Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

СИРИЈУС И ВАНЗЕМАЉЦИ – ДАЛИ СМО САМИ У СВЕМИРУ ?

СИРИЈУС И ВАНЗЕМАЉЦИ – ДАЛИ СМО САМИ У СВЕМИРУ ?

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


У НАЗНАЧЕНОМ ФИЛМУ ПРИКАЗУЈЕ СЕ, КРОЗ ИСТРАЖИВАЊЕ ЈЕДНОГ ЧОВЕКА ДР МЕД СТИВЕНА ГРИРА, ХРОНОЛОГИЈА БОРБЕ ЗА ИСТИНУ - КО СТОЈИ ИЗА ДЕПОПУЛАЦИЈЕ И УСМЕРАВАЊА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ХОМО САПИЈЕНСА ПРЕМА НВО - СТРГО КОНТРОЛИСАНОМ ПОРЕДКУ НА ПЛАНЕТИ  И ТАЈНИХ ПРОЈЕКАТА КОЈИ СЕ РЕАЛИЗУЈУ У ЦИЉУ ПОСТИЗАЊА ОВОГА МОДЕЛА ОРГАНИЗОВАЊА НАШЕ ЉУДСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ! ФИЛМ ЈЕ ДАТ У НЕ БАШ ДОБРОЈ РЕЗОЛУЦИЈИ, АЛИ ИМА ПРЕВОД, ТАКО ДА НИЈЕ ПОТРЕБНО У ДЕТАЉЕ ОПИСИВАТИ ТОК ПРИКАЗИВАЊА И ИЗЛАГАЊА, КОЈЕ СЕ ОДНОСИ НА НЕКОЛИКО ОСНОВНИХ АСПЕКАТА ОВОГА ПРОБЛЕМА :ЕКОНОМСКИ, ПОЛИТИЧКИ, ВОЈНИ, ДЕМОГРАФСКИ, СОЦИЈАЛНИ И КУЛТУРНИ.
ИЗА СВЕГА СТОЈИ МОНОПОЛ НА КОРИШЋЕЊЕ РАСПОЛОЖИВИХ ПРИРОДНИХ РЕСУРСА - НАФТЕ И ГАСА, УЗ ПОМОЋ НОВЦА КОЈИ ИМА ЛАЖНУ ВРЕДНОСТ, ИАКО СУ ВЕЋ ВИШЕ ОД ПОЛА ВЕКА ИСТРАЖЕНЕ И ДОСТУПНЕ И ДРУГЕ "ЧИСТЕ" ТЕХНОЛОГИЈЕ ДОБИЈАЊА ЕНЕРГИЈЕ ИЗ ОКРУЖЕЊА. БОРБА ПРОТИВ ПРИВАТНЕ ШТАМПАРИЈЕ ЛАЖНОГ НОВЦА, ЗАГЛУПЉИВАЊУ САПИЈЕНСА И РАТОВА КАО ОСНОВНОГ ИЗВОРА БОГАЋЕЊА ПОЈЕДИНАЦА, ЗАНВАЉУЈУЋИ РАЗВОЈУ МАС МЕДИЈА, ДОБИЈА СВЕ ВЕЋИ ОБИМ, СА НАДОМ ДА ЋЕ УЗ ПОМОЋ РАЗВИЈЕНИЈИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА, ПОБЕДИТИ РАЗУМ И ХАРМОНИЈА ОДНОСА МЕЂУ САПИЈЕНСИМА!  ДЕТАЉНИЈЕ О ОВОЈ ТЕМИ КОЈА НИЈЕ НАУЧНА ФАНТАСТИКА. ПОЧЛЕДАЈТЕ НА ВИДЕО ПРИЛОГУ. ТОМАС ЏЕФЕРСОН ЈЕ ПИСАО – О УТИЦАЈУ КОРПОРАЦИЈА ПРЕКО БАНАКА НА ДЕМОКРАТИЈУ – ЕВО ДОКАЗА ДА ЈЕ БИО У ПРАВУ !


 

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

Dokumentarni film sa prevodom
Sirius  i Vanzemaljci -  Da li smo sami u Svemiru ?0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP