Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

МОНОАТОМНИ МЕТАЛИ ПЛАТИНСКЕ ГРУПЕ

МОНОАТОМНИ МЕТАЛИ ПЛАТИНСКЕ ГРУПЕ

29.08.2011.

ИНТЕРЕСАНТНА ЧИЊЕНИЦА ЈЕ  ДА ЗЛАТО ИГРА ВЕМА ВАЖНУ УЛОГУ У ЉУДСКОЈ ЦИВИЛИЗАЦИЈИ. ДАЛИ СТЕ СЕ ЗАПИТАЛИ, ЗАШТО ЉУДИ ТАКО ОБОЖАВАЈУ И  ЗА КОГА ЧУВАЈУ ЗЛАТО ? ПОСТОЈИ ПРЕДПОСТАВКА ДА ЈЕ ТО ЗАТО, ШТО СУ ЉУДЕ  БОГОВИ И СТВОРИЛИ ЗАТО, ДА БИ ИХ КОРИСТИЛИ ЗА ДОБИЈАЊЕ ЗЛАТА. ТАКОЂЕ ПОСТОЈИ ЈОШ ЈЕДНА ПРЕДПОСТАВКА У ВЕЗИ СА СМЕНОМ ЦИКЛУСА НА ПЛАНЕТИ ОПИСАНОМ У КАЛЕНДАРУ МАЈА ....

ДЕВИД АЈК :

ХОЋУ ПРОСТО ДА ПРОНИКНЕМ  У НЕКУ ИНФОРМАЦИЈУ, НА КОЈУ САМ НАИШАО, А КОЈА СЕ ОДНОСИ НА „ЛИКАНТРОПИЈУ“ ( ПРОМЕНА ФИЗИЧКЕ ФОРМЕ, НПР. ПРЕТВАРАЊЕ У ВУКОДЛАКА И ТСЛ ) И ДРУГЕ НАДСПОСОБНОСТИ. ДАНАС САМ РАЗГОВАРАО О МОНОАТОМНОМ ЗЛАТУ, СА БРАЈАНОМ ДЕСБОРОУОМ, МОЈИМ ДРУГОМ, ОБРАЗОВАНОМ У КАЛИФОРНИЈИ. ОНО ПОСТОЈИ У ОБЛИКУ БЕЛОГ ПРАШКА И ИМА ДВОАТОМНУ ИЛИ ЈЕДНОАТОМНУ СТРУКТУРУ, - ЈЕДАН ИЛИ ДВА СЈЕДИЊЕНА АТОМА, ДОК ОБИЧНО ЗЛАТО ИМА ТРОАТОМНУ СТРУКТУРУ – ВЕЋИ БРОЈ АТОМА СЈЕДИЊЕНИХ У ЈЕДАН МОЛЕКУЛ !
НЕ ДАЈУ СЕ СВИ НАУЧНИ ДЕТАЉИ О ТОМЕ ЗАШТО, КАДА ВИ У ОРГАНИЗАМ УНЕСЕТЕ ТАКВО ЗЛАТО ПРЕКО УСТА ИЛИ ИЊЕКЦИЈОМ, ОНО ПОВЕЋАВА ПРОТОК ЕТЕРА И УВЕЛИЧАВА  МОГУЋНОСТИ НЕРВНОГ СИСТЕМА ДЕСЕТИНУ ХИЉАДА ПУТА !

ТО ОМОГУЋАВА ЧОВЕКУ ДА ОБРАДИ ФАНТАСТИЧАН ОБИМ ИНФОРМАЦИЈА КАО ДА ЈЕ НЕКИ СУПРКОМПЈУТЕР У ПИТАЊУ И ДА СЕ ПО СОПСТВЕНОЈ ВОЉИ ПРЕМЕШТА У ДРУГЕ РЕАЛНОСТИ И МЕЊА ФИЗИЧКУ ФОРМУ, ОТКРИВА НОВЕ ОБЛАСТИ, КОЈЕ МИ НЕ ПОЗНАЈЕМО У СВАКОДНЕВНОМ ЖИВОТУ. И ОРГАНИЗУЈЕ МОЖДАНЕ ЋЕЛИЈЕ ТАКО ДА МНОГО  ЕФИКАСНИЈЕ ФУНКЦИОНИШУ.

ЧАК ШТА ВИШЕ, АКО ВИ КОНЗУМИРАТЕ ВЕЋУ КОЛИЧИНУ МОНОАТОМНОГ ЗЛАТА, ВАШЕ ФИЗИЧКО ТЕЛО, ПОЧИЊЕ ДА СВЕТЛИ – ТАКО ГОВОРЕ ДРЕВНИ ТЕКСТОВИ О БОГОВОМА РЕПТИЛИМА И ЊИХОВОЈ ДЕЦИ, КОЈИ СУ „СИЈАЛИ КАО СУНЦЕ“ ! МОНОАТОМНО ЗЛАТО МОЖЕ СЕ ДОБИТИ ИЗ ОБИЧНОГ ЗЛАТА, А МОЖЕ БИТИ ДОБИЈЕНО И ИЗ ОДРЕЂЕНИХ МИНЕРАЛА, КОЈИ СЕ МОГУ НАЋИ У АРИЗОНИ. ЕТО КАКО ЈА ПОЛАКО, У ГЛИНЕНИМ ТАБЛИЦАМА СУМЕРА, НАЛАЗИМ РАЗЛОГ ЗА ТАКО ОБИМНЕ РАДОВЕ ЗА ДОБИЈАЊЕ ЗЛАТНЕ РУДЕ.

ТА СУБСТАНЦА ДАВАЛА ЈЕ И ДАЈЕ РЕПТИЛИМА НЕВЕРОВАТНЕ СПОСОБНОСТИ ОБРАДЕ ИНФОРМАЦИЈА  И СПОСОБНОСТ ПРОМЕНА ФИЗИЧКЕ ФОРМЕ, КОЈУ ОНИ МОГУ ОДРЖАВАТИ. УВЕРЕН САМ ДА СУ ДРЕВНИ ЕГИПЋАНИ, СУМЕРИ, ВАВИЛОНЦИ И ФЕНИЧАНИ, КОРИСТИЛИ МОНОАТОМНО ЗЛАТО, ТАЧНИЈЕ РЕЧЕНО – ОНО ИХ ЈЕ ЧИНИЛО ЕЛИТОМ, ДАВАЛО ИМ МЕНТАЛНИ ПОТЕНЦИЈАЛ, КОЈИ ЈЕ БИО ЗАБРАЊЕН ОБИЧНОМ СТАНОВНИШТВУ.

ТАКО ЈЕ И ДАНАС. ТО ЈЕ БИЛА ЈЕДНА ОД НАЈВЕЋИХ ТАЈНИ  „ТАЈНИХ“ ШКОЛА , КОЈА СЕ ПРОТЕЖЕ ДО НАЈВИШЕГ НИВОА СВЕТСКЕ ВЛАСТЕЛЕ. МОНОАТОМНО ЗЛАТО ИМА НЕВЕРОВАТНА ЖИВОТОДАВНА СВОЈСТВА, КОЈА СЕ ОГЛЕДАЈУ У ФУНКЦИЈИ И РЕВИТАЛИЗАЦИЈИ ЋЕЛИЈА У ОРГАНИЗМУ  -  ДАЈЕ ЋЕЛИЈАМА ВЕЛИКУ ЕНЕРГИЈУ И ТАКО СПРЕЧАВА РАЗНА ОБОЛЕЊА И СТАРЕЊЕ 
.
ИЗГУБЉЕНЕ ТАЈНЕ ЗАВЕТНОГ КОВЧЕГА

НЕДАВНА ОТКРИЋА МОНОАТОМНОГ ЗЛАТА И МЕТАЛА ПЛАТИНСКЕ ГРУПЕ, БИЛА СУ ПОЗНАТА ЖИТЕЉИМА ДРЕВНЕ МЕСОПОТАМИЈЕ, ЕГИПТА И ИЗРАЕЛСКОМ СВЕШТЕНСТВУ. У ПЕРИОДУ ПРОШЛОГА ВЕКА, НАУЧНИЦИ ТРАГАЈУ ЗА СВЕТИМ ГРАЛОМ САВРЕМЕНЕ ФИЗИКЕ – ЈЕДИНСТВЕНОМ ТЕОРИЈОМ СВЕГА ШТО ПОСТОЈИ !

ТА ИСТРАЖИВАЊА ДОВЕЛА СУ НАС ДО ИЗУЗЕТНИМ ОТКРИЋИМА ПОЗНАТИМ КАО СУПЕРСТРУНЕ, КВАРКОВИ И СУПЕРПРОВОДНОСТ, А ТАКОЂЕ И ДО УПОЗНАВАЊА ДО НЕДАВНО НЕПОЗНАТИХ ОБЛИКА ПОСТОЈАЊА НАШЕМ ПРОСТОРУ И ВРЕМЕНУ.

НАУЧНИЦИ. КОЈИ ИЗУЧАВАЈУ КВАНТНУ МЕХАНИКУ, НЕДАВНО СУ ПОТВРДИЛИ, ДА МАТЕРИЈА МОЖЕ, ЈЕДНОВРЕМЕНО ДА СЕ НАЛАЗИ НА ДВА РАЗЛИЧИТА МЕСТА. УСТАНОВЉЕНО ЈЕ ДА КВАНТНЕ ЧЕСТИЦЕ, КОЈЕ СЕ НАЛАЗЕ НА МЕЂУСОБНОМ УДАЉЕЊУ ОД МИЛИОН СВЕТЛОСНИХ ГОДИНА, МОГУ МЕЂУСОБНО РЕАГОВАТИ БЕЗ ФИЗИЧКОГ КОНТАКТА. ПРОСТРАНСТВО – ВРЕМЕНОМ СЕ МОЖЕ УПРАВЉАТИ, ТЕЛЕПОРТАЦИЈА ЈЕ ПОСТАЛА РЕАЛНОСТ, АНТИГРАВИТАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛ ЗА АВИЈАЦИЈУ ЈЕ ВЕЋ ПРОНАЂЕН И НАУКА ЈЕ ФАКТИЧКИ УЧИНИЛА СВЕТ ОКО НАС БОЉЕ РАЗУМЉИВИМ.

У КЊИЗИ „ПОРЕКЛО СВЕТОГ ГРАЛА“ ИЗУЧАВАЈУЋИ СВОЈСТВА МОНОАТОМНОГ ЗЛАТА, УОЧИО САМ, ДА НИЈЕ ДАЛЕКО ДАН, КАДА ЋЕ ПОТЕНЦИЈАЛ ТИХ БЛАГОРОДНИХ МЕТАЛА БИТИ КОРИШТЕН ЗА ДОБИЈАЊЕ ЕНЕРГИЈЕ. ПРЕДПОСТАВЉАМ ДА ЋЕ ОНИ МОЋИ ДА ЗАМЕНЕ САДАШЊЕ ЕНЕРГОНОСИТЕЉЕ И ДА ЋЕ ИЗВРШИТИ РЕВОЛУЦИЈУ У МЕДИЦИНИ, ПОСЕБНО ПРИ ЛЕЧЕЊУ РАКА. ТАЧНИЈЕ, МИ ИЗУЧАВАМО СВОЈСТВА ТЕ БЕЛЕ СУБСТАНЦЕ КОЈА НЕ ПОДЛЕЖЕ УТИЦАЈУ ГРАВИТАЦИЈЕ, ЊЕНЕ СПОСОБНОСТИ СУПЕР ПРОВОДНОСТИ И МОГУЋНОСТИ У БУКВАЛНОМ СМИСЛУ, ИСКРИВЉИВАЊА ПРОСТОРА И ВРЕМЕНА !

ДЕФАКТО, ПОРАЗНА ЈЕ ЧИЊЕНИЦА ДА ТАЈАНСТВЕНИ БЕЛИ ПРАШАК ЗЛАТА И ГРУПЕ ПЛАТИНСКИХ МЕТАЛА СА ВИСИКОИМ СПИНОМ, НИЈЕ САСВИМ НОВО ОТКРИЋЕ. ДРЕВНИ ЖИТЕЊИ МЕСОПОТАМИЈЕ СУ ГА НАЗИВАЛИ „ШЕМ – АН – НА“, ЕГИПЋАНИ „МаФаКаЗеТ“ , У ВРЕМЕНУ АЛЕКСАНДРА ВЕЛИКОГ, ЊЕГА СУ СМАРТАЛИ ЗА БОЖИЈИ ДАР, А КАСНИЈЕ НЕКИ АЛХЕМИЧАРИ, КАО ШТО ЈЕ НИКОЛАС ФЛАМЕЛ, НАЗИВАЛИ СУ ГА ФИЛОСОФСКИМ  КАМЕНОМ !

У СВИМ ЕТАПАМА СВЕТСКЕ ИСТОРИЈЕ, ОВОМ ПРАШКУ СУ ПРИДАВАЛИ НАДПРИРОДНЕ СПОСБНОСТИ КА ЛЕВИТАЦИЈИ, ТРАНСМУТАЦИЈИ И ТЕЛЕПОРТАЦИЈИ. ГОВОРИЛИ СУ ДА ОН ИЗЛУЧУЈЕ БЉЕШТАВУ СВЕТЛОСТ И ЗРАКЕ СМРТИ, И У ТО ВРЕМЕ СЕ СМАТРАО КЉУЧЕМ АКТИВНЕ ФИЗИЧКЕ ДУГОВЕЧНОСТИ. У НАШЕ ВРЕМЕ „ИНСТИТУТ ЗА ПЕРСПЕКТИВНА ИСТРАЖИВАЊА“ ( ОСТИН, ТЕКСАС, УСА ) НАЗИВА ТУ СУБСТАНЦУ „ЕЗОТЕРИЧКИ МАТЕРИЈАЛ“, А ЊЕГОВА ОСОБИНА СУПЕРПРОВОДНОСТИ, ПРОГЛАШЕНА ЈЕ ОД СТРАНЕ ИСТРАЖИВАЧА СА ИЛИНОЈИСКОГ ИНСТИТУТА, ЗА НАЈЗНАЧАЈНИЈЕ ОТКРИЋЕ У ВАСИОНИ ?

ИЗ ПИСАНИХ ДРЕВНИХ ДОКУМЕНАТА ПОКАЗУЈЕ СЕ ЈАСНО, ДА ТАКВЕ ОСОБИНЕ КАО ШТО СУ СУПЕРПРОВОДНОСТ И АНТИГРАВИТАЦИЈА БИЛИ ПОЗНАТИ У ДАЛЕКОМ ОД НАС СВЕТУ, СВЕШТЕНИЦИМА, КАО И РАЗГОВОР СА БОГОВИМА. У ГРЧКОЈ МИТОЛОГИЈИ, ТАЈНА ТЕ СУБСТАНЦЕ, НАЛАЗИЛА СЕ У ОСНОВИ ЛЕГЕНДЕ О ЗЛАТНОМ РУНУ. У ТО ВРЕМЕ КАО И БИБЛИСКИМ ТЕКСТОВИМА О ЗЛАТНОМ, МОЈСИЈЕВОМ ЗАВЕТНОМ КОВЧЕГУ СА СИНАЈА, КОЈИ СЕ КАСНИЈЕ НАЛАЗИО У ЈЕРУСАЛИМСКОМ  ХРАМУ. НАЈРАНИЈЕ ПОМИЊАЊЕ О ПРАШКУ „МаФаКаЗеТ“ ЈАВЉА СЕ У ЕГИПАТСКИМ ТЕКСТОВИМА О ПИРАМИДАМА – СВЕТИМ СПИСИМА  ИЗ ПИРАМИДЕ ЦАРА  УНУСА ИЗ ПЕТЕ ДИНАСТИЈЕ ИЗ САКАРЕ. ТАМО СЕ ОПИСУЈЕ МЕСТО БОРАВКА ЦАРА, ГДЕ ЋЕ ОН ЖИВЕТИ ВЕЧНО СА БОГОВИМА НА НЕБУ ПОД НАЗИВОМ „ПОЉЕ БЛАГОСЛОВЕНИХ“.

ПОСЛЕ ТОГА У АРЕНУ АЛХЕМИЧАРСКИХ НАДМЕТАЊА, ПОЈАВИЛИ СУ СЕ ТАЈАНСТВЕНИ ПРОЦЕСИ У ВЕЗИ СА ЗЛАТОМ И БЕЛИМ ПРАШКОМ , КОЈИ СЕ ДОБИЈАО ИЗ МИНЕРАЛА И ЗАТО СЕ НАЗИВА „КАМЕН“ ПО ЗАПИСИМА АЛХЕМИЧАРА ИЗ 17 ВЕКА – ИРИНЕЈА ФИЛАРЕТА. ТАЈ ПОЗНАТИ БРИТАНСКИ ФИЛОСОФ, КОГА СУ ВЕОМА ЦЕНИЛИ ИСАК ЊУТН, РОБЕРТ БОИЛ, ЕЛИАС ЕСМОНД И ДРУГИ САВРЕМЕНИЦИ, НАПИСАО ЈЕ 1667 ГОДИНЕ КЊИГУ „ТАЈНА РАЗОБЛИЧЕЊА“. У ТОМ ТРАКТАТУ, ОН РАЗМАТРА ПРИРОДУ ФИЛОСОФСКОГ КАМЕНА, КОЈА СЕ КАО И ОБИЧНО СМАТРА ПРЕТВАРАЊЕМ ОБИЧНИХ МЕТАЛА У ЗЛАТО. АКО ПРИЂЕТЕ КА ОВОЈ ТЕМИ БУКВАЛНО, ТО ФИЛАРЕТ ИСКАЗУЈЕ МИСАО ДА ЈЕ КАМЕН САЧИЊЕН ОД ЗЛАТА, А ЗНАЊЕ ФИЛОСОФА УСАВРШАВА ТАЈ ПРОЦЕС.

„НАШ КАМЕН – НЕШТО НАЛИК НА ЗЛАТО, ДОВЕДЕНО ЈЕ ДО НАЈВИШЕГ СТЕПЕНА ЧИСТОТЕ И КОНЦЕНТРАЦИЈЕ.... НАШЕ ЗЛАТО ПРЕСТАЈЕ БИТИ ЗЛАТО И ПОСТАЈЕ НАЈСАВРШЕНИЈИ  ЦИЉ КОСМОСА“

У ДРУГОМ ТРАКТАТАУ ПОД НАЗИВОМ „КРАТКИ ПУТОКАЗ КА БОЖАНСТВЕНОМ РУБИНУ“ ФИЛАРЕТ ИЗЈАВЉУЈЕ : „НАЗВАЊЕ КАМЕН ЗБОГ НЕИЗМЕЊИВОСТИ СВОЈЕ ПРИРОДЕ, КОЈА ЈЕ ПОСТОЈАНА НА УТИЦАЈ ВАТРЕ КАО И САВКИ ДРУГИ КАМЕН. ПО САСТАВУ ТО ЈЕ ЗЛАТО, НАЈЧИСТИЈЕ, НЕИЗМЕЊЕНО И НЕГОРЕЧЕ КАО КАМЕН, АЛИ ВИШЕ ПОДСЕЋА НА ЈАКО ФИНИ ПРАШАК“.

РАНИЈЕ У 15 ВЕКУ, ФРАНЦУСКИ АЛХЕМИЧАР НИКОЛАС ФЛАМЕЛ НАПИСАО ЈЕ У СВОМ „ПОСЛЕДЊЕМ ЗАВЕШТАЊУ“ ОД 22 НОВЕМБРА 1416 ГОДИНЕ, ШТО СЕ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛ ИДЕАЛНО ОЧИШЋЕН ПРЕТВАРА У ЗЛАТНИ ПРАШАК КОЈИ ЈЕ У СТВАРИ ФИЛОСОФСКИ КАМЕН !

СВЕТ ДАВНЕ ПРОШЛОСТИ

ВРАЧАЈУЋИ СЕ У ДРЕВНИ ЕГИПАТ, НАЛАЗИМО И ДРУГА ПОМИЊАЊА „МаФаКаЗеТ“ НА РАЗНИМ СВЕТИМ МЕСТИМА. ЈЕДНО ОД ТИХ ЈЕ У ВЕЗИ СА ФАРАОНОМ ТУТМОСОМ ТРЕЋИМ, НА БАЉЕРЕФУ ХРАМА У КАРНАКУ. У ОДЕЉКУ О МЕТАЛИМА ЈЕ НЕКОЛИКО КОНУСНИХ ПРЕДМЕТА ЗА КОЈЕ ЈЕ ПОЈАШЊЕНО ДА СУ “БЕЛИ ХЛЕБ“

ЗАПРАВО У КАРНАКУ ЈЕ ФАРАОН ТУТМОС ТРЕЋИ ОСНОВАО СВОЈ МАТАЛУРШКИ САВЕЗ ПОСВЕЋЕНИХ МАЈСТОРА, ОД КОЈИХ СУ 39 ОД ЊИХ САЧИЊАВАЛИ НАЈВИШИ САВЕТ. НАЗИВАЛИ СУ ИХ ВЕЛИКИМ БЕЛИМ БРАТСТВОМ, КОЈИ СУ ПОЗНАВАЛИ ТАЈНУ ДОБИЈАЊА БЕЛОГ ПРАШКА. ИСТИ БЕЛИ ПРАШАК, ПОНОВО СЕ ЈАВЉА У АЛЕКСАНДРИЈСКОМ ДОКУМЕТУ ПОД НАЗИВОМ «Iter Alexandri ad Paradisum». ТО ЈЕ СТАРА ЛЕГЕНДА О ПУТЕШЕСТВИЈУ АЛЕКСАНДРА ВЕЛИКОГ У РАЈ, У ЦАРСТВО АРУХА МАЗДА. БОГА ЦЕЛОГ СВЕТА КОД ПЕРСИЈАНАЦА. У ЊОЈ ЈЕ ОПИСАН РАЈСКИ КАМЕН, КОЈИ ИМА ВОЛШЕБНА СВОЈСТВА. БЕЗ ОБЗИРА НА СВОЈ ЗЛАТНИ САДРЖАЈ, БИО ЈЕ ЛАКШИ ОД ПТИЧИЈЕГ ПЕРА.

ТО ШТО БЕЛИ ПРАШАК АСОЦИРА СА СВЕТЛОШЋУ, РАЗОТКРИО ЈЕ АРХЕОЛОГ ВИЛИЈАМ ФЛИНДЕРС ПИТУРИ ГОДИНЕ 1904 ПРИ ИСТРАЖИВАЊИМА НА ПУСТИХ ГОРА НА СИНАЈУ ЗА ЕГИПАТСКИ ФОНД ИСТРАЖИВАЊА. ОН ЈЕ ОТКРИО РАНИЈЕ НЕПОЗНАТИ ЕГИПАТСКИ ХРАМ НА ВРХУ ГОРЕ „СОРАБИТ“ ПОЗНАТЕ И КАО ГОРЕ ХОРЕБ, ПО БИБЛИЈСКОМ КАЗИВАЊУ О МОЈСИЈУ И ЗАВЕТНОМ КОВЧЕГУ. У ТОМ КОМПЛЕКСУ ОБЈЕКАТА, БИЛО ЈЕ МНОГО НАТПИСА, КОЈИ СУ СЕ ОДНОСИЛИ НА „МаФаКаЗеТ“ ПАРАЛЕЛНО СА РАЗНИМ ХИЈЕРОГЛИФИМА, КОЈИ СУ СЕ ОДНОСИЛИ НА СВЕТЛОСТ. ПОРЕД ТОГА ПРИКАЗИ КОНУСНИХ ПРОИЗВОДА НА ПОСТОЈЕЋИМ ЦРТЕЖИМА СОРАБИТСКОГ ХРАМА, ТАЧНО СУ ОДГОВАРАЛИ РЕЉЕФИМА ИЗ КАРНАКА. ЈЕДАН ОД ЊИХ ПРИКАЗУЈЕ ПРИНОШЕЊЕ ДАРОВА ФАРАОНУ ТУТМОСУ ЧЕТВРТОМ У ПРИСУСТВУ БОГИЊЕ ХАТОР. ПРЕД ЊИМ СЕ НАЛАЗЕ ДВА ЖРТВЕНИКА УКРАШЕНА ЦВЕТОВИМА ЛОТОСА, А ПОЗАДИ ЧОВЕК КОЈИ ДРЖИ КОНУСНЕ ПРЕДМЕТЕ НАЗВАНЕ „БЕЛИ ХЛЕБ“ .

ДРУГИ РЕЉЕФ ПРИКАЗУЈЕ СОБЕНХОТЕПА, КОЈИ ДАРУЈЕ ФАРАОНА АМЕНХОТЕПА ТРЕЋЕГ КОНУСНИМ „ХЛЕБОМ“. У ТОМ СЛУЧАЈУ СОБЕНХОТЕП ЈЕ ОПИСАН КАО        “ТОТ КОЈИ ПРИНОСИ БЛАГОРОДНИ И ДРАГОЦЕНИ КАМЕН ЊЕГОВОМ ВИСОЧАНСТВУ“ КОЈИ СЕ НАЗИВА ВЕЛИКА ТАЈНА ДОМА ЗЛАТА.

У СВАКОМ СЛУЧАЈУ „МаФаКаЗеТ“ – БЕЛИ ПРАШАК ПОВЕЗУЈЕ СЕ СА ЗЛАТОМ, ХЛЕБОМ И СВЕТЛОМ И РАСМАТРА СЕ КАО КАМЕН, КОЈИ ИМА НЕКУ ВЕЗУ СА ВАТРОМ. ИНТЕРЕСАНТНО ЈЕ ДА СЕ СВЕ ТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ПОМИЊУ И У КЊИЗИ ЈОВА ИЗ СТАРОГА ЗАВЕТА (28:5-6). „ ЗЕМЉА  НА КОЈОЈ ИЗРАСТА ХЛЕБ ИЗНУТРА ЈЕ ОПАЉЕНА ОГЊЕМ, КАМЕН ЈЕ – УМЕСТО САФИРА У ЊОЈ ЈЕ ЗЛАТНИ ПЕСАК“!

ДРУГИ БИБЛИЈСКИ ТЕКСТ, ИЗ КЊИГЕ „ИЗЛАЗАК“ РАСМАТРА ТУ ИСТУ ТЕМУ, АЛИ У ФОРМИ КОЈА НАС ВОДИ КА РАЗУМЕВАЊУ СКРИВЕНОМ ЗНАЧЕЊУ РЕЧИ „ХЛЕБ“ ОПИСУЈУЋИ БЕЛИ ПРАШАК, КАО ЈЕСТИВИ ПРОИЗВОД. ОН СЕ ЈАВЉА У ИСТОРИЈИ МОЈСИЈА И ИЗРАИЉА НА ГОРИ ХОРЕБ НА СИНАЈУ, КАДА ЈЕ МОЈСИЈЕ БИО ОГОРЧЕН НА СВОГ БРАТА АРОНА, КОЈИ ЈЕ НАПРАВИО ЗЛАТНО ТЕЛЕ КАО ИДОЛА, КОЈЕ ЈЕ МОЈСИЈЕ ИСТОПИО ВАТРОМ И НАЧИНИО БЕЛИ ПРАШАК, КОЈИ ЈЕ ДАО НАРОДУ КАО ХРАНУ.

ОВА ПРИЧА ЈЕ ДУГО ЗБУЊИВАЛА ТЕОЛОГЕ, ЈЕР ЗАГРЕВАЊЕ ЗЛАТА НА ВАТРИ ДАЈЕ РАСТОПЉЕНО ЗЛАТО А НЕ БЕЛИ ПРАШАК. ДАЉУ ЗАБУНУ У ОВУ ПРИЧУ УНОСИ ОПИС ИЗГОТОВЉЕЊА ХЛЕБОВА ОД ТОГ ПРАШКА, КОЈИ С У БИБЛИЈИ НАЗИВА „ХЛЕБОМ ТАЈАНСТВЕНИХ СИЛА“.

СВЕ ТО ЈЕ ЈОШ ВИШЕ ЗАМРШЕНО ОПИСОМ ОГЊА НА ГОРИ И НЕПОБИТНИМ ЗНАЧАЈЕМ ЗАВЕТНОГ КОВЧЕГА ОД ЗЛАТА, КОЈИ ИСПУШТА УБИСТВЕНЕ МУЊЕ ИЗМЕЂУ КРИЛА СЕРАФИМА, КОЈЕ СА ХЛЕБОМ ТАЈАНСТВЕНИХ СИЛА, ПОТВРЂУЈУ ПРИСУТНОСТ БОГА, КАКО СУ ТУ ПОЈАВУ НАЗИВАЛИ СТАРИ ГРЦИ „ЕЛЕКТРИКУС“.

АКО СЕ ВРАТИМО НАЗАД У ВАВИЛОН, ТАЈАНСТВЕНИ БЕЛИ ПРАШАК СУ НАЗИВАЛИ „ АН – НА“ ШТО У ПРЕВОДУ ЗНАЧИ „ОГЊЕНИ КАМЕН“, А КАДА СЕ ИЗ ЊЕГА НАПРАВЕ КОНУСНИ ХЛЕБЧИЋИ, ЊИХ СУ НАЗИВАЛИ „ШЕМ – АН – НА“ ШТО ЈЕ ОЗНАЧАВАЛО ДА СУ „УСТРЕМЉЕНИ НА ГОРЕ“. ИЗРАИЛЦИ ОВАЈ БЕЛИ ХЛЕБНИ ПРАШАК НАЗИВАЛИ СИ „МАННА“ ШТО НА СТАРО ХЕБРЕЈСКОМ ЗНАЧИ „ШТА ЈЕ ТО“ ЈЕР СТВАРНО НИСУ ЗНАЛИ КАКАВ ЈЕ ТО ПРОИЗВОД !

СВЕ ТО У ПОТПУНОСТИ ОДГОВАРА ОТКРОВЕЊИМА О „МаФаКаЗеТ“ ИЗ КЊИГЕ МРТВИХ (ПАПИРУС АНИ). ТАЈ СВИТАК ОСАМНАСТЕ ДИНАСТИЈЕ ИЗ ФИВА, ДОНЕТОМ У БРИТАНСКИ МУЗЕЈ 1888 ГОДИНЕ, БОГАТО ИЛУСТРОВАН, ДУЖИНЕ ПРИБЛИЖНО ОКО 23 МЕТРА. У ТОМ ДРЕВНОМ РИТУАЛНОМ РУКОПИСУ, ХЛЕБ ОД БЕЛОГ ПРАШКА АСОЦИРА НА ФАРАОНА У ПОТРАЗИ ЗА „КОНАЧНИМ ОЗАРЕЊЕМ“. ДРУГИ СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ ИЗ ПЕРИОДА ОД ПРЕ ТРИ ХИЉАДЕ ГОДИНА ПРЕ НАШЕ ЕРЕ, НАЛАЗЕ СЕ НА БАРЕЉЕФИМА ОБЈЕКАТА НА СИНАЈСКОЈ ГОРИ СЕРАБИТ, ЈАСНО УКАЗУЈУ ДА СУ ЕГИПАТСКИ ЦАРЕВИ ДОБИЈАЛИ БЕЛИ ПРАШАК ИЗ ЗЛАТА ПРИБЛИЖНО 2.180 ГОДИНЕ ПРЕ НАШЕ ЕРЕ. САМО АДЕПТИ ТАЈНИХ ШКОЛА, ПОСВЕЋЕНИ У МЕТАЛУРГИЈУ ЗНАЛИ СУ ТАЈНУ ДОБИЈАЊА ОВОГ МАТЕРИЈАЛА, А ВИСОКОПОШТОВАНИ СВЕШТЕНИК МЕМФИСА ИМАО ЈЕ ТИТУЛУ „ВЕЛИКОГ ПРОНАЛАЗАЧА“ !.

„КОНАЧНО ОТКРОВЕЊЕ“ ИЛИ НА ГРЧКОМ „ГНОЗИС“ БИЛО ЈЕ ИДЕАЛ ВЕЧНОГ ИСТРАЖИВАЊА. СМАТРАЛО СЕ ДА СВАКО КАО ПРОТИВТЕЖУ ФИЗИЧКОГ ТЕЛА ИМА „СВЕТЛЕЋЕ ТЕЛО“ КОЈЕ ТРЕБА ОДРЖАВАТИ И КОЈЕ СЕ НАЗИВА „КА“, КОЈЕ ОСТАЈЕ АКТИВНО И ПОСЛЕ ОКОНЧАЊА ЗЕМАЉСКОГ ЖИВОТА. ХРАНА ЗА „КА“ ЈЕ СВЕТЛОСТ, КОЈА ЛЕЖИ У ОСНОВИ САЗНАЊА, А СУБСТАНЦА КОЈА ГА ОБРАЗУЈЕ ЈЕСТЕ „МаФаКаЗеТ“ – БЕЛИ ПРАШАК ИЛИ КАМЕН МУДРОСТИ. АКО РАЗУМЕМО ОВУ ИНФОРМАЦИЈУ, КОЈА СЕ СТАЛНО ЈАВЉАЛА ИЗВОРОМ НЕДОУМИЦЕ ИСТОРИЧАРА, ТЕОЛОГА, АРХЕОЛОГА И ДРУГИХ УЧЕНИХ, МОЖЕМО СЕ ПРЕБАЦИТИ У НАШЕ ДОБА.

ПОНОВНО ОТКРИЋЕ БЕЛОГ ПРАШКА ЗЛАТА

НАПУШТАЈУЋИ БЛИСКИ ИСТОК  НАША ПРИЧА СЕ ПРИВРЕМЕНО ПРЕНОСИ У АМЕРИКУ, ГДЕ СЕ ТАЈНА О ОВОЈ СКРИВЕНОЈ НАУЦИ САСВИМ СКОРО ОБНАВЉА. И НЕ САМО ТЕМА О „МаФаКаЗеТ“, ДА БИ СЕ УВРСТИЛА У РЕД ИСТРАЖИВАЊА У КВАНТНОЈ ФИЗИЦИ, ВЕЋ И ПРИЧА О ЗАВЕТНОМ КОВЧЕГУ У ВЕЗИ СА  ПРОСВТЉЕЊУ, ЛЕВИТАЦИЈИ И ДРУГИХ БОЖАНСТВЕНИХ ЈАВЉАЊА, КОЈИ СЕ ОПИСУЈУ У ДРВНИМ ТЕКСТОВИМА, ДА БИ СЕ РАЗЈАСНИЛИ У САВРЕМЕНОЈ НАУЧНОЈ РЕАЛНОСТИ.

ПРВО ТАКО ОТКРИЋЕ НАПРАВИО ЈЕ ДЕЈВИД ХАДСОН ФАРМЕР ИЗ ФЕНИКСА, ДРЖАВА АРИЗОНА У АМЕРИЦИ. ЊЕГОВА ПОЉА СУ СТРАДАЛА ОД ВЕЛИКЕ КОЛИЧИНЕ БАЗИЧНОСТИ, ШТО ЈЕ ЧИНИЛО НЕПЛОДНИМ И ВОДОНЕПРОПУСНИМ. ДА БИ ИСПРАВИО ХЕМИЈСКИ САСТАВ ТЛА, ОН ЈЕ ЈОШ 1976 ГОДИНЕ, ПОЧЕО ТЛО ЗАЛИВАТИ СУМПОРНОМ КИСЕЛИНОМ. КАДА ЈЕ ПОСЛЕ ТОГА ИЗУЧАВАО САСТАВ ТЛА, УОЧИО ЈЕ ДЕЛОВЕ ТЛА НА КОЈЕ НИЈЕ ДЕЈСТВОВАЛА СУМПОРНА КИСЕЛИНА, А КОЈИ СУ ПОКАЗИВАЛИ САСВИМ НЕОБИЧНА СВОЈСТВА. ПОД ЖАРКИМ СУНЦЕМ АРИЗОНЕ, НА ТИМ ДЕЛОВИМА СЕ ЈАВЉАЛИ ЈАРИ БЕЛИ ПЛАМЕНОВИ И ТИ ДЕЛОВИ ТЛА СУ НЕСТАЈАЛИ. СПЕКТРАЛНА АНАЛИЗА ПОКАЗАЛА ЈЕ ДА ЈЕ МАТЕРИЈА СА ТИХ ДЕЛОВА ТЛА „ЧИСТО НИШТА“ ЈЕР НИЈЕ МОГАО ДА СЕ НАЂЕ АНАЛОГ У ХЕМИЈСКОЈ ТАБЛИЦИ ЕЛЕМЕНАТА !

ПОСЛЕ БЕЗРЕЗУЛТАТНИХ АНАЛИЗА НА УНИВЕРЗИТЕТУ КОРНЕЛ, УЗОРЦИ СУ БИЛИ ПОСЛАТИ У ЛАБОРАТОРИЈУ ХАРВЕЛА У ОКСФОРДШАЈАР У ЕНГЛЕСКУ, АЛИ НИ ТАМО НИСУ УСПЕЛИ РАЗОТКРИТИ МИСТЕРИЈУ УЗОРАКА! НА КРАЈУ УЗ ПОМОЋ СОВЈЕТСКЕ АКАДЕМИЈЕ НАУКА, УСПЕЛО СЕ РАЗОТКРИТИ ДА ТАЈАНСТВЕНА БЕЛА СУБСТАНЦА ПРИПАДА ПЛАТИНСКОЈ ГРУПИ МЕТАЛА И ДА ЈЕ У ТОМ ОБЛИКУ НАПОЗНАТА САВРЕМЕНОЈ НАУЦИ. У ТОКУ ИСТРАЖИВАЊА, КАДА СУ УЗОРКЕ ОВЕ МАТЕРИЈЕ ЗАГРЕВАЛИ И ХЛАДИЛИ – ЊЕНА ТЕЖИНА С КОЛЕБАЛА ОД РЕАЛНЕ ДО НУЛТЕ ТЕЖИНЕ.....ВИДИ  
    

САВРШЕНО НЕЈАСНО ПОНАШАЊЕ МАТЕРИЈЕ ЈЕ НАСТАВЉЕНО. КАДА СУ ИСТИ ПОСТУПАК ПОНАВЉАЛИ У СРЕДИНИ ИНЕРТНИХ ГАСОВА, ЗАПАЗИЛИ СУ ДА СЕ ТЕЖИНА СУБСТАНЦЕ ПОВЕЋАВА ЧАК 400% ОД РЕАЛНЕ ТЕЖИНЕ, А КАДА СУ ЈЕ ЗАГРЕВАЛИ ЊЕНА ТЕЖИНА СЕ ПОТПУНО ГУБИЛА. КАДА СУ ИЗМЕРИЛИ ПОСУДУ БЕЗ СУПСТАНЦЕ, УСТАНОВИЛИ СУ ДА ОНА МЕРИ ВИШЕ НАГО СА СУБСТАНЦОМ. ТАКО ЈЕ УСТАНОВЉЕНО ДА БЕЛИ ПРАШАК НА НЕКИ НАЧИН УМАЊУЈЕ ТЕЖИНУ ПОСУДЕ У КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИ ! ТАКО ДА ЈЕ ПАДОН СА СУБСТАНЦОМ ДЕ ФАКТО ДОБИЈАО СПОСОБНОСТ ЛЕВИТАЦИЈЕ.

ТО У ПОТПУНОСТИ ОДГОВАТА СТАРИМ АЛЕКСАНДРИЈСКИМ ТЕКСТОВИМА О АЛХЕМИЈИ, У КОЈИМА ЈЕ ПРЕ ВИШЕ ОД 2.000 ГОДИНА РАСМАТРАО ЗЛАТНИ РАЈСКИ КАМЕН И ДОБИЈАЊЕ БЕЛОГ ПРАШКА, КОЈИ ЈЕ БИО ЛАКШИ ОД ПЕРА ПТИЦЕ. ТАКОЂЕ ЈЕ УСТАНОВЉЕНО ДА СЕ ОВА СУБСТАНЦА ЈАВЉА СУПЕРПРОВОДНИКОМ, СА НУЛТИМ МАГНЕТНИМ ПОЉЕМ, ИМА СПОСОБНОСТ ЛЕВИТАЦИЈЕ И ПОСЕДОВАЊА ОГРОМНЕ КОЛИЧИНЕ ЦВЕТЛОСТИ И ЕНЕРГИЈЕ.

У ОВОЈ ФАЗИ ИСТРАЖИВАЊА ХАДСОН СЕ СРЕЋЕ СА ДР ХАЛОМ ПУТОФОМ, ДИРЕКТОРОМ ИНСТИТУТА ЗА ПЕРСПЕКТИВНА ИСТРАЖИВАЊА ИЗ ОСТИНА, ДРЖАВА ТЕКСАС, АМЕРИКА. У СВОЈИМ ИСТРАЖИВАЊИМА „ЕНЕРГИЈЕ НУЛТЕ ТАЧКЕ“ И ГРАВИТАЦИЈЕ, ПУТОФ ЈЕ ДОШАО ДО ЗАКЉУЧКА ДА МАТЕРИЈА КАДА ПОЧИЊЕ ДА СЕ ЈАВЉА У ДВЕ РЕАЛНОСТИ , ТЕОРЕТСКИ МОРА ДА ГУБИ 4/9 СВОЈЕ ТЕЖИНЕ, ШТО ЈЕ ЦЦА 44%, ТАМАН КОЛИКО ЈЕ ЗАПАЖЕНО ЗА ВРЕМЕ ОПИТА СА БЕЛИМ ПРАШКОМ !

НА ТАЈ НАЧИН ДЕВИД ХАДСОН ЈЕ ДОКАЗАО ТЕРИЈУ ПУТОФА У ПРАКСИ – НАЛАЗЕЋИ СЕ У СТАЊУ СУПЕРПРОВОДНОСТИ, МОНОАТОМНИ ПРАШАК ЗЛАТА, ПОКАЗУЈЕ ЦЦА 56% СВОЈЕ ТЕЖИНЕ, А ПРИ ЗАГРЕВАЊУ ДОСТИЖЕ НУЛТУ ТЕЖИНУ, СА СВЕ ПОСУДОМ У КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИ ! КАКО ГРАВИТАЦИЈА ОПРЕДЕЉУЈЕ ПРОСТОР И ВРЕМЕ, ДР. ПУТОФ ДОНОСИ ЗАКЉУЧАК ДА ЈЕ БЕЛИ ПРАШАК У СТАЊУ ДА ИСТИ ТРАНСФОРМИШЕ. ТАДА ЈЕ ОВА СУБСТАНЦА РЕЗОНАНТНА У РАЗНИМ РЕАЛНОСТИМА И КАО ПОСЛЕДИЦА ТОГА ПОСТАЈЕ НЕВИДЉИВА. ТАКОЈЕ ХАДСОН ДОКАЗАО ДА ЈЕ УЗОРАК ЦУБСТАНЦЕ ПОСТАО НЕВИДЉИВ, КАДА ЈЕ ИЗГУБИ СВОЈУ ТЕЖИНУ !

СВЕ ШТО ЈЕ ОВДЕ РЕЧЕНО, ДОКАЗ ЈЕ ДА СУБСТАНЦА МОЖЕ БИТИ ДОВЕДЕНА ИЗВАН ГРАНИЦЕ ОПТИЧКОГ ОПАЖАЊА. ОНА У БУКВАЛНОМ СМИСЛУ МОЖЕ БИТИ ПРЕМЕШТЕНА У НЕКУ ПАРАЛЕЛНУ РЕАЛНОСТ. ДОКАЗ ЗА ОВО ЈЕ ПОКУШАЈ ДА СЕ У МОМЕНТУ ЊЕНОГ НЕСТАНКА, КАШИКИЦОМ ПРАШАК РАЗМЕСТИ У ДВЕ ГОМИЛИЦЕ, АЛИ КАДА СЕ ТЕМПЕРАТУРА СМАЊИЛА И ПРАШАК ПОНОВО ПОЈАВИО, НАЛАЗИО СЕ У ЈЕДНОЈ ГОМИЛИЦИ У СТАЊУ, КАКО ЈЕ И НАПУСТИО ОВУ РЕАЛНОСТ. ЗАКЉУЧАК ЈЕ ДА СЕ НА СУБСТАНЦУ НЕ МОЖЕ ДЕЛОВАТИ ИЗ НАШЕ РЕАЛНОСТИ, ДОК СЕ ОНА НАЛАЗИ У НЕКОЈ ДРУГОЈ ДИМЕНЗИЈИ ПРОСТОРА !          ( *** ОП. ПР. КАО ШТО НЕСТАЈУ НЛО - И ИЛИ УЛАЗЕ У ПЛАНИНСКЕ МАСИВЕ !)

ДР. ПУТОФ ОБЈАШЊАВА У ЧЕМУ ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ОБИЧНОГ АВИОНА КОГА НЕ МОЖЕ ЛОЦИРАТИ РАДАР И НЕКОГ ДРУГОГ, КОЈИ СЕ МОЖЕ САКРИТИ У НЕКУ ДРУГУ РЕАЛНОСТ ! У ТОМ СЛУЧАЈУ РАДИ СЕ О СУПЕРПРОВОДНОЈ РЕАЛНОСТИ ПЛАНЕТЕ ИЛИ ПОЉУ „МаФаКаЗеТ“ КАКО ЈЕ ОПИСАНО У ЕГИПАТСКИМ ГРОБНИЦАМА. ПОЧЕТКОМ 20-ТОГ ВЕКА, ТЕМЕ О СКРИВЕНИМ АТОМОМА И СУПЕРПРОВОДНОСТИ, ПОЧЕЛЕ СУ СЕ РЕГУЛАРНО ПОЈАВЉИВАТИ У СТРУЧНОЈ И НАУЧНОЈ ШТАМПИ. ИНСТИТУТ НИЛСА БОРА, ПРИ ИНСТИТУТУ У КОПЕНХАГЕНУ, ОРГОНСКА НАЦИОНАЛНА ЛАБОРАТОРИЈА ОДСЕКА ЕНЕРГЕТИКЕ САД ИЗ ЧИКАГА И ОК-РИЏСКА НАЦИОНАЛНА ЛАБОРАТОРИЈА ИЗ ТЕНЕСИЈА, ПОТВРДИЛЕ СУ ДА ОТКРИЋЕ СУБСТАНЦЕ ХАДСОНА, ПОСТОЈИ У МОНОАТОМНОМ СТАЊУ ! ОВДЕ СПАДАЈУ ЗЛАТО И МЕТАЛИ  ИРИДИЈУМА, РОДИЈУМА, ПАЛАДИЈУМА, ПЛАТИНА, ОСМИЈИМА И РУТЕНИЈУМА. ХАДСОН ЈЕ РЕГИСТРОВАО СВОЈ ПРОНАЛАЗАК И ОПИСАО ГА КАО „ОРБИТАЛНО ПРЕСТРОЈЕНЕ МОНОАТОМНЕ ЕЛЕМЕНТА“ – ОРМЕ ! ПО НАУЧНОЈ ТЕРМИНОЛОГИЈИ ОВАЈ МОНОАТОМНИ ФЕНОМЕН ДОБИО ЈЕ НАЗИВ – „ВИСОКОСПИНСКА АСИМЕТРИЧНА ДЕФОРМАЦИЈА“ – ОДНОСНО КАО СПОСОБНОСТ АТОМА ДА ПРЕДАЈУ ЕНЕРГИЈУ БЕЗ ГУБИТКА.

ДЕФОРМАЦИЈА ПРОСТОР – ВРЕМЕНА УЗ ПОМОЋ ЕГЗОТИЧНИХ  МАТЕРИЈАЛА

МАНИПУЛИСАЊЕ ПРОСТОР – ВРЕМЕНОМ ЈАВЉА СЕ КАО ПРЕДМЕТ ПОВЕЋАНОГ ИНТЕРЕСОВАЊА, КОЈИ СЕ У МАЈУ 1994 ГОДИНЕ ЈАВЉА НА СТРАНИЦАМА ЖУРНАЛА „КЛАСИЧНА И КВАНТНА ГРАВИТАЦИЈА“ («Classical and Quantum Gravity»). АУТОР ЧЛАНКА МЕКСИКАНСКИ МАТЕМАТИЧАР МИГУЕЛ АЉКУБИЕРЕ ИЗЈАВЉУЈЕ : „МИ ЗНАМО ДА ЈЕ МОГУЋЕ ИЗМЕНИТИ ПРОСТОР – ВРЕМЕ ТАКО ДА ЈЕ МОГУЋЕ ДА СЕ КОСМИЧКИ БРОД КРЕЋЕ БРЗИНОМ ВЕЋОМ ОД   БРЗИНЕ СВЕТЛОСТИ, НА РАЧУН ЛОКАЛНОГ РАШИРЕЊА ПРОСТОР – ВРЕМЕНА ИЗА ТОГ БРОДА И ЊЕГОВОГ СУЖАВАЊА ИСПРЕД ЊЕГА – КАО У НАУЧНОЈ ФАНТАЗИЈИ.

КРОЗ НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ ЈАВИЛА СЕ ПОВРАТНА ИНФОРМАЦИЈА НА ТУ ТЕМУ У ЖУРНАЛУ „АМЕРКАН САЈАНТИСТ“  ("Space-time Hypersurfing", т. 82, стр. 442-3, октябрь 1994 г.). У ТОМ ИСТРАЖИВАЊУ МАЈКЛ ШПИР ОБЈАШЊАВА ДА ХИПОТЕЗА  МИГУЕЛА  АЉКУБИЕРА ПРОТИВУРЕЧИ ТЕОРИЈИ АЈНШТАЈНА И ДА СЕ ТАЈ БРОД У ТАКВИМ ОКОЛНОСТИМА НЕБИ УОПШТЕ КРЕТАО – ЊЕГОВА БРЗИНА БИ БИЛА НУЛТА. ДАЉЕ ТО ИСТО ЗНАЧИ ДА ЗА ТАКАВ ТИП КРЕТАЊА БРЗИНОМ СВЕТЛОСТИ, БИЛО НЕОПХОДНО ДЕО  ПРОСТОР – ВРЕМЕНА КОЈИ СЕ НАЛАЗИ ИСПРЕД БРОДА ПРЕМЕСТИТИ ИЗА ЊЕГА, А ЗА ТО ЈЕ ПОТРЕБАН НЕКИ ЕЗОТЕРИЧНИ МАТЕРИЈАЛ КОЈИ БИ ОМОГУЋИО ОВАКВУ ОПЕРАЦИЈУ.

НАУЧНИ РЕДАКТОР БИ – БИ – СИЈА ДР ДЕЈВИД ВАЈТХАУС У ВЕЗИ СА ТИМ ИЗЈАВИО ЈЕ ДА СЕ РАЗМАТРАЊЕ ОВЕ ТЕМЕ ОСЛАЊА НА ПРЕДПОСТАВКУ ДА ПРОСТРАНСТВО НИЈЕ „ПУСТОТА“ – ВЕЋ ДА ИМА НЕКИ САДРЖАЈ КОЈИ МОЖЕ БИТИ ДЕФОРМИСАН И ИСИКРИВЉЕН, ПОМОЋУ НЕКЕ СУБСТАНЦЕ ! И ТАКО ДОЛАЗИМО ДО СУБСТАНЦЕ КОЈА ИМА НЕГАТИВНО ГРАВИТАЦИОНО ПОЉЕ. ШПИР ЈЕ ОПИСУЈЕ КАО МАТЕРИЈУ КОЈА ИМА НЕГАТИВНУ ЕНЕРГЕТСКУ ГУСТИНУ – СУПРОТНУ ОД ОНЕ КОЈУ ПОСЕДУЈУ ЗВЕЗДЕ, ПЛАНЕТЕ И ЉУДИ ! ТАКО ДА СЕ ТА СУБСТАНЦА ЗАИСТА ЈАВЉА КАО СУПЕРПРОВОДНИК, ПОДОБНО ОПИСУ „МаФаКаЗеТ“ ИЗ ФЕНИКСА !


СУСРЕТ НАУКЕ И АЛХЕМИЈЕ

ВРАЋАЈУЋИ СЕ НА ПОЧЕТАК,  МОЖЕМО И НА ДРГИ НАЧИН РАЗМАТРАТИ ТЕМУ У ВЕЗИ СА ТИМ КАКО СУ ОВУ СУБСТАНЦУ У СТАРОМ ЕГИПТУ КОРИСТИЛИ КАО ХРАНУ ЗА ФАРАОНЕ И ЦАРЕВЕ ВАВИЛОНА, ДА БИ ЈАСНО РАЗУМЕЛИ КАКО СЕ ТЕ МОНОАТОМНЕ ЧЕСТИЦЕ КОРИСТЕ ЗА ПРЕХРАНУ СВОГ СВЕТЛЕЋЕГ ТЕЛА И ОСТВАРИВАЊЕ ДРУГИХ НЕВЕРОВАТНИХ СПОСОБНОСТИ.

У МАЈСКОМ БРОЈУ „СЦИЕНТИФИК АМЕРИКАН“ ЗА 1995 ГОДИНУ, РАЗМАТРА СЕ ЕФЕКАТ КОЈИ ИЗАЗИВА РУТЕНИЈУМ, НА ДНК ЧОВЕКА. ПОКАЗУЈЕ СЕ ДА АКО СЕ СТАВИ ЈЕДАН АТОМ РУТЕНИЈУМА У ЈЕДНУ СПИРАЛУ ДНК, ЊЕНА ПРОВОДЉИВОСТ РАСТЕ ДО 10.000 ПУТА. ТАКВА СПИРАЛА ПОСТАЈЕ СУПЕРПРОВОДНА. ОДАВНО СУ ХЕМИЧАРИ ПРЕДПОСТАВЉАЛИ ДА ДВОЈНА СПИРАЛА ДНК МОЖЕ ПОСТАТИ КАНАЛ ВИСОКЕ ПРОВОДЉИВОСТИ – И ЕВО ПОЈАВИО СЕ ДОКАЗ ЗА ТАКВУ ПРЕДПОСТАВКУ.

ЖУРНАЛ „ПЛАТИНУМ МЕТАЛС“ «Platinum Metals Review» РЕГУЛАРНО ИЗВЕШТАВА О КОИШЋЕЊУ ПЛАТИНЕ, ИРИДИЈУМА И РУТЕНИЈУМА, ПРИ ЛЕЧЕЊУ РАКА. КАДА ЈЕ СТРУКТУРА ДНК ИЗМЕЊЕНА, ШТО ЈЕ СЛУЧАЈ У ОБОЉЕЊИМА ОД РАКА, ТАДА УБАЧЕНЕ ЧЕСТИЦЕ ПЛАТИНЕ РЕАГУЈУ НА ПРЕОПТЕРЕЋЕНЕ ЋЕЛИЈЕ ОРГАНИЗМА, ПОБОЉШАВАЈУ ЊИХОВУ ФУНКЦИЈУ И ТАКО СЕ ОРГАНИЗАМ ВРАЋА У СТАЊЕ СПОСОБНО ДА СЕ СУПРОСТАВИ БОЛЕСНОМ СТАЊУ ! ДРУГИМ РЕЧИМА ПОВРАЋА ОРГАНИЗМУ ПРИРОДАН ИМУНИТЕТ НА ПРИРОДАН НАЧИН .

МЕДИЦИНА ЈЕ ДОШЛА НА НИВО КОРИШЋЕЊА ВИСОКОСПИНСКИХ ЕЛЕМЕНАТА. ОДЊЉЕЊЕ БИОМЕДИЦИНСКИХ ИСТРАЖИВАЊА ФАРМАЦЕУТСКЕ КОМПАНИЈЕ БРИСТОЛ – МАЈЕР СКУИБ, ОБЈАВИЛО ЈЕ КАКО РУТЕНИЈУМ СТУПА У ИНТЕРАКЦИЈУ СА МОЛЕКУЛОМ ДНК ИСПРАВЉАЈУЋИ НАСТАЛЕ ДЕФОРМАЦИЈЕ ОД УТИЦАЈА БОЛЕСНИХ РАКОВИХ ЋЕЛИЈА. МОНОАТОМНО ЗЛАТО И ПЛАТИНСКИ МЕТАЛИ ПОСЕДУЈУ СПОСОБНОСТИ „СКРИТИХ АТОМА“ И САДА ЈЕ ВЕЋ ПОЗНАТО ДА ЋЕЛИЈЕ ОРГАНИЗМА КОМУНИЦИРАЈУ МЕЂУ СОБОМ ПОСРЕДСТВОМ ТИХ АТОМА КРОЗ СИСТЕМ „СВЕТЛОСНИХ ТАЛАСА“. И ТАКО СЕ ПОНАШАЈУ КАО КАДА МИ У МАКРО РЕАЛНОСТИ РЕКОНСТРУИШЕМО ОШТЕЋЕНУ КУЋУ, ДОВОДЕЋИ ЈЕ У ИСПРАВНО СТАЊЕ.

ПОЗНАТО ЈЕ ШТО ИРИДИЈУМ, КАО И РОДИЈУМ, ПРОДУЖАВА МЛАДОСТ НА ТАЈ НАЧИН ШТО АКТИВИРА ЕНДОКРИНИ СИСТЕМ, ПОБОЉШАВА СПОСОБНОСТ ПРИЈЕМА ИНФОРМАЦИЈА ДО НЕВЕРОВАТНОГ ОБИМА. У ТОМ СМИСЛУ СМАТРА СЕ ДА БЕЛИ МОНОАТОМНИ  ПРАШАК  УТИЧЕ НА ЕПИФИЗУ - ШИШАРКАСТУ ЖЉЕЗДУ, ПОВЕЋАВАЈУЋИ ПРОДУКЦИЈУ МЕЛАТОНИНА. НА СЛИЧАН НАЧИН МОНОАТОМНИ ПРАШАК ИРИДИЈУМА СЛИЧНО ДЕЛУЈЕ НА ПРОДУКЦИЈУ СЕРАТОНИНА У ХИПОФИЗИ, ПОРЕДТОГА ОН ВЕРОВАТНО ПОВРАТНО АКТИВИРА РЕГЕНЕРАЦИЈУ ДНК У ОРГАНИЗМУ  И АКТИВИРА МАЛО КОРИШТЕНЕ ДЕЛОВЕ ВЕЛИКОГ МОЗГА.!

НЕОПХОДНО ЈЕ ПОСЕБНО СПОМЕНУТИ ДА УПРКОС СВИМ ОТЕЖАВАЈУЋИМ ОКОЛНОСТИМА ИСТРАЖИВАЊА ОВЕ ТЕМЕ, ТАЈНА ОГЊЕНИХ КАМЕНОВЕ ЈЕ БИЛА ПОЗНАТА НАШИМ ПРЕДЦИМА, РЕ МНОГО ХИЉАДА ГОДИНА. ОНИ СУ ЗНАЛИ ЗА СУПЕРПРОВОДНОСТ УНУТАР ЧОВЕЧИЈЕГ ОРГАНИЗМА – ТО СУ БИЛИ ЕЛЕМЕНТИ ИНДИВИДУАЛНОГ САЗНАЊА, КОЈЕ СУ ОНИ НАЗИВАЛИ „СВЕТЛОСНИМ ТЕЛОМ“ ИЛИ „КА“. ЗНАЛИ СУ ДА ЈЕ НЕОПХОДНО И ЗА ФИЗИЧКО И ЗА СВЕТЛОСНО ТЕЛО , ДА СЕ ХРАНЕ ДА БИ СЕ ПОВЕЋАЛА ПРОИЗВОДЊА ХОРМОНА, И ДА ЈЕ ОСНОВНА ХРАНА ЗА ТУ СВРХУ „ШЕМ – АН – НА“ У ВАВИЛОНУ, „МаФаКаЗеТ“ У ЕГИПТУ И „МАННА“ У ИЗРАИЉУ.

ИЗГУБЉЕНЕ ТАЈНЕ ЗАВЕТНОГ КОВЧЕГА

ВОЛШЕБНИ БЕЛИ ПРАШАК ДАТ ЈЕ ПОСВЕЋЕНИМ МАЈСТОРИМА У ЦИЉУ ОСНОВНОГ ЗАДАТКА ОБОЖАВАЊА ЦАРЕВА... И ЕВО ПОНОВО СЕ ЈАВЉА КАО СВРШЕНО НОВА СУБСТАНЦА СА ШИРОКИМ ДИЈАПАЗОНОМ КОРИШЋЕЊА ОД ЛЕЧЕЊА РАКА ДО НЕВИДЉИВИХ ЛЕТЕЋИХ АПАРАТА. СЛУЖИЋЕ ПОНОВО ЗА ФАНТАСТИЧНЕ КОСМИЧКЕ ЛЕТОВЕ У НЕПОЗНАТА ПРОСТРАНСТВА ПРОСТОР – ВРЕМЕНА.

У МОЈОЈ КЊИЗИ „ИЗГУБЉЕНЕ ТАЈНЕ ЗАВЕТНОГ КОВЧЕГА“ ПРИЧА О „МаФаКаЗеТ“ ИСПРИЧАНА ЈЕ ДО КРАЈА, ОД ДРЕВНИХ ВРЕМЕНА ДО НАШЕГ ДОБА, ОБЈАШЊЕНА ЈЕ ВАЖНОСТ БИБЛИЈСКОГ ЗАВЕТНОГ КОВЧЕГА. СА ТИМ ДРВЕНИМ САНДУКОМ ПОВЕЗАНО ЈЕ МНОГО ТАЈНИ, И НАЈВЕЋА ОД ЊИХ ЈЕ НАЧИН НА КОЈИ ЈЕ НАПРАВЉЕН НА ГОРИ СЕРАБИТ ( ХОРЕБ ) НА СИНАЈУ !

У КЊИЗИ ИЗЛАСКА ОБЈАШЊЕНО ЈЕ, ДА КАДА ЈЕ МОЈСИЈЕ УНИШТИ ЗЛАТНО ТЕЛЕ, БОГ ЈЕ ЗАБРАНИО ИЗРАИЛЦИМА ДА ПРАВЕ ЛИКОВЕ ЖИВИХ БИЋА СА НЕБА ИЛИ СА ЗЕМЉЕ, АЛИ ЈЕ ОДМАХ ЗАТИМ НАУЧИО МАЈСТОРА БЕЗАЛИЈИЛА, КАКО ДА НАПРАВИ ЗАВЕТНИ  КОВЧЕГ, СА ДАВХЕРУВИМА – СУПРОТНО СВОЈОЈ ЗАБРАНИ ! ШТА СУ ЗАПРАВО БИЛИ ТИ ХЕРУВИМИ ? СВАКАКО НИСУ БИЛИ ОБИЧНА ПРЕДСТАВА НЕБЕСКИХ БИЋА, КАДА СУ БИЛИ У СТАЊУ ДА ПРОДУКУЈУ ТАКО МОЋНУ ЕНЕРГИЈУ ! НАЈВЕРОВАТНИЈЕ СУ ТО БИЛИ ОГАЊ КАМЕНИ „ ШЕМ – АН – НА „ ОД НЕКОГ МОНОАТОМНОГ МТЕРИЈАЛА, СПОСОБНОГ ДА ПОВЕЗУЈЕ ВИШЕ РЕАЛНОСТИ, И ТАКО ОБЕЗБЕДИ ОГРОМНУ ЕНЕРГИЈУ ЗА МУЊЕ И ЗА ЛЕВИТАЦИЈУ И КОМУНИКАЦИЈУ СА ТВОРЦЕМ – КОЈИ СЕ ВЕРОВАТНО, НАЛАЗИО У НЕКОЈ ДРУГОЈРЕАЛНОСТИ !

ОД ВРЕМЕНА МОЈСИЈА ИСТОРИЈА ЗАВЕТНОГ КОВЧЕГА ПРОТЕЖЕ СЕ ДО ЈЕРУСАЛИМСКОГ ХРАМА. ТАМО ЈЕ ЦАР СОЛОМОН КОРИСТИО ЊЕГОВУ СИЛУ ЗА ИЗГОТОВЉЕЊЕ ХЛЕБА ЗА КРАЉА ТИРА, КОЈИ ЈЕ УЗВРАТИО СА ПОКЛОНИМА БРОДОВА, КОЊА И КОЧИЈА ДВОРУ ЈУДЕЈЕ !

ПОСЛЕДЊЕ ПОМИЊАЊЕ ЗАВЕТНОГ КОВЧЕГА ДАТИРА ИЗ 14 ВЕКА У ВЕЗИ  СА ВИТЕЗОВИМА – ХРАМОВНИЦИМА У ЕВРОПИ, ГДЕ МУ СЕ ГУБИ СВАКИ ТРАГ .... СВЕ ДО ВРЕМЕНА ПОЈАВЕ КВАНТНЕ ФИЗИКЕ И ИСТРАЖИВАЊА СУПЕРПРОВОДНОСТИ, КОЈА МОГУ ОБЈАСНИТИ СВОЈСТВА МОНОАТОМНИХ СУБСТАНЦИ !

ТЕКСТ ПРЕВЕО СА РУСКОГ, МАРТА 2015.
ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ
.


Зачем аннунакам моноатомное золото?

         http://youtu.be/lY7r33XNWKk

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lY7r33XNWKk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Аннунаки, не смотрите этот фильм.


<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4N3vLcUQnyY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jim Marrs - Monoatomic Gold


<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/wTSPPtlc8_8"          frameborder="0" allowfullscreen></iframe>0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP