Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

НАЈВЕЋА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ У ИСТОРИЈИ:


НАЈВЕЋА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ У ИСТОРИЈИ:

Никола Тесла конструисао ауто на космичку енергију још 1931. године

Специјално конструисаним пријемником Тесла је успео да енергију налекетрисаних честица у јоносфери претвори у електричну енергију којом је покренуо аутомобил који је развијао брзину од невероватних 190 километара на сат




Фото-илустрација: Wikimedia Bull-Doser/Pokrajac
Српски научник Никола Тесла је тврдио да је могућ пренос енергије на даљину, а да се каблови не користе, а експерименти које је он вршио показали су се успешним. Он је успео да користи постојећу космичку енергију из јоносфере и покрене аутомобил без мотора.
Ово се све догодило још давне 1931. године, а његово откриће је и данас једна од најчуванијих тајни на свету.



oto: thecosmicorderofvenus.tumblr.com
Специјално конструисаним пријемником Тесла је успео да енергију наелектрисаних честица у чврсто набијеном вртлогу јоносфере претвори у електричну енергију којом је покренуо ауто.
Како би остварио оно што је наумио, Тесла је у Америку са собом повео и свог рођака Петра Саву да буде возач аутомобила.
Експерименти су спроведени у Бафалу, а аутомобил “Pierce Arrow” је био најлуксузнији тог времена.



Foto: ntesla.at.ua
У њему се налазио електрични мотор дужине око 1 метар и обима око 60 центиметара, а из њега су водила два дебела кабла, везана за предњу командну таблу. Додато је било и складиште за 12 Волтне батерије.
Максимална брзина ротора је била 30 окретаја у секунди са вучом од 80 коњских снага, а била је ту и антенска цев висока 1,8 метара углављена у задњи део кола.
Највећи научник свих времена је сео на место сувозача и почео да подешава пријемник енергије на командној табли, који је био већи од краткоталасног обичног радија. У њему се налазило 12 специјалних цеви које је Тесла понео са собом у малој кутији у облику кофера.



Фото: Wikipedia/Michael LoCascio
Он је овај пријемник састављао у хотелској соби, а необичне цеви су тачно биле улегнуте у своја лежишта када их је поставио.
У моменту када је гурнуо две цеви, знао је да тада има струју и да може да окрене контакт кључ. Саво је то учинио, али никакав звук се није чуо, међутим, чим је притиснуо гас, аутомобил се покренуо и током читаве вожње мотор се није чуо.
Није познато колику су дужину прешли, али за осам дана колико су се возили, гориво нису сипали. Брзина коју су достизали је била невероватних од 140 до 190 километара на сат.



Фото: Wikipedia/ДИРЕКТОР
Осмог дана су се зауставили на некој старој фарми 32 километра од Бафала и ту су оставили аутомобил у једном амбару, а Тесла је понео својих 12 цеви из пријемника и кључ за покретање.
Иначе, за време њихове вожње кроз предграђе, Тесла није желео да одговара на Петрова питања. Тек када су били далеко од града, рекао је свом рођаку да је покретачка снага аута повезана са “мистериозном радијацијом која долази из етера и да је енергија на располагању у неограниченим количинама”.



Фото: ntesla.at.ua
Саво се присетио и речи да он “не зна одакле она долази, али да човечанство треба да буде захвално за њено постојање“. Мала справица на сувозачевој страни је очигледно примала ту мистериозну енергију.
Тесла је успео да искористи космичку енергију за покретање аутомобила и да је овај изум заживео, данас би имали потпуно другачију слику света јер нафта, гас и други енергенти не би имали своју сврху.
Загађење читаве планете би било минимално јер не би било издувних гасова, а ниво буке у градовима био би неупоредиво мањи, док би арапски шеици би били сиротиња.



Фото: Wikipedia/tesla-museum.org
Никола Тесла је након овог изума постао жртва највеће теорије завере у историји човечанства јер ниједан инвеститор није желео да финансира његова истраживања.
А све ово је почело још далеке 1931. године, у граду Бафалу, када је један српски геније успео да искористи космичку енергију из јоносфере како би покренуо аутомобил.

(Телеграф.рс / Извор: tvbest.rs)




                                        

     

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP