Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

РАТ ЗА ВРЕМЕНСКУ КАПИЈУ У ИРАКУ

РАТ ЗА ВРЕМЕНСКУ КАПИЈУ У ИРАКУ
15. септембар 2014. 16:24·



§ Контрола Звездане капије ће омогућити тајним владиним организацијама да диктирају светску трансформацију коју су Земљи дозвољавале ванземаљска технологија, супериорно знање и повећане психичке способности.
§ Што се тиче Садама Хусеина, контрола над Звезданом капијом му је могла дозволити да је активира и оствари пророчанство. Он је мислио да ће заузврат за своју лојалност бити награђен од стране елитних Анунакија већим глобалним ауторитетом. Можда би себе сматрао као својеврсног људског спасиоца
§ Ривалске тајне владине организације које се путем рата боре за контролу древне ванземаљсек технологије, тешко да би послале најбољи пример зрелости човечанства које је довољно одговорно да води суверенитет над ресурсима Земље.
Оно што следи је егзополитичка анализа димензија политике историјског ванземаљског присуства које се односи на Ирак и Америком предвођен превентивни напад на режим Садама Хусеина.
При извођењу ове анализе, прво ћемо прећи доступне доказе о историјском присуству ванземаљаца у Ираку; затим ћемо применити доказе ради бољег разумевања савремене политичке ситуације у Ираку; онда ћемо анализирати мотивације главних политичких учесника у превентивном рату против Ирака вођеног од стране САД.
Шта је доказ о историјском присуству ванземаљаца у Ираку?
Најјачи доступан доказ о историјском присуству ванземаљаца у Ираку потиче из клинастог писма које директно представља веровања и активности древних Сумераца чија је цивилизација осванула преко ноћи 3800. године пре нове ере. Већина прича у клинастом писму одражава односе Сумераца са њиховим ’боговима’. Већина археолога је на почетку прихватила да су ово само митови и није им придавала много значаја уместо да им да информације о митско-религиозним веровањима древних Сумераца.
Овај поглед је наишао на велики изазов 1976. када је научник, Захарија Сичин, стручњак за сумерску културу, објавио прву серију књига својих превода хиљада сумерских табела са клинастим писмом. Уместо интерперетације прича са боговима као митовима који нису имали емпиријску важност, Сичин је интерпретирао табеле као буквалне описе догађаја који су се тада одвијали.
Сичинови преводи сумерског клинастог писма су открили прецизне информације о разним темама за које он тврди да нису биле могуће у цивилизацији која је на почетку свог развића без претходне цивилизације од које је то могла сазнати.
Према Сичину, Сумерци су поседовали детаљно знање о свим планетама у сунчевом систему, разумели прецесију равнодневице, али и разумели сложене медицинске процедуре. Што се тиче тога одакле им ово детаљно знање, Сичинови преводи кажу да су Сумерци оставили одговор шта им је био највећи извор.
Открили су у својим таблицама да је сво њихово знање потекло од расе ванземаљских посетилаца ’Anunakija’ (’они који су из раја на Земљу дошли’) који Сумерцима нису били само учитељи, већ су и имали велику улогу у стварању људске расе. Порекло ове ванземаљске расе је планета по имену Нибиру која има дугачак елиптичан пут око Сунца, а враћа се у сунчев систем сваких 3.600 година.
Када је Сичинов иновативни посао први пут објављен, подигао је велику контроверзу и интензивне расправе између оних који су за или против његове главне тезе о историјском присуству ванземаљаца у Сумера које је одговорно за почетак сумерске цивилизације.
Међу онима који су одговарали у корист Сичинове тезе нашао се и популарни аутор Ерик фон Деникен који је и сам 1969. године написао бестселер, „Божије кочије“, који је утврдио историјско постојање ванземаљаца на различитим деловима планете.
Још један популаран аутор, Дејвид Хечер Чилдрес, дефинише уз велике детаље ванземаљску технологију коју су поседовале древне цивилизације у многим од својих књига. Мање познати аутор Вилијам Хенри је такође објавио књиге које подржавају Сичинову тезу.
Ради подржавања Сичинове тезе, моги аутори су типично цитирали Библијске текстове који се односе набоговекоји су остали на Земљи како би имали контакт са човечанством. Библијски текст који је највише пута цитиран је апокрифна књига Еноха.
Док је књига Еноха искључена у многим верзијама Старог завета, неприкосновено је била део древног хебрејског учења и укључена је у етиопске и словенске верзије Старог завета. Књига Еноха описује побуњеничку групу анђела по именуНефилимкојих је било 200, а који су се настанили на Земљи и укрштали са људском популацијом пре него што су опозвани и кажњени од стране својих надређених, ’Елохима’.
Књига Еноха обезбеђује контекстуалне детаље за мистериозне стихове из Књиге постанка која описује време када су сесинови богова’, Нефилим/Анунаки, укрштали са човечанством и креирали расу џинова/хероја који су владали остатком човечанства: „Нефилим су били на Земљи тих дана, али и касније, када су синови Бога отишли к ћеркама људи и подарили им децу. Били су хероји старих, људи славе“.
Подржаваоци Сичинове тезе кажу да је ово део библијског доказа да је напредна ванземаљска раса заиста постојала на Земљи, имала дугог контакта са човечанством, али и одиграла улогу у креирању људске расе.
Постоји велика контроверза о томе до које мере тако различита колекција доказних извора може да поткрепи Сичинову тезу.
Како се историјско присуство ванземаљаца повезује са политиком САД у Ираку?

Један независни археолог који дискутује о директној вези између древног ванземаљског присуства у Сумеру (јужни Ирак) и тадашњег фокуса САД на режим Садама Хусеина је Вилијам Хенри. Његова главна теза је да је у време Сумера постојала технолошка направа коју он описује каоЗвездана капија’, коју су АнунакиНефилим користили како би путовали до своје домовине и назад на Земљу, али и око галаксије. Хенри се ослања на следећу сцену коју је Сичин описао у интерпретацији клинастог писма једног ритуалног текста:
Пронађени су описи који приказују божија бића која подбочавају улаз у храм и држе шипке на које су прикачени прстенолики објекти. Небеска природа сцене се указује укључењем симбола Сунца и Месецакоји осликавају Енлила и Енкија подбочавајући пролаз кроз који Ану величанствено пролази.“
Уместо просте сцене храма која укључује главног Анунакија, Ануа и његова два сина Енлила и Енкија, Хенри тврди да наведена сцена представља уређај за транспортацију коришћен од стране Ануа и других из елите Анунакија. Ако је тако, онда је тај уређај највероватније лоциран у сумерском граду Урук који је био оснивачки град сумерске цивилизације и дом Гилгамеша из познатог Епа о Гилгамешу.
Сичин и аутори попут Дејвида Чилдреса који дискутују разне технологије које су користили ванземаљци и древне цивилизације, пропустили су значај Звездане капије у својим преводима горе наведених текстова и истрагама о транспортацији ванземаљаца. Обоје су учествовали у конвенционалној парадигми по којој се транспорт одвија возилима на ракетни погон.
Сичин се фокусира на свемирски брод на ракетни погон у свом опису Анунакија и њихових разних путовања на и са Земље. У једном од примера је написао: „Текстови откривају да су њих 300 – „Анунаки из рајаили Игигбили прави астронаути који су остајали у свемирском броду без да су заправо слетели на Земљу. Орбитирајући око Земље, ови свемирски бродови су слали и примали шатлове са Земље.“
Из наведног се може закључити да су постојала два облика транспорта коришћена од стране Анунакија. Један је био у облику ракетне технологије која нам је позната. Друга транспортациона технологија била је Звездана капија коју је највероватније користила самоелитаАнунакија.
Тако су Анунаки управљали испоставама на Земљи и у свемиру како би одржали своју контролу планете. Узимајући строгу хијерархију власти, описану од стране Сичина у његовој детаљној анализи Анунакија и њихових односа са човечанством, вероватно је да је Звездана капија поштована и била предмет клањања остајућих Анунакија и људи који су само могли да посматрају њен рад, али не и да је сами користе.
Тако је постојао ограничен број Звезданих капија широм планете, док је сумерска Звездана капија била лоцирана у најважнијем сумерском граду, древној престоници Урук, дому древних краљева, који је лоциран у источном Ираку. Значајно, после 12 година досадних ископавања, тим немачких истраживача је 2002. године пронашао ископине закопаног града Урука.
КартуЗвездане капијеможете наћи на овом линкуhttp://www.thelivingmoon.com/42stargate/04images/Iraq/iraq_airbase_lrg.jpg
Користећи магнетометар који може да детектује присуство објеката које је направио човек под земљом и моћан компјутерски систем у Немачкој, немачки геофизичари су успели да мапирају закопане грађевине древне престонице од 5,5 километара квадратних где је започета сумерска цивилизација.
Како изгледаЗвездана капијаможете видети доле:


Важан догађај у сумерским описима Анунакија био је последњи одлазак са планете праћен катаклизмичким догађајима који су кулминирали у периоду од 1800. до 1700. године пре нове ере. Заиста, конвенционални археолози подржавају теорију да је постојао катаклизмичан догађај у то време.
Ако су заправо постојала два вида транспорта које су користили Анунаки, већина остајућих Анунакија су отишли користећи ракетне летелице, док су елитни Анунаки напустили Земљу уз помоћ Звездане капије и затворили је. С обзиром на поштовање које је уживала Звездана капија, вероватно није остала незаштићена у периоду између одласка и реактивације са повратком Анунакија по пророчанству.
Велики број извора описује садашње доба каопроречени повратак богова/Анунакија“. Појампрореченог повраткау контексту претходног присуства Анунакија варира у значењу према трима различитим перспективама.
Прва је базирана просто на идеји да ће се богови или Анунаки физички вратити да наставе водећу улогу утицања на људски живот и предвиђања коришћења ресурса планете.
При таквом сценарију, први талас Анунакија би дошао како би створио погодне услове за очекивани повратак елите Анунакија. Према овоме би први Анунаки морали да се врате и активирају Звездану капију која је потребна за повратак њохових господара.
Ово би вероватно било најављено као свети догађај који ће прославити цело човечанство. Аутори Клајв Принс и Лин Пикнет, расправљају о томе да постоји очигледан ланац светских догађаја који укључује учествовање кључних религијских и политичких учесника, а који спремају човечанство за овакав долазак.
Друга перспектива оповратку богова/Анунакијаје повратак њихове матичне планете Нибиру. Заиста, много интересовања су изазвале разне књиге и вебсајтови посвећени теми повратка Нибируа, матичног света Анунакија. Многи аутори цитирају разне астрономске доказе који подржавају идеју о десетој планети за коју се дуго спекулисало да утиче на орбите Урана и Нептуна још откад је откривено да Плутон (откривен 1930.) не може да изазове такве сметње. Касних седамдесетих, два астронома из Поморске опсерваторије у САД, Том ван Фландерн и Ричард Херингтон, почели су да објављују серију радова који подржавају постојање десете планете.
Најчешће цитирана референца која подржава постојање десете планете која је позната, али не и јавно објављена, је серија новинских објава астрономског тима који је тражио део неба у којем су Фландерн и Херингтон тврдили да се налази десета планета. У децембру 1983., главни астроном задужен за Инфрацрвени астрономски сателит (ИРАС), др Гери Нојгебауер, најавио је могућу потврду постојања такве планете.
Након што је 6 великих новина покрило објаву: „небеско тело можда величинеЈупитера и могућеу делу сунчевог система пронађено је у правцу сазвежђа Орион од стране орбитирајућег телескопа…“, објава је повучена и настало је затишје о десетој планети. Почеле су да се шире гласине о активној кампањи чији је циљ био да се потисну информације од стране тајних владиних организација.
Рецимо, један од астронома у Поморској опсерваторији у САД, др Ричард Херингтон, јавно је причао и писао о хипотетичкој планети Икс, што је допринело његовој раној загонетној смрти 1992. године.
Трећа перспектива може се пронаћи код аутора који се базирају на значају надолазећег краја мајанског циклуса од 5.200 година. Мајанци су знали да се соларна еклиптична раван поклапа са галактичком равни на периодичној бази. Ово омогућава да интензивније космичке енргије дођу до Земље из сржи галаксије. Тада долази до одговарајућег повећања или смањења људске свести, тј. делови мозга се укључују или искључују, док мајански циклуси пролазе кроз своје различите фазе. Сматра се да је 2012. година одговарала крају мајанског циклуса и да је у њој започело Ново Доба са просветљенијим глобалним размишљањем и повећаним људским потенцијалом. Дакле, сматра се да би само човечанство развилобоговскемоћи које ће спонтано постати доступне великом делу човечанства.
Неки аутори описују невероватне способности и психичке моћи повећаног броја деце широм света са промењом ДНК и специфичним моћима које други немају.
Сумирано, доступне информације опрореченом повратку боговамогу се схватити као важна прекретница у расту људске цивилизације. Повратак се може схватити буквално или метафорички. Упркос контроверзи о томе шта тачноповратакподразумева, ови фактори који се у великој мери односе на политичку ситуацију у Ираку и превентивну војну интервенцију САД могу бити идентификовани и анализирани. Први фактор је Звездана капија, која лежи негде у пустињи јужног Ирака.
Друго, могућ је повратак десете планете која би значајно утицала на свет.
На крају, ту је потенцијал за брзим порастом људске свести од 2012. године.


Звездана капија у Ираку
 Садам Хусеин је знао за моћЗвездане капије
Звездана капија у јужном Ираку ће учествовати у тзв. ’повратку богова’, онда је врло вероватно да тајне владине организације у великој мери утичу на администрацију САД и да су свесне постојања и кључне улоге Звездане капије.
Председник Ирака, Садам Хусеин је вероватно такође био свестан постојања капије о чему се може судити на основу његових архитектонских пројеката који су намеравали да оживе величанственост ране месопотамијске цивилизације.
Што је још значајније, његова дозвола немачким археолозима да наставе ископавања на локацији сумерског града Урук након детлајног подземног планирања, каже да је он знао за локацију капије.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivhShSPh8BfVqJEPrBkjo5eEoJpj_q9ZaeyamF76E83TIoI3Z2eKXYCzB0QaRVFhMPp1kG_KYP9eq5JOIGnZcKJwTkbIN4HYmFGkSRkbdffJqOSAdirAEq_fWqNXUcVrJn9VEPN5Jprm9-/s1600/clip_image001.jpg
Ово знање је можда део разлога зашто се немачка влада јавно бунила превентивном рату САД против Ирака.
Теза Вилијама Хенрија је да су ово прави разлози настављајућих војних конфликта у Ираку.
Контрола Звездане капије, као додатак осталим капијама које можда постоје у престоницама других цивилизација попут Египћана, Инка и Астека би вероватно тајним владиним организацијама омогућила већу моћ над комуникацијом са ванземаљским расама које тренутно контактирају планету или треба да дођу према пророчанству.
Ако ништа друго, контрола Звездане капије би омогућила тајним владиним организацијама да диктирају светску трансформацију коју су Земљи дозвољавале ванземаљска технологија, супериорно знање и повећане психичке способности.
Што се тиче Садама Хусеина, контрола над Звезданом капијом му је могла дозволити да је активира и оствари пророчанство. Он је мислио да ће заузврат за своју лојалност бити награђен од стране елитних Анунакија већим глобалним ауторитетом. Можда би себе сматрао као својеврсног људског спасиоца
Сичинова теза о постојању древног ванземаљског присуства у Сумеру и комбинована са појмом разних транспортних уређаја описаних од стране других аутора, као и археолошко ископавање прве сумерске престонице Урук 2002. Године, даје подршку тези Вилијама Хенрија о Звезданој капији која лежи закопана у пустињама јужног Ирака.
Могућа тема расправе је чињеница да су се и администрација председника Буша и Хусеинов режим борили за превласт и контролу над Звезданом капијом у рушевинама Урука или на некој другој локацији у Ираку, пре прореченог повратка Анунакија.
Превладавајућа објашњења Бушове администрације о посвећености искорењавању Оружја масовног уништења, нафтним интересима и империјалним амбицијама се чини вероватнијим за оне који не верују да живот постоји било где осим на Земљи.
Сулудо је веровати да у бесконачној васиони живот постоји само на Земљи.
Постоје, међутим, важни докази који дају дозу могућности Хенријевој тези да је Звездана капија прави фокус Бушове администрације. Први су многобројна сведочења која потврђују да су тајне владине организације одговорне за заташкавање јавног сазнања о присуству ванземаљаца и да оне контролишу све званичне контакте са ванземаљским расама. Из егзополитичке перспективе, заташкавања подржавају закључак да постоји активно тајно сузбијање сазнања о древном ванземаљском присуству.
Други важан доказ је моћна дипломатска подршка Немачке и Француске Хусеиновом режиму у одлагању превентивног војног напада. Подршка је била толико моћна да их је амерички секретар одбране, Доналд Рамсфелд са омаловажавањем назваоСтаром Европому једном интервјуу 2003. године:
Када причате о Европи, мислите на Немачку и Француску. Ја не мислим, то јестара Европа’. Ако погледате НАТО Европу данас, центар гравитације се помера ка истоку и има пуно нових чланица. Када избројите све чланице НАТО-а које су недавно примљене, има их око 26, зар не? Ипак, у праву сте. Немачка и Француска су проблем.“.
Уместо да се бори са администрацијама у Немачкој и Француској, Бушова администрација се одлучила на њихову изолацију од Ирака. На пример, администрација је охрабрила вође Шпаније, Португала, Италије, Уједињеног Краљевства, Мађарске, Пољске, Данске и Чешке републике да напишу писмо Вол Стрит Журналу у ком је писалоИрачки режим и њихова оружја за масовно уништење представљају праву претњу за светску безбедност“. Вероватно је да је постојало разилажење тајних владиних организација САД и ривалских организација у Немачкој, Француској и Русији поводом третирања присуства ванземаљаца.
Трећи важан доказ су поновљена ископавања немачких археолога 2002. године. С обзиром да политичке тензије у Ираку нису опале до те године, претпоставља се да постоје скривени мотиви за нешто што на први поглед делује као најобичније научно ископавање.
Четврти кључни доказ био је уништење свемирског шатла Колумбија током његовог последњег повратка 1. фебруара 2003. године. Један од чланова посаде је био први Израелац у свемиру, пуковник Ијан Рамон. Уништење Колумбије се одиграло 16 минута пре него што ће се спустити.
У овом случају сумњиво је то што се не зна како је шатл уништен јер ни један систем није јављао ништа проблематично. Догађај се десио при самом повратку што иначе није никада био проблем.
Незванично се сазнаје да се сумња да је шатл уништио неко ко поседује војне способности веће од било које нације или терористичке групе, а ко је желео да пошаље поруку  у САД.
Када се сумирају сви докази, добија се случај који у великој мери подржава Хенријеву тезу. Интерпретације мотива Бушове администрације за лансирање превентивног напада на Ирак могу се посматрати тек као загребана површина правих мотива. У дубини, вероватније је да постоји велика нервоза тајних владиних организација због тога шта би се десило ако би Хусеин, уз подршку европске владе, остварио приступ сумерској Звезданој капији и ванземаљској технологији присутној у закопаном граду Урук. Њихов циљ је био да прате и контролишу Звездану капију, али и ванземаљске технологије које се тамо налазе.

ЗакључакТајне службе неколико влада имају активности окоВременске капијеу Ираку
Ако је егзополитичка перспектива тачнији опис мотивација које су водиле Бушову администрацију ка превентивном рату у Ираку, онда се могу начинити следећи закључци:
Прво, квалитет доказа који поткрепљују историјско присуство ванземаљаца и заташкавање тајних владиних организација, има значајан степен вероватноће и убедљивости.
Друго, постоји потреба промовисања обелодањивања званичних власти поводом историјског ванземаљског присуства и/или предстојећег повратка ових ванземаљаца.
Треће, докази кажу да тадашње војне припреме за рат против Ирака нису имале пуно везе са оружјем за масовно уништење, али су дизајниране тако да обезбеде тајним владиним организацијама САД контролу информација поводом историјске и тренутне ванземаљске присутности.
Четврто, докази тврде да конфликт у Ираку и уништење шатла Колумбија маскирају дубоку борбу између фракција тајних владиних организација које су на почетку и осмишљене да се баве ванземаљским присуством. Препоручује се да се јавно обелодане ове организације и њихови напори да пропрате и одговарају на ванземаљско присуство.
Коначна препорука је да мора да се одреди до које мере ће се конгресни и законодавни надзор захтевати од организација креираних у различитим државама како би се бавиле питањем присуства ванземаљаца, како у прошлости, тако и у садашњости и импликацијама о предвиђеном повратку ванземаљаца.
Тврди се да је најбољи механизам одговора на постојање древне ванземаљске технологије у древној сумерској престоници Урук, спремност светских влада и одговарајућих тајних владиних организација да деле информације и контролу везану за имовину ванземаљаца.
Ривалске тајне владине организације које се путем рата боре за контролу древне ванземаљсек технологије, тешко да би послале најбољи пример зрелости човечанства које је довољно одговорно да води суверенитет над ресурсима Земље.
Људски суверенитет је дакле упитан у моменту када постоји прилика за брз преокрет у еволуционом развоју људске свести. На човечанству је да одлучи како ћемо одговорити на изазов који представљају тајне владине организације.
(Webtribune.rs)

Blue Apples (Stargate 2012 Wormholes) by William Henry





О ЗВЕЗДАНОЈ КАПИЈИ У ИРАКУ ВИДЕО ПОЧИЊЕ НА 22 МИНУТУ !


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP