Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДУША ПОСТОЈИ – ОТКРИЋЕ ВЕКА


ДУША ПОСТОЈИ – ОТКРИЋЕ ВЕКА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ВЕЧНА ДИЛЕМА КОЈА ПРАТИ ЖИВОТ СВАКОГ САПИЈЕНСА, БЛИЖИ СЕ РЕШЕЊУ. СТЈУАРТ ХЕМФОРТ И СЕР РОЏЕР ПЕНРОУЗ. ДОШЛИ СУ ДО ЗАКЉУЧКА ДА СЕ ДУША НАЛАЗИ У МОЗГУ, КОЈИ НАПУШТА ПОСЛЕ СМРТИ ЧОВЕКА И ОСТАЈЕ ДА ЖИВИ НЕГДЕ У КОСМОСУ.
 НАУЧНИЦИ СУ УСПЕЛИ ДА ДАЈУ ОДГОВОР НА ПИТАЊЕ КОЈЕ МУЧИ СВЕ РЕЛИГИЈЕ НА НАШИЈ ПЛАНЕТИ.


ФИНИКС – ВЕЛИКИ КОРАК ЗА НАУКУ


ПРИЗНАТИ НАУЧНИЦИ КВАНТНЕ ФИЗИКЕ УСПЕЛИ СУ ДА ДАЈУ ОДГОВОР НА ПИТАЊЕ, КОЈЕ ЈЕ МУЧИЛО СВЕ РЕЛИГИЈЕ И БРОЈНЕ ФИЛОЗОФЕ : ДАЛИ ПОСТОЈИ ДУША ? АМЕРИЧКИ ДОКТОР СТЈУАРТ ХЕМФОРТ И БРИТАНСКИ ПСИХИЈАТАР СЕР РОЏЕР ПЕНРОУЗ. НАУЧНО СУ ДОКАЗАЛИ ДА ДУША ПОСТОЈИ.

МОЗАК КАО РАЧУНАР


ДВА СТРУЧЊАКА СУ АУТОРИ НОВЕ КВАНТНЕ ТЕОРИЈЕ СВЕСТИ, ПРЕМА КОЈОЈ СЕ НАШЕ ДУШЕ НАЛАЗЕ У СПЕЦИФИЧНИМ СТРУКТУРАМА МОЗГА НАЗВАНИМ „МИКРО ТУБУЛЕ“ ИЛИ МИКРО ЦЕВЧИЦЕ, СМЕШТЕНЕ И ЋЕЛИЈАМА МОЗГА, А ОДАТЛЕ НАКОН СМРТИ МОГУ ДА ИЗАЂУ И НАСТАВЕ ДА ПОСТОЈЕ У КОСМОСУ.


ДОКТОР ХАМЕРОФ СА УНИВЕРЗИТЕТА У АРИЗОНИ И СЕР РОЏЕР ПЕНРОУЗ РАДИЛИ СУ НА ТОЈ ТЕОРИЈИ ОД 1996 ГОДИНЕ, КАДА СУ ПОСТАВИЛИ ТЕЗУ ДА ЈЕ МОЗАК БИОЛОШКИ КОМПЈУТЕР, САСТАВЉЕН ОД ГОТОВО 100 МИЛИЈАРДИ НЕУРОНА, ОДНОСНО НЕРВНИХ ЋЕЛИЈА И СПЕЦИФИЧНИХ АКСОНСКИХ ВАРНИЦА У СИНАПТИЧКИМ ВЕЗАМА, КОЈЕ СЕ ПОНАШАЈУ КАО ИНФОРМАЦИОНЕ РАЧУНСКЕ МРЕЖЕ. АУТОРИ ОВЕ ТЕОРИЈЕ СУ ХТЕЛИ ДА ДОКАЖУ ДА ЈЕ НАШЕ ИСКУСТВО РЕЗУЛТАТ ПРОЦЕСА КОЈИ СЕ ОДВИЈА У МИКРО ЦЕВЧИСТАМА, ШТО СУ НАЗВАЛИ ОРКЕСТРИРАНА ОБЈЕКТИВНА РЕДУКЦИЈА ( ОРЦХ – ОР ).


КЛИНИЧКА СМРТ ЈЕ КЉУЧ


НАУЧНИЦИ СУ ИЗУЧАВАЛИ СЛУЧАЈЕВЕ ЉУДИ КОЈИ СУ ДОЖИВЕЛИ КЛИНИЧКУ СМРТ. ЊИХОВЕ МИКРОЦЕВЧИЦЕ ИЗ ЋЕЛИЈА МОЗГА ГУБИЛЕ СУ КВАНТНЕ ПОДАТКЕ, АЛИ ИНФОРМАЦИЈЕ У ЊИМА НИСУ БИЛЕ УНИШТЕНЕ. ТИМЕ СУ ХАМЕРОФ И ПЕНРОУЗ ПОТВРДИЛИ ДА ДУША НЕ УМИРЕ, ВЕЋ ОДЛАЗИ НЕГДЕ У КОСМОС.


УКОЛИКО НАКОН КЛИНИЧКЕ СМРТИ, ЛЕКАРИ УСПЕЈУ ДА ОЖИВЕ ПАЦИЈЕНТА, СВЕ КВАНТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ВРАЋАЈУ СЕ У МИКРО ЦЕВЧИЦЕ, А ОСОБА КОЈА ЈЕ БИЛА НА САМОЈ ИВИЦИ ЖИВОТА, ТВРДИ ДА ИМА ОСЕЋАЈ КАО ДА ЈЕ ЗАМАЛО УМРЛА. ТАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА, КАДА ОСОБА ЗАИСТА УМРЕ, ЊЕГОВЕ КВАНТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ПОТПУНО НАПУШТАЈУ ТЕЛО У ВИДИ „ДУШЕ“ И НАСТАВЉАЈУ ДА ПОСТОЈЕ У ВАНТЕЛЕСНОМ ОБЛИКУ НЕГДЕ У КОСМОСУ – ОБЈАСНИО ЈЕ ДОКТОР ХАМЕРОФ.


ДУША У ОКУ


МНОГИ НАУЧНИЦИ ГОДИНАМА СУ ПОКУШАВАЛИ ДА ДОЂУ ДО ТЕОРИЈЕ КОЈОМ БИ СЕ МОГЛО ОБЈАСНИТИ ПОСТОЈАЊЕ ЉУДСКЕ ДУШЕ И ОТКРИЛИ ГДЕ СЕ ОНА ЗАИСТА НАЛАЗИ. ТАКО СУ ПСИХОЛОЗИ СА УНИВЕРЗИТЕТА ЈЕИЛ ТВРДИЛИ ДА ЈЕ ОНА СМЕШТЕНА У ЉУДСКОМ ОКУ ИЛИ ОКО ОЧИЈУ. ОНИ СУ СПРОВЕЛИ ИСТРАЖИВАЊЕ У КОЈЕМ СУ ВЕЛИКОМ БРОЈУ ВОЛОНТЕРА ПРИКАЗАЛИ ФОТОГРАФИЈЕ ЛИКОВА ИЗ ЦРТАНИХ ФИЛМОВА, А НА СВАКОЈ СЛИЦИ НАЛАЗИО СЕ МАЛИ ОБЈЕКАТ НА РАЗЛИЧИТИМ ПОЗИЦИЈАМА НА ТЕЛУ ( БЛИЗУ ГЛАВЕ, ТОРЗА ИЛИ НОГУ ), АЛИ УВЕК НА ИСТОЈ РАЗДАЉИНИ.


ЗАДАТАК ИСПИТАНИКА ЈЕ БИО ДА ИЗДВОЈЕ СЛИКУ СА ОЗНАКОМ ГДЕ СЕ НАЛАЗИ ДУША. ВЕЋИНА ЈЕ ИЗДВОЈИЛА СЛИКУ СА НАЗНАКОМ КОД ОЧИЈУ, ПА ЈЕ ТАКО ЗАКЉУЧЕНО ДА СЕ ДУША НАЛАЗИ У ОБЛАСТИ ОЧИЈУ.КАКО СУ ОЧИ УСТВАРИ БИОЛОШКИ ПРОДУЖЕТАК МОЗГА, ОВАЈ ТЕСТ ЈЕ УКАЗАО НА ПРАВУ ЛОКАЦИЈУ ДУШЕ !


У ПРИЛОГУ ОВОГА ТЕКСТА ДАЈЕМО ТРИ ВИДЕО ПРИЛОГА, ПА ВАС МОЛИМО ДА СА ПРИЈАТЕЉИМА ПОГЛЕДАТЕ ШИРУ ВЕРЗИЈУ ОВЕ ТЕМЕ И ДА САМИ ДОНЕСЕТЕ ЗАКЉУЧАК.


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО!РЕИНКАРНАЦИЈА – ПЕТА ДИМЕНЗИЈА


ЖИВОТ ПОСЛЕ СМРТИ – ДР. МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ

КО СИ ТИ ЧОВЕЧЕ ?0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP