Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ВОДА КАО ЛЕК ИЛИ КАО ОТРОВ !


ВОДА КАО ЛЕК ИЛИ КАО ОТРОВ !

СПАСИТЕ САМИ СВОЈЕ ЗДРАВЉЕ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У КРАТКОМ ШЕСТОМИНУТНОМ ВИДЕО СПОТУ, КОЈИ ПРАТИ ОВАЈ ТЕКСТ, ТЕМА ЈЕ ВОДА КАО НЕОПХОДНА ТЕЧНОСТ ЗА ОПСТАНАК ЖИВИХ БИЋА НА ОВОЈ ВОДЕНОЈ ПЛАНЕТИ. ПОЗНАТА ЈЕ ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ВОДА ТЕЧНИ КРИСТАЛ, КОЈИ МОЖЕ ДА ПАМТИ, И КАО ТАКВА ЈЕ ПРЕНОСНИК БРОЈНИХ ХЕМИЈСКИХ И ДРУГИХ ИНФОРМАЦИЈА. ИСТО ТАКО ПОЗНАТО ЈЕ ДА ЈЕ ОРГАНИЗАМ СВАКОГ ХОМО САПИЈЕНСА, САЧИЊЕН ОД ЦЦА 70% ВОДЕ. У ОВОМ ПРИЛОГУ ТЕМА ЈЕ КАКО „ТВРДОЋА“ ВОДЕ УТИЧЕ НА ЗДРАВЊЕ КОРИСНИКА.

ПОЛАЗЕЋИ ОД КРВИ, КАО ПРЕНОСНИКА СВИХ НЕОПХОДНИХ ЕЛЕМЕНАТА ЗА ОДРЖАЊЕ ЖИВОТНИХ ФУНКЦИЈА СВИХ ТОПЛОКРВНИХ ОРГАНИЗАМА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, ПА И ЧОВЕКА, КОНСТАТУЈЕ СЕ ДА ЈЕ ПХ ИНДЕКС КРВИ КОД ЧОВЕКА 7,35 - А ШТО ЈЕ ПОСЛЕДИЦА ГЕНЕТСКЕ И (НЕ САМО) ЕВОЛИТИВНЕ УСКЛАЂЕНОСТИ ОДНОСА ОРГАНИЗМА СА ОКРУЖЕЊЕМ. КАКО ЈЕ ВОДА ОСНОВНИ РАСТВАРАЧ  ХРАЊИВИХ САСТОЈАКА УНЕТИХ У ОРГАНИЗАМ, ДОКАЗУЈЕ СЕ ДА ОНА ТРЕБА ДА ИМА ИСТИ ПХ ФАКТОР, КАО И КРВ  У  ОРГАНИЗМУ, ОДНОСНО ДА ЈЕ БЛАГО АЛКАЛНА СА ИНДЕКСОМ 7,35 .

У ВИДЕО СПОТУ  ОБРАЂЕНА ЈЕ КОМПАРАТИВНА АНАЛИЗА НЕКОЛИКО ТИПОВА ФЛАШИРАНЕ ВОДЕ, СА ЗАКЉУЧКОМ КОЈИ СЕ ОДНОСИ НА НАЈПОВОЉНИЈИ ИЗБОР ВОДЕ „ЕВИЈАН“, МЕЂУТИМ ПОСТОЈЕ РАЗНИ МЕРАЧИ ЗА ПХ ФАКТОР ТЕЧНОСТИ, ПА И ДИГИТАЛНИ, КОЈИ НИСУ СКУПИ, КАДА ЈЕ ЗДРАВЉЕ У ПИТАЊУ. КАКО ЈЕ ЗОНА БАЛКАНСКОГ ПОЛУОСТРВА, БОГАТА КРЕЧЊАЧКИМ СЛОЈЕВИМА, ВОДА ЈЕ ПО ПРАВИЛУ ЈАКО ТВРДА, И КАО ТАКВА „НЕПОЖЕЉНА“ ЗА НАШ ОРГАНИЗАМ, ЈЕР ПОДРЖАВА РАСТ РАЗНИХ БАКТЕРИЈА И РАСТ ЋЕЛИЈА РАКА!

У ВЕЗИ СА ОВОМ ТЕМОМ ПОСТОЈЕ БРОЈНИ УРЕЂАЈИ НА ТРЖИШТУ, АЛИ УЗ ПРИМЕНУ СОДЕ БИКАРБОНЕ И ДИГИТАЛНОГ МЕРАЧА ПХ ФАКТОРА, ЛАКО САМИ МОЖЕТЕ СА МАЛО ЕКСПЕРИМЕНТИСАЊА ОДРЕДИТИ ПОТРЕБНУ КОЛИЧИНУ СОДЕ БИКАРБОНЕ ЗА ОДРЕЂЕНУ ЗАПРЕМИНУ ВОДЕ, И ТАКО ОД „НЕПОЖЕЉНЕ“ ТВРДЕ ВОДЕ, НАПРАВИТИ „ЗДРАВУ“ ВОДУ ЗА ВАШ ОРГАНИЗАМ, СА ПОЖЕЉНИМ ИНДЕКСОМ ПФ ОД 7,35 . СПАСИТЕ САМИ СВОЈЕ ЗДРАВЉЕ!

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Don't drink another drop of water until you see this!!

1 коментара:

Unknown 27. јануар 2016. 09:35  

Koja je frekfencija obicne vode iz cesme u Hz.

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP