Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЧАРЛС ХОЛ И „ВИСОКИ БЕЛИ“

ЧАРЛС ХОЛ И „ВИСОКИ БЕЛИ“
ФИЗИЧКИ ОПИС И КАРАКТЕРИСТИКЕ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА

06 ЈУНИ 2013, Paola Leopizzi Harris

УПОЗНАЈТЕ СЕ У НАЈКРАЋИМ ЦРТАМА СА ИСКУСТВОМ ПЕНЗИОНИСАНОГ ВАЗДУХОПЛОВЦА ЧАРЛСА ХОЛА, ДР АСТРОНОМИЈЕ, КОЈИ ЈЕ OД 1965 ДО 1967 ГОДИНЕ СЛУЖИО ВОЈНИ РОК  У НЕВАДИ  http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51
 ГОДИНЕ СЛУЖИО ВОЈНИ РОК  У Nellis AFB И ИМАО КОНТАКТ СА ВАН ЗЕМАЉСКОМ РАСОМ „ВИСОКИХ БЕЛИХ“. ОВА СТРАНА БИЋА ЖИВЕЛА СУ И РАДИЛА НА ТЕРИТОРИЈИ  КОЈА ЈЕ БИЛА ВЛАСНИШТВО ВАЗДУШНИХ СНАГА АМЕРИКЕ (USAF). ОНИ СУ САРАЂИВАЛИ И РАЗМЕЊИВАЛИ ИНФОРМАЦИЈЕ СА (USAF)..
ХОЛ ЈЕ НАПИСО ТРИЛОГИЈУ ПОД НАЗИВОМ ,"Millenial Hospitality,”  – „ХИЉАДУГОДИШЊЕ ГОСТОПРИМСТВО“ У КОЈОЈ ОПИСУЈЕ СВОЈЕ КОНТАКТЕ СА БЕЛИМ ВИСОКИМ ВАНЗЕМАЉЦИМА У ПЕРИОДУ ОД 1965 ДО 1067 ГОДИНЕ У ВАЗДУХОПЛОВНОЈ БАЗИ „НЕЛИС“ У НЕВАДИ.


ПАОЛА ЛОПИЗИ ХАРИС, ПРОТОНОВИНАРКА И ИСТРАЖИВАЧ РЕПОРТЕР, ИНТЕРВЈУИСАЛА ЈЕ ХОЛА ЗА АУСТРАЛИСКУ ТЕЛЕВИЗИЈУ.


ХОЛ СМАТРА ДА СУ БЕЛИ ВИСОКИ, ЈЕДИНИ ВАНЗЕМАЉЦИ НА ОВОЈ БАЗИ. ОН ЈЕ САСВИМ СИГУРАН ДА БЕЛИ ВИСОКИ И ГРЕЈСИ, ЈЕДНИ ДРУГЕ НЕ ТОЛЕРИШУ И КАЖЕ ДА БЕЛИ ВИСОКИ НИКАДА НЕБИ ДОЗВОЛИЛИ ДА СЕ ГРЈСИ НАЛАЗЕ У БЛИЗИНИ МЕСТА ГДЕ ОНИ БОРАВЕ ИЛИ СЕ ЊИХОВА ДЕЦА ИГРАЈУ. БЕЛИ ВИСОКИ ЖИВЕ ИСПОД ЗЕМЉЕ У ПЛАНИНСКОМ ДЕЛУ „ЗОНЕ 53“. ЗОНЕ 53 И 54 И ЗАПАДНИ ДЕЛОВИ ПУСТИЊЕ Southwest Game Range, ПОЗНАТИ СУ И КАО "Dreamland."- ЗЕМЉА СНОВА !

ПРЕМА ХОЛУ, ВИСОКИ БЕЛИ СУ ФИЗИЧКИ ОСЕТЉИВИЈИ ОД ЉУДИ И ЉУБОМОРНИ СУ НА НАШУ МЕНТАЛНУ СПОСОБНОСТ ДА РЕШАВАМО ВИШЕ СЛОЖЕНИХ АКТИВНОСТИ У ИСТО ВРЕМЕ, ДОК ОНИ НЕ МОГУ ДА РЕШАВАЈУ ВИШЕ ОД ЈЕДНОГ ЗАДАТКА. ОНИ МОГУ ДА ЧУЈУ ВИШЕ ФРЕКВЕНЦИЈА ОД ЉУДИ, ОТПРИЛИКЕ АНАЛОГНО СА ЧУЛОМ СЛУХА КОД ПАСА. ЊИХОВЕ ВОКАЛНЕ СПОСОБНОСТИ СУ ВЕЋЕ ОД ЉУДСКИХ, ТАКО ДА МОГУ ДА ПРОИЗВЕДУ ТОНОВЕ КОЈЕ МИ НИСМО У СТАЊУ ДА ЧУЈЕМО, ШТО ОСТАВЉА УТИСАК ДА КОМУНИЦИРАЈУ ТЕЛЕПАТСКИ.

ОНИ МОГУ ДА ЧИТАЈУ ЉУДСКЕ МИСЛИ ЈЕДИНО АКО КОРИСТЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕЂАЈ ЗА КОМУНИКАЦИЈУ. ХОЛ КАЖЕ ДА АКО СЕ ДЕСИ ДА НЕМАЈУ СА СОБОМ ТАЈ УРЕЂАЈ, А НЕ ЗНАЈУ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК, ПРИНУЂЕНИ СУ ДА СЕ КОРИСТЕ РУЧНИМ СИГНАЛИМА У КОМУНИКАЦИЈИ СА ЉУДИМА. ЈЕДНОМ ПРИЛИКОМ ХОЛ ЈЕ ПИТАО ВИСОКУ БЕЛУ ЗВАНУ „УЧИТЕЉ“ ДАЛИ ПОСТОЈЕ ПЛАНЕТЕ НАЛИК НА ЗЕМЉУ У СПОЉНОМ ПРОСТОРУ ?

ОДГОВОР ЈЕ БИО : ПОСТОЈИ САМО НЕКОЛИКО. МЕЂУТИМ ВИ ОВДЕ, ЈЕДИНИ ЖИВИТЕ БЛИСКО СА СВОЈИМ ЖИВОТИЊАМА. НА ПРИМЕР ВИ СЕ ОСЕЋАТЕ БЕЗБЕДНО ДОК МУЗЕТЕ КРАВЕ, ЈАШЕТЕ КОЊЕ ИЛИ СЕ ИГРАТЕ СА ПСИМА. БИЛО КОЈА ОД ОВИХ ЖИВОТИЊА МОЖЕ ДА ВАС УБИЈЕ, АЛИ ВИ ПРИРОДНО КОРИСТИТЕ ВАШУ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ ДА ПРОЦЕНИТЕ ЊИХОВЕ РЕАКЦИЈЕ И ТАКО ИХ КОНТРОЛИШЕТЕ. НА ВЕЋИНИ ПЛАНЕТА, КАДА ЉУДИ ПОСТАНУ ИНТЕЛИГЕНТНИ, ОНИ НЕ ЖЕЛЕ ДА ИМАЈУ БИЛО ШТА СА ЖИВОТИЊАМА. ЉУДИ ОВДЕ ТАКОЂЕ ЈЕДУ СКОРО СВЕ. НА ДРУГИМ ПЛАНЕТАМА ИНТЕЛИГЕНТНА БИЋА ЈЕДУ САМО БИЉКЕ. МИ НА ПРИМЕР ЈЕДЕМО САМО БИЉКЕ.

ТОЛ ЈЕ УБЕЂЕН ДА ВИСОКИ БЕЛИ ИМАЈУ УГОВОР СА НАЈВИШИМ НИВОИМА У ВЛАДИ АМЕРИКЕ. ОН КАЖЕ ДА СУ ВИСОКИ БЕЛИ СПРЕМНИ ДА РАЗМЕЊУЈУ ТЕХНОЛОГИЈУ СА USAF, ЈЕДИНО АКО ЈЕ ТО ПОВОЉНО ЗА ЊИХ (?) И ДА РАЗМЕЊУЈУ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ МЕДИЦИНЕ, ИСХРАНЕ, ОДЕВАЊА, ЕЛЕКТРОНИКЕ, НУКЛЕАРНИХ РЕАКТОРА, СТВАРАЊА НОВИХ МЕТАЛА И КЕРАМИКЕ И НАУЧНИХ ПОДАТАКА О СОЛАРНОМ И БЛИСКИМ СУСЕДНИМ СИСТЕМИМА. ОНИ НЕ ЖЕЛЕ ДА НАМ ОДАЈУ ТЕХНОЛОШКЕ ТАЈНЕ О САВЛАДАВАЊУ ГРАВИТАЦИЈЕ И КРЕТАЊИМА БРЖИМ ОД БРЗИНЕ СВЕТЛОСТИ ИЛИ НАПРЕДНИЈИМ ОБЛИЦИМА НАОРУЖАЊА.

ХОЛ НИКАДА НИЈЕ ВИДЕО НЕШТО ШТО БИ ДАЛО ДОКАЗ ДА СУ ВИСОКИ БЕЛИ „НАДПРИРОДНА“ БИЋА, ДА ОНИ ЖЕЛЕ ДА ПОРОБЕ НАШУ ПЛАНЕТУ ИЛИ ДА СТВАРАЈУ ХИБРИДНУ РАСУ (?). ОН ЈЕ ВИЂАО ЊИХОВЕ БРОДОВЕ, КАКО СЕ РУТИНСКИ КРЋУ БРЗИНОМ ВЕЋОМ ОД БРЗИНЕ СВЕТЛОСТИ. ОНИ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ КАЖУ ДА ЈЕ -  ХЛАДНУ И БЕЗЖИВОТНА ПУСТИЊА !

НА ПРИЛОЖЕНИМ ЛИНКОВИМА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ЈОШ ИНТЕРЕСАНТНИХ ДЕТАЉА О ОВОЈ ТЕМИ.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Charles Hall - The Tall Whites - ET Experiences in the Nevada DesertDISCLOSURE!!! ALIEN PICTURES FINALLY RELEASED 2014 part1of2


Американский учёный перед смертью заявил о существовании инопланетян

ЦИТАТ ИЗ ИНТЕРВЈУА : .... ЊИХОВА ПЛАНЕТА ЈЕ УДАЉЕНА ОД НАШЕ ПЛАНЕТЕ  68 СВЕТЛОСНИХ ГОДИНА. ОВО РАСТОЈАЊЕ ОНИ ПРЕЛАЗЕ ЗА 45 МИНУТА - НЕ ГОДИНА ! ТО ЈЕ БРЗИНА КОЈОМ СЕ КРЕЋУ......

http://youtu.be/PB52y3OFIlU


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP