Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

SACUVAJ MOZAK - SPASI DUSU I TELO

САЧУВАЈ МОЗАК - СПАСИ ДУШУ И ТЕЛО
БИОМЕНТАЛНИ ОСЦИЛАТОР 100/7,8

Осцилатор БМ 100/7,8 који емитује локално ЕМ заштитно поље је електромагнетни уређај са превентивним дејством. Функција уређаја је, да у окружењу корисника, ревитализује природно геомагнетно поље Планете, које је измењено неконтролисаном применом и коришћењем разних уређаја и машина, постало штетно и девастирајуће за правилан рад мозга и других органа код човека, животиња па чак и код биљака! Употребом овог урећаја у ближем окружењу корисника, стварају се природни услови геомагнетног поља Планете, у коме су биолошке врсте опстајале хиљадама година, а данас масовно изумиру и нестају.

На ову тему септембра 1977 године у Марбургу ( Немачка ),одржан јe симпозијум под називом > Електромагнетна био - информација < са врло детаљним рефератима о утицају свих врста осцилација ( од механичких до космичких зрачења ) на људски организам и последицама тих дејстава на биоинформатичку комуникацију човека, интерно и са окружењем. Неке информације из реферата учесника овога симпозијума од значаја за овај осцилатор, наводимо у најкраћим цртама. 

1. У реферату > Биолошки ритмови и комуникације < Др Хелмуда Брајтхаупта, јасоно су описани утицаји геофизичких на биолошке ритмове, где је истакнут значај ултракратке фреквенције магнетног поља Планете од 7.8 Хз - тзв. Шуманова резонанца, и њена повезаност са ЕЕГ ритмовима алфа - тета од 7 до 12 Хз, која одражава спокојнои опуштено стање човека. За разлику од других ЕЕГ ритмова од делта до гама, који се манифестују у понашању човека на друге начине, од дубоког сна до тоталног психичког растројства. . 

2. У реферату Др Херберта Кенига под називом > Биоинформација - електрофизички аспект < , од користи је информација о продирању врло високих ЕМ фреквенција у човеков организам, при чему су фреквенције од 100 и 200 МХз у знатној предности над свим другим таласним дужинама. Ове две фреквенције продиру око 4 цм у мождану масу човека и > покривају < целу кортикалну зону ( Радио, ТВ, Мобилна телефонија и Рачунари) Зашто ? Одговор се скрива у Харвардскои и Хјустонском пројекту..... 

3. Независно од овог симпозијума, два истраживача Др Кастело Франко ди Сопра и Др Герхард Пиох, су на Санатрон ( Рајонекс) уређајима, мерили резонантне фреквенције свих жљезда у ендокрином систему човека. На основу података из њиховог истраживања Епифиза ( Гландула Пинеалис или Треће око), која је диригент целог ендокриног система, осцилује резонантно са ултракратком фреквенцијом магнетног поља Планете на око 7 Хз ! Што је од изузетног значаја за правилно лучење Мелатонина, битног за синхронизовано деловање целог ендокриног система човека, а тиме и функције ЦНС - мишљења, понашања и делања. 

4. У својој врло озбиљзној и за савремену Медицину значајној књизи > Вибрацијска медицина <, Др Ричард Гербер, указује на нужан прелазак са > Њутновске < на > Квантно - механичку < Медицину, која се неће бавити само телом пацијената, већ и енергетским пољима, која окружују и усложњавају слику о структури човековог организма. Читавим низом лабораториских анализа и доказа, аутор уводи у речник савремене Медицине, етеричко, астрално и ментално поље, са системом чакри и енергетских канала, као нужну и доказану везу између Мисли и Тела. Односно мишљења и делања. У 13 поглављу своје књиге под називом > Последња достигнућа вибрацијске медицине <, Др Гербер указује на низ студија о процесу оздрављења уз помоћ биоисцелитеља, где се као > прозорска фреквенција < између пацијента и исцелитеља јавља фреквенција магнетног поља Планете од 7,8 Хз. У свом закључку, аутор констатује да у овом процесу биоисцелитељ делује као својеврсни осцилатор, који > отвара < овом фреквенцијом > прозор < за доток магнетне енергије Планете, која у себи > носи < додатнебио - информације, неопходне за повратак појединих органа у природну функцију и оздрављење пацијента. (Нови Завет - кад Господ каже: Јака те је Вера оздравила!) 

5. Посебан извор информација долази из разних књига и реферата о > Психотроничким уређајима < и > Инжењерству скривеног стања < ( које овде не могу наводити), где се као устаљења метода користи једна продорна ПСИ или ЕМ осцилација, која у себи носи > упаковане < фотонске кодове или биоинформације, и предаје их > мети < или пацијенту, као субатомске агенсе, који делују на ту мету или пацијента. Ова пракса стара је колико и човечанство, а њена примена у разним модалитетима, преноси се преко шамана, врачева, вуду - магова, антропозофа и теозофа на савремену субквантну физику. Нажалост, примена ових Знања усмерена је на продукцију разних неокортикалних и нанотехнолошких оружја, у циљу уништења Човечанства. (ХАРП на Аљасци, БондСтил на Косову итд) 

6. Спретном компилацијом напред изнетих Знања, после 40так година > тумарања < око задате теме ( Заштите човековог Разума, Душе и Тела од програмиране Биороботизације ), појавио се Биоментални осцилатор, са описаним дејством заштите интегритета личности. Слични осцилатори већ се користе у ДИП службама развијених земаља, јер за ово зло знају и други, који ове технологије примењују за своје мрачне циљеве. Ради се уствари о врло простом ЕМ уређају који има носећу фревенцију од 100 Мхз, која се емитује у пакетима од 7,8 Хз са јачином поља које покрива пар метара око корисника. То је као када се налазите у густој магли, пуној непознатих испарења, али имате пластични балон са пречником од пар метара, који вас штити од те магле. Коришћењем овог урећаја, заштите свој Мозак од вешто упакованих и скривених биоинформација, Спасите свој Разум, Душу и Тело од програмираних > штетних мисли и поступака

Са геслом > Чини другом оно што желиш себи <, уз Божију помоћ, заштитите и уредите своје Мисли, да би Ваш живот био здрав и сретан ( Отац Тадеј ). Космички Разум или Бог Велик је и Незамислив за човекове менталне капацитете, па чак и за друге много више развијене цивилизације у Космосу !

Текст приредио УМ – Удружена Мисао или Научите да Мислите

1 коментара:

Анониман,  17. фебруар 2013. 19:42  

ГДЕ НАЋИ ТАЈ УРЕЂАЈ

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP