Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДАЛИ ЈЕ ИСТОРИЈА САПИЈЕНСА .СЦЕНАРИО ?


ДАЛИ ЈЕ ИСТОРИЈА САПИЈЕНСА СЦЕНАРИО ?


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


СВАКИМ ДАНОМ СВЕ СМО БЛИЖЕ ТОТАЛНОМ РАСПАДУ ПОСТОЈЕЋЕГ МОРАЛНО – ЕТИЧКОГ СИСТЕМА МЕНТАЛНЕ МАТРИЦЕ ЧОВЕЧАНСТВА, КОЈИ ЈЕ ДО САДА ПОДРЖАВАО ДУХОВНИ РАЗВОЈ И ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДАК НАШЕГ ЦИКЛУСА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ПОСЛЕ ЗАДЊЕГ ПОТОПА. ВРЛО ВЕРОВАТНО ЈЕ ДА ЋЕ СЕ ПОСЛЕ КОЛАПСА ЛАЖНОГ МОНЕТАРНОГ СИСТЕМА НА ПЛАНЕРИ ДЕСИТИ  ПРЕМИЈЕРА ЈАВНОГ НАСТУПА ПРЕДСТАВНИКА.  АТХИМАНОВИХ ДЕМОНА,  ВАНЗЕМАЉСКИХ  ИЛИ ВАНВРЕМЕНСКИХ РАЗУМНИХ БИЋА. ОВО СЕ МОЖЕ СМАТРАТИ ПОЈАВОМ „СПАСИТЕЉА“ НАШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, АЛИ МОЖЕ СЕ ДЕСИТИ ДА ЈЕ НАМЕРА ТИХ БИЋА САСВИМ СУПРОТНА ОД НАШИХ ОЧЕКИВАЊА.


О НЕВЕРОВАТНИМ ЗБИВАЊИМА, ИЗА КУЛИСА ПОПУЛИСТИЧКИХ МЕДИЈА УПОЗНАЈЕМО СЕ КРОЗ ИНТЕРВЈУ У ПЕТ ДЕЛОВА, БИЛА РАЈАНА И КЕРИ КАСИДИ СА ДР. ДАН БУРИШОМ, КОЈИ ЈЕ КАО МИКРОБИОЛОГ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ РАДИО У ЗОНАМА ЗАБРАЊЕНИМ ЗА ЈАВНОСТ. ТЕМА ИНТЕРВЈУА СУ ТЕМЕ ПОСВЕЋЕНЕ ФЕНОМЕНУ НЛО-А, ВРЕМЕНСКИХ МАШИНА ЗА ПУТОВАЊЕ И РЕТРОСПЕКЦИЈУ ЗБИВАЊА У ПРОШЛОСТИ И БУДУЋНОСТИ. ИНФОРМАЦИЈЕ ЗВУЧЕ НЕВЕРОВАТНО АЛИ МНОГА ЗБИВАЊА ПОСЛЕ ОВОГ ИНТЕРВЈУА, ПОТВРЂУЈУ ИСКРЕНОСТ ИНТЕРВЈУИСАНЕ ОСОБЕ.


ЛАС ВЕГАС, ЈУЛИ 2006.


ВЕЋИНИ ИСТРАЖИВАЧИ ФЕНОМЕНА НЛО НИЈЕ ПОТРЕБАН УВОД. ДР ДАН БУРИШ ЈЕ ПОЗНАТО ИМЕ У ОВИМ КРУГОВИМА, КАО АРТИКУЛИСАНА ОСОБА, ПРОВОКАТИВНА, ОТВОРЕНА И УБЕДЉИВА. ДР. ДАН И ЊЕГОВА ПРИЧА СУ САСТАВНИ ДЕО НАШИХ НАПОРА ДА РАЗУМЕМО РАЗЛОГЕ ЗАШТО ВАНЗЕМАЊЦИ И ВАНВРЕМЕНЦИ ДОЛАЗЕ ОВДЕ, КО ЈЕ У КОНТАКТУ СА ЊИМА И ШТА ЈЕ У ПИТАЊУ. НАША СУДБИНА ИЛИ НЕШТО САСВИМ ТРЕЋЕ.


ШТА ГОД ДА ЗНАТЕ, ВЕРУЈЕМО ДА ЗНАТЕ ДОСТА ТОГА, АЛИ НЕ ЗНАТЕ ДР. ДАНОВА ИСКУСТВА У ЗОНИ 51, ГДЕ ЈЕ УПОЗНАО И СПРИЈАТЕЉИО СЕ СА ВАНВРЕМЕНЦЕМ „КАИЛОМ“ О ЧИЈЕМ СЕ ЗДРАВЉУ БРИНУО, ЊЕГОВОЈ ВЕЗИ СА ГРУПОМ МАЖЕСТИК 12, О БОРБИ ИЗМЕЂУ ОВЕ ГРУПЕ И „ИЛУМИНАТА“ ОКО ОСВАЈАЊА ТЕХНОЛОГИЈЕ  „ОГЛЕДАЛА ЗА ОСМАТРАЊЕ БУДУЋНОСТИ“ И ТАЈНЕ ПРОИЗВОДЊЕ „ВРЕМЕНСКЕ КАПИЈЕ“ ДО 2012 ГОДИНЕ, ВЕРОВАТНОЋОМ ПРИРОДНИХ КАТАСТРОФА ИЗАЗВАНИХ ПОГРЕШНОМ АКТИВАЦИЈОМ „ВРЕМЕНСКИХ КАПИЈА“ И УНИШТАВАЊЕМ 4/5 СТАНОВНИШТВА НА ПЛАНЕТИ, КАО И МОГУЋОМ КОНВЕРГЕНЦИЈОМ ВРЕМЕНСКОГ ТОКА, КОЈИ ЋЕ УГРОЗИТИ БУДУЋЕ ДОГАЂАЈЕ У НАШОЈ И СУСЕДНИМ РЕАЛНОСТИМА    ХИПЕРПРОСТОРА.


ОВАЈ ИНТЕРВЈУ ДР. ДАН БУРИША, У ПРВА ТРИ ДЕЛА, МОЖЕ БИТИ И ПОСЛЕДЊИ, ОБЗИРОМ НА ОЗБИЉНОСТ ТЕМА КОЈЕ СУ РАЗМАТРАНЕ И ОБАВЕЗЕ ДР. ДАНА, КОЈЕ ИСТИЧУ ДЕЦЕМБРА 2007, ДО КАДА ОВАЈ ИНТЕРВЈУ НИЈЕ БИО ОБЈАВЉЕН.


ЛАС ВЕГАС, ЈУНИ 2007.


У ПРЕОСТАЛА ДВА ИНТЕРВЈУА СА ДАН БУРИШОМ, ПОСЛЕ ПАУЗЕ ОД ГОДИНУ ДАНА, ДИСУКТУЈЕ СЕ НЕЦЕНЗУРИСАНА ТАЈНА „ВРЕМЕНСКИХ КАПИЈА“. И „ОГЛЕДАЛА ЗА ОСМАТРАЊЕ БУДУЋНОСТИ“, ДАН УЛАЗИ У МНОГЕ ДЕТАЊЕ, КОЈИ СЕ ТИЧУ ОВЕ ТЕМАТИКА КАО И У ТЕМУ „КОЦКЕ“ КОЈА МОЖЕ, АЛИ НЕ МОРА БИТИ МОДИФИКАЦИЈА ТЕХНОЛОГИЈЕ „ОГЛЕДАЛА ЗА ОСМАТРАЊЕ БУДУЋНОСТИ“, А КОЈА СЕ ПОЈАВЉИВАЛА НАД МНОГИМ ВЕЛИКИМ ГРАДОВИМА НА ПЛАНЕТИ. ПОСЛЕ ОБАВЉЕНИХ АКТИВНОСТИ 14 ДЕЦЕМБРА 2007, ОСТВАРЕНА ЈЕ МОГУЋНОСТ ЈАВНОГ ОБЈАВЉИВАЊА ОВИХ ИНТЕРВЈУА.


НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ЗА МНОГЕ ПОСЕТИОЦЕ САЈТА СА ЗНАЊЕМ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА ОВАЈ ПРИЛОГ БИТИ ИЗУЗЕТНО ЗАНИМЊИВ. ЗА СВЕ ДЕТАЉНИЈЕ ПОДАТКЕ МОЖЕТЕ СЕ ОБРАТИТИ НА ЛИНК


To contact Bill Ryan or Kerry Cassidy, please e-mail us at support@projectcamelot.org .


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Project Camelot interviews Dan Burisch - Part 1-5  

Escape From Area 51 J-Rod Full Documentary Watch Now! UFO S   


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP