Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДАЛИ ЗЕМЉИ ПРЕТИ СУДАР СА ПЛАНЕТОМ НИБИРУ ?ДАЛИ ЗЕМЉИ ПРЕТИ СУДАР СА ПЛАНЕТОМ НИБИРУ 


 ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

СВЕДОЦИ СМО НЕВЕРОВАТНИХ ДОГАЂАЈА У НАШЕМ БЛИЖЕМ И ШИРЕМ ОКРУЖЕЊУ. ИЗРАЖЕНА НЕТРПЕЉИВОСТ, ЛАЖИ, КРАЂЕ И ГРАБЕЖ ЗАВРШАВАЈУ СЕ ОРУЖАНИМ СУКОБИМА, КОЈИ ПРЕТЕ ДА ПРЕРАСТУ У КАТАСТРОФУ ПЛАНЕТАРНИХ РАЗМЕРА. СВЕ ЧЕШЋЕ СЕ ПОЈАВЉУЈУ ТЕМЕ У ВЕЗИ СА ТЕОРИЈОМ ЗАВЕРЕ МАЛЕ ГРУПЕ ХОМО САПИЈЕНСА У ЦИЉУ ПРЕТВАРАЊА ОСТАТКА ПОПУЛАЦИЈЕ У СТРОГО КОНТРОЛИСАНО РОБЉЕ. ЕВИДЕНТНЕ СУ АКТИВНОСТИ НА СМАЊЕЊУ БРОЈА СТАНОВНИКА ПЛАНЕТЕ, ТРОВАЊЕ ХРАНЕ, ИЗАЗИВАЊЕ РАЗНИХ БОЛЕСТИ, УНИШТАВАЊА ЛОКАЛНИХ КУЛТУРА, РЕЛИГИЈА, ЕТИКЕ И МОРАЛА, МЕНТАЛНОГ ЗАГЛУПЉИВАЊА  НОВИХ ГЕНЕРАЦИЈА И ДРУГИХ АКТИВНОСТИ, КОЈЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈУ ВРАЋАЈУ У НОВИ ОБЛИК ДИВЉАШТВА !

 ВРЛО ЧЕСТО ТРАЖИМО УЗРОКЕ ЗА ОВЕ ПОЈАВЕ У ЗЕМАЉСКИМ ПОБУДАМА ПОЈЕДИНАЦА ДА ЛАГОДНО ЖИВЕ НА РАЧУН ОСТАЛИХ ЧЛАНОВА ЗАЈЕДНИЦЕ, ИЛИ У СМИШЉЕНИМ ПРОГРАМИМА ПОЈЕДИНИХ ДРЖАВА У ДОГОВОРУ СА ПРИСУТНИМ ВАНЗЕМАЉСКОМ ИЛИ ВАНВРЕМЕНСКИМ ЦИВИЛИЗАЦИЈАМА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, АЛИ ВРЛО МАЛО ПАЖЊЕ ОБРАЋАМО НА МОГУЋЕ КОСМОЛОШКЕ УЗРОКЕ, КОЈЕ НЕ ПОЗНАЈЕМО ДОВОЉНО ИЛИ СЕ ТРУДИМО ДА О ЊИМА НЕ ИНФОРМИШЕМО ОСТАЛЕ ЧЛАНОВЕ НАШЕ ПОПУЛАЦИЈЕ.

 У ВЕЗИ СА ТИМ РУСКИ НАУЧНИЦИ СУ ПРОШЛИХ ГОДИНА ИСТРАЖИВАЛИ ИНТЕНЗИВНО МОДЕЛ КОНТРОЛИСАНОГ РАЗВОЈА НАШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ И ПОРЕД ДОКАЗА О ПОСТОЈАЊУ БРОЈНИХ ПРАЦИВИЛИЗАЦИЈА, УОЧИЛИ СУ ЦИКЛИЧНОСТ КАТАСТРОФА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, КОЈЕ ЗА УЗРОК, ПРЕ СВЕГА ИМАЈУ КОСМОЛОШКЕ УЗРОКЕ. ПОРЕД ТОГА ДУЖНИ СМО ДА ПОМЕНЕМО ИСТРАЖИВАЊА ЗАХАРИЈА СИЧИНА ПРАКУЛТУРЕ СТАРОГА СУМЕРА, И НЕОСПОРНЕ ДОКАЗЕ О ИСТОРИЈСКОЈ ИСТИНИ ПОСТОЈАЊА АНУНАКУЈА, КАО УЧИТЕЉА И ГОСПОДАРА ТАДАШЊЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ СУМЕРА.

*. Zakarija Sičin, poznati američki naučnik, još 1978. godine izjavio je da u Sunčevom sistemu ne postoji devet planeta, kako smatra zvanična nauka, već deset - a to je Nibiru. Ona se kroz kosmоs kreće razvučenom putanjom i svakih 3.600 godina prolazi kroz Sunčev sistem. Dr Sičin, inače jedan od retkih ljudi koji zna da tumači sumersko pismo, svoja otkriča temeljio je ne samo na naučnim posmatranjima već i čitanjem Starog zaveta, Knjige postanka i sumerskih, vavilonskih i hetitskih spisa

ВАЖНОСТ ОВИХ ОТКРИЋА БИЛА ЈЕ ТОЛИКА, ДА НЕКИ ВОЈНИ АНАЛИТИЧАРИ ТВРДЕ ДА ЈЕ ИНВАЗИЈА ЗАПАДА НА ИРАКА ИМАЛА ЗА ЦИЉ, ДА СЕ ПРЕ СВЕГА ОПЉАЧКАЈУ ИРАЧКИ МУЗЕЈИ КРЦАТИ ИНФОРМАЦИЈАМА НА ГЛИНЕНИМ ТАБЛИЦАМА И ДРУГИМ АРТЕФАКТИМА У ВЕЗИ СА АСИРСКОМ КУЛТУРНОМ БАШТИНОМ. ОСТАЛИ МОТИВИ КАО ШТО СУ БОЈНИ ОТРОВИ И НАФТА БИЛИ СУ САМО „ФАСАДА“ ДА СЕ ОВЕ АКТИВНОСТИ ОБАВЕ ! НА БАЗИ НЕКИХ ПОДАТАКА, НАСА ЈЕ ПРИСТУПИЛА ОЗБИЉНИМ ИСТРАЖИВАЊИМА ПОСТОЈАЊА, ОПИСАНЕ ПЛАНЕТЕ НИБИРУ У СИСТЕМИ ПАТУЉАСТЕ ПЛАНЕТЕ НЕМЕЗИДЕ И ЗА САМО ЈЕДНУ ДЕЦЕНИЈУ ДОШЛА ДО ПОТВРДНИХ ПОДАТАКА О ПОСТОЈАЊУ ЧИТАВОГ СИСТЕМА МАЛИХ ПЛАНЕТА ОКО НЕМЕЗИДЕ - „ПАТУЉАСТОГ“ СУНЦА, КОЈЕ СА НАШИМ СУНЦЕМ ЧИНИ ДВОЈНИ СУНЧАНИ СИСТЕМ, КОЈИ СУ УОБИЧАЈЕНА ПОЈАВА У НАШОЈ ГАЛАКСИЈИ.

У ВИДЕО ПРИЛОЗИМА ОВОГА КРАТКОГ ТЕКСТА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ЈЕДАН РУСКИ ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ ПОД НАЗИВОМ „ ВОЈНА ТАЈНА – НИБИРУ“ СА ПРЕВОДОМ НА СРБСКИ ЈЕЗИК И ЈЕДАН АМЕРИЧКИ ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ, ПОД НАЗИВОМ „НИБИРУ ПЛАНЕТА Х – ИЗВРТАЊЕ ПОЛОВА 2015“ БЕЗ ПРЕВОДА НА СРБСКИ ЈЕЗИК. ИЗ ИЗНЕТИХ ПОДАТАКА ЛАКО СЕ МОЖЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ТЕМА НИЈЕ ИЗ ОБЛАСТИ НАУЧНЕ ФАНТАСТИКЕ, ВЕЋ ДА СЕ РАДИ О РЕАЛНИМ КОСМИЧКИМ ОБЈЕКТИМА, КОЈИ СУ У СКОРИЈЕ ВРЕМЕ ЧАК И СНИМЉЕНИ, ОД СТРАНЕ РАЗНИХ СВЕДОКА И ПРОФЕСИОНАЛНИХ АСТРОНОМСКИХ ОПСЕРВАТОРИЈА.

 УТВРЂЕНИ СУ ОСНОВНИ ПАРАМЕРТИ У ВЕЗИ СА ВЕЛИЧИНОМ ОВИХ НЕБЕСКИХ ТЕЛА, ЊИХОВИМ ОРБИТАМА И БРЗИНОМ КРЕТАЊА. САДА ПОЧЕТКОМ 2015 ГОДИНЕ СИСТЕМ НЕМЕЗИДЕ, НАЛАЗИ СЕ СА ДРУГЕ СТРАНЕ НАШЕГ СУНЦА У ОДНОСУ НА ЛОКАЦИЈУ ЗЕМЉЕ, А УСКОРО ЋЕ СЕ НАЋИ И НА ОВОЈ СТРАНИ, ГДЕ СЕ НАЛАЗИ НАША ПЛАНЕТА. ТАКО СЕ ЗНА ДА ЈЕ ПЛАНЕТА НИБИРИ ОКО ПЕТ ПУТА ВЕЋА ОД НАШЕ ПЛАНЕТЕ, А МАЛА ПАТУЉАСТА ЗВЕЗДА, НЕМЕЗИДА НЕКОЛИКО ДЕСЕТИНА ПУТА ВЕЋА.

КОЛИКА ЈЕ ГУСТИНА МАСЕ ОВИХ НЕБЕСКИХ ТЕЛА НИЈЕ НАЗНАЧЕНО, АЛИ ЈЕ АПСОЛУТНО ИЗВЕСТАН ГРАВИТАЦИОНИ ХАОС, КОЈИ ЋЕ НАСТУПИТИ У МОМЕНТУ БЛИСКОГ СУСРЕТА У МИМОХОДУ ОВОГА СИСТЕМА ПОРЕД НАШЕ ПЛАНЕТЕ. СМАТРА СЕ ДА ЈЕ ТАКО НЕСТАЛА И ПЛАНЕТА ФАЕТОН КОЈА СЕ НАЛАЗИЛА НА ОРБИТИ ИЗМЕЂУ ПЛАНЕТЕ ЈУПИТЕРА И МАРСА, У НЕКОМ ОД ПРЕТХОДНИХ ПРОЛАЗА ОВОГ СИСТЕМА КРОЗ НАШ БЛИСКИ СУНЧЕВ ПРОСТОР!  НА ЊЕНОМ МЕСУ ОСТАО ЈЕ АСТЕРОИДНИ ПОЈАС.

 

У ВЕЗИ СА ТИМ НИЈЕ НЕПОЗНАТА ЧИЊЕНИЦА ДА СУ ПРЕБОГАТИ „БАНГСТЕРИ“ БЛАГОВРЕМЕНО ИЗБУШИЛИ  МАСИВЕ СТЕНОВИТИХ ПЛАНИНА У АМЕРИЦИ И ОБЕЗБЕДИЛИ ЗА СЕБЕ „КРТИЧЊАКЕ“ ДА БИ У ФИЗИЧКОЈ РАВНИ ПРЕЖИВЕЛИ ОВЕ ДОГАЂАЈЕ! КОЛИКО ЋЕ ИМ ТО БИТИ ОД КОРИСТИ ОСТАЈЕ ДА СЕ ВИДИ, КАДА ИЗАЂУ НА ПРЕОРАНУ И УСИЈАНУ ПОВРШИНУ ПЛАНЕТЕ! ПРЕДЛАЖЕМО ДА ПАЖЉИВО ПОГЛЕДАТЕ ОБА ВИДЕО ПРИЛОГА И ЗАКЉУЧКЕ ДОНЕДЕТЕ САМИ. БЛИСКА БУДУЋНОСТ ЈЕ ПРЕД НАМА!

 УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

 Vojna tajna - Nibiru

http://youtu.be/HmNF6aP7HoY

Nibiru Planet X : Pole Shift New Update 20150 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP