Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

НЛО У РУСИЈИ

НЛО У РУСИЈИ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


БЛИЖИ СЕ ВРЕМЕ СКОРОГ РАСПЛЕТА ВЕЛИКЕ МИСТЕРИЈЕ У ВЕЗИ СА ПОЈАВОМ НЕПОЗНАТИХ ОБЈЕКАТА У АТМОСВЕРИ И ХИДРОСВЕРИ НАШЕ ПЛАНЕТЕ, КОЈИ СУ МАСОВНО УОЧЕНИ  ПОСЛЕ ОТКРИЋА И ПРИМЕНЕ АТОМСКОГ НАОРУЖАЊА СРЕДИНОМ ДВАДЕСЕТОГ ВЕКА.. У ДОКУМЕНТАРНОМ ФИЛМУ  КОЈИ СЛЕДИ, МОЖЕТЕ ПРАТИТИ МИШЉЕЊЕ ДВА ОЗБИЉНА НАУЧНИКА О ОВОЈ ТЕМИ. ЈЕДАН ЈЕ ПРОФ. ВАЛЕРИЈ БУРДАКОВ, ИЗУМИТЕЉ АНТИГРАВИТАЦИОНОГ УРЕЂАЈА И САРАДНИК  ПОК. КАРАЉОВА, КОЈИ ОБЈАШЊАВА ДВОЈНУ ХОЛОГРАФСКО - МАТЕРИЈАЛНУ ТЕОРИЈУ ПОЈАВЕ ОВИХ ОБЈЕКАТА.  


ДРУГИ ЈЕ АСТРОФИЗИЧАР ПРОФ. КИРИЛ БУТУЗОВ, САРАДНИК ПОК. КОЗИРЈЕВА, КОЈИ ЈЕ ОТКРИО И ДОКАЗАО ДВОЈНУ ТЕОРИЈУ ПАЛНЕТАРНЕ СТРУКТУРЕ НАШЕГ СУНЧЕВОГ СИСТЕМА, ЗАСНОВАНУ НА ГЕОМЕТРИЈСКОЈ ПРОГРЕСИЈИ МАСА, У КОЈОЈ СЕ ЈАВЉА ПЛАНЕТА "ФЕЛИЦИЈА" ИЗА СУНЦА, КАО КОНТРАТЕЖА НАШОЈ  ПЛАНЕТИ НА ПРИБЛИЖНО ИСТОЈ ОРБИТИ. ПО МИШЉЕЊУ ОБА НАУЧНИКА, ИНТЕРЕС ИНО РАЗУМА ЗА ЗБИВАЊА НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ ЈЕ УСМЕРЕН НА РАЗВОЈ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ И СПРЕЧАВАЊЕ АТОМСКЕ КАТАСТРОФЕ, КОЈА БИ СЕ ОДРАЗИЛА И НА ЊИХОВУ БЕЗБЕДНОСТ. 


ОБА ОЗБИЉНА ИСТРАЖИВАЧА СА ПРИЗНАТОМ РЕПУТАЦИЈОМ У ЗРЕЛИМ ГОДИНАМА, НЕБИ СЕБИ ДОЗВИЛИЛА ЈАВНО ИЗЈАШЊАВАЊЕ О ОВОЈ ТЕМИ, ДА ПРЕДМЕТНА ПОЈАВА НИЈЕ РЕАЛНА. НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ У ПРИЛОГУ БЕЗ ПРЕВОДА, ЗАДОВОЉИТИ ВАШ НТЕРЕС ЗА ОВУ ТЕМУ.  

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !НЛО в России. Инопланетяне среди нас. Документальный фильм.
Intervju V. Uvarova sa general-majorom V. Jermenkom


http://youtu.be/PSJp2nc_M8k


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP