Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

UM - UDRUŽENA MISAO IV deo


52.          ПИРАМИДЕ

                                                                                             
                               Пирамиде широм света , старије су од најмање 25000 година . направили су их ванземаљци  Рептили-Дракони-Ануннаки познати и као Нефили . скоро на свим планетама постоје пирамиде које служе при помагању полетања васионских бродова , само за Драконе и ниже развијене ванземаљце и као нека врста енергетских тачака . Пирамиде су прављене на скоро свим местима планете . Пре 20000 година после великог рата  , између Малдока и Дракона Нефила , када су ванземаљци Малдоки најурили Драконе за планете Земље .
                               Пирамиде нису биле потребне Малдокима . И полако су пропадале од зуба времена . После великог потопа многе су се урушиле , и просто нестале са лица Земље . у времену Египта које су могле да се обнове , оне су се и обновиле , и постале су гробнице тадашњих владара , такозваних Фараона Који су били креација Драко империје . Пирамиде су се обнављале и сређивале , ту су цртане слике и писани разни текстови . Обнављање је рађено за једног фараона једна пирамида , за другог друга пирамида . Време коришчења пирамида за сахрањвање датира од пре 4500 до 5000 година .    
                               Грађене су од ситног и крупног кречњачког камена . Прво би се направила коцка оплата  са зидивима од бакарне легуре . Коцка би се пунила ситним и крупнијим стенама , и заливала се кречњачким малтером . Када би се камена коцка осушила , вадили би се бакарни зидови . На неким зидовима унутрашњих ходника стављани су тежи гранитни блокови . Многе пирамиде су пресвучене мањим гранитним блоковима . То се радило ради дужег трајања пирамида .
                                  Подземно су имале исти облик као и горе , и због тога су морале личити на октахедрон , то јест ако хочеш да идеш интер димензионално . У центар пирамиде је био тетраедар . Тетраедар унутар енергетске тачке је главни облик и архетип симбол за Златни-ум Тоталитета . Било шта да се налази у центру тога је апсолутно саћувано . Октахедрон је облика Делта Т антене која је употребљена у Монтаук пројекту . Овај облик када се напуни енергијом и са тачним кодовима боје ствара интердимензионалну пукотину , и креира вортекс и црвоточину . Ритуали који се дешавају на овој тачки продукују огромну енергију , која може да буде трансмитована преко хиперспаса било где у креацији . Пошто је вода електромагнетско појачало била је коришћена да се опколи ритуална соба са водом , да би се повећала ритуална енергија продуктовања .                                                                      
                                Најпознатија је Велика Кеопсова пирамида је конектована је са другим тачкама , као Стонхенг у Британији , кристална лобања , Тахунако , Ајерс камен , Балканским пирамидама и Белом Пирамидом у западној Кини . Заједно је направљен енергетски појас као заштитник .                                                                                        
                                Стари владари  Египта , су се укрштали са Ануннаки прецима . Кеопсова пирамида , била је висока 145,75метара , а дужина страница пирамиде 229метара . Имајући у виду реални уплит магије на свакодневни живот људи , све у Пирамиди и око ње , све је дуже опстајало , лепше мирисало и боље пријањало уз телесно и духовно битисање људи . Пирамида садржи мноштво непознатх  мистичних енергија , или магија .                                  
                                  1.вода која се неколико дана држи под сводом пирамиде потпомаже раст биљака и делује антисептично ;                              
                                  2.биљке под пирамидом брже расту ;
                                  3.млеко у пирамиди се не квари ,  веч се претвара у јогурт ;
                                  4.вино држано у пирамиди има бољи укус ;
                                Једна група Ануннакија-Нефила остатака изградила је пирамиде ; у ЈУЖНОЈ АМЕРИЦИ , ЕГИПТУ ,   БАЛКАНУ , КИНИ , ЈАПАНУ ... , коришчењем велике количине људског принудног рада и напредне технологије . Рани Египћани , Маје , Астеци , Инке , Динарци , Кинези ... Који су градили велике пирамиде и свинге су остаци Анунникија људи са Атлантиде и Земље . Испод шапе свинге постоје записи о настанку света . Ануннаки који имају елитне преставнике имају своје владаре краљеве . Зато су
међу разним народима практично постављали божанске владаре или краљеве . Практично су постављали владаре и краљеве и међу различитим културама и цивилизацијама укључујући ; Кинеску , Јапанску , Египатску . Западно-европску ...Сви ти народи су пратили редослед божанског права владара-краља .
                       Када је Наполеон Бонапарта , једном преноћио у Кеопсовој пирамиди , сав потрешен и уплашен ујутру када је изашао , само је рекао ништа ме не питајте свашта сам видео .


53.       КАТАСТРОФЕ НА ЗЕМЉИ

                                                 
                                    Разним укрштахјем , генетским инжењерством , ДНК , клонирањем развијани су разни облици биљака , животиња и људи . Планету Земљу у новој орбити несмотреношчу и неправовременим радом планетарне федерације , од пет  удараца комета (задњих 550000 година) , од Јукатана , Мексичког залива , Пацифика и Северне Суматре ,  настале су огромне штете . Уништавано је од 85%-99% биљног и животињског света .
                                     У тим временима нагиб осовине планете нагло се мењао окречучи и свој положај у простору .Тако је промена положаја планете и њене осе ротације имала пропратне ефекте на површину Земље , као и унутрашњост планете , то је пратило и промену климе , промену рељефа , раздвајање копна и воде , са хипер вулканима (до неколико километара висине) и са  џиновским земљотресима , са цунамиима и до 700м висине .
                                       Наша планета Земља мењала је и магнетне полове . Јужни магнетни пол прелазио је на северни , а северни магнетни пол прелазио је на јужни магнетни пол . 2 пута је Сунце излазило на запад и 2 пута на исток .                              
                                      У времену великог потопа на земљи , и страшног колапса са земљотресима Планета Земља је пала на страну (вертикална осовина југ-север , која пролази крос средину земље скренула је на западну страну света) . Последња огромна катастрофа велике јачине тзв. Тунгускра катастрофа која се десила изнад Сибира у Русији , када је велики васионски транспортни брод дужине 195м у облику цигарете , изгубио антигравитациону контролу на висини од преко 20000 километара изнад Кине и почео неконтролисано да пада у облику латиничног слова „З „Кина-Камчатка –Сибир . На висини од 12000км је уништен од познатих алиен бића Ђетијанаца или Сиријуса А . Изнад Сибира , у кругу од неколико стотина километара , све је уништено . Биљни и животињски свет ,и доста је и страдалих становника тих предела .
                                      Велики утицај на катастрофе на планети Земљи , има и утицај Сунчевог систма . Поремећаји на Сунцу , због магнетног поља која повезују све планете , утиће и на планету Земљу . То само знаћи да је процес неминован , и предстставља принцип у Сунчевом систему и у свим другим звезданим системима у читавој галаксији . Тај исти принцип важи у целом космосу .
                                        Све климатске промене на нашој планети , настале су и зато што је Земља дошла у пробуђено стање , путем деловања сила међу планетама , када Земља промени свој положај у односу на остале планете , као што ћини електрон када прими „фотон светлости“. Са сваком променом положаја реално је да се догађа и промена енергетског потенцијала који има Земља . Зато је потребно одтедити временски положај када се то догађа , и колико времена мора да прође да би се тај утицај насталих промена испољио .
                                       Ово испољавање се догађа на сличан наћин као у микрокосмосу , јер кад електрон промени свој положај онда настају одређене промене његовог електронског потенцијала , тј. цео атом дође у пробуђено стање . Тада настаје , и ослобођење енергије која се размењује са другим атомом или са другим елетрононима истог атома . Исто то или слична размена енергије настаје између планета код којих постоји размена њиховог електро потенцијала . Тако се види да са сваком
променом положаја , настаје пробуђено стање на планети и на другим планетама али и у целом систему , које утиће на магнетно поље Земље , а самим тим и на његову гравитациону силу . Из тога следи , да су све силе узајамно повезане повезане и зависе једна од друге .
                                        За све промене , које се дешавају на Земљи , треба имати на уму да се оне не дешавају само због утицаја Сунца , већ су оне последица деловања и кретања свих осталих планета Сунчевог Система ! Пример за то је цунами који се десио 2004 године , у близини Суматре , а у области Индијског континента . У то време Земља се налазила у једној линији , између два ђина који постоје у Сунчевом систему . Та два ђина су Сунце са једне старне и Јупитер , који је далеко мањи , али је највећа планета са друге стране . Тамо где је копнена маса била најмање стабилна десило се померање тла , што је условило веома јак цунами . Он није био велики по висини ударног таласа , већ по снази коју је талас носио са собом , а који је настао наглим померањем континенталне плоће на том месту .
                                         Земља се окреће „по правилу десног завртња“. Због тога је магнетна игла на компасу окренута ка северу . Ако би се магнетни полови заменили , а Земља наставила да се окреће „по правилу десног завртња“ , онда би дошло до промене ротације Земље . Али зашто поред замене полова не би дошло и до наћина обртања? Односно зашто Земља не би наставила да се  по промени магнетних полова , обрће „по
правилу левог завртња“? То је физички могуће , но који би онда смер ротације Земље био да ли би он остао исти? У том случају Земља би „мало успорила“ , али не би „стала“ , магнезно поље би мало ослабило , али не би нестало , а потом би ојачало . Земљино магнетно поље , није константно . Постоје докази да се у историји Земље дешавало да магнетно поље Земље потпуно нестане , и да промени смер .


54.          ПОТОП    
       
                 
                            Најважнија ствар , када се разматра препотопни свет , јесте чињеница да је Земља изнад своје атмосвере имала водени омотач . Овај омотач је штитио планету Земљу од свих штетних утицаја из космоса .              
                             Бог се меша у човекову историју  . То је врло важно . Бог се меша у прошлост . Бог ће се мешати и у будучности . Бог се меша и сада . Можда вам није то свима пријатно , али тај извештај је врло значајан . Бог се драстично умешао у људску историју . Бог је видео велико неваљаштво и да је човек само злу оптеречен , и покајао се што је створио људска бића на Земљи .
                              Уништио је , по неким проценама , преко 2 милиона људи који су живели пре потопа . До великог потопа пре 8000 година , насталог да се уништи људски род , због умне и технолошке грешке направљене од Ануннакија-Нефила . Огромна већина људи није имала довољно развијен ум и свест људи су се већ удругом колену размножавали и  били  су под огромним утицајем ђаволско-сатанске мрачне силе свемира. Црног бога . Потоп је трајао 40 дана , после 40 дана вода се делимично повукла , и била је на много мањој висини још 150 дана . Људи су због генетског кода , били високи и до 12метара . Примера ради Адам је био висок 6.5 метара а Ева 6 метара . Ноје из Нојеве барке имао је преко 7 метара .        
                    Потоп је била глобална катастрофа на планети Земљи . Преко 270 прича из целог света , постоји о потопу , негде су воде биле огромне , а негде си скоро пресушиле . Тло је грмело , у време потопа , дизале су се и спуштале планине , јављале су се велике енергетске силе . Планета Нибура или планета Кс , се поново после скоро 3000година вратила , у наш Сунчев систем , и била је превише близу планети Земљи . Месецима је кружила , западном страном планете Земље и својом великом гравитацијом повукла је океане и мора на западну страну планете Земље . Земља је у тим данима изгладала као велико јаје , у смеру исток запад . Природно је да је на једном делу Земљине лопте наступила осека , а на другом крају огромна плима , где је вода прелазила врхове планина . Постепено према исоку трајала је скоро већита осека , а на западу скоро већита плима .              
                    Све то је трајало скоро годину дана , док се планета Нибура није мало удаљила од планете Земље . У Централној Америци вода је прелазила врхове планина . Постепено према истоку , смањивала се висина воденог покривача . У Грчкој вода је достизала висину до врхова планина , у Персији вода је имала висину човечјег раста . На југоистоку Азије и у Кини море је прво прекрило копно , а затим се повукло на југоисток .    
                     Настанком нове атмосвере , после великог потопа , и великом променом над људским родом од стране СВЕВИШЊЕГ БОГА . ДНК код људи је промењена на две усправне спирале , чиме је људски род претрпио велике промене . Нарочито у дужини људског живота , и великој промени нове  свести или душе . Нарочито  је нова атмосвера без некадашње тако зване стаклене баште утицала и на биљни и животињски свет .
                         Појавила се по први пут космичка мрежа . Касније прозвана по познатом Немачком др медицине Ернесту  Хартману . Хартманова мрежа настаје интеракцијом сунчевог и космичког зрачења , у додиру са магнетним и електричним пољем наше Земље , изазива разнолике болести . Промене долазе услед сунчеве активности и подземних водених токова где настаје   Хартманов чвор , који се таласа услед тектонских поремећаја . Својим таласањем ствара штетна зрачења која се крећу ка космосу , и на својој путањи разара , разбољева и уништава све што се нађе на његовом путу . Када су жива бића и биљке у питању долази до сушења ћелија које одумиру тако да може доћи до обилних здравствених сметњи, и преране смрти                                                                                                  
                                                                               

55.         ПСИХИЧКА - ПСИХОЛОГИЈА

                             Психичко-психолошки закони старији су од било које религије или филозофије .Остали су потпуно неизмењени током развоја људског друштва , али су изванредно примењиви на вечину животних проблема .
                             Порука живота јесте психолошка , педагошка и религиозна . Постоје три нивоа да би се савладало разумевање ; духовни ниво , физички ниво и психички ниво . Психички или психолошки ниво је најважнији , зато што наше мисли креирарају нашу стварност .
                             Потребно је разумети да све физичке и психичке болести , физички и психолошки проблеми , настају услед негативних имплатанта , негативних елемената , паразита , вируса , бактерија , гљивичних паразита , негативних астралних аспеката , етерићне слузи или етеричних оштечења повезано са тиме . Задивљујуће је међутим да није велика ствар ослободити се свих тих ствари .
                              Већина је токсићне психичке енергије, усађена у детињству у прошлим животима . Негативни ванземаљски и земаљски имплатанти тј. етерична бића из астралног света постоје у свим органима . Претежно се задржавају у централно нерном систему . Одатле црпе виталну животну енергију којом се хране . Највише су присутни код људи који су имали негативни утицај или лошу карму из прошлих живота .
                               Све те астралне и психићке крхотине су често главни узрок многих вирусних и бактеријских инфекција . Када су нам усађени имплатанти од стране негативних етеричних ванземаљаца , и то обично током трауматног догађаја попут несреће , стреса , депресије , развода , дрога и физичке или психолошке неравнотеже . Обићно то омогучава негативним елементима ; паразитима , бактеријама вирусима и гљивицама да уђу најпре у етерично тело , затим у емоционално тело и на крају у физичко тело . Физичко тело има природни одбрамбени механизам , но етерично и емоциално тело немају одбрану . Паразити пролазе кроз отворе ауре у облику молекула и вежу се за места , у физичком , емоцијалном или металном телу , која су најрањивија .
                               Отвори аура су остаци пређашњих живота , која делимично имају мале отворе тј. процепе , кроз које пролазе бактерије , вируси , паразити и гљивице  . Мада отвори аура могу и да се направе код много уплашених људи . Сви они заједно или појединачно праве болести код људи . Ако је аура заворена човек је здрав .
                                Најтежу облик је када је на врху темена отвор ауре . Онда долази до менталних болести , јер етерична тела кроз темену чакру улазе директно у мозак  . Најбоља заштита је да човек замишља да има стаклени „оклоп”око себе или да је покривен некавим платном . Најбоље је те планове замишљати , ноћу пред спавање  да не би ништа могло да продре и уђе у тело .
                                 Имати психолошку потребу за осечањем вредности , моћи , припадности , праведности и вољености...знаћи бити оптеречен , а оптеречен човек не може да воли он је збуњен . Он нема ни времена ни воље да воли , ни себе ни друге . Човеку покренутом психолошким потребама и пријатна и непријатна осечања предсрављају искушење . Пријатна искушења га наводе да према њиховом изворишту постане себичан . Негативна искушења га наводе да се брине и гневи . Уместо да буде победник . Човек постаје жртва стреса и живота . И живот му изгледа као да живи у паклу .
                                   Оптеречен човек примењује психолошке трикове зато што није спреман , да се суоћи са стварношћу каква она јесте . Фанатична религија је одговор на човекову оптерећеност психолошким потребебама . Док нас здрава религија ослобађа од оптерећености и пружа слободу лепог и здравог живота .
                                                                   
                                       
56.         АСТРАЛНИ ПЛАН И СВЕТ


                           У науци је позната чињеница да су наша физичка чула способна да региструју само мали део различитих видова енергије који постоје у универзуму . На пример , наше чуло вида је огранићено и не може да региструје инфрацрвено или ултраљубичасто зрачење без оптичких помагала . Такозвана видљива светлост је само мали део светлосног спектра . Исто тако , ми нисмо у стању да , без помоћи апарата , перципирамо x-зраке (ренгенске зраке) , радиоактивна зраћења , космичка зраћења итд .              
                          Дакле , један велики део реалности која нас окружује , нисмо у стању да запазимо сволим чулима . Разлог томе је што наше физичко тело вибрира на одређеној фреквенцији и наших пет чула , која припадају физичком телу , неминовно су ограничена на пријем саме одговарајуче фрекфенције , односно одређеног и ограниченог опсега фрекфенција .
                           Док Земаљска кугла има сасвим друге фреквенције , те их наша чула не могу регистровати . Стога , ако се ослонимо само на физичка чула , нисмо у могућности да региструјемо више и ниже фрекфенције и тиме смо , у крајњој линији , у немогућности да спознамо свеобухватност егзистенције и широку реалност , која лежи изван домашаја наших чула .
                           У разним религиозним , езотеричним и мистичним филозофијама и системима постоји више подела на планове или нивое егзистенције  . Према кабалистичкој филозофији , постоје четири плана егзистенције који су истовремено и планови свести , односно нивои на којима свест може да функционише . Ови планови се разликују по фрекфенцији на којој вибрира њихова енергија . Што је фреквенција вибрирања нижа , то је план ближи физичком , односно материјалном нивоу егзистенције .
                            Физички план има најнижи ниво вибрација , односно најспорије вибрације и , сходно томе , највећу „ густину“ енергије. А као што нам каже савремена субатомска физика , материја и није ништа друго него згуснута енергија .
                           Такозвани спиритуални план вибрира на највишој фрекфенцији и служи као извор енергије за остала три плана . Пошто постоји изван времена , карактеристичког за ментални план , форме или облике , карактеристичног за астрални план и материје која одликује физички план , спиритуални план не може да се спозна путем чула , односно облицима перцепције својственим нижим плановима  егзистенције .
                              Ментални план вибрира брже од физичког и астралног , али спорије од спиритуалног и ограничен је законом времена . За разлику од спиритуалног плана , на коме све постоји у стању сједињености-апсолутног  јединствана менталном плану реалност се дели кроз свест о времену тј. стварност се дели на прошлост , садашњост и будучност . На спиритуалном плану , међутим , постоји само већна садашњост , овај тренутак , сада , који укључује све постојече . Ментални план , план мисли и идеја,  је  димензија у којој ради наша рационална свест како би аналитићки испитала реалност .
                                Астралном плану одговарају емоције , имагинација , облици , структуре , психичке слике . Овај план вибрира спорије од спиритуалног и менталног плана , а брже од физичког . На астралном плану влада закон форме-облика . Уобличавање идеја , догађаја и ситуација одвија се управо на астралном плану са кога се ови облици спуштају на физички план и који се остварују . Све што постоји и дешава се на физичком плану предходно је уобличено на астралном . Астрална перцепција пуна је симболићних слика .
Ако се овим сликама улије довољно енергије путем емоционалне и менталне концентрације оне ће се манифестовати на физичком плану . Свеколика магија , као и многе технике саморазвића заснивају се на овом принципу . Може се, најзад , слободно рећи да све што постоји на физичком плану уствари потиће од мисли са менталног и слика са астралног плана .
                         Чула преко којих тело жеља прима утиске изнутра из астралног света су видовитост и слуховитост . Астрално тело је независно тело свести . Задатак астралног тела је контрола емоција и жеља .
                         Астрална пројекција је појава при којој астрално тело и свест привремено напуштају тело , које при том тело остаје пасивно .
                       Стадијум живота је стање активности већне енергије , духа у којем Свемир живи , ствара се и креће се. Да ли су стадијуми живота , само разни облици материје у осциловању ? Далеко од тога стадијуми живота нису разни облици материје у осциловању . Прелаз са нижих нивоа или обратно може се замислити , као примена у фрекфенцији или вибрацији енергије од које је све саграђено . И ако је највећим делом човек несвестан тога , човек пролази кроз велики и насељен невидљив свет .
                        За време сна или још боље за време транса, када постојана физичка чула тренутно не раде , отворен му је до неке мере тај други свет . Када при промени коју људи зову смрт , он потпуно напусти своје физичко тело , прелази у тај невидљиви свет  , и у њему може по казни да живи и више векова између његових инкарнација и да се поново врати у  овај живот који познајемо .                          
                        Да ли ћовек може да изађе из свог астралног тела , и да се у њега враћа кад год то пожели ? Свакако да може , можда и ви то радите по неки пут а да нисте свесни тога . Сетите се неких необичних , нелогичних а јаких снова .                      
                        Астрални свет се састоји од безбројних нивоа и поднивоа , који су даље подељени у оделења . Тако да све то заједно чине мердевине постепеног успона , са вишег нивоа материјалног до нижег нивоа спиритуалног света . Између тих крајности смештена је сва сила невероватних различитих појава .
                         На нижим астралним нивоима налазе се психичка својства , позната по имену видовитост , телепатија , психометрија , на другом нивоу , налазе се тако зване фантазме , духови и друге појаве бестелесних бића , које понекад примећују људи или неке животиње .
                         На другим нивоима ове ниже свере крећу се астрална тела , још живих људи на Земљи и то за време сна , у некој врсти екстазе , или када неко за извесно време за стално напушта сопствено тело , и прелази на другу страну . У нижим астралним слојевима круже ,  тако зване уобличене мисли , затим таласи и облаци мисли емитовани из људских бича .
                          На највишем астралном нивоу налазе се ванземаљска етерска бића , која се углавном хране људском животном енергијом . Многи људи се ујутру буде све исцрпљени и уморни као да нису спавали . Савремена медицина то објашњава даје то нека врста стреса . Међутим ствар је сасвим друкчија . Сва бића у астралном свету имају своју храну , а то су по правилу бића нижег физичког или астралног света . Тако да и људска бића узимају храну од ниже свесних бића биљака и животиња .  
                         Ваше мисли нису увек заиста ваше . Постоје астрална и друга бестелесна бића у вашем психичком пољу , и у другим димензијама егзистенције која често утичу на вас . Поседнудост духовима или бестелесним бићима била је позната у свим временима и културама . Од Ентитета су се ослобађали Буда , Христос и Мухамед , а у текстовима који описују животе познатих светаца свих религија говори се о њиховој борби са присилним мислима , и визијама које су их опседале . Оне су увек имале форму живих свесних бића са негативним намерама .
Свака пракса која води било коју особу у обузето стање заправо не може бити добра , јер смањује свесност .
                           Медији и разне врсте пророковања , користи ступње у везу са духовима или предавање свога тела духовима , то је лоша пракса .
                            Требамо знати да су духови душе људи који су живели у не знању и нису отишли у следећу реинкарнацију , требамо знати да дружења са тим бићима нас може само довести у њихов положај , да и сами постанемо духови . Духови су бића без правог знања , а поједини немају ни мало знања . Духови живе у константној агонији и својим илузијама , патњама , немају истински вредне информације .
                            Друга бића која користе праксу узимања људских и животињских тела су демони . Демони су енергетска бића , која се хране људском енергијом , одговарају им особе са лошим вибрацијама . Као што је бес , туга , депресија , нервоза , пожуда . Посебно су рањива бића која наносе себи повреде , дали у смислу физичког само повређивања или тиме што узимају алкохол , наркотике , дуван , месо .
                             Наравно што је јаће средство , особа је рањивија за утицај . Већина особа које су под утицајем или нису свесна свега тога , или себе убеђују да то све могу да контролишу  до извесне тачке , док на крају више незнају шта желе они , а шта други ентитет . Стање збуњености је оно што демонски ентитет жели да направи од нас .                                        
             Сем ових бића постоје и анђеоска . Требамо знати , да анђеоска бића не желе да узму наше тело . Они су задовољни својим телом .


57.        ГНОСТИЦИ


               Гностицизам је синкретички верски покрет . Гностици су учили да се човек може спасити ако спозна Бога . Они су своје теолошке догме мисаоно истраживали .    
               Гностици су , поред вере , наглашавали и важност сазнања о духовним стварима . Они сматрају да су људи божанске душе које су заробљене у материјалном свету . Материја је створена од стране несавршеног бића Демијурга . Гностици зло поистовећују с материјалним , а добро с духовним светом . Они сматрају да човек мора да се окрене према себи и посвети се мудрости , да би спознао свет , и ослободио се његових окова .
               После уништења Атлантиде једна њихова фракција искрцала се на тло Јужне Африке , одакле се после неколико стотина година нашла у области Северног Египта , носећи са собом прва гностичка знања . То су у ствари били први гностици .
                Реч је о томе како су Гностици настали као резултат пред историске поделе , Гностика на две фракције . Једна фракција се држала ћисте духовности и преношења свог знања подучавања , световних ствари . Док је друга фракција , од које су настали они који се данас помињу као Илуминити , кренули у , моч власти као своју највећу тајну . Почели су да контролишу и манипулишу људски потенцијал .
                 Период гностичког поретка на планети , датира још од пре 7200 година .                      Хаг-Хаммади су касни рукописи, лоше обављени и са писаоним грешкама . Копирани су од Коптских писара пустињских монаха из горњег Египта , који су мало разумели од онога што су преводили . Грозно је то да су ти драгоцени документи ужасно лошег квалитета , мањкави и неповезани . Хаг-Хаммади кодекси у почетку су се налазили у храму Хатор . Код Дендеда .
                      Како су у почетку , разни калуђери носили кодексе , због ратних збивања  . Кодекси су завршили у северозападном Ирану и Туркменији 6000гпне . У базену Урмије у јужном делу језера Урмија , према истоку језера Бах у Јерменији . (Преко језера Бах налази се планина Арарат које је место где се насукала Нојева барка , по старозаветним списима) , баш где гностици смештају своје духовно срце . Из базена Урмије мистеријски култ се проширио на север према Кавказу , према југу Ираку , према истоку у Индији и према западу Малу Азију и Европу . Како се ширење наставило ред се постепено поделио у две различите опције ; Гностици и Илуминати . Свака опција је деловала другим методама и другим мотивима . На крају је победила духовна опција Гностика , а материјална победа је припала Илуминатима .
                     Једна од скоро јединих преосталих гностичка религија , са око 6000 следбеника постоји у Јужном Ираку и Југозападном Ирану . Њихов главни град је Насирија . Често их називају Хришчанима Јована Крститеља , који је веома света , али и неопходна особа у њиховој Теологији . Њихово име на Арамском језику знаћи „знање“. Постоје две теорије о њиховом пореклу . Прва да су припадали групи Јована Крститеља која је дошла из Палестине , а друга их повезује са Сабејцима из Харан регије . Настали су уједињењем Сабејаца и Мандејаца . Први њихови трагови су установљени од 4тог. века наше ере . Главна религиозна књига је Гинза , „Благо“, која садржи митолошке и теолошке поуке и приће . Крштење је централни култ , а други култ је миса за мртве . Моногамија , прописи о исхрани , ритуално клање и давање милостиње су најважнији . По њима космос је сачињен од две силе , света светла и света таме . Постоје владари оба света , као и мањи Богови по имену краљеви . Између две силе постоји непријатељство , а баш у њиховим утробама настао је свет , али без сагласности владара света . Човека су створиле мрачне силе , а у сваком човеку постоји душа , која води порекло из света светла .
                       Гностицизам је искорењен из Хришчанства , а потиснут ширењем Ислама . Персијски гностицицизам у малом броју се практикује у Ираку и Ирану . Сиријско-Египатски гностицизам је углавном био под Платонским утицајем . У Персији је гностицизам био заступљен преко Манихејског ућења , које се касније проширило Сиријом , Северном Арабијом , Египтом , и Северном Африком . Из Сирије се даље проширило Палестином , Малом Азијом и Јерменијом . У Јерменији у Гвеку је извршило утицај на Павличанство , а преко њега на Богумиле и Катарско учење у средњем веку .



                                                                                     
                                                                                                                                                       



58.          ВЛАДАРИ СВЕТА          


                             Када је пре око 7000 година центар мочи света био Блиски и Средњи исток ,  и када се појавила Сунчева планета Нибура или Кс један број становника те планете по имену Ануннаки се искрцало на планету Земљу . Ануннаки би увек кад дођу на Земљу , укрштали би се са овдашњим женама . Па су и тада укрштањем и генетиком направили хибридну лозу . Припадници тих хибридних породица постали су лидери и Краљевске фамилије . О томе говори и Стари Завет , који је наравно само један редигован препис , много старијих текстова , који су говорили како су ”божљи синови” одржавали полне односе са кћерима људи , и тако су креирали хибридну лозу Неофилим .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
                                 Ако се вратимо на хебрејски језик „Божји синови” су у ствари „синови Богова”. Укрштени са земаљским женама деца су постојала полубогови . Како је време пролазило , те породице су се селиле и на крају постале Европска аристократија и краљевске фамилије .
                                    Пре тога смо имали Грчко а затим Римско царство све док су они владали тим царствима , они би се смењивали на власти . Један од њихових припадника је и Уиллиам оф Оранге , са ким је у роду свака од данашњих краљевских фамилија у Европи . Оранге је успео да изманипулише свој долазак на престо Енглеске 1689године . 1694године потписао је повељу о оснивању Енглеске банке . Тада је та група још више ојачала  и почела да прави своје Илуминатске пирамиде .
                                      Својом владарском и финансиском моћи настала је Британска империја . Британска империја им је омогућила да се селе и освајају у Америку , Аустралију , Африку , Нови Зеланд . Стигли су чак и до Кине и Јапана .То је у ствари била фамиља Илумината . Тада су те фамилије преузимале власт у земљама , под окупацијом , мале острвске земље Британије која има већу моч од некадашњег Римског царства .              
                                          Данас у свету све те фамилије , настављају да се друже , тајно негде и јавно да управљају економски , финансијски , политички  и војно другим државама , да постављају своје људе на највишим функцијама власти , укључујући министре премијере или председнике држава укључујучи чак САД .    
                          На планети Земљи главну  реч имају представници Лиријанског Царства , Дракони рептили свести петог ентитета и Грејси свест четвртог ентитета . Драконови извиђачи Грејси  , који често падају на Земљу , због њихове лоше координације са гравитацијом  , наиме на Земљи су велика отступања у гравитационом пољу , због постепеног цурења магнетизма у задњих 500 година . Наиме на Земаљској кугли постоје места или области где малте не не постоји магнетизам , а негде га има у вечим количинама . Најбољи пример и један од највечих је Бермудски троугао , мада постоји још стотине других места где има мањих и виших магнетних одступања , где престају или су успорене димензије време и простор .
                           Ванземаљски летечи тањири , звездани бродови и слични објекти  лете на принципу антигравитације и закривљености времена и простора . Споља су направљеи од 99,99% алуминијума који може хемиским путем да се само направи у космосу при температури максимално најнижој а то је скоро -273 целзијуса . У средини летечег тањира налази се вертикална осовина , она лићи на неку што би ми земљани рекли машину , мада у земаљском речнику још није измишљена реч за ту справу . Њом се управља и  постиже се антигравитационо поље . Скоро цела је направљена од хемиског елемента Унунпентиом по атомском редном броју 115 . Елеменат Унунпентиом не налази се на планети Земљи , доста га има на Сиријусу . Вертикална осовина је у ствари гравитациона машина , која поништава гравитацију на нулу . Око свемирског брода ствара се манипулација димензија простор и време у свемиру . Управо 11 димензија је основа за брзину већу од брзине светлости . При томе се користе огромне количине енергија . А у одређеним фазама лета се појачава антигравитацијски погон за неколико десетина пута која ствара такозвани ”балон” који може погурати брод брше од брзине светлости , и омогучава за људе просто невероватне брзине . Брзине и по неколико пута брже од брзине светлости
                               Разни ентитети кречу се космосом од врло малих свемирских бродова од свега три члана посаде , па све од великих васионских бродова транспортера дужине од неколико стотина метара . Понекад за своја путовања користе и астероиде и вештачка космичка тела .
                                Пошто су нас ванземаљци створили они сада заједно уз помоћ владара људи Илумината , контролишу и тајно експлоатишу људе путем економије , финансија, војске  и религије итд.  . Све религије света су нам створили осим Будистичке религие , чији су становници наишли у пећинама Тибета на истините податке о историји свемира и људског рода .Владари тј. Илуминати су путем религија направили мржњу и страх међу народима по систему завади па владај. И тим путем лакше контрлишу и манипулишу са људским родом .
                              Врх Илумината и појединих ваземаљаца тајно се договарају , и имају заједничке подземне базе . У једној подземној бази , са четири нивоа дошло је до побуне и велике свађе између земалских научника и ванземаљаца , где је погинуло 62 припадника наше елитне јединице  .
                                   Дракони и Грејси који живе у унутрашњости планете Земље . У Земљу улазе космичким бродовима кроз тајне пролазе на северном и јужном полу и у такозваној области 51 у САД . Дракони имају и свог преставника-амбасадора . Тако су ванземаљци  у тајном контакту са највећим владарима из сенке које су створили Ануннаки пре неколико хиљада година ,  то тајно друштво највише се регрутује из масонског братства лобања и кости .
                                    Њихова тајна је у томе не показуј шта имаш , нити говори све што знаш . Јер ако кажеш праву истину губиш пола моћи . Пар десетина главних Илуминати владају целом људскиом популацијом од неколико милијарди људи , из помоч  новца диктирају цене на светским берзама , имају своју војску највећу на свету , производе локалне ратове , раде шта хоће и нико им ништа не може . Они су тз. контролори свега и свачега .    
                            Међу њима било је 13 главних породица или елита , од којих је једна породица у великој народној револуцији побијена .  3 породице су главне , и оне праве сва дешавања на свету , која су у финанскијском интересу за себе , питају се за све и без њих свет би сасвим другаћије изгледао .
                             У тајној подземној бази код Свердловска у Русији налазе се ванземаљци Џетијанци или Сиријанци А , технолошки најразвијенији у нашој галаксији , они контролишу тајни пакт Илумината и Дракона да не би случајно планета Земља завршила , као планета Маллона или Малдек . Њихова контрола састоји се од тога да ови не би  случајно разорили планету Земљу и уништили је да више не постоји  . Они су главни владари планете Земље . Над свима њима као и над целим космосом влада Свевишњи Бог ОМ .
                                Ипак над највећим тајнама и програмима људске популације , на планети Земљи Ипак неко влада , а ко је то ? Свевидеће око , окултне силе са 22 Мерлина , затим Цар царева онда  , златни мафијаши од 67 до 99 тајни , затим пирамида степеница освећена тзв . просвечености од 33 до 66 изабрана мафија .
                                                                   
                                                   




59.          КАРМА                                              

     
                       Карма је закон узрока и последице , којем нико не може избећи . Свако му је подложан , свако мора да прође кроз своју Карму , хтео то или не .
                        Карма се ствара аутоматски , докле год дишемо до краја живота . Чак и док спавамо или сањамо градимо Карму . Карма значи нешто чинити и у зависности да ли је наше деловање било позитивно или негативно , убирамо добре или лоше плодове . Позитивна Карма је пут ка слободи и срећи , ка животу без страха , незнања и сумње . Лоша дела из прошлих живота су , узрок патње , неразумевања , незнања , унутрашњег ропства , болести , забуна и страха .
                         Ако смо градили лошу Карму добијамо лоше плодове , а ако смо градили добру , добијамо добре плодове . Узмимо као пример кад против неког говоримо тешке речи и тиме га грубо повредимо , градимо негативну Карму . Ако говоримо љубазно , благо и учтиво , градимо позитивну Карму .                                                                                                                                                                                                                                                  
                           Слично се дешава и са сваким од наших чула . Њјима можемо чинити и зло и добро , јер свако од нас садржи у себи обе ове супротности . Позитивни и негативни плодови наше Карме утичу на судбину наше свести , наших осечања и наших интересовања . Чула су незасита . Према свести , осечањима и интересовањима , она увек теже за нечим новим . Тако стално настају жеље . На пример , наша чула свакодневно захтевају јело и пиће , или траже музику .
                             Код човека разликујемо четири тела : физичко , етерско , астрално и каузално-семено (мисаоно) . То четвороструко ниже јаство се налази у тз. дисајном пољу . Назив дисајно поље указује на чињеницу да личност дише и живи у том дисајном пољу . Докле год стварамо Карму имамо астрално тело , са којим после смрти одлазе и жеље и тежње , које тону у каузално тело . Стога , не треба да понесемо са собом никакве жеље ; каже се да , пре него што човек умре , све његове жеље и тежње треба да буду испуњене . Наш повратак у поновни живот је у вези са нашим жељама , тежњама и приврженостима . Карма коју смо сакупили може бити узрок бриге у нашим следећим животима . Према практичном сазнању  поново могу бити рођени и људи и животиње , али душа остаје увек иста .
                           

ЧИМЕ ГРАДИМО ЛОШУ КАРМУ

                                Тиме што лоше мислимо и говоримо о другима , што знаћи да критикујемо , оговарамо , потајно нападамо и слично . Негативне мисли о другима трују наше тело , а тиме и нашу природу . Кад се о некоме негативно мисли или говори поприма се негативна Карма . Напротив , када се о другима говори или мисли добро , то значи да се попримају добри квалитети тих особа .
                                Тиме што штетимо другима својим супериорним знањем (на пример , тиме што смо надарени да утичемо на друге и тако их одврачамо од исправног или тиме што друге искоришчавамо и варамо ) .
                                  Негативним телесним поступцима (на пример , физичким разрачунавањем или повредама које наносимо живим бићима , или предметима претимо или правимо повреде) .

                                   
 ЧИМЕ ГРАДИМО ДОБРУ КАРМУ

                                     
                                     Тиме што смо увек спремни да другима помогнемо . Тиме штопокушавамо да разумемо незнање и неповерење других . Укратко тиме што осећамо љубав према свему и сваком . Свако би требао да буде у стању да пружи свеобухватну љубав . Закон Карме је строг . Нико му не може избећи . И докле год имамо Карму , бичемо поново рођени , било да је то добра или лоша Карма .
                                       Само од квалитета Карме зависи како и где ћемо бити рођени . Ако је неко толико напредан да има само добру Карму , онда што пре долази назад на свет из жеље да помогне људима . Тек у највишем стадијуму , човек је потпуно ослобођен од Карме . Врста Карме коју човек гради и не знајући зашто зависи , од оног шта и једемо , друштво у којем растемо и живимо и атмосвере (вибрације) простора у којем се налазимо .
                                                                         

60.         ПУТ ЧОВЕКА      

                     Људи су радознала бића , и многи од нас желе да доживе што више интересантних искустава у животу . Због тога је добро да знате шта можете да очекујете . Многи људи желе да достигну све ствари за које су чули или прочитали . То у опште није могуће .
                                        Пут човека је природан пут и његови резултати се развијају природно и постепено . Биљке морамо заливати сваког дана , али ће цветови и плодови доћи само кад им је време . Ако се противите природи , морате сносити последице . Ако биљци дате сувише воде , она ће иструлити , а ако јој дате премало осушиће се . То знаћи да и у нашим животима морамо постићи и одржавати склад тела и духа , и склад ниже и више свести .
                                       Луташ обузет неспокојним мислима , јер не знаш којим путем да кренеш : једино ће те пријатељ пратити и саосечати се са твојим невољама . Рећи су једног филозофа . Јер човек све слуша , али  погрешно слуша једино свој дух тачно слуша , и поступа по својим природним  нагонима .
                                       Сви , желе да блажено живе , али не умеју да виде шта је то што живот чини лепим . Истина блажени живот није лако постићи .Ко је једном , пошао погрешним путем , он се све више и више удаљује од блаженог живота ; а иде ли у супротном правцу , баш ће га тај пут непрестано  приближавати блаженом животу . Зато најпре треба знати својим тежњама управљати ; затим треба потражити пут који најбрже води ка циљу . А када смо једном на правом путу , видећемо колилко се сваки дан преваљује , и колико је још далеко циљ коме нас вуче наша природна жудња .
                                         Али докле год тамо амо лутамо , примамљивани збуњеним гласовима час овамо час онамо , наш живот биће непрестана странпутица , ма колико се данима и ноћима трудили око правог схватања успона и падања . Тада би смо могли да одредимо , најбољи начин рада у одређеном случају . Тада би смо се мирно , сагласили   са нежношћу могли да напредујемо , останемо привремено на месту , или се повучемо , и весело прихватимо и обечање губитка  или добитка , када им за то време дође . Могли би да се приближимо могучности да будемо господари својих живота . Јер космичке и наше мисли одређује Бог .  
                                         Бог  је способан да помири све што се може помирити , човек зна када треба да отступи , уместо да расипа своју снагу на немогуће ствари , он скупља своју снагу на могуће ствари . Човек је спреман да ужива у радостима ; јела , пића , сна , путовања и осталог . Човек је спреман и да се са јадиковањима суочава као са ; страдањем , болом , уцвељеношћу , болешћу и смрћу .
                                          На почетку сваког пута ипак стоји захтев за дисциплином . Управо наша везаност за материју причињава нам тако велике тешкоће . Људи ухваћени у сурово узде реагује на два начина : једни траже само забаву , а други покушавају да
живе позитивно , и да се усавршавају . Позитивне склоности ове друге групе људи могу бити остварене само кроз дисциплину .
                                         Свако тврђење , уживања или радости може бити критиковано и оспорено . Свака теорија коресподентости је најстарија и најзначајнија теорија пута истине . Филозофи су увек од ње пошли , јер је она најближа захтевима здравог разума , и увек су се њој врачали кад су откривене слабости , и у другим теоријама .
                                          Прво је ову теорију о слабостима теорије пута истине у својој метафизици формулисао на врло   једноставан начин , Аристотел 384п.н.е.- 322п.н.е. Старогрчки Македонац филозоф и беседник , који је учио о природи и моралу . Платонов ученик . Аристотел је често размишљао на Отомански начин ; Човек може бити безбедан тек када побије своју браћу .
                             Међутим пут тог првобитног човека  који је називан Манас , мислилац одвојио се од божанског плана , и тиме изгубио своје постојање у пра идеје свемира . Тај део човечанства је , постепено , потонуо до нивоа појава које је сам створио и сјединио се с материјом своје творевине . Отргнуто се од божанског стваралачког плана , људско биће је постало роб сопствених створења , а то је и данас .                                                                            
                               Човек је постепено изгубио непосредно сећање на првобитно стање и потпуно уронио у материју ; потонуо је дубље од свих својих створења . Данас човек није више Манас , мислилац , који спроводи план свог створитеља . Он је још само природна појава , потпуно у власти природних снага .                    
                                Тако се људско животно подручје изопачило , рајски врт је постао дивљина . Радијус деловања палог човечанства је ограничена на веома мали део планете Земље . Микрокосмос некад стваралачка лабораторија по Божљем плану данас више није место живота , него смрти , која се непрестано понавља .                                                                    
                                 Међутим , у настојању да се достигне божанска праформула и да се за њом крене , скривена је и велика опасност . Човек се непрестано и снажно труди да сопственим снагама поново оствари првобитно животно стање . Шта све у вези тога не покушава , у смислу промена и побољшања !
                                  То настојање је , међутим , нереално , јер се не темељи на плану и снази које су присутне у праатому . Смртно не може да учини бесмртним . Највише што човек може да достигне су извесна доза морала и равнање према одређеним идеалима .
                                   Међутим , на морал и идеале се у исто време надовезује и велика завеса . Човекови твртоглави покушаји да те идеале и оствари , везују га за свет илузија . Он је потстицан да на овом свету оствари и божански живот , чиме се све више заплиће у своје земаљско егоцентрично стање постојања .


61.          ЗАКЉУЧАК

               
                          Стриктно говорећи трајање живота и живих бића је веома кратко, траје само док мисао траје. Бас као што се точак кочије , при кретању окреће само у једној тачки . Гума точка , при стајању се ослања само на једну тачку , управо на исти начин живот живог бића траје , само до одређене тачке и до времена периода човекове мисли . Чим мисао престане , каже се да је престало и постојање живота . Код постојања новог живота поново настаје и мисао . Постојање живота и мисли теће све до поновне смрти , и  тако све у круг до виших нивоа свести , и коначног просветљења до нивоа полубогова .                  
                        Човек се не зауставља само на нивоу питања и претпоставки , ( он мора да верује ) , иначе би престао било шта да чини . Ништа се не догађа случајно , све што се дешава потпомаже наш даљни развој . У њему даљни развој , саме промене постаје средиште посматрања , а време се усваја као суштински фактор у структури света и развоју човека .
     Космички свет је све прожимајући . Он је у нама и изван нас . Повезани смо са њим једном нити која нас потпуно прожима . Ко ову љубав не познаје тај је као птица без крила , као срндаћ без чопора , као риба без воде и као ноћ без Месеца и Звезда . Тако је изгубљен и онај човек , који није у себи препознао јединство јер му је потребна та свепрожимајућа љибав . Тек кад у себи препозна јединство тада је срећан као дете које је нашло своју мајку , као човек који је после дугог , путовања најзад стигао у свој дом .
                          Шта нам стварно преостаје ? Ништа ! Чак ни наше тело , јер и њега ћемо једног дана напустити , и постати атом . Што год да поседујемо земљу , кућу , новац итд. не припада нам стварно . Такав је наш свет пун брига , жалости и бола , а некада је пун среће , радоси , љубави и велике хармоније . Како је слободан земаљски дух и живот  , тако је слободно писана и ова књига .                                                                                                  
                          Постоји само једна истина , ако постоје две истине онда је једна лаж . Ова књига је чиста истина  . Случајно ако неко људско биће не поверује за дане , недеље , месеце , године једном ће  морати схватити да је ова книга истина , и да је живео у заблуди , и да је мислио да све зна . А шта је заблуда? Заблуда је незнање .
                          Овиом књигом сам хтео да само у кратким цртама објасним неку од највечих мистерија , сакривених у тајним архивама планете Земље . У другом допуњеном издању биће опширнијих , и нових невероватних података које ће после пуно векова поново угледати светлост дана .                                                                                                                                                                    
                       Све истине које се прећуте постају отровне .
                                                ЗАРАТРУСТА                                                                                                                                                                                                  
                        Ниједан део овог рукописа не сме да се умножавати , у било каквом облику , изузев у кратком цитату ради професионалног рада .


62. Одабрана Литература

www.суннyрау.орг
www.објаве.цом
www.толкиен.рс
хттп://ср.wикипедиа.орг/wики
www.објаве.цом
хттп://форум.крстарица.цом
хттп://суперзона.трипод.цом
хттп://www.галаксија.цом
Гносис алс иннерлијке религие
Розекруис Перс,Хаарлем
Лецториум Росицруцианум Београд
Џон Блофелд Ји Ђинг
Дејан Разић Зен
Лама Анагарика Говидна Тибетанска Мистика
Зоран Павловић Тхе Дивине Мадман
Парамханса Сwами М. Yога у свакодневном животу
Библија
Живорад Михајловић Славински Психолошка студија магије    

1 коментара:

Анониман,  10. јул 2013. 10:50  

*** Bog mrzi razvod,a nije prestao da voli razvedene ***
---------------------------------------------
* Nesvesno slabi,u Hristu jaki * Kada devojka i momak iz ljubavi su zajedno u ljubavi,tada približava se djavo i deluje kroz ljude u okruženju momka i devojke,čupa,vuče,grabi,devojka i momak se ne svadjaju(Bog ih čisti od svega lošeg što je bilo na njima),nego medju njima postoji rasprava * Ne zamerati takvim ljudima kroz koje devojku i momka iskušava djavo,i ne uzimati za zlo takvim ljudima(djavo je kriv),jer ako u istinskoj ljubavi jesu momak i devojka(lukav je djavo),iz svakog problema,iz svake poteškoće,devojka i momak izlaze ne povredjeni,svesno jači,ljubavlju Božijom vodjeni,sa osmehom na licu,voljeni,spaseni i Bogom izbavljeni * Čoveku i ženi koji su zajedno u ljubavi iz ljubavi,ne postoji kraj,nego uvek osvežavajući početak novi *
---------------------------------------------
*** Ljubavlju pobedjuješ djavola ***
---------------------------------------------
* Na nebu Otac,tebi na zemlji,dobru manu je dao,da bi(izmedju ostalog)kroz tebe svoga sina proslavljao * Sa neba iznad zvezda,na zemlji,andjeoskog jedeš hleba,udarivši u guzicu djavola,ne sebično i danas,delić sebe sam ti dao *
---------------------------------------------
*** Iskanje za njihovo unutrašnje isceljenje ***
---------------------------------------------
* Isuse,sine Davidov,smiluj im se * Veruju,Gospode,pomozi njihovoj neveri * Gospode,daj im uvek tog hleba * Gospode,daj im te vode da ne žedne nikada * Gospode,bolesni su oni koje ljubiš * Gospode,ako hoćeš možeš ih očistiti * Gospode,nauči ih moliti * Gospode,reci samo reč i ozdraviće duša njihova * Isuse,ti imaš reči života večnoga * Učitelju,zar ne mariš što ginu * Gospode,daj im da progledaju * Gospode,umnoži im verovanje * Gospode,pokaži im Oca i dosta im je * Gospod naš i Bog naš * Isuse,seti ih se u Carstvu svome * Gospode,ostani s njima *
---------------------------------------------
*** Vidaut lav in ***
---------------------------------------------
* Misleći da nije,kaže tetka Selena : “život je momenat ” * U svakom srcu ljubav je Očeva,tamo gde treba,uključena jeste istina ozdravljenja * Ti si telo Hristovo,ti si hram živoga Boga,kada neko te povredi,kao da je taknuta zenica Božijeg oka * Ne gasiti Duha Svetoga,polako dolaziš do mozga predivnoga * O,vidiš,tu,tu,tu,tu je ozleda,veruj,u Isusovo ime,tako lako,više ozlede nema,upravo sada,iz srca je u tebe oslobodjena sva radost i sreća * Ljubim,volim i pozdravljam *** Kroz svako telo Bogu Isusu Hristu slava ***

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP