Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ГРАВИТАЦИЈА, СЛОБОДАН ПАД И МАГНЕТИЗАМ

ГРАВИТАЦИЈА, СЛОБОДАН ПАД И МАГНЕТИЗАМ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У ПРИЛОГУ ОВОГА ТЕКСТА ДАТ ЈЕ ВИДЕО ИНТЕРВЈУ СА БОИДОМ БУШМАНОМ, ЈЕДНИМ ОД ВОДЕЋИХ ИНЖЕЊЕРА ИЗ „ЛОКИДА“ КОЈИ ЈЕ РАДИО НА ЦРНИМ ПРОЈЕКТИМА У ЗОНИ 51 У НЕВАДИ. У ОВОМ ИНТЕРВЈУУ ТЕМА ЈЕ АНТИГРАВИТАЦИЈА О КОЈОЈ БУШМАН КАЖЕ ДА ЈЕ ПОЗНАТА НАШОЈ ЦИВИЛИЗАЦИЈИ ВЕЋ 50ТАК ГОДИНА И ДА ОНА ОМОГУЋАВА ТРЕНУТНО КРЕТАЊЕ КРОЗ УНИВЕРЗУМ НА БИЛО КОЈУ ЛОКАЦИЈУ. НАРАВНО, ЗА ШИРУ ЈАВНОСТ, ОВО ЈЕ СКРИВЕНА ИСТИНА.

ИНТЕРВЈУ ПОЧИЊЕ ПРИКАЗОМ ХАЧИНСОНОВИХ ЕКСПЕРИМЕНАТА, У КОЈИМА ЛЕВИТИРАЈУ РАЗНИ ПРЕДМЕТИ ОД РАЗЛИЧИТИХ МАТЕРИЈАЛА. ОВЕ ЕКСПЕРИМЕНТЕ БУШМАН КОМЕНТАРИШЕ, КАО ИСТИНИТЕ И КАО ПОЗИТИВАН НАПОР ДА СЕ ОВА ТЕМА УПОЗНА И ПРИМЕНИ. ОН КАЖЕ ДА СУ МНОГА ОД ТИХ ИСТРАЖИВАЊА РАЂЕНЕ У РАЗНИМ АВИО КОМПАНИЈАМА И ДА СУ МНОГЕ ОД ПОЈАВА, КОЈЕ СВРСТАВАМО У НЛО ФЕНОМЕНЕ, УСТВАРИ РАЗНИ АСПЕКТИ ОВИХ ИСТРАЖИВАЊА. ПО  РЕЧИМА БЕН РИЧА ИЗ УКЛЕ, ПРОЈЕКТИ СУ ЗАМРЗНУТИ, АЛИ МИ СМО У СТАЊУ ДА ИХ РЕАЛИЗУЈЕМО!

У НАСТАВКУ БУШМАН ОБЈАШЊАВА ДА СЕ ЕНЕРГИЈА НАЛАЗИ СВУДА У ПРОСТОРУ ОКО НАС, АЛИ ДА МИ НЕ ЗНАМО ДА ЈЕ КОРИСТИМО. ПРЕЛАЗЕЋИ НА ТЕМУ О ГРАВИТАЦИЈИ, ОН УКАЗУЈЕ НА ЧИЊЕНИЦУ ДА ОНА ИМА ВРЛО БЛИСКЕ ВЕЗЕ СА МАГНЕТИЗМОМ. КАО ПРИМЕР НАВОДИ СВОЈ МОДИФИКОВАНИ ЕКСПЕРИМЕНТ СЛОБОДНОГ ПАДА СА  ДВА „КАМЕНА“ У ЈЕДНОМ ОД КОЈИХ ЈЕ БИО УГРАЂЕН „СПЕЦИФИЧАН“ МАГНЕТ СА ДВА СУПРОТНО УСМЕРЕНА НАМАГНЕТИСАЊА. ЕКСПЕРИМЕНТ ЈЕ ДЕВЕТ ПУТА ПОКАЗАО НЕТАЧНОСТ ГАЛИЛЕЈЕВОГ ЗАКОНА, ЈЕР ЈЕ УВЕК БРЖЕ ПАДАО КАМЕН БЕЗ МАГНЕТА. ОДНОСНО ОНАЈ КОЈИ ЈЕ ИМАО СВОЈЕ МАГНЕТНО ПОЉЕ ПАДАО ЈЕ СПОРИЈЕ ! ШТО ДАЉЕ ЗНАЧИ ДА ЈЕ МАГНЕТНО ПОЉЕ РЕДУКОВАЛО УТИЦАЈ ГРАВИТАЦИЈЕ НА ТУ МАСУ ! ЕКСПЕРИМЕНТ ЈЕ ОБАВЉЕН 1995 ГОДИНЕ У ВАЈТ СОЛОМОНУ У ТЕКСАСУ.

ДА БИ БОЉЕ ИЛУСТРОВАО ОВАЈ ЕКСПЕРИМЕНТ БУШМАН УКАЗУЈЕ НА ЧИЊЕНИЦУ ДА МИ ПОЗНАЈЕМО САМО ПЕТ ОСНОВНИХ СИЛА : ЈАКУ, ЕЛЕКТРОМАГНЕТНУ, СЛАБУ, ГРАВИТАЦИЈУ И МАГНЕТИЗАМ, - АЛИ ДА ТИХ СИЛА ИМА БАР ОСАМ ! У НОВИЈЕ ВРЕМЕ АСТРОНОМИ СУ УОЧИЛИ ДА СЕ ГАЛАКСИЈЕ УДАЉАВАЈУ ЈЕДНА ОД ДРУГЕ, КАО ДА ИХ РАЗМИЧЕ НАКЕ, НАМА НЕПОЗНАТА СИЛА.  БУШМАН ТУ СИЛУ НАЗИВА АНТИГРАВИТАЦИОНА  СИЛА.   

ЗАТИМ ЈЕ БУШМАН УЗЕО ДВЕ НЕМАГНЕТИЧНЕ ЦЕВИ ДУЖИНЕ ПОЛА МЕТРА И ЈЕДАН МАГНЕТ. ЈЕДНА ЦЕВ ЈЕ БИЛА ОД БАКРА А ДРУГА ОД НЕКЕ ПЛАСТИКЕ. ПУСТИЛИ СУ МАГНЕТ КРОЗ ПЛАСТИЧНУ ЦЕВ И ОНА ЈЕ НЕОМЕТАНО ПАЛА. КАДА СУ ИСТИ МАГНЕТ ПУСТИЛИ КРОЗ БАКАРНУ ЦЕВ, ОНА ЈЕ ПАДАЛА ЧЕТРИ СЕКУНДЕ ! УПИТАН ДА ОБЈАСНИ ОВУ ПОЈАВУ БУШМАН ЈЕ ОДГОВОРИО ДА СЕ ОДГОНЕТКА ОВЕ ПОЈАВЕ НАЛАЗИ У КРЕТАЊУ ТЕЛА !...... ИНТЕРВЈУ СЕ ДАЉЕ НАСТАВЉА ДРУГИМ ТЕМЕМА, А ЈА ВАШУ ПАЖЊУ УСМЕРАВАМ НА МОЈЕ ДАЉЕ ИСТРАЖИВАЊЕ У ВЕЗИ СА БУШМАНОВИМ ЕКСПЕРИМЕНТОМ !
 ДА БИХ ПРОВЕРИО НАВЕДЕНЕ ИСКАЗЕ СА ВИДЕО СНИМКА, НАБАВИО САМ ЈЕДНУ ПЛАСТИЧНУ И ТРИ БАКАРНЕ ЦЕВИ ДУЖИНЕ ПОЛА МЕТРА СА ПРЕЧНИЦИМА ОД 15 ММ, 22ММ И 27ММ, ЈЕДАН МАЊИ ВАЉКАСТИ НЕОДИЈУМСКИ МАГНЕТ СНАГЕ ОД 7,5 КГР.И ЈЕДНУ МЕТАЛНУ МАТИЦУ, КОЈА МОЖЕ ДА ПРОЂЕ КРОЗ НАЈУЖУ БАКАРНУ ЦЕВ.

КАДА СЕ МЕТАЛНА МАТИЦА ПУСТИ ДА СЛОБОДНО ПАДА КРОЗ ПЛАСТИЧНУ И СВЕ ТРИ БАКАРНЕ ЦЕВИ, НАМА НИКАКВИХ ЗАСТОЈА У СЛОБОДНОМ ПАДУ, КАО НИ ЗА МАГНЕТ КАДА ПАДА КРОЗ ПЛАСТИЧНУ ЦЕВ. АЛИ КАДА СЕ МАГНЕТ ПУСТИ ДА ПАДА КРОЗ ЦЕВ ОД 27 ММ, ВРЕМЕ ПАДАЊА ИЗНОСИ 3 СЕКУНДЕ, КРОЗ ЦЕВ ОД 22 ММ, ВРЕМЕ ПАДАЊА ИЗНОСИ 6 СЕКУНДЕ, КРОЗ ЦЕВ ОД 15 ММ, ВРЕМЕ ПАДАЊА ИЗНОСИ 12 СЕКУНДЕ – А КРОЗ СВЕ ТРИ ЦЕВИ КАДА СУ ЈЕДНА У ДРУГОЈ, ВРЕМЕ ПАДАЊА ИЗНОСИ 18 СЕКУНДИ.

ПРЕМА ЊУТНОВИМ ПОСТУЛАТИМА О СЛОБОДНОМ ПАДУ, ТЕЛО БИ ТРЕМБАЛО ДА ПАДНЕ 9,81 М ЗА ЈЕДНУ СЕКУНДУ. АКО ОВАЈ ПРЕЂЕНИ ПУТ И ВРЕМЕ ПАДАЊА У ЕКСПЕРИМЕНТУ УПОРЕДИМО, ОНДА ЈЕ НАЈВЕЋЕ УСПОРЕЊЕ СЛОБОДНОГ ПАДА КРОЗ СВЕ ТРИ ЦЕВИ ПОТРЕБНО 360 СЕКУНДИ ДА БИ ПАЛО СА ВИСИНЕ ОД 10 МЕТАРА. ТО ЗНАЧИ ДА ЈЕ И УТИЦАЈ ГРАВИТАЦИЈЕ ЗА ТОЛИКО УМАЊЕН У ОДНОСУ НА СЛОБОДАН ПАД ВАН ОПИСАНИХ УСЛОВА У ЕКСПЕРИМЕНТУ. СЛИЧНИ ПОКАЗАТЕЉИ СЕ ДОБИЈАЈУ И СА АЛУМИНИЈУМСКИМ ЦЕВИМА.

ОСТАЈЕ ДА СЕ ИСТРАЖУЈЕ КОЈА ТО СИЛА УСПОРАВА СЛОБОДАН ПАД МАГНЕТА КРОЗ ПАРАМАГНЕТНУ БАКАРНУ ЦЕВ – ЕКЛЕКТОМОТОРНА СИЛА , АЛЕКТРОСТАТИЧКА СИЛА, НЕКА НАМА НЕПОЗНАТА ИНТЕРАКЦИЈА МАГНЕТНОГ СА ГРАВИТАЦИОНИМ ПОЉЕМ, ИЛИ ПРОМЕНА СВОЈСТВА ПАРАМАГНЕТНИХ ЦЕВИ ПОД ДЕЈСТВОМ МАГНЕТНОГ ПОЉА ? ДАЉЕ ИСТРАЖИТЕ САМИ АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕС ЗА ОВУ ТЕМУ !

У БЕОГРАДУ, ДЕЦЕМБРА 2014.

ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМ ДА МИСЛИМО !


Boyd Bushman On Antigravity

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP