Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

КО СУ СЛИПЕРИ ?


КО СУ СЛИПЕРИ ?ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ВЕРОВАТНО НИСТЕ ЧИЛИ ЗА „СЛИПЕРЕ“ А И АКО ЈЕСТЕ ВЕЋИНИ ОД ВАС НИЈЕ ЈАСНО ЧИМЕ СЕ БАВЕ ОВИ ПОСЕБНО НАДАРЕНИ ЉУДИ. У ТЕКСТУ КОЈИ СЛЕДИ ИЗНОСИМО НЕКЕ ОСНОВНЕ ПОДАТКЕ О ТИМ ЉУДИМА, И О ПОСЛУ СА КОЈИМ СЕ ОНИ БАВЕ. НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ВАС ОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ УВЕСТИ У СВЕТ МИСТЕРИЈИОЗНИХ ЗБИВАЊА И ДОГАЂАЈА, КОЈИ СУ ОСТАЛИ СКРИВЕНИ ОД ЈАВНОСТИ.


СЛИПЕРА У СВЕТУ ИМА ОКО 10 ДО 15 ЉУДИ.


МОЖЕ СЕ РЕЋИ ДА ЈЕ У НОВИЈЕ ВРЕМЕ, МУСТАФА ИНХИМ БИО ПРВИ СЛИПЕР, КОЈИ СЕ МОГАО УПОТРЕБИТИ. ОН СЕ РОДИО 1929 ГОДИНЕ У ЈЕДНОМ ПУТУЈУЋЕМ ЦИРКУСУ, ВЛАСНИКА САДА, НЕГДЕ У ЦЕНТРАЛНОЈ ЕВРОПИ. МУСТАФИНА МАЈКА ЈЕ БИЛА ПРОРИЦАТЕЉКА. ГОДИНУ ДАНА ПОСЛЕ РОЂЕЊА МУСТАФЕ, ОНА ЈЕ УМРЛА. МУСТАФИН ОТАЦ ЈЕ БИО НЕПОЗНАТ, ТАКО ДА ЈЕ ВЛАСНИК ЦИРКУСА ИЗ САМИЛОСТИ ЗАДРЖАО МУСТАФУ, КОЈИ ЈЕ ЖИВЕО СА ПСИМА И КОЊИМА У ШТАЛИ ЦИРКУСА. ТЕК У ШЕСТОЈ ГОДИНИ МАЛИШАН ЈЕ ПРОГОВОРИО РЕЧ „ИНХИМ“ ШТО ЈЕ И ОСТАЛО ЊЕГОВО ИМЕ.


У ОСАМ ГОДИНА МУСТАФА ЈЕ АКТИВНО КОМУНИЦИРАО СА ЉУДИМА, КОЈИ СУ ОДМАХ ЗАПАЗИЛИ ДА ИМА СПОСОБНОСТ ДА ЧИТА ТУЂЕ МИСЛИ И ДА КОМУНИЦИРА СА ДРУГИМА, БЕЗ РЕЧИ. ПРЕДПОСТАВЉАЛО СЕ ДА ЈЕ НА ТАЈ НАЧИН БИО У КОНТАКТУ СА ЖИВОТИЊАМА, СА КОЈИМА ЈЕ ОДРАСТАО . ТАКО ЈЕ ВЛАСНИК ЦИРКУСА ПРОШИРИО ПРОГРАМ ЦИРКУСА ЈЕР ЈЕ ДОБИО НОВОГ АРТИСТУ, КОЈИ УМЕ ДА ЧИТА ТУЂЕ МИСЛИ.


И ЗАИСТА, МАЛИШАН ЈЕ ПОЧЕО ДА НАСТУПА У ПРОГРАМУ, И ДА БЕЗ ОБЗИРА НА ЈЕЗИЧКЕ БАРИЈЕРЕ, УСПЕШНО ДОНОСИ ПРИХОД ВЛАСНИКУ ЦИРКУСА. ТО СЕ ПРОДУЖИЛО НЕКОЛИКО ГОДИНА, ТАКО ДА СУ НЕКИ БОГАТИ ПОСЛОВНИ ЉУДИ ПОЗИВАЛИ ВЛАСНИКА ЦИРКУСА СА МУСТАФОМ, НА ПРИЈЕМЕ, ГДЕ ЈЕ МАЛИШАН ЧИТАО МИСЛИ ПОСЛОВНИХ ПАРТНЕРА ДОМАЋИНА, И ТАКО ОТКРИВАО ПОСЛОВНЕ ТАЈНЕ И НАМЕРЕ ПАРТНЕРА. НА ТАЈ НАЧИН СВИ СУ БИЛИ ЗАДОВОЉНИ. ДОМАЋИН ЈЕР ЈЕ ЗНАО ТУЂЕ НАМЕРЕ, А ВЛАСНИК ЦИРКУСА ЈЕР ЈЕ БИО БОГАТО НАГРАЂИВАН. МЕЂУТИМ МУСТАФА ЈЕ ЧЕСТО ИМАО ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОБЛЕМЕ, ОБАМИРАО ЈЕ, ИЗ НОСА МУ ЈЕ ТЕКЛА КРВА ИТД.


 ЈЕДНОМ ПРИЛИКОМ ЈЕДАН ПРЕСТРАШЕНИ ГЛЕДАЛАЦ УТРЧАО ЈЕ  У ЦИРКУСКУ ШАТРУ СА ТВРДЊОМ ДА МУСТАФА НЕ САМО ШТО МОЖЕ ДА ЧИТА МИСЛИ, ВЕЋ МОЖЕ И ДА ИХ УСМЕРАВА НА ДРУГЕ ЉУДЕ. ТАКО ЈЕ СЕПТЕМБРА 1941 ГОДИНЕ, ЈЕДАН ЉУБОМОРНИ МУЖ ОПТУЖИО МЛАДИЋА ДА ЈЕ МИСЛИМА УБИО ЊЕГОВУ ЖЕНУ. ВЛАСНИК ЦИРКУСА ЈЕ БРЗО РЕАГОВАО И УСТАНОВИЛО СЕ ДА ЈЕ ЖЕНУ ЗГАЗИО СЛОН И ТАКО ЈОЈ ОТКИНУО ГЛАВУ ОД ТЕЛА. ПОСЛЕ ОВОГ ИНЦИДЕНТА, МУСТАФА ЈЕ ПРЕСТАО ДА НАСТУПА, А ВЛАСНИК ЦИРКУСА ЈЕ ПОЧЕО ДА РАЗМИШЉА, КАКО ДА СЕ ОСЛОБОДИ ОД ЊЕГА. УСКОРО СЕ ПОЈАВИО НЕМАЧКИ ОФИЦИР, КОЈИ ЈЕ ВЛАСНИКУ ПРЕДЛОЖИО ЛЕПУ СВОТУ НОВЦА ЗА МУСТАФУ. И ТАКО СЕ МЛАДИЋ НАШАО У САСВИМ ДРУГОМ ОКРУЖЕЊУ, ГДЕ ЈЕ БИО ПРЕДМЕТ САСВИМ ДРУГИХ ЕКСПЕРИМЕНАТА.


1944 ГОДИНЕ, БРИТАНСКА ВОЈСКА ЈЕ „СЛУЧАЈНО“ ЗАРОБИЛА СЛИПЕРА И НЕ КОРИСТЕЋИ ГА ЗА ВОЈНЕ  ЦИЉЕВЕ, НАСТАВИЛА ДА ИЗУЧАВА ЊЕГОВЕ СПОСОБНОСТИ. 1951 ГОДИНЕ МУСТАФА ЈЕ УМРО ОД СИНДРОМА БРЗОГ СТАРЕЊА, КАО ПОСЛЕДИЦЕ ОЗБИЉНОГ ОШТЕЋЕЊА МОЗГА.ИНТЕРЕСАНТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ


СЛИПЕР – ОПЕРАТОР ЕКСТРАСЕНС ДОВОДИ СЕБЕ У РАЗЛИЧИТА СТАЊА И НА РАЗЛИЧИТЕ НАЧИНЕ, ДА БИ ДОСЕГАО ОДРЕЂЕНУ МЕТУ, БЕЗ ОБЗИРА ДАЛИ ЈЕ ТО ЧОВЕК ИЛИ НЕШТО ЖИВО, ОСТВАРУЈУЋИ ПРИ ТОМЕ СПОСОБНОСТ ДА У ПОТПУНОСТИ КОНТРОЛИШЕ ТУ МЕТУ У КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИ. ОН ЈЕ У СТЊУ ДА СА ЛАКОЋОМ ПРОНИКНЕ У МИСЛИ ДРУГОГ ЧОВЕКА. ПРИ ТОМЕ ЊЕМУ НЕ СМЕТАЈУ НИКАКВЕ ПРЕПРЕКЕ НИ БЛОКАДЕ ПАМЕТИ. ЧАК ШТА ВИШЕ СЛИПЕР МОЖЕ ПРОНИКНУТИ ДО ИНФОРМАЦИЈА У СВЕСТИ ДРУГОГ ЧОВЕКА, КОЈЕ НИ ТАЈ  САМ ИСПИТАНИК НИЈЕ У СТАЊУ ДА СЕ СЕТИ.


НА ПРИМЕР, ИСПИТАНИК ИДЕ УЛИЦОМ И ПОРЕД ЊЕГА ПРОЛАЗИ АУТОМОБИЛ. САМ ИСПИТАНИК НЕ ОБРАЋА ПАЖЊУ НА ТАЈ АУТОМОБИЛ, АЛИ МУ ЈЕ ЗА МОМЕНАТ ПРОШАО КРОЗ ВИДНО ПОЉЕ. СЛИПЕР ПРОНИКНУВШИ У ПАМЕТ ИСПИТАНИКА, МОЖЕ ДО НАЈСИТНИЈХ ДЕТАЉА ОПИСАТИ ТАЈ АУТОМОБИЛ, КОЈИ СЕ НА МОМЕНАТ НАЛАЗИО У ВИДНОМ ПОЉУ ИСПИТАНИКА.


НЕКЕ ЗЛЕ ОСОБЕ,  МОГУ НА ПРИМЕР ЗАКОДИРАТИ ЧОВЕКА НА УБИСТВО, НА КРАЂУ, НА НАСИЉЕ, НА САМОУБИСТВО И ДРУГА НЕДЕЛА ВЕЛИКИХ РАЗМЕРА. ЗА РАЗЛИКУ ОД ХИПНОЗЕ, КОДИРОВАЊЕ ДЕЛУЈЕ МНОГО ПОУЗДАНИЈЕ И ПО ПРАВИЛУ ИЗВОДИ СЕ ПОМОЋУ ЕЛЕКТРОНИКЕ ИЛИ НАРКОТИЧКИХ СРЕДСТАВА. ПРИ ТОМЕ КОД ЗАКОДИРОВАНЕ ОСОБЕ, НЕМА НИКАКВИХ ИЗМЕНА У ПОНАШАЊУ ДО КРИТИЧНОГ МОМЕНТА ДЕЛОВАЊА, А КОЈА СЕ АКТИВИРА ОДРЕЂЕНИМ КОДОМ. ЗВУКОМ, РЕЧИМА,ИЛИ ОДРЂЕНОМ СИТУАЦИЈУМ, КОЈИ ДЕЛУЈУ КАО ОКИДАЧ. СЛИПЕР МОЖЕ ПРОДРЕТИ У ПАМЕТ ЗАКОДИРОВАНОГ ЧОВЕКА, ДЕКОДИРАТИ НАЛОГ  И УКИНУТИ КОДНИ ОКИДАЧ.


СЛИПЕРИ НЕ ЖИВЕ ДУГО. У СЛОБОДНОМ ОКРУЖЕЊУ ОНИ ГУБЕ КОНТРОЛУ ПОНАШАЊА, ЗБОГ НЕСПОСОБНОСТИ КОНТРОЛЕ СОПСТВЕНИХ МОГУЋНОСТИ. СПЕЦ СЛУЖБЕ УЛАЖУ ОГРОМНА СРЕДСТВА, ДА БИ ДОШЛИ У ПОСЕД КВАЛИТЕТНОГ СЛИПЕРА. „ЗАПОСЛЕНИ“ СЛИПЕРИ СЕ ОБУЧАВАЈУ ДА КОНТРОЛИШУ СВОЈ ДАР, АЛИ ЧЕСТО ПОДЛЕЖУ УТИЦАЈУ НАРКОТИКА. ОБИЧНО НЕМАЈУ ПОРОДИЦУ И РЕТКО ДОЖИВЉАВАЈУ СТАРОСТ ОД 40 ГОДИНА. ПО ПРАВИЛУ ПОСЛЕ 30ТЕ ГОДИНЕ НАГЛО ПОЧИЊУ ДА СТАРЕ И УМИРУ.


СЛИПЕРИ СУ НАСТРАНИ. ЧЕСТО ИХ МУЧИ ГЛАВОБОЉА, ЧЕСТО ПАДАЈУ У СТАЊЕ СЛИЧНО ЕПИЛЕПТИЧКИМ НАПАДИМА, ИМАЈУ УБРЗАН ПУЛС И ПРИТИСАК КОЈИ ЈЕ ВЕЋИ ОД НОРМАЛНОГ, ОЧИ СУ ИМ МУТНЕ, НЕКИ НЕ УМЕЈУ ИЛИ НЕЋЕ ДА ГОВОРЕ.


ВИШЕ О ПРЕДМЕТНОЈ МАТЕРИЈИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА ЛИНКОВИМА

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP