Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

СКРИВЕНО МИСАОНО ОРУЖЈЕ


СКРИВЕНО МИСАОНО ОРУЖЈЕ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА, 

У НАСТАВКУ ТЕКСТА КОЈИ СЛЕДИ ПОГЛЕДАЈТЕ КРАТАК ДОПИС АУТОРУ, И ВИДЕО ПРИЛОГ КОЈИ СЕ ОДНОСИ НА ПРОМОЦИЈУ КЊИГЕ "СКРИВЕНО МИСАОНО ОРУЖЈЕ".

ДРАГИ СВЕТОЗАРЕ, ХВАЛА ТИ.

 
ПОДСЕЋАЊЕ НА ЛЕПУ УСПОМЕНУ ВАЗДА У СВАКОМЕ ОД НАС БУДИ ПОЗИТИВНЕ МИСЛИ И ПРИЈАТНА ОСЕЋАЊА.  ПРОМОЦИЈА ТВОЈЕ КЊИГЕ У ДОМУ ВОЈСКЕ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ 15 АПРИЛА 2004 ГОДИНЕ, БИЛА ЈЕ ЗНАЧАЈАН ДОГАЂАЈ ЗА МНОГЕ ПРАВОМИСЛЕЋЕ И ПРИСУТНЕ ГРАЂАНЕ. СЛЕД ДОГАЂАЈА НА СВЕТСКОЈ СЦЕНИ, КОЈИ ЈЕ ПРЕДХОДИО И КОЈИ СЕ ОСТВАРУЈЕ  ПОСЛЕ ОВОГ ДРУЖЕЊА, ДОКАЗУЈЕ ВРЕДНОСТ КЊИГЕ "СКРИВЕНО МИСАОНО ОРУЖЈЕ" И ИСТИНУ ИЗРЕЧЕНИХ МИСЛИ У ВЕЗИ СА САДРЖАЈЕМ НА КОЈИ СЕ ТА КЊИГА ОДНОСИ. 


СВЕДОЦИ СМО НЕВЕРОВАТНИХ НЕГАТИВНИХ ТОРБУЛЕНЦИЈА У ПЛАНЕТАРНОМ МЕНТАЛНОМ ПОЉУ, КОЈА НАС СИГУРНО ВОДЕ ТАМО ГДЕ НЕ ЖЕЛИМО ДА СТИГНЕМО. СВИ ПРИСУТНИ ЗА СТОЛОМ ИСПРЕД ГРАЂАНА, КОЈИ СУ ПОКАЗАЛИ ИНТЕРЕС ЗА ОВУ ТЕМУ, ОСТАЛИ СУ ДОСЛЕДНИ БОРЦИ ПРОТИВ ЗЛА. СПАСОЈЕ, ВИДА, ТИ, МИРОСЛАВА И ЈА - СВАКО НА СВОЈ НАЧИН ТРУДИМО СЕ ДА ОБЗНАНИМО СВОЈЕ САЗНАЊЕ ДРУГИМА, КОЈЕ ДУХОВНИ РАЗВОЈ ПОЈЕДИНЦА ПРЕДПОСТАВЉА МАТЕРИЈАЛНИМ ОКВИРИМА ДИМЕНЗИЈЕ У КОЈОЈ БОРАВИМО ! 



ДОБРО ЈЕ ШТО ИМАМАО ВИДЕО СНИМАК ОВОГА ДОГАЂАЈА - ВАЛИДАН ОД 4 МИНУТА, КОЈИ МНОГЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ, А НАРОЧИТО МЛАДЕ НАРАШТАЈЕ, МОЖЕ ДА ПОДСЕТИ НА ОВУ ТЕМУ И НА ОВАЈ ДОГАЂАЈ. ЗАТО СВИМ ЗАИНТЕРЕСОВАНИМА ПРЕДЛАЖЕМО ДА ПОГЛЕДАЈУ ПРИЛОЖЕНИ ВИДЕО СНИМАК НА САЈТУ





И ДА ДОНЕСУ СОПСТВЕНИ ЗАКЉУЧАК И ПРОЦЕНЕ КОЛИКО ОВА КЊИГА ВРЕДИ И КОЛИКО СМО СВИ ПРИСУТНИ БИЛИ У ПРАВУ ! НАДАМО СЕ ДА ЋЕ НЕКИ ОД НАС ПОКАЗАТИ ДУБЉЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ОВУ ТЕМУИ ПРОНАЋИ ПУТ ДО ОВЕ КЊИГЕ !


СКРИВЕНО  МИСАОНО  ОРУЖЈЕ

Аутор: Светозар Ђ. Радишић
Издавач : " Мнрослав "- Београд, 2004.
Рецензент : Др. инг. Божидар Милосављевић
У Београду,  26.03.2004 године


Пре било каквих изјава и коментара, из дубине Душе желим да се захвалим Аутору ове књиге, Светозару Ђ. Радишићу, што је Српском народу и другим честитим Душама, у овом времену националне голготе и наступајуће пропасти Европске културе, подарио ову књигу јавности , коју би било пожељно да поседује свако домаћинство! Зашто? Зато што би онда много лакше могли да се , вођени непобедивом хармониЈом Христовог Учења, супроставимо дејству Тамних Умова, чији је циљ тоталитарно, биороботизовано друштво, испраних умова и изманипулисаних јединки! Наравно ту су прво на удару национална осећања, културна баштина и религијска учења.

Књига садржи 14 поглавља, која у лако читљивом стилу, читаоца систематски уводе у демонску технологију манипулације људским умовима, у циљу овладавања појединцима, групацијама и целим народима, уз бездушно кажњавање непослушних, на најсвирепији до сада виђен начин: испирањем мозгова или елиминациЈом свести о сопственој личности! А шта Бог ради за то време, питају се многи од нас? Он стрпљиво чека финале "подивљвања" оних које је створио, да би их у задњем часу, ове безумне драме "збрисао" са лица планете Земље, као што је то био принуђен да уради неколико пута до сада. Нема наде за продуховљене животиње које су ”подивљале" од привилегија, лагодног живота и беса, предвођене безумним Господарима Таме!

Изложена материја може се расматрати из неколико аспеката и то: историјског прегледа развоја парапсихолошких технологија, светске политике која је лажно мотивисана мултикомерцијалним пословима, техничко - технолошких аспеката уређаја и методима њиховог деловања, теолошко - филозофских аспеката, неочекиваних повратних ефекта и дејстава, неминовних последица и других импликација.

Говорећи о историЈским коренима психотроничких технологија, у најкраћим цртама можемо тврдитида ова знања, манипулације људским личностима и њиховим Душа потичу од "Предпотопних " цивилизвциЈа, које су пренели у нашу временску реалност Тамни Умови, који су успели технологи/ом "шифтовања" по временској оси, да се избаве од Божије казне, која је имала за циљ да се у Астрапној димензији изврши "филтрација" Палих Душа, и да се тако обнови  популација на Планети, са новим менталним параметрима! Нажалост један део постојећих тамних Умова у физичкој димензији Планете, избегао је овој намери Творца, и тако су настали у окружењу наше Реалности "ентитети" који се називају Господари Таме! Зашто? Зато што поседују неупоредиво веће Знање од остале планетне популације, али су њихове намере окренуте протрив Бога и хармонијскох развоја духовних структура на Земљи, што и јесте основни циљ битисања наших Душа у овој димензији!

Господари Таме или Пале Душе, хиљадама година саботирају процесе трансформације и препорода духовног развоја нове ЦивилизациЈе, после Потопа, која сада опет пропада из истих разлога као и пре 10.000 година. Ти "ентитети" су од увек били у СЕНЦИ збивања, користећи мање интелигентне јединке, да се експонирају и реализују њихове безочне циљеве. Зато се наш Учитељ - Исус Христос и појавио тамо где је било најгоре, и личним примером у сукобу са Фарисејима, показао људима тога времена Божији Пут. Записи његових ученика остали су јасно предочени као Путоказ Духовног развоја Цивилизације, али их је Тамна Страна вешто сакрила од Светлости дана. Зло је и даље наставило да се умножава, са основним циљем да се од становника Планете Земље израчи што већа количина АДРЕНАЛИНА, Јер то Је основна храна Палих Духова, без које они не могуда опстану и одрже своје основне функције !

Од давнина је познато да је Човек вишеслојно биће, где физичко Тело представл»а само биолошку опну, нужно потребну за опсатанак у овим условима окружења. Ово Тело покретано је Биоплазмом, која је уствари Етерични омотач грубо речено, реда микроталасних зрачења, са функцијом одржавања основних биолошких функција. Изнад ове структуре налази се Астрална матрица у функцији Душе, која је преносник свих осећања, и може се рећи да се налази нешто изнад спектра светлосних вибрациЈа. И на највишем нивоу ове сложене структуре налази се Ментална матрица, као носилац Духа и његових квалитета, на зантно вишим фреквенцијама, блиско космичком зрачењу. Ментална матрица свако биће, као "мислени ентитет" повезује са "Космичким информационим пољем" односно са "Божанским Бићем", то је спона коју је Бог -Творац намерно оставио - тзв. "прозорска фреквенција" као директна веза, ради бољег увида и помоћи људима у њиховом духовном развоју и уздизању из баналне материјалне  реалности у више свере Космичке Реалности! Ову добру  намеру Бога, вешто користе Тамни Умови, да би утицајем на Асталну матрицу преко жеља и злих дела, а тиме посредно и репрограмирањем менталних активности људи, ускратили планирану помоћ и појединце навели на "криви пут", отварајући на тај начин простор за реализацију својих циљева!

У оваквим околностима светска политичка сцена, која је на први поглед подељена на интересне свере и обојена хуманитарним воденим бојицама, а мало дубље мотивисана мултикомерцијалним пословима са дрогом, људима, нафтом, мунициЈом и оружјем, уствари је "циркуска арена" Тамних Умова, који на овако аранжираној трпези обилато прождиру АДРЕНАЛИН, који се израчује у неограниченим количинама. Спилберговски сценарио филма је у току -  али до када?

У погледу техничко - технолошких механизама дејства психотроничког оружја на људске "мете", мозак је тај орган, који се најчешће злоставља, преко утицања на природне ритмове, који као "ехо" прате фотонске активности овога органа. Одавно су познати разни режими рада органа за мишљење, који у ствари представља "светлосну машину" врло осетљиву на спољне утицаје. КомбинациЈом ултра дугих таласа - УХФ, као носиоца уписаних и кодираних фотонских "пакета", поуздано је проверено да се може утицати на рад мозга, и на тај начин контролисати његов власник. Овим прљавим и богохулним послом, баве се хорде плаћених научника, такозвана елита светског знања, односно талог најбеднијих Душа! У Марбургу, 5 сепембра, 1977 године, одржан је Симпозијум о "Електромагнетној Биоинформацији", а већ 1978 годинр Др. Томас Барден је, тамо где треба, реферисао могуће аспекте примене и тражио потребна средства за реализацију пројеката. Познато Је да су 200 Мхз, резонзнтни са кортикалном масом мозга до дубине цца 4,5 цм, па размислите зашто онда уређаји као што су ТВ програми, сви компјутери  мобилна телефинија раде управо на тим фреквенцијама? Врло чудно зар не, а то је била само прва фаза Програма!

Оно што Тамни Умови знају, али не могу да превазиђу, због своје острашћености за Влашћу и доминацијом над Божијим  Душама, то Је закон "Сетве и Жетве", који се односи на дејство "Менталног огледала", од кога се све менталне представе настале у физичком плану, рефлектују у смеру свога емитера. Тако, будући да за Дух време не постоји, ове слике се врло често материализују пре или одмах на свакоме емитеру мисаоних представа, уколико нема сметњи. А сметње су врло често присутне онда, када и "мета" на коју се послата мисаона слика односи, има исте или сличне негативне квалитете. То се зове "Рат мислени" - како то Отац Тадеј каже, у ком случају обе стране трпе последице својих негативних мисли! Али има још једна околност на коју Тамни Умови не рачунају, а то су разна бића Астралида, који наше мисли виде и мере. Али они су у служби Бога - Творца, Хармоније и Реда, и мирују у сверама изнад Господара Таме, чекајући команду Творца!

Зато драге Сестре и Браћо, Ви који поштујете нашег Бога - Живу силу Земљиног простора, како је то лепо описано у Србици Глагољској, не клоните Духом својим, већ се стално кроз Молитву обраћајте Вишој Сили за покајање својих грехова. Молите да се свака Мисао врати ономе, који ју је створио и на другога упутио! Врло брзо умножене и смирене мисли на резонантним фреквенциЈама , које су недоступне Узурпаторима наших Умова, деловаће као одбојни "Ментални штит", а ефекти ће бити онакви, како Је то описано у књизи аутора, Светозара Ђ. Радишића, која се налази пред Вама!

Нека Бог благослови Аутора, ову Књигу и Народ коме је она упућена на коришћење, за разумевање и заштиту од највеће ЗАВЕРЕ свих времена, против Божије воље, наших Умова и свеукупних напора за развој Човечанства!

У Београду 25.03. 2004.
Др инг Божидар Милосављевић


                                  





УМ-УДРУЖЕНА МИСАО-УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Svetozar Radisic - Promocija knjige ,,Skriveno misaono oruzije"




0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP