Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ГОВРИ МИЛОВАН ДРЕЦУН


ГОВРИ МИЛОВАН ДРЕЦУН


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ЖИВИМО У СВЕТУ МАНИПУЛАЦИЈА И ИЗВРНУТОГ МЕНТАЛНОГ ПОЉА И  РЕАЛНОСТИ, КОЈУ ВЕЋ ДУЖЕ ВРЕМЕ РЕАЛИЗУЈЕ ГРУПА РЕПРОГРАМИРАНИХ САПИЈЕНСА, ОД СТРАНЕ ЈЕДНЕ ТЕХНОЛОШКИ И МЕНТАЛНО СУПЕРИОРНИЈЕ РАСЕ. КРАЈЊИ ЦИЉ ОВОГ ПРОЈЕКТА ЈЕ РЕДУКЦИЈА БРОЈА САПИЈЕНСА, НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ И ИЗМЕНА ЕКОЛОШКИХ УСЛОВА ПЛАНЕТЕ, КОЈА БИ ОДГОВАРАЛА ЊИХОВИМ БИО – ФИЗИОЛОШКИМ  ПОТРЕБАМА. У СКЛОПУ ОВОГ ПРОЈЕКТА, СВЕДОЦИ СМО АПСОЛУТНО ИРАЦИОНАЛНОГ ПОНАШАЊА „ИЗАБРАНИХ“ ПОЈЕДИНАЦА ИЗ НАШЕ РАСЕ САПИЈЕНСА, КОЈИ СУ УБЕЂЕНИ ДА ЧИНЕ ДОБРА ДЕЛА ТАКО ШТО МИСЛЕ ЈЕДНО, ГОВОРЕ ДРУГО, А РАДЕ ТРЕЋЕ. ТАКО СЕ ИЗВРНУТОМ ИСТИНОМ РЕАЛИЗУЈЕ УНИШТАВАЊЕ НАШЕ МЕНТАЛНЕ МАТРИЦЕ, А ОСТВАРУЈЕ ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ  И ДЕПОПУЛАЦИЈА  РАСЕ ЛИРИЈАНСКИХ САПИЈЕНСА, КОЈОЈ И МИ ПРИПАДАМО. 


КАО ПРИМЕР ПРИМЕНЕ ОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ, УСМЕРАВАМО ВАШУ ПАЖЊУ НА ПРЕДИЗБОРНО ИСТУПАЊЕ  11 МАРТА 2012 ГОДИНЕ У УЖИЦУ МИЛОВАНА ДРЕЦУНА. ЈЕДНА КОРЕКТНА АНЛИЗА ТУЖНОГ СТАЊА У СРБИЈИ, КОЈА ЈЕ ОД НЕЗАВИСНЕ ЗЕМЉЕ ПОСТАЛА ЗАВИСНА „КОЛОНИЈА“, СА ОСВРТОМ НА ДЕЛОВАЊЕ ПРЕТХОДНЕ ВЛАСТИ СА ИЗЛАГАЊЕМ ПРОГРАМА КОЈУ ЖЕЛИ ДА РЕАЛИЗУЈЕ НОВА ВЛАСТ.


ТАКО МОЖЕМО ДА УПОРЕДИМО ОБЕЋАЊА КОЈА ИЗЛАЖЕ МИЛОВАН ДРЕЦУН, У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ, СА РЕАЛИЗОВАНОМ ГЕОПОЛИТИЧКОМ И ЕКОНОМСКОМ СИТУАЦИЈОМ СРБИЈЕ ОД СТРАНЕ НОВЕ ВЛАСТИ, У ОДНОСУ НА ТЕРИТОРИЈУ, РЕСУРСЕ И СТАНДАРД ГРАЂАНА, ЗАКЉУЧНО СА ПРЕДЛОГОМ ШИПТАРСКОГ ЛОБИЈА ДА ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ СРБИЈЕ, ДОБИЈЕ НОБЕЛОВУ НАГРАДУ ЗА ПОКЛОЊЕНИ ДЕО СРБСКЕ ТЕРИТОРИЈЕ, ЈЕДНОЈ НАЦИОНАЛНОЈ МАЊИНИ, УЗ АСИСТЕНЦИЈУ ИНТЕРЕСНИХ ГРУПА.


О КАКВОЈ СЕ ИСТИНИ УСТВАРИ ОВДЕ РАДИ ? ПОГЛЕДАЈТЕ ИЗЛАГАЊЕ МИЛОВАНА ДРЕЦУНА И ЗАКЉУЧАК ДОНЕСИТЕ САМИ !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Šta je nekada govorio Drecun

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP