Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

МИСТЕРИЈА АНТАРКТИКА ТРАЈЕ

МИСТЕРИЈА  АНТАРКТИКА ТРАЈЕ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У ПОСЛЕ 70ТАК ГОДИНА ОД КРАЈА ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА, У ВРЕМЕ НАЈАВЕ НОВИХ СУКОБА ОКО СВЕТСКЕ ДОМИНАЦИЈЕ И БОРБИ ЗА ПРИРОДНЕ РЕУРСЕ И ДЕПОПУЛАЦИЈУ САПИЈЕНСА ОД СТРАНЕ МАЛОГ БРОЈА ЈЕДИНКИ ИСТЕ РАСЕ, ПОНОВО ЈЕ АКТУЕЛНА ТЕМА ДОМИНАЦИЈА НАД ШЕСТИМ КОНТИНЕНТОМ ПЛАНЕТЕ. 

ЗА ШИРУ ЈАВНОСТ ЈЕ ПОЗНАТА ИНФОРМАЦИЈА ДА ЈЕ ЗА ВРЕМЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА НАЦИСТИЧКА НЕМАЧКА, ИМАЛА ДОБРО РАЗРАЂЕН ПЛАН И АКТИВНОСТИ ЗА ИЗГРАДЊУ ВОЈНЕ БАЗЕ НАЗВАНЕ „НОВА ШВАБИЈА“ НА ОВОМ КОНТИНЕНТУ, КОЈИ СЕ РЕАЛИЗОВАО И ПОСЛЕ ПАДА БЕРЛИНА.

1947 ГОДИНЕ АМЕРИЧКА ФЛОТА ПОД КОМАНДОМ АДМИРАЛА БЕРДА ИМАЛА ЈЕ НАМЕРУ ДА РАЗОТКРИЈЕ ТАЈНУ ПОСТОЈАЊА БАЗЕ „НОВА ШВАБИЈА“  , АЛИ СЕ ПОХОД ЗАВРШИО ВЕЛИКИМ ГУБИЦИМА ОД СТРАНЕ ФЛОТЕ ЛЕТЕЋИХ ДИСКОИДНИХ ОБЈЕКАТА. - МИСТЕРИЈА ДО ДАНАС НИЈЕ РАЗРЕШЕНА !

НЕШТО БОЉУ ИНФОРМАЦИЈУ О ОВИМ ЗБИВАЊИМА ИЗ ИЗВОРА ЕНГЛЕСКЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ, МОЖЕТЕ ПРОЧИТАТИ СА ЛИНКА У НАСТАВКУ ОВОГА ТЕКСТА ПОД НАСЛОВОМ

ТАЈНИ РАТ НА АНТРКТИКУ ТРАЈЕ


А ТАКОЂЕ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ И  ВИДЕО СПОТ СА РУСКЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ ОД  27. 11. 2016 ГОДИНЕ ПОД НАСЛОВОМ  

В подземной Антарктиде находится цех по сборке НЛО? Что нашли полярники во время экспедиции?

https://youtu.be/IWYqdBltYk8
У СКОРИЈЕ ВРЕМЕ ТАМО ЈЕ БОРАВИО И ПОЗНАТИ АСТРОНАУТ БАЗ ОЛДРИН, КОЈИ ЈЕ ВРЛО БРЗО  СКРАТИО СВОЈ БОРАВАК  НА ТОМ  КОНТИНЕНТУ  ИЗ „ЗДРАВСТВЕНИХ“ РАЗЛОГА , СА НЕОБИЧНОМ ИЗЈАВИМ !

TU SE NEŠTO KRIJE, PANIČNO UPOZORENJE ČUVENOG ASTRONAUTA: “Svi smo u opasnosti, to je samo zlo“

НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ОВА ТЕМА ПРИВУЋИ ВАШУ ПАЖЊУ У ВРЕМЕНУ ОПШТЕ ХИСТЕРИЈЕ ПРЕД ПОЧЕТАК НОВИХ СУКОБА, ОКО СВЕТСКЕ ДОМИНАЦИЈЕ, КАО ШТО СЕ ТО ВЕЋ ДЕШАВАЛО СА НАШОМ ДУХОВНО НЕЗРЕЛОМ РАСОМ САПИЈЕНСА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ !


УМ – УДРУЖЕНА МИСО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP