Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

РОТАЦИЈА МАГНЕТА У СТАЦИОНАРНОМ - ТОРУСНОМ МАГНЕТНОМ ПОЉУРОТАЦИЈА МАГНЕТА У СТАЦИОНАРНОМ - ТОРУСНОМ

МАГНЕТНОМ ПОЉУ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ, ДОБРИХ НАМЕРА И ЗДРАВОГ РАЗУМА,ВЕЋ ДУЖЕ ВРЕМЕНА ГЛЕДАМО И ПРОУЧАВАМО НА ЈУ ТЈУБУ, РАЗНЕ ВАРИЈАНТЕ МАГНЕТНИХ МОТОРА, КОЈИ СЕ МУКОТРПНО ПРОБИЈАЈУ У ЈАВНУ ПРАКТИЧНУ ПРИМЕНУ. ОВА ПОЈАВА ЈЕ У ЗАДЊЕ ВРЕМЕ ДОБИЛА ДОСТА ПОЛЕТА, ОБЗИРОМ НА СВЕ АГРЕСИВНИЈУ ЕНЕРГРТСКУ СИТУАЦИЈУ И СВЕ ИЗРАЖЕНИЈИ ПАД ЛИЧНОГ СТАНДАРДА ПОПУЛАЦИЈЕ НА ПЛАНЕТИ. СА ДРУГЕ СТРАНЕ МУЛТИНАЦИОНАЛНЕ КОРПОРАЦИЈЕ ПОВЕЋАВАЈУ ЦЕНУ ЕНЕРГЕНАТА ИЗ ДАНА У ДАН И ТАКО ДОПРИНОСЕ СВЕ БРЖЕМ ОСИРОМАШЕЊУ ГРАЂАНА И ОДУМИРАЊУ ОНИХ , КОЈИ НИСУ У СТАЊУ ДА СЕ СНАЂУ У СВЕ ОШТРИЈИМ УСЛОВИМА ОПСТАНКА. ЧИНИ СЕ ДА ЈЕ ОВО САМО ЈЕДАН АСПЕКТ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПРОЈЕКТА СМАЊЕЊА "ВИШКА" СТАНОВНИШТВА НА ПЛАНЕТИ ! 

ДА БИ БОЉЕ РАЗУМЕЛИ СУШТИНУ ПРОБЛЕМА "КУПОВУНЕ" ЕАЕРГИЈЕ, ХРАНЕ И ВОДЕ, А УСКОРО МОЖДА И ВАЗДУХА, ПРЕДЛАЖЕМО ДА ПОГЛЕДАТЕ ЈЕДНО ПРЕДАВАЊЕ ИЗ ПРВЕ РУКЕ, КОЈЕ СЕ ОДНОСИ НА ПОСТОЈЕЋИ НЕИСЦРПНИ ОКЕАН ЕНЕРГИЈЕ, КОЈИ СЕ ВЕШТО СКРИВА ОД ОБИЧНИХ ГРАЂАНА ПЛАНЕТЕ, РАДИ ПРОФИТА МАЛЕ ГРУПЕ ТЗВ "ИЗАБРАНИХ" САПИЈЕНСА, КОЈИ ЛАГОДНО ЖИВЕ НА ОСНОВУ ТУЂЕГ НЕЗНАЊА И ДЕЗИНФОРМАЦИЈА, КОЈИМА СЕ ВЕШТО СЛУЖЕ

Дайнеко В.И. - Лекции по основам эфиродинамики. Часть 1

.КРУКСИЈАЛНА ТЕМА ОВОГ ИЗВЕШТАЈА ЈЕ ПОКУШАЈ ДА СЕ НА ЈЕДНОСТАВАН НАЧИН ДОКАЖЕ ПОСТОЈАЊЕ "ЕТЕРА", КОЈИ ЈЕ СИНОНИМ ЗА ПОЈАМ "УНИВЕРЗАЛНЕ КОСМИЧКЕ ЕНЕРГИЈЕ" КОЈА СЕ НАЛАЗИ СВУДА ОКО НАС, КАКО НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ, ТАКО И У СЛОБОДНОМ ПРОСТОРУ НАШЕГ СУНЧЕВОГ СИСТЕМА, ГАЛАКСИЈЕ И ШИРЕ ОД ТОГА. НЕЋЕМО МНОГО ПОГРЕШИТИ АКО ЕТЕАР ИДЕНТИФИКУЈЕМО СА ПРОСТОРОМ. РЕЛЕВАНТНА ФИЗИКА ЈЕ ПОД УТИЦАЈЕМ ОДРЂЕНИХ ЗЛОНАМЕРНИКА ИЗБАЦИЛА ЕТАР ИЗ УЏБЕНИКА И ОБРАЗОВАЊА И ДАЛА ИСКЉУЧИВИ ПРИМАТ ЕЛЕКТОМАГНЕТИЗМУ, КАО ОСНОВНОМ ПОКАЗАТЕЉУ ВЕЋИНЕ ЗБИВАЊА И ОКРУЖЕЊУ. У НОВИЈЕ ВРЕМЕ, РАЗВОЈЕМ "КВАНТНЕ МЕХАНИКЕ" ДУАЛИЗАМ МАТЕРИЈЕ И ЕНЕРГИЈЕ ПОЧИЊЕ ДА СЕ ТОЛЕРИШЕ, АЛИ САМА ПРИРОДА АТОМА И СУБАТОМСКИХ ЕЛЕМЕНАТА И ДАЉЕ ОСТАЈЕ НА НИВОУ БОРОВОГ МОДЕЛА, КАО ИМИТАЦИЈА МАКРО КОСМИЧКИХ СИСТЕМА. ИАКО СЕ РАДИ САМО О ПОРЕЂЕЊИМА ЕКВИВАЛЕНТНИХ ВРЕДНОСТИ.ТЕОРИЈА ПОЉА МАЛО СЛОБОДНИЈЕ УЛАЗИ У СУШТИНУ ПОЈАВА, АЛИ СЕ "СПИНСКА РОТАЦИЈА И ПУЛЗАЦИЈА" СУБАТОМСКИХ СТРУКТУРА ВРЛО МАЛО УЗИМАЈУ ЗА ОЗБИЉНО, КАО И ТЕОРИЈА ЗРАЧЕЊА КОЈА У МНОГИМ ПРОЦЕСИМА ИМА ДОМИНАНТАН ЗНАЧАЈ. НА ТАЈ НАЧИН ОСТАЈЕМО У ГРАНИЦАМА ТУМАЧЕЊА КОЈА СЕ ЗАСНИВАЈУ НА МЕХАНИЧКОМ, ХИДРАУЛИЧНОМ, ПНЕУМАРСКОМ И ЕЛЕКТРОМАГНЕТНОМ ПРИНЦИПУ ОБАВЉАЊА РАДНИХ ПРОЦЕСА. МАГНЕТИЗАМ КАО ПОЈАВА НАЈЧЕШЋЕ СЕ РАСМАТРА У ДУЕТУ СА ЕЛЕКТРИЧНИМ ТОКОВИМА. ТАКО ДА СЕ РАДНИ ПРОЦЕСИ ТУМАЧЕ ИСКЉУЧИВО СА СТАНОВИШТА КИНЕТИЧКЕ ЕНЕРГИЈЕ РАЗНИХ ЕМ ПОЉА, А ПОТЕНЦИЈАЛНА ЕНЕРГИЈА ПОЉА СЕ СМАТРА КАО ОДРЕЂЕНА АКОМУЛАЦИЈА КИНЕТИЧКЕ, АЛИ НИЈЕ СПОСОБНА САМА ПО СЕБИ ДА ВРШИ РАД ?УПРАВО У ОВОЈ ЗАДЊОЈ ДЕФИНИЦИЈА "ИМПОТЕНЦИЈЕ" ПОТЕНЦИЈАЛНЕ ЕНЕРГИЈЕ КРИЈЕ СЕ ВЕЛИКА ОБМАНА, КОЈА КАДА СЕ РАЗОТКРИЈЕ, ОТВАРА НОВЕ ВИДИКЕ И МОГУЋНОСТИ ПРИМЕНЕ. ЕКСПЕРИМЕНТ КОЈИ САМ ОБАВИО, ОТКРИВА ДА СЕ У ТОРЗИОНОМ МАГНЕТНОМ ПОЉУ КРУЖНОГ МАГНЕТА, ПОЈАВЉУЈЕ ДРУГО СПИРАЛНО УВРНУТО ( ЕТАРСКО ?) ПОЉЕ, КОЈЕ КОД ДРУГОГ, СУПРОТНО ОРИЈЕНТИСАНОГ, СТАЦИОНАРНОГ МАГНЕТА УСЛОВЉАВА РОТАЦИЈУ И ТИМЕ ПОБИЈА ТЕЗУ О НЕОПХОДНОСТИ ПРИСУСТВА КИНЕТИЧКЕ ЕНЕРГИЈЕ КАО ПРЕДУСЛОВА ЗА ВРШЕЊЕ РАДНОГ ПРОЦЕСА. СА ДРГЕ СТРАНЕ ОВАЈ ВРТЛОГ МАГНЕТНОГ ПОЉА ЈЕ УСТВАРИ "ПРОЗОР" КРОЗ КОЈИ СЕ ПРЕКО ЕТЕРА УБАЦИЈЕ ДОДАТНА ( ЕТАРСКА ? ) ЕНЕРГИЈА ПОЉА ИЗ ОКРУЖЕЊА, КОЈА ИЗАЗИВА РОТАЦИЈУ ЦЕНТРАЛНО ПОЗИЦИОНИРАНОГ МАГНЕТА, И НА ТАЈ НАЧИН СТВАРА ПРЕДУСЛОВЕ ДА СЕ РАДНИ ПРОЦЕС РОТАЦИЈЕ ОБАВЉА.
ОВА ПОЈАВА ЈЕ ВЕЋ ДОБИЛА ПРАКТИЧНУ ПРИМЕНУ, ТАКО ДА СЕ НА РАЗНИМ ЛОКАЦИЈАМА ПЛАНЕТЕ ЈАВЉАЈУ РАЗЛИЧИТИ УРЕЂАЈИ СА ОПШТИМ НАЗИВОМ "МАГНЕТНИ МОТОРИ" КОЈИ ДАЈУ МОГУЋНОСТ "ЦРПЉЕЊА" СЛОБОДНЕ ЕНЕРГИЈЕ ИЗ ОКРУЖЕЊА, ОДНОСНО АКТИВАЦИЈУ ЕТЕРА, КАО ПРЕДУСЛОВА ЗА ВРШЕЊЕ РАЗНИХ РАДНИХ ПРОЦЕСА. ЗА САДА СУ ТО СПРЕГНУТА ДЕЈСТВА СА ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОРИМА, А УСКОРО ЋЕ ОВО "ПРЕТАКАЊЕ" ЕНЕРГИЈЕ ПРОСТОРА БИТИ ОСНОВА ЗА ОВЛАДАВАЊЕ ГРАВИТАЦИЈОМ, КОЈА ЈЕ ПОСЛЕДИЦА ДЕФОРМАЦИЈЕ ПРОСТОРА УСЛЕД ПРИСУСТВА ОДРЕЂЕНЕ МАСЕ, НА ОДРЕЂЕНОЈ ЛОКАЦИЈИ ! ЗА САДА ТОЛИКО !

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !Pakistani Claims to Invent free Electric Generator

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP