Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Ноћна мора фармацеутске мафије: Сода бикарбона




Ноћна мора фармацеутске мафије: 
Сода бикарбона





Београд – Рак је киселина, посебно млечна киселина која је отпадни продукт гљивица и плесни и живи у окружењу с врло мало кисеоника. Уколико се до канцерогених ћелија доведе што више молекула кисеоника оне умиру. Сода бикарбона, непријатељ сваке фармацеутске индустрије.
Снажно ће се опирати идеји да нешто тако јефино као што је натријум бикарбонат може надмашити најскупље фармацеутике. Постоје уверљиви докази и мноштво подржавајућих теорија које упућују на то да би натријум бикарбонат требао бити примарни и универзални медикамент за широки спектар различитих обољења, укључујући рак и дијабетес, кога би у лекарски третман требали укључити сви терапеути и медицински стручњаци за велики број болести данашњице.
Кад се ради о соди бикарбони, то је добро проучена и схваћена супстанца. Већ се деценијама налази у широкој употреби, чак и од стране онколога. Сода бикарбона се рутински примењује како би се спречило да токсичност хемотерапеутика и зрачења уништи бубреге пацијената.
Милиони људи по целом свету конзумирају јоне бикарбоната у води за пиће у сврху превенције или се помоћу њих лече у болници, клиници или хитној служби због клиничке ацидозе као и код мноштва других стања. Помаже да се сваког дана спаси небројено много живота.
Кад се комбинује са другим снажним и темељним природним супстанцама као што су магнезијум хлорид и јод, свако има на дохват руке тројство медицинских суперхероја спремних да одједном остваре научна медицинска чуда. То је и супстанца коју бисте требали увек имати при руци, поготово у данашње време економских и здравствених невоља.
Проблеми с киселим ПХ вредностима (релативни мањак бикарбонатних јона) узима велики данак у људској физиологији и што више нека особа прими киселог, то је већи проблем за ћелијску физиологију. Свака биохемијска реакција је осетљива на пХ вредност јер су ензими на ту равнотежу посебно осетљиви.
Наша исхрана игра важну улогу у одржавању повољног телесног пХ. Велики део савремене прехране доводи до смањења пХ вредности према киселом. Неравнотежа пХ омета ћелијске активности и функције, поготово ако пХ настави падати.
Претерано кисели пХ води ка пропадању ћелија, што на крају води до озбиљних здравствених проблема, као што су рак, кардиоваскуларне болести, дијабетес, остеопороза и гастритис.
Чињеница како биолошки живот најбоље функционише у не-киселом (алкалном) миљеу довољно јасно говори у прилог корисности соде бикарбоне.
Сода бикарбона одговорна је за транспорт кисеоника: шири крвне судове и лакше отпушта кисеоник у ткива, што значи да повећава ПХ вредност. Повишене ПХ вредности урина спречавају кристализацију мокраћних канала.
Утврђено је да мокраћна киселина узрокује дијабетес, срчане болести, срчане ударе, гихт, бубрежне каменце. Такође ствара отровни спој алкосан који стварају гљивице, а то значи дијабетес и коначно рак.
Оралним узимање сода бикарбона извлачи уран из бубрега, спречава инфекцију мокраћне бешике, гихт, артритис, грозницу, а помаже активност панкреаса за који се зна да производи највише бикарбоната и која је одговорна за производњу инсулина.
Без обзира има ли неко срчана или неуролошка обољења, рак или тежи облик грипа ако узима заједно соду и магнезијум хлорид осигурава себи сигуран третман. Њихово заједничко деловање ефикасно одстрањује отрове и киселине из свих ћелија, ткива и органа.

Начин употребе соде бикарбоне

За лечење обавезно користити фармацеутску соду, а никако за кућну употребу, тј. ону коју можете купити у продавници. Препоручује се дестилована вода.
Још је делотворније ако се сваки дан пије помешана с јабуковим сирћетом или с свеже исцеђеним лимуновим соком.

Ово ћете припремити на следећи начин:

Две кашике јабуковог сирћета или две кашике свеже исцеђеног лимуновог сока помешати са пола кашичице соде. Причекајте да запени и након што пена нестане долијте воде и попијте.
Ако је лимун прскан пестицидима ставите у 2 дл кључале воде, шаку соли и 5-6 кашика сирћета. Кад се вода охлади у њу ставити лимун 24 сата и добро испрати.
Купка – / зрачење, хемотерапија / У топлу купку ставити 2,5 кг соде и 1,5 кг соли. Извлачи уран и остале тешке метале.
Умор, напетост мишића скидање одумрлог епитела – У топлу каду ставити једну шољицу соде. Скинуће мртви део епитела и оставити светлу и младу кожу.
Брадавице – На влажну наквашену брадавицу лагано утрљати соду. Радити чешће.

Сода бикарбона за кућну употребу

Квасац за дизање теста – Витамин Ц у праху или лимунску киселину помешати у једнаким размерама са содом.
Убоди инсеката или опекотине – Направити густу смесу од соде и воде и обилно прекрити болно место. Испрати када се осуши.
Воће и поврће – Опрати у чинији воде с 2-3 кашике соде или ставити мало соде на мокар сунђер па истрљати, а потом опрати.
Чишћење машине за веш – Ставити ½ шољице соде у преграду за прашак и подесити на програм за испирање.
Запушени одвод – Улити шољицу соде, а затим шољицу врућег сирћета. Након 10 минута испрати литром кључале воде.
Неугодни мириси у фрижидеру – У фрижидер ставити пола шољице соде.
Мрље на шољама или чајнику – Соду помешати с водом и истрљати пластичном четком.Загореле наслаге на тигању или роштиљу – Намазати мешавином соде и воде и оставити 10 минута Или преко ноћи, па уклонити прљавштину.
Тапацирани намештај или тапете – попрскати мешавином соде и воде и оставити да делује 10 минута па усисати.
Кухињска даска – истрљати са пастом која је следећа мешавина – једна кашика соде, једна кашика соли и вода. Потом испрати врућом водом.
Против непријатног мириса канте за смеће – На дно посути мало соде.
Четке и чешљеви – Прати у раствору соде.
Мирис лука на рукама – истрљати руке мешавином соде и воде.



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP