Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

FBI dokument: ASURI POSECUJU NASU PLANETU


FBI dokument: ASURI POSECUJU NASU PLANETU

http://www.neveroyatno.info/news/dokument_fbr_nashu_zemlju_poseshhajut_asury/2017-10-07-3387?

U jednom dokumentu FBI-a, koji je otkriven prije nekoliko godina, govori se o postojanju razlicitih oblika života. Ceo tekst možete pogledati na linku: LINK.
 Ukratko, suština informacija se može sažeti u sljedećim paragrafima:

1. Svemirski brodovi eteričnih vanzemaljaca su sposobni da putuju ogromnim udaljenostima, putujući kroz raylicite realnosti. Konvencionalno, mogu se podeliti u dva tipa - sa posadom u unutrašnjosti i daljinski upravljanim bespilotnim letjelicama.
 2. Stvorenja ne predstavljaju prijetnju zemljanima. Na miru dolecu na našu planetu da bi neko vreme ostali ovde.
3. Vanzemaljski gosti izgledaju kao ljudi, ali mnogo su veći od njih.
 4. Oni nisu iz našeg sveta, njihovo stanište se nalazi daleko od Zemlje, u drugom prostoru i vremenu.
5. Vanzemaljci dolaze iz vazdušne dimenzije, o kojoj zemljani imaju vrlo malo informacija.
6. Tela vanzemaljaca i njihov avion se materijalizuju, zbijenjem   ..... vibracijama.
7. Brodovi eteričnih bića su naoružani energetskim zrakama koje mogu uništiti bilo koji vojni avion. Oni su u stanju da odmah nestanu iz vida zemaljskih posmatrača.
 8. Ovi vanzemaljci dolaze iz različitih astralnih dimenzije (ezoterični koji dijele svjetove na lokale različitih nivoa, nazivaju ga Tala. Zapravo, ovo je različit nivo svijesti, različit od našeg, ali paralelan s njim.
9. Kretanjem iz jedne dimenzije u drugu, eterična bića koriste složeni radarski sistem koji može da izmeni određenu lokaciju.

Zašto je vladina organizacija deklasifikovala ove i slične dokumente? Možda da bi dobili ideju o mentalnoj i duhovnoj slobodi, Zemljani nauče da opažaju stvarnost koja je izvan našeg razumevanja.

Zaustavimo se u osmom pasusu za detalje. Meni je veoma zanimljivo. Ono što nije navedeno u vladinom dokumentu može se proučavati na materijalima indijske mitologije. Ako je istina, onda našu Zemlju na svemirskim brodovima posećuje ... Asura.
Njihovo stanište je sedam podzemnih svetova ujedinjenih zajedničkim imenom Bila-Svarga. To su Atala, Vitala, Sutala, Talatala, Rasatala, Mahatala i Patala. Asure su podeljene u tri civilizacije - daitias, danavas i naga. Tripur, veštački raj sa kućama od dragog kamenja, jezera sa čistom vodom i mirisnim baštama, stvorio je veliki asura porodice Danava, mađioničar, umetnik i arhitekta po imenu Maia.

Nema noći u svetu Asura, jer nema sunca. Ostale Asure su na mnogo načina slične zemljanima. Cilj njihovog života je potraga za srećom. Stvaraju prijatelje i stvaraju porodice, ali previše pažnje posvećuju materijalnim koristima, želeći da nadmaše više dimenzije u svemu. Sudeći po nivou tehnologije, oni su uspeli.

 Elena Muraviova za neveroiatno.info - sa video klipova u prilogu !

https://youtu.be/cpGZSMYFKW4

https://youtu.be/fiSXrYIoBqk

http://skrivenosaznanje.blogspot.com/2019/01/httpwwwneveroyatnoinfonewsdokumentfbrna.html

http://skrivenosaznanje.blogspot.com/2019/01/httpwwwneveroyatnoinfonewsdokumentfbrna.html


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP