФЕР, ИСИДЕ, ИЗИРИСА И  ГОРА, И ОТПРАВОЛИ СУ СЕ У ДРВНИ ЕГИПАТ. ОНИ СУ ЊУДИМА ТОГ ВРЕМЕНА ПОДАРИЛИ МНОГА ЗНАЊА, ОД КОЈИХ НЕКА И МИ ДАНАС КОРИСТИМО. ОВА САЗНАЊА ДР ГОЛДБЕРГ ЈЕ ДОБИО ЗАХВАЉУЈУЋИ РАЗРАЂЕНОЈ МЕТОДИ ПРОГРЕСИЈЕ У 35 ВЕК. ТАМО ЈЕ ДОЗНАО ЗА РАЗНЕ НОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ОД КОЈИХ ЈЕ НАЈИНТЕРЕСАНТНИЈА МАШИНА „АЛФА СИНГУЛАРИЈУМ“ КОЈА ПУНИ ОРГАНИЗАМ РАЗНИМ СУБКВАНТНИМ ЕНЕРГИЈАМА И ПРОДУЖАВА ЉУДСКИ ВЕК ОД 500 ДО 900 ГОДИНА.

И ЗА КРАЈ ИНТЕРЕСАНТНА  ЈЕ ПРИЧА СЕРГЕЈА ПОПОВА КОЈИ ЈЕ ИЗБЕГАО СОПСТВЕНУ „ПРОГНОЗИРАНУ“ СМРТ ЗАХВАЉУЈУЋУ ТВ ЕМИСИЈИ КОЈУ ЈЕ ВИДЕО, У КОЈОЈ ЈЕ ТЕМА БИЛА УБИЈАЊЕ ГРАЂАНА У ДИВЉИМ ТАКСИ ВОЗИЛИМА РАДИ КОРИСТОЉУБЉА. ИМАЈУЋИ У ВИДУ ПРОГНОЗУ АСТРОЛОГА И ХИРОМАНТА, СЕРГЕЈ ЈЕ УСПЕШНО ИЗБЕГАО СМРТ, У ОКОЛНОСТИМА КОЈА МУ ЈЕ СУДБИНА НАМЕНИЛА. КО НЕ ВЕРИЈЕ – УВЕРИЋЕ СЕ !

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

ПРЕВОД:  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ

«Великие тайны: Великие тайны времени» [06.03.2014] Полная версия0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP