Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДЕМОНИ ПЛАНЕТЕ - КЛИМАТСКИ РАТ ЈЕ У ТОКУ


ДЕМОНИ ПЛАНЕТЕ - КЛИМАТСКИ РАТ ЈЕ У ТОКУ


 ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ЗАВЕРА ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА ПОСТОЈИ. АКО СТЕ ДО САДА МИСЛИЛИ ДА ЈЕ "ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ", ПЛОД БУЈНЕ МАШТЕ И ФАНТАЗИЈЕ, МАЛЕ ГРУПЕ БЕСПОСЛЕНИХ ПОЈЕДИНАЦА - ПОГРЕШИЛИ СТЕ !


"ЗАПРАШИВАЊЕ" ЈЕ НАЖАЛОСТ, САМО ПОЧЕТНА ( РАДИОЛОШКО – ХЕМИЈСКО – БИОЛОШКА ) ФАЗА ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА  "ЕЛИТЕ" КОЈУ ЧИНИ 300 ПОРОДИЦА, ПРОТИВ "ОСТАТКА" ЧОВЕЧАНСТВА НА ПЛАНЕТИ - КОЈИ БРОЈИ 5,5 МИЛИЈАРДИ СТАНОВНИКА САПИЈЕНСА. ТО ЈЕ ПОДРШКА ПРИМЕНИ ХААРП СИСТЕМА, КОЈИ РАЗАРА КЛИМАТСКУ У ГЕОМОРФОЛОШКУ СТРУКТУРУ ЕКОСФЕРЕ И ЛИТОСФЕРЕ ПЛАНЕТЕ, КАО ПРИПРЕМА ЗА ПРИМЕНУ ГОМ ИСХРАНЕ, КОЈА ИМА ЗА ЦИЉ ТОТАЛНО ИСТРЕБЉЕЊЕ И УНИШТАВАЊЕ ПОПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСА. АКО И ТО НЕ УСПЕ КАКО ТРЕБА, БИЋЕ ПРИМЕЊЕНО АТОМСКО ОРУЖЈЕ, КАО ЗАДЊА МЕРА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ОВОГА БЕСОМУЧНОГА ЦИЉА .


САДА СЕ ПИТАМО - ДАЛИ ОВО МОГУ ДА РАДЕ ЉУДИ ЈЕДНИ ДРУГИМА - ИЛИ ТО РАДЕ ДЕМОНИ ИЛИ НЕКА НЕЉУДСКА  РАСА САПИЈЕНСИМА ? ПОГЛЕДАИЈТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА ВИДЕО СПОТ У ПРИЛОГУ И САМИ ДОНЕСИТЕ ЗАКЉУЧАК О КАКВИМ УМОБОЛНИМ ЕНТИТЕТИМА ЈЕ РЕЧ.


А ШТА ТЕК ТРЕБА МИСЛИТИ О ОНИМА САПИЈЕНСИМА КОЈИ СУ ЊИХОВИ ЈЕДНОМИШЉЕНИЦИ, ПОСЛУШНИЦИ, ВЕРНЕ СЛУГЕ И  ЕГЗЕКУТОРИ ?


УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО


Демоны Земли.


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP