Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДАЛИ ЈЕ ПОЧЕО КЛИМАТСКИ РАТ ?


ДАЛИ ЈЕ ПОЧЕО КЛИМАТСКИ РАТ ?


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


У ПРИЛОГУ КОЈИ СЛЕДИ, ОЧИТАВА СЕ ЈАСНО РАЗЛОГ ЗА ТРАГИЧНУ СУДБИНУ ДР. ВИЛХЕЛМА РАЈХА, КОЈИ СЕ ПОЧЕТКОМ ПРОШЛОГ ВЕКА БАВИО ТЕМОМ ЉУДСКОГ ЗДРАВЉА И КОНТРОЛЕ АТМОСВЕРСКОХ ПАДАВИНА ИЗ ПЛЕМЕНИТИХ РАЗЛОГА, АЛИ ЈЕ ТО ЗАСМЕТАЛО ПРЕДСТАВНИЦИМА ВЛАСТИ У АМЕРИЦИ, ПА СУ УДЕСИЛИ ДА ДР.РАЈХ ПРЕ БИОЛОШКОГ РОКА НАПУСТИ ОВУ ДИМЕНЗИЈУ ПЛАНЕТЕ. (ТЕМА ЈЕ ПОСЕБНО ОБРАЂЕНА НА ОВОМ САЈТУ ). 


ТЕМА О КОЈОЈ ЈЕ САДА РЕЧ У ВИДЕО ПРИЛОГУ, У ПОТПУНОСТИ ДОКАЗУЈЕ ПРАВИ ПУТ НА КОМЕ СЕ НАШАО ПОКОЈНИ ДР. РАЈХ И ДОКУМЕНТУЈЕ ЗЛОУПОТРЕБУ УСАВРШЕНИХ УРЕЂАЈА РУСКИХ ИСТРАЖИВАЧА, КОЈИ СУ СТИЦАЈЕМ ОКОЛНОСТИ ПАЛИ У РУКЕ „ЗЛОТВОРИМА“ НАШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ. ПОСЛЕДИЦЕ СУ НЕВЕРОВАТНО ПОТАПАЊЕ ИСТОЧНИХ ТЕРИТОРИЈА У РУСИЈИ, КАО И ДРУГЕ АТМОСВЕРСКЕ АНОМАЛИЈЕ ШИРОМ ПЛАНЕТЕ, КОЈЕ СУ СЕ ДЕШАВАЛЕ ОВЕ 2013 ГОДИНЕ.


ПОСЛЕ ИСТРАЈНЕ БОРБЕ СА ВЕШТАЧКИ ИЗАЗВАНОМ СТИХИЈОМ НА ТЕРЕНУ И У ЛАБОРАТОРИЈАМА, СТРУЧЊАЦИ У РУСИЈИ СУ САНИРАЛИ ИЗВРШЕНИ НАПАД И НЕДВОСМИСЛЕНО ДОШЛИ ДО ЗАКЉУЧКА ДА СЕ РАДИ НЕ САМО О ФИЗИЧКОМ ДЕЈСТВУ НА ПРИРОДУ И СТАНОВНИШТВО, ВЕЋ ДА ЈЕ У ПИТАЊУ МНОГО КОМПЛЕКСНИЈИ НАПАД НА СУВЕРЕНИТЕТ ДРЖАВЕ И РАВНОТЕЖУ ПОСТОЈЕЋИХ ОДНОСА МЕЂУ СТАНОВНИЦИМА.


ПОГЛЕДАЈТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА ВИДЕО ПРИЛОГ И ДОНЕСИТЕ СОПСТВЕНЕ ЗАКЉУЧКЕ О ТОМЕ КОЛИКО ЈЕ РАЗВИЈЕНА СВЕСТ САПИЈЕНСА. ДАЛИ ЈЕ ОВО ПОНОВЉЕНА УВЕРТИРА РАЗАРАЊА ПЛАНЕТЕ, ПРЕ ТОТАЛНОГ УНИШТЕЊА ТЕКОВИНА НАШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ? КАО ШТО СЕ ТО РАНИЈЕ ВЕЋ ДЕШАВАЛО.


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Секретные территории. В ожидании нового потопа

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP