Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ВАНЧУЛНА ПЕРЦЕПЦИЈА У ПРАКСИ


ВАНЧУЛНА ПЕРЦЕПЦИЈА У ПРАКСИ


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДАВОГ РАЗУМА,


НА ОВОМ САЈТУ СТЕ МОГЛИ КРОЗ НЕКОЛИКО ПРИЛОГА, ДА СЕ УПОЗНАТЕ СА ОСНОВНИМ ИНФОРМАЦИЈАМА О ВАНЧУЛНОЈ ПЕРЦЕПЦИЈИ САПИЈЕНСА СА РАЗУМНИМ БИЋИМА У ВИШИМ ИЛИ ПАРАЛЕЛНИМ РЕАЛНОСТИМА, КОЈЕ БЕЗУСЛОВНО ПОСТОЈЕ У КОСМОСУ И НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ. ОВОМ ПРИЛИКОМ ПОКУШАЋЕМО НЕШТО БЛИЖЕ ДА ВАС УПОЗНАМО СА ПРАКТИЧНОМ ПРИМЕНОМ ОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ КОМУНИКАЦИЈЕ, КОЈА ЈЕ СТАРА КОЛИКО И ПОРЕКЛО НАШЕ ВРСТЕ, А ВЕРОВАТНО  СЕ КОРИСТИЛА И У ПРЕТХОДНИМ ЦИКЛУСИМА ПОСТОЈАЊА РАЗУМНИХ БИЋА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ И ШИРЕ!


КРОЗ ЈЕДНО  ОПУШТЕНО ИЗЛАГАЊЕ ГЕНЕРАЛА БОРИСА КОНСТАТИНОВИЧА РАТНИКОВА, УПОЗНАЋЕМО СЕ У ИСТО ВРЕМЕ СА ТЕХНОЛОГИЈОМ ОВЕ ВРСТЕ КОМУНИКАЦИЈЕ И ЊЕНОМ ПРАКТИЧНОМ ПРИМЕНОМ У РЕАЛНОСТИ. ДОЛАСКОМ ЈЕЉЦИНА НА ВЛАСТ У КРЕМЉУ СЕ ПОЈАВИО ДЕФИЦИТ ПОТРЕБНИХ ИНФОРМАЦИЈА. ФОРМИРАН ЈЕ СПЕЦИЈАЛИЗОВАН ТИМ ЉУДИ КОЈИ СУ БИЛИ УПУЋЕНИ У ТЕХНИКУ ИЗМЕЊЕНОГ СТАЊА СВЕСИ, И ПРИБАВЉАЊЕ ИНФОРМАЦИЈА НА ОДСТОЈАЊУ УЗ КОРИШЋЕЊЕ ФОТОГРАФИЈЕ, И ДРУГИХ МЕДИЈАНАТА У ВЕЗИ СА МЕТОМ. ТАКО СМО ПОЧЕЛИ СА РАДОМ НА ПРИКУПЉАЊУ ИНФОРМАЦИЈА ИЗ ИНФОРМАЦИОНОГ ПОЉА УЗ ПОМОЋ ЉУДИ, КОЈИ СУ МОГЛИ ДА СЕ УКЉУЧЕ У КАНАЛ ПРОТОКА ТИХ ИНФОРМАЦИЈА.


ПРВА НАША УШПЕШНА АКТИВНОСТ БИЛА ЈЕ СКИДАЊЕ ИНФОРМАЦИЈА СА ЏОЏА БУША СТАРИЈЕГ У ВЕЗИ ОДНОСА И ПЛАНОВА  НАТО-А ПРЕМА РУСИЈИ. ИНФОРМАЦИЈА ЈЕ БИЛА ВРЛО ИНТЕРЕСАНТНА, ТАКО ДА СМО МОГЛИ ДА ЈЕ ОДМАХ ПРИМЕНИМО НА КОНКРЕТНЕ ЗАДАТКЕ НАШЕ ОБАВЕШТАЈНЕ И КОНТРАОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ. ОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ СУ БИЛЕ ПОЗНАТЕ И У ПЕРИОДУ ПРЕХРИШЋАНСКЕ РУСИЈЕ. ЈЕДАН ОД САВРЕМЕНИХ ОПЕРАТОРА МАКСИМ ГАЛКИН, МОЖЕ ДА СЕ УЗ КОРИШЋЕЊЕ ТЕХНИКЕ САМОХИПНОЗЕ УКЉУЧИ КРОЗ АСТРАЛНИ НИВО У СВЕСТ БИЛО КОЈЕ ЛИЧНОСТИ, И ДА ДОЂЕ ДО БИЛО КОЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈА СЕ ОДНОСИ НА ПРОШЛОСТ, САДАШЊОСТ ИЛИ БИДУЋНОСТ.


ПРАКСА ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА СЕ У СТАЊЕ ИЗМЕЊЕНЕ СВЕСТИ МОЖЕ ДОЋИ И ДОЛАЗИ НА РАЗНЕ НАЧИНЕ, КРОЗ РАЗЛИЧИТЕ МЕДИЈАНТЕ СВИХ ПЕТ РАСПОЛОЖИВИХ ЧУЛНИХ РЕЦЕПТОРА. СВАКИ ЧОВЕК У ПЕРИОДУ ОД 90 МИНУТА УЛАЗИ НА КРАТКО У ОВАКВО СТАЊЕ СВЕСТИ. ОНО ЈЕ ПОСЛЕДИЦА ПОТРЕБЕ МОЗГА ДА СЕ РАСТЕРЕТИ И ОБНОВИ. СА СТРАНЕ ГЛЕДАНО ТО ИЗГЛЕДА КАО ДА СЕ ЧОВЕК ЗАМИСЛИО И НА МОМЕНАТ ИСКЉУЧИО ИЗ РЕАЛНОГ ОКРУЖЕЊА. КАДА ГА ПОЗОВЕТЕ ПО ИМЕНУ ОН НЕ РЕАГУЈЕ, А КАДА СЕ ПОВРАТИ У ОБЛАСТ ЧУЛНЕ ПЕРЦЕПЦИЈЕ ОН СЕ ОСВЕСТИ И ОДГОВАРА ДА СЕ НЕШТО ЗАМИСЛИО !


КОД ЉУДИ КОЈИ СУ ПРИРОДНО ОБДАРЕНИ ЗА ОВУ СПОСОБНОСТ ОВО СТАЊЕ СВЕСТИ ДЕШАВА СЕ ПО ВОЉИ ОПЕРАТОРА УЗ КОРИШТЕЊЕ РАЗЛИЧИТИХ ИНДИВИДУАЛНИХ ТЕХНИКА. ГЕНЕРАЛНО ПОСТОЈЕ ДВА НАЧИНА ДОЛАСКА ДО ИНФОРМАЦИЈА, ИЛИ ЈЕ ТО ПУТЕМ АУТОМАТСКОГ ПИСАЊА ГДЕ СЕ ПИТАЊА ПОСТАВЉАЈУ МИСЛЕНИМ ПУТЕМ, А ОДГОВОРИ ЗАПИСУСУЈУ ИЛИ ПУТЕМ МЕКЕ ХИПНОЗЕ ТЕХНИКАМА ДИСАЊА ИТД. ПРАКСА ПОКАЗУЈЕ ДА ЈЕ СВАКО ДЕТЕ ДО 5 ГОДИНА СТАРОСТИ ПОВЕЗАНО СА ИНФОРМАЦИОНИМ ПОЉЕМ. СВЕ ЈЕ ВИШЕ ТЗВ „ИНДИГО“ ДЕЦЕ КОД КОЈЕ ЈЕ РАЗВИЈЕНИЈА АКТИВНОСТ ДЕСНЕ МОЖДАНЕ ХЕМИСФЕРЕ.


ДА СЕ ВРАТИМО НА ТЕМУ ЏОЏА БУША СТАРИЈЕГ, КАДА ЈЕ СЛИПЕР УШАО У СТАЊЕ ИЗМЕЊЕНЕ СВЕСТИ И ДОСЕГАО ИНФОРМАЦИОНО ПОЉЕ МЕТЕ, ПРЕДСТАВИО СЕ КАО „ГЛАС ЊЕГОВЕ САВЕСТИ“ И БЛОКАДА ЈЕ ПАЛА. ПОЧИЊЕ ДИЈАЛОГ У КОМЕ МЕТА РАЗГОВАРА САМА СА СОБОМ. ОПЕРАТОР ПОСТАВЉА ПИТАЊА, А КРОЗ  СЛИПЕРА ОДГОВАРА МЕТА. ОПЕРАТОР БЕЛЕЖИ ОДГОВОРЕ. И ТАКО СЕ МИСАОНО ПОЉЕ МЕТЕ ПРЕТВАРА У КОНКРЕТНУ ИНФОРМАЦИЈУ. ТАКО СЕ ДОЛАЗИ ДО ИНФОРМАЦИЈЕ ДА ЈЕ СУПРОТНА СТРАНА ИНСТРУМЕНТ У РУКАМА ТРАНСНАЦИОНАЛНИХ КОРПОРАЦИЈА. ДА СУ ОБИЧНИ ИЗВРШИОЦИ ТУЂИХ ПЛАНОВА И НАЛОГА.


ТАКО ДОЗНАЈЕМО ДА ЈЕ ЗА РУСИЈУ ПРЕДОДРЕЂЕНА ЗАБРАНА ОРУЖАНИХ ТЕННОЛОГИЈА, И ДА СУ У ЊОЈ ПОЖЕЉНЕ ПРЉАВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ И СКЛАДИШТА ТЕХНОЛОШКИХ ОТПАДА..... РАСКРИВА СЕ МОДЕЛ УНИПОЛАРНОГ СВЕТА СА ДОМИНАЦИЈОМ АМЕРИКЕ. ТАКОЂЕ СЕ РАЗОТКРИВА ПЛАН ДЕПОПУЛАЦИЈЕ СВЕТСКОГ СТАНОВНИШТВА. НАРОЧИТО У АФРИЦИ И АЗИЈИ, ЈЕР ТО СТАНОВНИШТВО НИЈЕ КОРИСНО. ОНИ САМО ТРОШЕ РЕСУРСЕ ХРАНЕ И ВОДЕ. ЗА АМЕРИКУ СЕ ПЛАНИРАЈУ ВИСОКЕ ИНФОРМАЦИОНЕ И ВОЈНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ, ВИСОК СТНДАРД ЖИВОТА И ЗОНЕ РЕКРЕАЦИЈЕ У НАЦИОНАЛНИМ ПАРКОВИМА. ИТД


КАДА ЈЕ ДОШАО НОВИ АМБАСАДОР АМЕРИКЕ У МОСКВУ, СА ЊИМ ЈЕ ПОНОВЉЕН АСТРАЛНИ ДИЈАЛОГ, КОЈИ ЈЕ ПОТВРДИО СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ПРЕТХОДНО ДОБИЈЕНЕ ОД ЏОЏА БУША СТАРИЈЕГ. ТОКО СМО ДОШЛИ И ДО САЗНАЊА ДА ЈЕ ИНСТАЛИРАН КОМПЛЕТАН СИСТЕМ САТЕЛИТА НА ЗЕМЉИНОЈ ОРБИТИ, ПОМОЋУ КОЈИХ МОЖЕ ДА СЕ ПО ЖЕЉИ УТИЧЕ НА РАСПОЛОЖЕЊЕ И ПОНАШАЊЕ СТАНОВНИКА ПЛАНЕТЕ – ПАНИКА, АГРЕСИЈА, ГЛАД, ПОСПАНОСТ, АПАТИЈА  ИЛИ БИЛО ШТА ПО ВОЉИ!


НА СЛИЧАН НАЧИН СКИНУЛИ СМО ИНФОРМАЦИЈУ У ВЕЗИ КОСОВА СА МАРЛЕН ОЛБРАЈТ. У ПРВИ МАХ НАМА СЕ НИЈЕ ПОВЕРОВАЛО, АЛИ РАЗВОЈ ДОГАЂАЈА СА АКТИВНИМ ЈОДОМ И УПОТРЕБЉЕНИМ УРАНИЈУМОМ У БОМБАМА, КОЈИ ЈЕ УЗРОКОВАО НАГЛО ШИРЕЊЕ СМРТНОСТИ И ЗАГАЂЕЊЕ ОКРУЖЕЊА, ДОКАЗАЛИ СУ ДА ЈЕ ИНФОРМАЦИЈА БИЛА ТАЧНА. ТАКО СУ У ОКВИРУ НАТО ЈЕДИНИЦА НАГЛО ОБОЛЕЛИ НЕМЦИ, ИТЛИЈАНА И ФРАНЦУЗИ, КОЈИ СУ СЕ НАШЛИ У ЗОНИ ДЕЈСТВА БАЧЕНИХ БОМБИ. УЛОГА АКТИВНОГ ЈОДА ЈЕ БИЛА ДА ПРИКРИЈЕ РАДИОАКТИВНО ДЕЈСТВО УРАНИЈУМА. ТАКО ЈЕ ИМУНИТЕТ ЉУДИ У ПЕРИОДУ ОД 30 ДАНА НАГЛО ОПАДАО, ТАКО ДА НИСУ БИЛИ У СТАЊУ ДА ФУНКЦИОНИШУ КАО БОРЦИ ....ИТД


ТЕХНОЛОГИЈЕ КОЈИМА СМО ОВЛАДАЛИ ОМОГУЋИЛЕ СУ НАМ ДА СКИДАМО ИНФОРМАЦИЈЕ НЕ САМО ИЗ МОЗГА ВЕЋ И СА КВАНТНИХ ПОЉА КОЈА ОКРУЖАВАЈУ ЧОВЕКА. ДОЗНАЛИ СМО ДА СЕ ДУША НЕ НАЛАЗИ У ТЕЛУ ЧОВЕКА, ВЕЋ ДА ЈЕ ОНА ЈЕДНА ОД ВИШЕСЛОЈНОГ КВАНТНОГ СИСТЕМА ЧОВЕКОВОГ ЕНЕРГЕТСКО -  АСТРАЛНО -  МЕНТАЛНОГ ПОЉА, И ДА . ОНА ПОСЕДУЈЕ РАЗУМ И СПОСОБНОСТ ВЕЗЕ СА КОСМИЧКИМ ИНФОРМАЦИОНИМ ПОЉЕМ. КОГА ВИШЕ ЗАНИМА ОВА ТЕМА, МОЖЕ СЕ ИНФОРМИСАТИ НА ОВОМ САЈТУ ИЗ РАДА Теория физического вакуума в популярном изложении АУТОРА ДР ГЕНАДИЈА ИВАНОВИЧА ШИПОВА ПРЕКО ЛИНКА http://skrivenosaznanje.blogspot.com/2011/05/teorije-fizickog-vakuuma.html


ИНТЕРЕСАНТАН ДЕТАЉ ИЗЛАГАЊА У ВЕЗИ ПРИМЕНЕ ПСИХОТРОНИЧКИХ УРЕЂАЈА НА ЉУДЕ, ОДНОСИ СЕ НА РАЗОТКРИВАЊЕ ПОСЕБНЕ АНТЕНЕ У КАБИНЕТУ ЈЕЉЦИНА, ОД СТРАНЕ СЛУЖБЕ ГЕНЕРАЛА РАТНИКОВА, ПОСЛЕ УОЧЕНЕ ДИСКОРДИНАЦИЈЕ ПОНАШАЊА ПРЕДСЕДНИКА. РАДИЛО СЕ О КВАДРАТНОЈ АНТЕНИ СА ЕМИТЕРОМ, СМЕШТЕНОЈ ИЗА ДУПЛОГ ЗИДА ИЗА ОРМАНА СА КЊИГАМА, СА ПОСЕБНИМ ОТПРЕМНИКОМ И ДАЉИНСКИМ УПРАВЉАЊЕМ.

СУШТИНА ДЕЈСТВА ОВАКВИХ УРЕЂАЈА ЗАСНИВА СЕ НА ПОНИШТАВАЊУ И ОМЕТАЊУ ДЕЈСТВА ПРИРОДНИХ РИТМОВА РАДА ПОЈЕДИНИХ ОРГАНА У ЧОВЕЧИЈЕМ ТЕЛУ. ПОСЛЕДИЦА ОВАКВОГ ДЕЛОВАЊА ЈЕ ОПСТРУКЦИЈА ФУНКЦИЈЕ ОРГАНА, ПСИХИЧКИ И ФИЗИОЛОШКИ ПОРЕМЕЋАЈИ , ОБОЉЕВAЊЕ И КОНАЧНО СМРТ, ЧИЈИ УЗРОК НЕ МОЖЕ ДА СЕ УТВРДИ. ИТД.О ДАЉОЈ ПРАКТИЧНОЈ ПРИМЕНИ ОПИСАНИХ МЕТОДА, МОЖЕТЕ СЕ УПОЗНАТИ СА ПРИЛОЖЕНОГ ВИДЕО СПОТА, А ДАЉЕ ЗАКЉУЧКЕ ПОДЕЛИТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА, КОЈИМА ОВА ТЕМА НЕ ЛИЧИ НА СФ РОМАН !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Шокирующая информация от генерала России.    

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP