Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДАЛИ ЗНАМО ИСТОРИЈУ НАШЕ ПЛАНЕТЕ

ДАЛИ ЗНАМО ИСТОРИЈУ НАШЕ ПЛАНЕТЕ 

 

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

 

ВЕЋИНА ПОПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСА ПРЕМА УЧЕЊУ ЧАРЛСА ДАРВИНА, СЕБЕ И СВОЈЕ БЛИСКЕ СМАТРА ЕВОЛУИРАНИМ ПОТОМЦИМА МАЈМУНА, А ПОЗНАТУ И ПИСАНУ ИСТОРИЈУ НАШЕ РАСЕ СТАРУ ОКО 6.000 ГОДИНА. НАЖАЛОСТ НИ ЈЕДНА ОД ОВЕ ДВЕ ТВРДЊЕ НИЈЕ ТАЧНА. ПРЕМА НАЈНОВИЈУМ АРХЕОЛОШКИМ НАЛАЗИМА, ЦИВИЛИЗАЦИЈА РАЗУМНИХ БИЋА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ СТАРА ЈЕ ОКО 3 МИЛИЈАРДЕ ГОДИНА, А НАША РАСА ЈЕ 108 ПОКУШАЈ ОДРЖАЊА ИЛИ МУТАЦИЈЕ РАЗУМНОГ ЖИВОТА. ПРЕТХОДНЕ ЕТАПЕ СУ НЕСТАЈАЛЕ ИЛИ ЗБОГ ПРИРОДНИХ КАТАСТРОФА ИЛИ КАО ПОСЛЕДИЦА МЕЂУСОБНИХ СУКОБА, КОЈИ СУ ПРЕТХОДИЛИ САМОУНИШТЕЊУ. ШТО СЕ МАЈМУНА ТИЧЕ ОНИ СУ ИЛИ НЕКИ ПАРАЛЕЛНИ БИОЛОШКИ ЕКСПЕРИМЕНТ, ИЛИ СУ ОБЛИК ДЕГРАДИРАНИХ РАЗУМНИХ БИЋА, НЕКОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ЦИКЛУСА.

 

ПРЕМА СВОЈИМ ИСТРАЖИВАЊИМА АНТРОПОЛОГ РИЧАРД АНДЕРС У КЊИЗИ „ТЕРОР СА НЕБА“ ИЗНОСИ ПОДАТКЕ ДА ЈЕ ПРЕ ОКО 6.000 ГОДИНА БИЛА ЗАДЊА ИНВАЗИЈА СУПЕРИОРНИХ БИЋА СА НЕБА, КОЈИ СУ ВРШИЛИ ГЕНЕТСКУ МОДИФИКАЦИЈУ ЗАТЕЧЕНИХ РАЗУМНИХ БИЋА И  ТАКО СТВОРИЛИ НАШУ РАСУ САПИЈЕНСА. МЕЂУТИМ, ПРЕ ОВОГ ДОГАЂАЈА, У ДАВНОЈ ПРОШЛОСТИ,  ДЕСИЛО СЕ БАР ЈОШ НЕКОЛИКО СЛИЧНИХ „ИНВАЗИЈА“ ОД СТРАНЕ ВИСОКО РАЗВИЈЕНИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА. ОВА БИЋА СУ БИЛА ПРИМОРАНА ДА НАПУСТЕ СВОЈЕ ПЛАНЕТЕ, ДА БИ ИЗБЕГЛА УНИШТЕЊЕ. СМАТРА СЕ ДА СУ БИЛИ ПОДЕЉЕНИ У ПЕТ КЛАНОВА И ДА НИСУ ЛИЧИЛА НА НАШЕ САВРЕМЕНИКЕ.

 

ЈЕДАН ОД ТИХ КЛАНОВА СА ТЕЛОМ КАО КОД ЧОВЕКА И ГЛАВОМ НАЛИК НА БИКОВСКУ, ОКУПИРАО ЈЕ ПРОСТОР СРЕДОЗЕМЉА. НАЈУТИЦАЈНИЈИ КЛАН ТЗВ „ДРАКОНА“ СЕ НАСЕЛИО НА ПРОСТОРЕ АЗИЈЕ И ИСТОЧНЕ АЗИЈЕ, ТАМО ГДЕ ЉУДИ У СВОЈИМ РЕЛИГИЈАМА ОБОЖАВАЈУ БИЋА СЛИЧНА РЕПТИЛИМА. У ИНДИЈИ ТА БИЋА НАЗИВАЈУ „НАГАМА“ КОЈИ СУ ЖИВЕЛИ ЗАЈЕДНО СА ЉУДИМА И ПОДУЧАВАЛИ ИХ РАЗНИМ ЗНАЊИМА. ОВА БИЋА СУ ЖИВЕЛА ЈАКО ДУГО И МОГЛА СУ ДА МЕЊАЈУ ОБЛИК, ВЕЛИЧИНУ И ФОРМУ ПО ЖЕЉИ. УГЛАВНОМ СУ ПРИКАЗАНА СА ТЕНОМ СВЕТЛО ПЛАВЕ БОЈЕ, СА ТЕЛЕСНИМ ТЕЧНОСТИМА У КОЈИМА ЈЕ БАКАР ПРЕДСТАВЉАО ОСНОВУ ЗА ПРЕНОС КИСЕОНИКА, ЗА РАЗЛИКУ ОД САПИЈЕНСА ГДЕ ТУ ФУНКЦИЈУ ВРШИ ГВОЖЂЕ. ОТУДА ЈЕ ЊИХОВА КРВ БИЛА ПЛАВЕ БОЈЕ, А КРВ САПИЈЕНА ЦРВЕНЕ!

 

НЕКА ОД ОВИХ БИЋА МОГЛА СУ ЖИВЕТИ У ВОДИ, А НЕКА СУ СВОЈА СТАНИШТА ОРГАНИЗОВАЛИ ИСПОД ЗЕМЉА, ГДЕ И ДАНАС НАЛАЗИМО ВЕЛИКУ МРЕЖУ ПОДЗЕМНИХ ТУНЕЛА ПО ЦЕЛОЈ ПЛАНЕТИ И НА СВИМ КОНТИНЕНТИМА. ПО РЕЧИМА АНТРОПОЛОГА РИЧАРДА АНДЕРСА ТИ „БОГОВИ“ СУ УМРЛИ ПРИБЛИЖНО ПРЕ 350.000 ГОДИНА У ГЛОБАЛНОЈ КАТАСТРОФИ НАШЕ ПЛАНЕТЕ. ОСТАО ЈЕ САМО ЈЕДАН, КОЈИ СЕ ЗВАО „ЈЕФКАЛИОН“, ПРАОТАЦ ГРЧКЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, КОЈИ ЈЕ ПРЕЖИВЕО ВЕЛИКИ ПОТОП.

 

КАКО ОСТАЛИ НИСУ МОГЛИ ДА СЕ СПАСУ ОСТАЈЕ ЕНИГМА, ИЛИ СУ МОЖДА ОСТАЛИ НАПУСТИЛИ ОВУ ПЛАНЕТУ ИЛИ НАШУ ДИМЕНЗИЈУ ? ОДГОВОРА НЕМА ИАКО СЕ ЗНА ДА СУ ВЛАДАЛИ СИЛОМ ГРАВИТАЦИЈЕ И МНОГИМ ДРУГИМ , ЗА НАС, НЕПОЗНАТИМ ЗНАЊИМА. АКО СУ БОГОВИ ПОМРЛИ, КАКО СУ НЕКИ САПИЈЕНСИ ПРЕЖИВЕЛИ ОВУ КАТАСТРОФУ? ПОСТОЈИ ПРЕДПОСТАВКА ДА СУ РЕПТИЛОИДНИ БОГОВИ НЕСТАЛИ У САМОУБИЛАЧКИМ РАТОВИМА СА ПРИДОШЛИЦАМА КОЈИ СУ БИЛИ СЛИЧНИ САПИЈЕНСИМА, КОЈЕ НАЗИВАЈУ „НОРДИКСИМА“ ИЛИ „СКАНДИНАИМА“. РАТ ЈЕ ВОЂЕН ОРУЖЈЕМ КОЈЕ ПРЕВАЗИЛАЗИ АТОМСКА РАЗАРАЊА – О ЧЕМУ ПОСТОЈЕ ДЕТАЉНИ ОПИСИ У „МАХАБХАРАТИ“ !

 

НОВИ НАСЕЉЕНИЦИ СУ БИЛИ ПО РЕЧИМА СТЈУАРТА СВРДЛОВА, ИЗ САЗВЕЖЂА ЛИРЕ – ЛИРИЈАНЦИ ИЛИ „АРИЈЕВЦИ“ КАКО СУ ИХ КАСНИЈЕ НАЗИВАЛИ И КОЈИ СУ ДО ДАНАШЊИХ ДАНА ПРИСУТНИ У НАШЕМ ОКРУЖЕЊУ -  БЕЛИКОЖИ, ПЛАВИ И ВИСОКИ ПРЕКО ДВА МЕТРА. ОНИ СЕ СМАТРАЈУ ТВОРЦИМА ЛЕМУРИЈСКЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, О ЧЕМУ ПОСТОЈЕ ЗАПИСИ У МАНАСТИРИМА НА ТИБЕТУ. ПО РЕЧИМА ПРОФ. ДР. ЕРНЕСТА МУЛДАШЕВА, ЛЕМУРИЈАНЦИ КАО РАСА БИЛИ СУ ПОТОМЦИ ТИХ НОВИХ „БОГОВА“ ГИГАНТИ ПО СВОМ РАСУ И СА НЕВЕРОВАТНИМ ПСИХИЧКИМ И УМНИМ СПОСОБНОСТИМА, ЗА КОМУНИКАЦИЈУ СА СВОЈИМ ТВОРЦИМА И СА ДРУГИМ ДИМЕНЗИЈАМА И ДРУГИМ ВРЕМЕНСКИМ ХОРИЗОНТИМА.

 

ПО РЕЧИМА ИСТОРИЧАРА ВАДМА БУРЛАКА, У ОБЛАСТИ СИБИРА ОН ЈЕ ИСТРАЖИВАО ПОРЕКЛО НАРОДА „АЛНА“ И НАРОДА „АЈМА“ ЗА КОЈЕ ЈЕ ЗАЈЕДНИЧК ПОРЕКЛО НЕКИ ДАЛЕКИ КОНТИНЕНТ, СА КОГА СУ ЊИХОВИ ПРЕЦИ У НЕКАКВИМ ОКРУГЛИМ БРОДОВИМА ПРИСПЕЛИ НА МЕСТО ГДЕ СЕ САДА НАЛАЗЕ. ПРЕМА ИЗГЛЕДУ ЦРТЕЖА НА КАМЕНУ КОЈИ СЕ ОДНОСИ НА ЊИХОВУ ПРАПОСТОЈБИНУ, МОЖЕ СЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ЈЕ ТО  АНТАРКТИК, ЗА КОЈИ ИСТРАЖИВАЧ СМАТРА ДА ЈЕ У СТВАРИ АТЛАНТИДА, КОЈА СЕ ПОСЛЕ ПОМЕРАЊА ОСЕ ЗЕМЉЕ, САДА НАЛАЗИ НА ЈУЖНОМ ПОЛУ. У ДАЉИМ ИСТРАЖИВАЊИМА РУСКИ НАУЧНИЦИ СМАТРАЈУ ДА ЈЕ ПОСТОЈБИНА САВРЕМЕНЕ РАСЕ САПИЈЕНСА, ЦЕНТРАЛНА АЗИЈА, ИСТОЧНА ЕВРОПА И МЕЂУРЕЧЈЕ ТИГРА И ЕУФРАТА.

 

У ДАЉИМ ИЗЛАГАЊИМА ОПИСУЈЕ СЕ ПОРЕКЛО ЕГИПАТСКЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ СА БЕЛИМ ФАРАОНИМА И ИСТОРИЈОМ КОЈА ЈЕ НАМА ВИШЕ ПОЗНАТА, ЗАХВАЉУЈУЧИ РАДУ ШАМПОЛИОНА И ПОДАЦИМА ИСПИСАНИМ ЗНАЦИМА  ХИЈЕРОГЛИФА. ЗНАЧАЈНО ЈЕ НАПОМЕНУТИ ДЕФОРМАЦИЈУ ЛОБАЊЕ ПОРОДИЦЕ ФАРАОНА, КОЈА ЈЕ ПО РЕЧИМА ВАЛЕРИЈА УВАРОВА, БИЛА ВЕШТАЧКИ ДЕФОРМИСАНА РАДИ  ИЗМЕНЕ РЕЗОНАНСНИХ СПОСОБНОСТИ ЛОБАЊЕ И ПОВЕЋАВАЊА АКТИВНОСТИ МОЗГА, А НАРОЧИТО ЕПИФИЗЕ, КОЈА ЈЕ ЗА ПОСЛЕДИЦУ ИМАЛА СПОСОБНОСТ ФАРАОНА ЗА БОЉИ ПРИЈЕМ ИНФОРМАЦИЈА ИЗ ПЛАНЕТАРНОГ ИНФОРМАЦИОНОГ ПОЉА – ОДНОСНО ЗА  ЈАСНОВИДЕЊЕ И ЈАСНОЧУВЕЊЕ СА ПРОРОЧКИМ СПОСОБНОСТИМА, И САВЛАДАВАЊЕ ДИМЕНЗИОНАЛНИХ И ВРЕМЕНСКИХ БАРИЈЕРА.

 

ОВАКВА ПОВЕЋАНА АКТИВНОСТ ЕПИФИЗЕ, КАО ДИРИГЕНТА ЦЕЛОГ СИСТЕМА ЕНДОКТНИХ ЖЉЕЗДИ, УТИЦАЛА ЈЕ И НА ФИЗИОКОЛОШКИ ИЗГЛЕД ФАРАОНА, КОЈИ СЕ РАЗЛИКОВАО ОД ОСТАЛИХ САПИЈЕНСА. У ВЕЗИ СА КОМУНИКАЦИЈОМ ФАРАОНА ИЛИ НЕКОГ ПОСВЕЋЕНОГ СВЕШТЕНИКА СА БОГОВИМА ИЛИ ВИШИМ РАЗУМОМ, ПОМИЊЕ СЕ „НЕФИР“ КАО ПОЈАМ ЗГУСНУТОГ ЕНРГЕТСКОГ ТОКА, КОЈИ ПРЕДСТАВЉА ЕНАРГЕТСКИ КАНАЛ КОМУНИКАЦИЈЕ. ПИРАМИДЕ СУ У ТОМ ПОГЛЕДУ, ПРЕДСТАВЉАЛЕ ОТПРЕМНЕ И ПРИЈЕМНЕ УРЕЂАЈЕ ЗА МЕНТАЛНУ КОМУНИКАЦИЈУ САПИЈЕСА СА НЕКИМ ДРУГИМ РАЗВИЈЕНИЈИМ ОБЛИЦИМА РАЗУМА – БОГОВИМА ИЛИ КОСМИЧКИМ УЧИТЕЉИМА, ПО РЕЧИМА ИСТОРИЧАРА СЕРГЕЈА ПЕЧЕНКИНА.

 

„КЊИГА ВОЈНИЧА“ ПРЕДСТАВЉА ПОСЕБАН КУРИОЗИТЕТ, НЕРАЗГАДАНОГ СПИСА, АЛИ СЕ НА ОСНОВУ МНОШТВА ЦРТЕЖА БИЉАКА И РАЗНИХ БИЋА, МОЖЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ЈЕ САДРЖАЈ ПОСВЕЋЕН ОПИСУ ЛАБОРАТОРИЈСКИХ ЕКСПЕРИМЕНАТА, ГДЕ СЕ ЈАСНО ВИДЕ ФЕТУСИ САПИЈЕНСА У НЕКИМ ПОСУДАМА, ШТО НАС НАВОДИ НА ЗАКЉУЧАК ДА ЈЕ РЕЧ О ГЕНЕТСКОМ ИНЖЕЊЕРИНГУ СА  РАСОМ САПИЈЕНСА.

 

ПОСЕБАН КУРИОЗИТЕТ ПРЕДСТАВЉАЛИ У НОВИЈЕ ВРЕМЕ СНИМЦИ АМЕРИЧКОГ „МАРСОХОДА“ КОЈИ ПОКАЗУЈУ НЕКЕ СТРУКТУРЕ НАЛИК НА ЉУДСКЕ ЛОБАЊЕ. ДАЉЕ ИСТРАЖИВАЊЕ УКАЗУЈЕ НА МОГУЋНОСТ МАРСА КАО ПРЕТХОДНЕ ПОСТОЈБИНЕ МИСЛЕЋЕГ РАЗМА У НАШЕМ СОЛАРНОМ СИСТЕМУ НА ОСНОВУ ЗАКЉУЧАКА ДР. ГЕОЛОГИЈЕ  АЛЕКСАНДРА ПОРТНОВА. МОГУЋЕ ЈЕ ДА СУ УЗЕТИ И АНАЛИЗИРАНИ УЗОРЦИ ОД СТАРНЕ НАСЕ, ОНИ НИСУ ЈАВНО ДОСТУПНИ. АЛИ СЕ НА ОСНОВУ НЕКИХ ДРУГИХ ПОДТАКА ЗНА ДА ЈЕ НЕКАДА НА МАРСУ, ПРЕ ГУБИТКА АТМОСВЕРЕ, ПОСТОЈАЛА ТЕЧНА ВОДА И  КИСЕОНИК У КОЛИЧИНИ, КОЈА ЈЕ НАКОЛИКО ПУТА БИЛА ВЕЋА ОД ОНЕ КОЈА САД ПОСТОЈИ У АТМОСВЕРИ ЗЕМЉЕ !

 

ШТА ЈЕ ПРАВА ИСТИНА, САЗНАЋЕМО, КАДА СЕ САПИЈЕНСИ ВРАТЕ НА СТАЗУ  ДУХОВНОГ РАЗВОЈА, КАДА ПРЕВАЗИЂУ ФИЗИЧКУ АГРСИЈУ И ОТИМАЊЕ РЕСУРСА ОД ПЛАНЕТЕ, НА КОЈОЈ СУ САМО У ПРОЛАЗУ. ЗА САДА НЕ ЗНАМО ТАЧНО КАДА ЋЕ ДОЋИ ТО ВРЕМЕ ! ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО СПОТ У ПРИЛОГУ.

 

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО

 


Битва цивилизаций СЕНСАЦИЯ 2014 ┤ART-TV├


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP