Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ПОТРАГА ЗА ШАМБАЛОМ


ПОТРАГА ЗА ШАМБАЛОМ


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ВЕЋИНА ЗАИНТЕРЕСОВАНИХ ЗА ОВУ И СЛИЧНЕ ТЕМЕ, УПОЗНАТА ЈЕ СА ЗНАЧЕЊЕМ ТЕРМИНА „ШАМБАЛА“. ЗА МАЛИ БРОЈ ОНИХ КОЈИ СЕ ПРВИ ПУТ СРЕЋУ СА ОВИМ НАЗИВОМ, ДОВОЉНО ЈЕ ДА ПРЕДПОСТАВЕ ДА СЕ РАДИ О „СКРИВЕНОЈ“ ЛОКАЦИЈИ, ГДЕ БОРАВЕ СТАРИЈА СУПЕРИОРНА РАЗУМНА БИЋА СА ОВЕ ПЛАНЕТЕ, КОЈА НАДГЛЕДАЈУ И УСМЕРАВАЈУ РАЗВОЈ НАШЕ ПОПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСА. СА КОЈОМ НАМЕРОМ ОСТАЈЕ ДА СЕ НАГАЂА!


ПОСТОЈИ ВИШЕ ВЕРЗИЈА О ТОМЕ ГДЕ СЕ НАЛАЗИ ОВА ЛОКАЦИЈА, ОД ДАЛЕКОГ СЕВЕРА, ПРЕКО ХИМЕЛАЈА ДО АНТАРКТИКА. УПРАВО ОВОМ ТЕМОМ СЕ БАВИ ВИДЕО ПРИЛОГ СА САИТА „Секретные территорииУ ПРИЛОГУ ОВОГ ТЕКСТА. ПОЧЕВ ОД ПОЈАВЕ ВЕЛИКОГ ДИСКОИДНОГ АПАРАТА У КУРСКОЈ БИТЦИ ЗА ВРЕМЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА, КОЈИ ЈЕ САМО ОСМАТРАО ШТА СЕ ДЕШАВА, КАО И НА ДРУГИМ ЛОКАЦИЈАМА НА СЕВЕРУ РУСИЈЕ, ИЗНАД МОСКВЕ И СТАЉИНГРАДА.


ПОЈАВА СЛИЧНИХ ЛЕТИЛИЦА НАСТАВЉА СЕ ИНТЕНЗИВНО ПОСЛЕ БАЧЕНИХ АТОМСКИХ БОМБИ НА ХИРОШИМУ И НАГАСАКИ У РАЗНИМ ПРЕДЕЛИМА НАШЕ ПЛАНЕТЕ КАО И НА ТЕРИТОРИЈИ РУСИЈЕ, О ЧЕМУ СВЕДОЧЕ БРОЈНИ ГРАЂАНИ КОЈИ СУ ИМАЛИ КОНТАКТ СА ОВИМ НАПРАВАМА, СА РАЗЛИЧИТИМ ПОСЛЕДИЦАМА. ЈАВНА ТАЈНА ЈЕ ДА ЈЕ АМЕРИКА 1974 ГОДИНА СКЛОПИЛА СПОРАЗУМ СА ЈЕДНОМ ВАНЗЕМАЉСКОМ РАСОМ О РАЗМЕНИ ТЕХНОЛОГИЈЕ ЗА ЖИВЕ ЉУДЕ И ДАЛА САГЛАСНОСТ ЗА ИЗГРАДЊУ БАЗЕ 51, КАО И ЗА ДРУГЕ БАЗЕ, У БЛИЗИНИ ЛАС ВЕГАСА.


ПОСЕБАН АКЦЕНАТ СТАВЉА СЕ НА ДЕЛАТНОСТ СПЕЦИЈАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ „ АНЕН ВЕРБЕ“ У ОКВИРИМА НАЦИСТИЧКЕ НЕМАЧКЕ, ЗА ВРЕМЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА. КОЈА СЕ НИЈЕ БАВИЛА САМО ПОТРАГОМ ЗА АНТИЧКИМ И ПРЕДПОТОПНИМ ЗНАЊИМА, ВЕЋ СЕ БАВИЛА И РЕАЛИЗАЦИЈОМ ПРОЈЕКАТА АТОМСКЕ БОМБЕ, ПРОГРАВИТАЦИОНИХ ЛЕТИЛИЦА И ПРОДОРА У СУСЕДНЕ РЕАЛНОСТИ ПРОСТОРА И ВРЕМЕНА, У САРАДЊИ СА НЕКОМ ТЕХНОЛОШКИ РАЗВИЈЕНИЈИМ ЦИВИЛИЗАЦИЈОМ.


КАО ПОСЛЕДИЦА ОВЕ САРДЊЕ, ЈАВЉА СЕ ПРОЈЕКАТ ИЗГРАДЊЕ ВЕЛИКЕ ПОДЗЕМНЕ БАЗЕ „НОВЕ ШВАБИЈЕ“ НА АНТАРКТИКУ, ИСПОД ВЕЛИКИХ НАСЛАГА СНЕГА И ЛЕДА, ГДЕ СУ ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ПРОСТРАНСТВА СА ПОВОЉНИМ ТЕРМИЧКИМ И ДРУГИМ ПАРАМЕРТИМА, ЗА БОРАВАК ЉУДИ. У ОКВИРУ ОВОГА ПРОЈЕКТА, РЕАЛИЗУЈЕ СЕ ВЕЛИКИ ТРАНСПОРТНИ МОСТ ЗА СТРУЧНИ ПЕРСОНАЛ И ПОТРЕБНА ТЕХНИЧКА СРЕДСТВА, ВОДЕНИМ И ПОДВОДНИМ ПУТЕМ ДО ТИХ ЛОКАЦИЈА.


ПОСЛЕ ЗАВРШЕНОГ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА, НА ПРИВИДНУ ШТЕТУ ТРЕЋЕГ РАЈХА, СА НЕУСПЕЛОМ ЛИКВИДАЦИЈОМ АДОЛФА ХИТЛЕРА, ПОБЕДНИЧКА СТРАНА ЈЕ ПОКУШАЛА ДА ОТКРИЈЕ И УНИШТИ ПОМЕНУТУ ВОЈНУ БАЗУ НА АНТАРКТИКУ, АЛИ ЈЕ НАИШЛА НЕ НЕОЧЕКИВАН ОТПОР СУПЕРИОРНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ И ТЕХНИКЕ. ТАКО СУ И РУСИ И АМЕРИКАНЦИ „ОДУСТАЛИ“ ОД ОВЕ НАМЕРЕ, ЈЕР СУ УВИДЕЛИ ДА СЕ НЕ РАДИ САМО О ТРЕЋЕМ РАЈХУ, ВЕЋ ДА ЈЕ И НЕКО ТРЕЋИ НА ЊИХОВОЈ СТРАНИ.


КОНАЧНО СЕ ДОЛАЗИ ДО ПРЕДПОСТАВКЕ ДА ЈЕ У ПИТАЊЕ ОДБРАНА УЛАЗА У ШАМБАЛУ, КОЈА СЕ НАЛАЗИ У ПОДЗЕМЉУ ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ, А КОЈУ ОД САПИЈЕНСА БРАНИ НЕКА ВИСОКО РАЗВИЈЕНА ЦИВИЛИЗАЦИЈА. ОВУ ХИПОТЕЗУ ПОДРЖАВАЈУ ПОЗНАТА И ПРИЗНАТА ИМЕНА, КАО ШТО ЈЕ ВЛАДИМИР МЕЉНИКОВ, ВАЛЕРИЈ БУРДАКОВ, АЛЕКСАНДР РЕТКО, КОЈИ ЈЕ ВИШЕ ПУТА УЛАЗИО У ПОДЗЕМЉЕ ХИМЕЛАЈА, ПА ЧАК И ВИСОКО ПОЗИЦИОНИРАНО ВОЈНО ЛИЦЕ ГЕНЕРАЛ ЛЕОНИД ИВАШОВ, РАЗУМАН И РЕАЛАН ЧОВЕК И ВЕЛИКИ ПРИЈАТЕЉ НАШЕГ НАРОДА.


ПОЗИВАМО ВАС ДА СА ПРИЈАТЕЉИМА ПОГЛЕДАТЕ ПАЖЉИВО ОВАЈ ПРИЛОГ, ЈЕР МНОГЕ ИНФОРМАЦИЈЕ СУ ГОДИНАМА БРИЖЉИВО СКРИВАНЕ ОД ЈАВНОСТИ, А НАШЕ ОБРАЗОВАЊЕ ЈЕ ОГРАНИЧЕНО И ДЕЛИМИЧНО ИЗОПАЧЕНО. ПА ОНДА ДОНЕСИТЕ ЗАКЉУЧАК О ТОМЕ КО ЈЕ ПРАВИ КРЕАТОР ЕКСПЕРИМЕНТА СА НАШОМ РАСОМ , КОЈА ПО ЊИХОВИМ  МЕРИЛИМА ПОСТАЈЕ ПОМАЛО НЕПОСЛУШНА И СУВИШНА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Секретные территории. В поисках Шамбалы

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP