Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ТРКА ЗА МЕСЕЦ


ТРКА ЗА МЕСЕЦ


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ПРЕДПОСТАВКА ЈЕ ДА СЕ МЕСЕЦ ПОЈАВИО НА НАШЕМ НЕБУ ПРЕ ЧЕТИРИ МИЛИЈАРДЕ ГОДИНА ОД ЈЕДНОГ ДЕЛА НАШЕ ПЛАНЕТЕ ПОСЛЕ СУДАРА СА ДРУГИМ НЕБЕСКИМ ТЕЛОМ. МЕЂУТИМ ДА БИ МЕСЕЦ ДОБИО СВОЈУ КРУЖНУ ПУТАЊУ, БИЛО ЈЕ ПОТРЕБНО ДА У ЊЕГА УДАРИ ДРУГИ МЕТЕОРИТ, КОЈИ БИ МУ ДАО КРУЖНУ ПУТАЊУ. МЕЂУТИМ ИСТО ТАКО ЈЕ ПОЗНАТО ДА НЕМА МЕСЕЦА НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ СЕ НЕБИ РАЗВИО ЖИВОТ, КАКАВ ЗНАМО. ТО ЗНАЧИ ДА ЈЕ БИЛО ПОТРЕБНО ДА СЕ ДЕСИ НИЗ СЛУЧАЈНОСТИ, У КОЈЕ ДАНАС МАЛО ИСТРАЖИВАЧА ВЕРУЈЕ.


ПОЧЕВ ОД МАРТА 2011 ГОДИНЕ, ПОЧИЊЕ СЕРИЈА ЗЕМЉОТРЕСА У КИНИ, ЈАПАНУ И ДРУГИМ ДЕЛОВИМА НАШЕ ПЛАНЕТЕ, КОЈА СЕ НЕ СМИРУЈЕ НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ. ВУЛКАНСКА АКТИВНОСТ СЕ ЗНАТНО ПОВЕЋАВА, КАО И ДРУГЕ КЛИМАТСКЕ НЕПОГОДНОСТИ. СМРТНОСТ ЉУДИ И МАТЕРИЈАЛНИ ГУБИЦИ СУ ОГРОМНИ. КАКО ЈЕ УТВРЂЕНО, СВЕ ОВЕ АНОМАЛИЈЕ ИЗАЗВАО ЈЕ МЕСЕЦ, КОЈИ СЕ МАРТА 2011 ГОДИНЕ ПРИБЛИЖИО НАШОЈ ПЛАНЕТИ НА РЕКОРДНО МАЛО РАСТОЈАЊЕ ОД 356.000 КИЛОМЕТАРА.


УТИЦАЈ МЕСЕЦА НА ЗЕМЉУ НАЈБОЉЕ СЕ УОЧАВА КРОЗ ПОЈАВУ ПЛИМЕ И ОСЕКЕ, НА УСПОРАВАЊЕ РОТАЦИЈЕ НАШЕ ПЛАНЕТЕ, НА ПСИХО – ФИЗИОЛОШКА СТАЊА ЉУДИ И ДРУГЕ ПОЈАВЕ КОЈЕ СУ УОЧЕНЕ, АЛИ НИСУ ИСТРАЖЕНЕ  И НАУЧНО ВЕРИФИКОВАНЕ. КОД НЕКИХ АУТОРА ПОСТОЈЕ И ПРЕДПОСТАВКЕ О ПОВЕЗАНОСТИ НАШИХ СУБТИЛНИХ ТЕЛА, ДУШЕ И ДУХА СА МЕСЕЦОМ. ПА ЧАК И СА ПОЈАВОМ НАПУШТАЊА ДУШЕ ОД ТЕЛА, КОЈУ МИ НАЗИВАМО СМРТ.


УЗИМАЈУЋИ СВЕ НАПРЕД ИЗНЕТО, МОЖЕ СЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ЈЕ МЕСЕЦ ВЕШТАЧКА КОСМИЧКА ТВОРЕВИНА ВИШЕГ РАЗУМА, ЧИЈИ ЈЕ ЗАДАТАК ЗАШТИТА НАШЕ ПЛАНЕТЕ. ПОСТАВЉЕНА ХИПОТЕЗА ИМАЛА ЈЕ ЗА ПОСЛЕДИЦУ ОГРОМНО ИНТЕРЕСОВАЊЕ И НАПОР НАШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ДА СЕ ОДЕ НА МЕСЕЦ, И ТАМО ИСТРАЖИ НИЗ ОКОЛНОСТИ И ИНФОРМАЦИЈА, КОЈЕ БИ УПОТПУНИЛИ НАШЕ ПРЕДПОСТАВКЕ О ПРАВОЈ ПРИРОДИ ПОСТОЈАЊА МЕСЕЦА И ЊЕГОВЕ ФУНКЦИЈЕ. ТАКО СУ ОРГАНИЗОВАНИ РАЗНИ ПРОГРАМИ И ПРОЈЕКТИ ОДЛАСКА РАЗНИХ УРЕЂАЈА ОКО МЕСЕЦА И НА МЕСЕЦ. ДОБИЈЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ СУ СЕЛЕКТИВНО ПУБЛИКОВАНЕ.
НА КРАЈУ ТАМО СУ ПРИСТИГЛИ И И САМИ ЉУДИ – САПИЈЕНСИ, КОЈИ СУ ПОТВРДИЛИ ПОСТОЈАЊЕ ОГРОМНИХ ТЕХНОГЕНИХ СТРУКТУРА НА ПУСТОЈ ПОВРШИНИ МЕСЕЦА. ДАЛИ СЕ УНУТАР ОВОГА ШУПЉЕГ НЕБЕСКОГ ТЕЛА ИЛИ ГИГАНТСКОГ КОСМИЧКОГ БРОДА НЕШТО НАЛАЗИ, НИЈЕ УТВРЂЕНО, АЛИ . ПОСЛЕ СВЕГА ОВОГ НАПОРА ДОБИЛИ СМО ОДГОВОР, ДА НАШЕ ПРИСУСТВО НА ОВОМ НЕБЕСКОМ ТЕЛУ НИЈЕ ПОЖЕЉНО !


ДЕТАЉНИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ПОГЛЕДАЈТЕ У ВИДЕО ПРИЛОГУ, А ЗАКЉУЧКЕ ДОНЕСИТЕ САМИ.


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


День космических историй. Лунная гонка    

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP