Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЧОВЕК ПО ПЛАНУ ТВОРЦА


ЧОВЕК ПО ПЛАНУ ТВОРЦА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС УПОЗНАМО СА ЈОШ НЕКИМ ПОДАЦИМА У ВЕЗИ КРЕАЦИОНИСТИЧКЕ ТЕОРИЈЕ НАСТАНКА ЧОВЕКА И СВЕГА ЖИВОГА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ, У НАШЕМ СУНЧЕВОМ СИСТЕМУ И ГАЛАКСИЈИ, У ПРИЛОГ ПРЕДПОСТАВЦИ ДА ЈЕ НЕКА НАДЉУДСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА СТВОРИЛА ЦЕЛО МАТЕРИЈАЛНО ОКРУЖЕЊЕ И ДУХОВНИ СИСТЕМ ВРЕДНОСТИ У КОМЕ СЕ ОДВИЈА НАША ЕГЗИСТЕНЦИЈА И САЗНАЊЕ. КОМПЛЕКСНА ИДЕЈА О КОСМИЧКОМ РАЗУМУ И НООСВЕРИ НАШЕ ПЛАНЕТЕ СУ ПРЕТПОСТАВКА ЗА РАЗУМЕВАЊЕ СЛОЖЕНОГ СИСТЕМА РЕАЛНОСТИ И ХОЛОГРАМСКОГ МОДЕЛА ИНФОРМАЦИЈА, КОЈИ ПОДРЖАВА СВЕ АКТИВНОСТИ КОЈЕ СЕ ДЕШАВАЈУ.


ФАНТОМ НЕФОРМИРАНОГ ФЕТУСА


ПРЕ НЕКОЛИКО ГОДИНА ДВА РУСКА НАУЧНИКА ПЕТАР ГАРАЈЕВ И ГЕОРГИЈЕ ТРТУШНИ У ЛАБОРАТОРИСКИМ УСЛОВИМА ПОСТАВИЛИ СУ ЕКСПЕРИМЕНТ У ВЕЗИ СА НЕПОРОЧНИМ ЗАЧЕЋЕМ ЧОВЕКА. КАДА СУ ПРОЦЕС ЗАЧЕЋА ОЗРАЧИЛИ ЛАСЕРСКИМ ЗРАКОМ, НЕОЧЕКИВАНО СЕ ПОЈАВИО „ФАНТОМ“ НЕФОРМИРАНОГ ЉУДСКОГ ФЕТУСА, А ОБА НАУЧНИКА СУ ОДМАХ У ГЛАВИ ОСЕТИЛА ЈАКУ ГЛАВОБОЉУ, КОЈА ИХ НИЈЕ ПОПУШТАЛА ЦЕЛУ НЕДЕЉУ ДАНА, ИАКО СУ ОДМАХ ИСКЉУЧИЛИ ДЕЈСТВО ЛАСЕРСКОГ ЗРАКА! ТАДА СУ ОБА НАУЧНИКА ЗАКЉУЧИЛА ДА ЈЕ ИНФОРМАЦИЈА О НЕПОСТОЈЕЋЕМ ФЕТУСУ  „УНАПРЕД“ ЗАПИСАНА У СТРУКТУРИ ДНК ,


ДО СЛИЧНОГ ЗАКЉУЧКА ДОШЛА СУ И ДВА НАУЧНИКА ИЗ ЗАПАДНЕ ХЕМИСВЕРЕ, КОЈИ СУ ТУМАЧЕЋИ БИБЛИСКЕ ТЕКСТОВЕ ПОЈАМ „ГЕНЕЗИС“ ИЛИ РАЗВОЈ,  РАЗЛОЖИЛИ У ДВЕ РЕЧИ И ДОБОЛИ ЗНАЧЕЊЕ „ГЕН“ И „ИЗИС“ ОДНОСНО ГЕН СА ВЕНЕРЕ. ДРУГИМ РЕЧИМА ДА СУ У ЧОВЕЧИЈЕМ ГЕНУ  ЗАКОДИРАНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ТРВОРАЦА СА ВЕНЕРЕ, МАРСА А МОЖДА И СА ЗАГОНЕТНЕ ПЛАНЕТЕ НИБИРУ !


КРВ ТВОРЦА


АНАЛИЗОМ ГЛИНЕНИХ ТАБЛИЦА ИЗ АСИРА - НИНИВА , ИСТРАЖИВАЧ ВЛАДИМИР ДЕГТЈАРЕВ ДОШАО ЈЕ ДО ПОДАТКА ДА СУ ПРЕ 400.000 ГОДИНА НА ЗЕМЉУ ДОШЛИ СТАНОВНИЦИ ПЛАНЕТЕ НИБИРУ, И ДА СУ ЗА ПОТРЕБЕ КОПАЊА РУДЕ ЗЛАТА ГЕНЕТСКИМ МУТАЦИЈАМА „НАПРАВИЛИ“ ЉУДСКУ РАСУ РОБОВА, МЕШАЈУЋИ СОПСТВЕНУ КРВ СА ПОЛУДИВЉИМ ПРЕЦИМА САПИЈЕНСА.  ШТО ЈЕ ПОСТАЛА ОСНОВА ГЕНОМА НАШЕ РАСЕ. ЗАТО СУ ЉУДИ СВОЈЕ ТВОРЦЕ СА ПЛАНЕТЕ НИБИРУ, НАЗИВАЛИ БОГОВИМА. У ПРИЛОГ ТОМЕ НА ЈЕДНОМ ОД БАРЕЉЕФА ЈЕДАН ОД ТВОРАЦА ДРЖИ У РУЦИ „ЈАЈЕ“, КОЈЕ СМЕШТА У НЕКУ КОМОРУ. ОВО ЈАЈЕ ПО СВОМ ОБЛИКУ ИДЕНТИЧНО ЈЕ ФЕТУСУ СТАРОМ ПЕТ ДАНА ! У ПОЧЕТКУ СУ МАЈКЕ НОВЕ РАСЕ БИЛЕ „БОГИЊЕ“ ДОК СЕ НИЈЕ ФОРМИРАЛА НОВА РАСА САПИЈЕНСА, КОЈЕ СЕ РАЗВИЈАЛА МЕЂУСОБНИМ УКРШТАЊЕМ.


НЕМАЧКИ ТЕОЛОГ ВАЛТЕР ЈОРГ ЛАНГБЛАЈН, ПОДРЖАВА ОВУ ИДЕЈУ ИЗ БИБЛИЈЕ, ПО КОЈОЈ СУ БОГОВИ СТВОРИЛИ ЧОВЕКА ПО СВОМ ОБЛИЧЈУ, ТАКО ДА СЕ РАЗУМАН ЧОВЕК ЈАВЉА ПРОИЗВОДОМ РАЗВИЈЕНЕ ГЕНЕТСКЕ ТЕХНПЛПГИЈЕ ВАНЗЕМАЊСКОХ БИЋА, КОЈА ЈЕ ПОСЕЋИВАЛА НАШУ ПЛАНЕТУ СА ЦИЉЕМ ИЗУЧАВАЊА ЛОКАЛНЕ БИОСВЕРЕ. ТАКО ЈЕ НАСТАО САВРЕМЕНИ ЧОВЕК – САПИЈЕНС, А МОЖДА И НЕКЕ ДРУГЕ ВРСТЕ ЖИВОТИЊА И БИЉАКА ! ТАДА СУ ОНИ НАПУСТИЛИ ОВУ ПЛАНЕТУ СА ЦИЉЕМ ИСТРАЖИВАЊА И ДРУГИХ ЛОКАЦИЈА, АЛИ СЕ ВЕРОВАТНО ПОВРЕМЕНО ВРАЋАЈУ ДА ВИДЕ РАЗВОЈ СВОГ ЕКСПЕРИМЕНТА.


ПОД НЕБЕСКОМ КАПОМ


ПРЕ НЕКОЛИКО ГОДИНА НАУЧНИК ВАЛЕРИЈ СЛЕЗИН ИЗВЕО ЈЕ ЈЕДИНСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ. ИСТРАЖИВАО ЈЕ РАД МОЗГА ЉУДИ РАЗНИХ КОНФЕСИЈА ЗА ВРЕМЕ МОЛИТВЕ. РЕЗУЛТАТ ИСТРАЖИВАЊА ПОКАЗАО ЈЕ ДА СЕ РИТАМ РАДА ЉУДСКОГ МОЗГА МАЛО УСПОРАВА ЗА ВРЕМЕ МОЛИТВЕ И СПУШТА СЕ НА НИВО РАДА МОЗГА МАЛОГ ДЕТЕТА ИЛИ ЧОВЕКА ЗА ВРЕМЕ КОМЕ, У ДЕЛТА ИЛИ ТЕТА СТАЊЕ АКТИВНОСТИ. НАУЧНИК ВЛАДИМИР ШАБАЛИН ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ КАКАВ ЈЕ НАШ ГЛАВНИ ЗАДАТАК У ЖИВОТУ ? И ОДГОВАРА ДА ЈЕ ТО ХАРМОНИЗАЦИЈА ЖИВОТНИХ ПРОЦЕСА И ПОВЕЋАЊЕ САЗНАЊА У ОКВИРИМА БИОСВЕРЕ, ГДЕ СЕ ТО СВЕ ДЕШАВА. У ТОМ СМИСЛУ МОЗАК СЕ ЈАВЉА КАО НЕКИ ПРЕНОСНИК ИНФОРМАЦИЈА „ВИШЕГ РАЗУМА“, У КОЈОЈ СЕ МОЛИТВА ЈАВЉА ПРЕНОСНИКОМ ТИХ ИНФОРМАЦИЈА.


ПРОФЕСОР СЛЕЗИН СМАТРА ДА РОЂЕЊЕМ ЧОВЕК ДОЛАЗИ ИЗ НЕКЕ ДРУГЕ РЕАЛНОСТИ – ОПШТЕГ РАЗУМА И ДА СЕ ВАСПИТАЊЕМ ПРИЛАГОЂАВА ОКОЛНОСТИМА НОВОГ ОКРУЖЕЊА, ПРИ ЧЕМУ СЕ И МОЗАК ПОДЕШАВА НА НОВЕ УСЛОВЕ ОБСТАНКА У НОВОЈ РЕАЛНОСТИ. РЕЗУЛТАТИ ИСТРАЖИВАЊА ПОТВРЂУЈУ БОЖАНСКО ПОРЕКЛО ЧОВЕКА. ПОРЕД ТОГА ПОСЛЕ МОЛИТВЕ КОД ИСПИТАНИКА СЕ ПОКАЗАО ВЕЋИ СТЕПЕН ОТПОРНОСТИ ОРГАНИЗМА ПРЕМА РАЗНИМ НЕГАТИВНИМ УТИЦАЈИМА. ИСТО ТАКО ИСТРАЖИВАЊЕ ЈЕ ПОКАЗАЛО НАЈЕФИКАСНИЈИ СТЕПЕН УМИРЕЊА КОД ПРАВОСЛАВНИХ ПОКЛОНИКА, ЗАТИМ КОД МУСЛИМАНА И БУДИСТА - А НАЈМАЊИ КОД ИСПОВЕДНИКА КАТОЛИЧКЕ КОНФЕСИЈЕ !  КОД ОСТАЛИХ КОНФЕСИЈА И СЕКТИ НИЈЕ ЗАПАЖЕН ОВАЈ ЕФЕКАТ. КОД ЕПИЛЕПТИЧАРА, БЕЗ ОБЗИРА НА ОГРОМНУ АКТИВНОСТ РАДА МОЗГА, КАДА СЕ ПОМЕНЕ ИМЕ БОГА УЗБУЂЕНОСТ  МОЗГА НАГЛО ОПАДА.


ПЕЧАТИ БОГА


У БИБЛИЈИ ЈЕ НАПИСАНО ДА БОГ СТАВЉА ПЕЧАТ НА РУКУ СВАКОГ ЧОВЕКА. ТАКО ЈЕ ОД НАЈСТАРИЈИХ ВРЕМЕНА ПОЗНАТО ЧИТАЊЕ СУДБИНЕ СА ДЛАНА СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА ОД АСИРА, ПРЕКО ЕГИПТА И СТАРОГ РИМА ДО НАШИХ ДАНА. ЛИНИЈЕ НА ДЛАНУ СУ СПЕЦИФИЧАН И  РАЗЛИЧИТ „КОД“ КОЈИ ЈЕ БОГ СТАВИО НА ДЛАН СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА. НА ОСНОВУ ГЕОМЕТРИЈЕ ОВИХ ГРАФЕМА МОГУЋЕ ЈА ОДРЕДИТИ ВЕЛИКИ БРОЈ ОСОБИНА, КОЈЕ УТИЧУ НА СУДБИНУ СВАКОГА ОД НАС. ПОСТОЈЕ НАУЧНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ КОЈЕ СЕ БАВЕ ОВИМ ИСТРАЖИВАЊИМА И КОЈЕ СА ВЕЛИКИМ СТЕПЕНОМ ПОУЗДАНОСТИ МОГУ ПРОГНОЗИРАТИ СКЛОНОСТИ, ИНТЕЛЕКТ, КАРАКТЕР И МОГУЋНОСТИ СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА. ТАМАРА АБРАМОВА ИЗ ЛАБОРАТОРИЈЕ СПОРТСКЕ АНТРОПОЛОГИЈЕ, НАВОДИ НЕКОЛИКО ПРИМЕРА ПРЕДОДРЕЂЕНИХ СПОСОБНОСТИ ЗА БАВЉЕЊЕ ОДРЕЂЕНИМ СПОРТСКИМ ДИСЦИПЛИНАМА, КОЈЕ СУ СЕ ДОКАЗАЛЕ У ПРАКСИ.


РОБОВИ ЕВОЛУЦИЈЕ


НАЈНОВИЈА ИСТРАЖИВАЊА ПОТВРЂУЈУ НЕВЕРОВАТНУ ХИПОТЕЗУ ДА СВЕ БРЖИ ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ, ВОДИ ЧОВЕЧАНСТВО У НЕПОВРАТНУ ПРОПАСТ. ОД ПРОНАЛАСКА ТОЧКА ПРОШЛО ЈЕ  5.000 ГОДИНА ДО ПАРНЕ ЛОКОМОТИВЕ, А ОД ЊЕ ДО ПРВЕ АТОМСКЕ БОМБЕ И КОСМИЧКИХ ПУТОВАЊА, САМО 100 ГОДИНА. ШТА МОЖЕ ДА СЕ ОЧЕКУЈЕ СА ДАЉИМ РАЗВОЈЕМ ЗНАЊА И НЕАДЕКВАТНОМ ПРИМЕНОМ У ПРАКС ? ТАКО СЕ ЧОВЕЧАНСТВО НЕВЕРОВАТНОМ БРЗИНОМ ПРИБЛИЖАВА ГЛАВНОЈ ТЕМИ ОПСТАНКА ЉУДСКЕ РАСЕ – БЕСМРТНОСТИ ! У ТОМ ПОГЛЕДУ НЕКИ НАУЧНИЦИ СМАТРАЈУ ДА РАЗУМ КОЈИ КОНТРОЛИШЕ ЗЕМЉИНУ БИОСВЕРУ, НИЈЕ ЗАИНТЕРЕСОВАН ЗА НЕПЛАНИРАНО ПОВЕЋАЊЕ БРОЈА СТАНОВНИКА, РЕЦИМО НА 20 МИЛИЈАРДИ ЈЕДИНКИ !

ДАЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ЗАУСТАВИТИ И СПРЕЧИТИ ОВАКАВ ПОГУБАН СЦЕНАРИО НАШЕ ПЛАНЕТЕ. НАУЧНИК ПЕТАР ГАРАЈЕВ СМАТРА ДА СЕ ОДГОВОР НА ОВО ПИТАЊЕ НАЛАЗИ У СТАРИМ ТЕКСТОВИМА. У ПОЧЕТКУ ЈЕ БИО ЗАКОН, А ТАЈ ЗАКОН ЈЕ БИО БОГ- А ТАЈ ЗАКОН ЈЕ ЗАПИСАН У ДНК ! ЧАК ШТА ВИШЕ, ПОСЛЕДЊА ИСТРАЖИВАЊА СУ ПОКАЗАЛА ДА НАШ ГЕНЕТСКИ АПАРАТ ИМА СПОСОБНОСТ МИШЉЕЊА. ПОНАША СЕ КАО РАЗУМНИ БИОКОМПЈУТЕР, КОЈИ РАДИ У ЗАВИСНОСТИ ОД ЗАДАНОГА КОНТЕКСТА ! НА ТАЈНАЧИН ДНК СЕ ПОНАША КАО КВАЗИ РАЗУМНА БИОСТРУКТУРА, И ПРЕМА ЊОЈ СЕ МОРА ОПХОДИТИ НА САСАВИМ ДРУГАЧИЈИ НАЧИН ОД УСТАЉЕНОГ. ГЕН СЕ ЈАВЉА КАО „НАНО КВАНТНИ - НАНО КОМПЈУТЕР“, КОЈИ ЈЕ СПОСОБАН ЧИТАТИ РЕАЛНЕ, А НЕ МЕТАФОРИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ. ЛЕЧЕЊЕ ЉУДИ И ПРОДУЖЕТАК ЖИВОТА, МОРАЈУ СЕ РАЗУМЕТИ НА САСВИМ ДРУГИ НАЧИН.


КАКВЕ РЕЧИ ИЛИ РЕЧЕНИЦЕ МОГУ УТИЦАТИ НА СТРУКТУРУ ДНК, ТЕК ТРЕБА ДА СЕ ИСТРАЖИ. ТАКО ЈЕ ЗАПАДНИ НАУЧНИК ЛУТЕР БЕРГМАН У ИСТРАЖИВАЊУ ЈЕСТИВЕ СОРТЕ КАКТУСА, ПОСЛЕ НИЗА БИОЛОШКИ МОТИВИСАНИХ НЕУСПЕХА,  УСПЕО ЈЕ ДА ПУТЕМ ВЕРБАЛНЕ КОМУНИКАЦИЈЕ СА КАКТУСА ОДСТРАНИ БОДЉЕ И ТАКО УСПЕШНО ОБАВИ ЦИЉ СВОГА ЕКСПЕРИМЕНТА. ПОСТАВКА ПЕТРА ГАРАЈЕВА У ВЕЗИ  ЛИНГВИСТИЧКЕ КОМУНИКАЦИЈЕ СА ДНК, НАИШЛА ЈЕ НА ПОДРШКУ ЗВАНИЧНЕ НАУКЕ, КОЈА ПОДРЖАВА ИСЦЕЛИТЕЉСКУ МОЋ РЕЧИ НА ЗДРАВЉЕ ЧОВЕКА. ДРУГИМ РЕЧИМА ПРИЗНАЈЕ СЕ  ВЕЗА ЧОВЕКА СА БОГОМ ИЛИ ВИШИМ РАЗУМОМ, КОЈИ СВОЈИМ ДЕЛОВАЊЕМ РЕШАВА ЗДРАВСТВЕНИ ПРОБЛЕМ ПОЈЕДИНЦА. ЧОВЕК СЕ ПОЛАКО ПРИБЛИЖАВА РАЗОТКРИВАЊУ БОЖАНСКЕ ТАЈНЕ.


БОЖАНСТВЕНА  ЗАБРАНА


ЗА САМО ПОЛА ВЕКА ЧОВЕК ЋЕ САВЛАДАТИ ВЕШТИНУ БЕСМРТНОСТИ, КОНЗЕРВАЦИЈУ РАЗУМА И СОПСТВЕНО КЛОНИРАЊЕ. У ДАТОМ МОМЕНТУ УСПЕШНО ЈЕ ПРОИЗВЕДЕН ВЕШТАЧКИ ДНК БАКТЕРИЈЕ, КОЈА ЈЕ ПУШТЕНА У МЕКСИКАНСКИ ЗАЛИВ. ПОСЛЕДИЦА ЈЕ ТОТАЛНА ГИБЕЉ ФЛОРЕ И ФАУНЕ У МОРУ, ПА ЧАК И ЉУДИ У ПРИОБАЛНОМ ПОЈАСУ ЗАЛИВА ! НАУЧНИЦИ ПРОГНОЗИРАЈУ ПОЈАВУ САВИМ НОВИХ БИЋА НА ПЛАНЕТИ СА НЕВЕРОВАТНИМ ОСОБИНАМА. А ШТА ЋЕ БИТИ СА НАМА? ДАЛИ ЋЕ НАМ ВИШИ РАЗУМ ДОЗВОЛИТИ ОВАКВЕ ЕКСПЕРИМЕНТЕ '? СВЕ ЧЕШЋЕ ОКО НАШЕ ПЛАНЕТЕ, ВИЂАМО РАЗВИЈЕНИЈА БИЋА, КОЈА СУ ЗАИНТЕРЕСОВАНА ЗА НАС КАО ИЗВОР ДУШЕВНЕ ЕНЕРГИЈЕ, КАКО МОТРЕ НА НАШЕ ПОСТУПКЕ.


НАУЧНИК ДИН ХАМЕР ЈЕ ЈОШ СРЕДИНОМ ПРОШЛОГ ВЕКА ДОКАЗАО ДА ЗА ВЕРУ У БОГА ПОСТОЈИ НАУЧНО ОБЈАШЊЕЊЕ. НАИМЕ ХАМЕР ЈЕ ИСТРАЖИО 2000 ДОБРОВОЉАЦА И ДОКАЗАО ДА КОД СВИХ ПОЈЕДИНАЦА КОЈИ ВЕРУЈУ У БОГА ПОСТОЈИ ПОСЕБАН ГЕН НАДЛЕЖАН ЗА ЊИХОВО ТАКВО УБЕЂЕЊЕ, ДОК КОД АТЕИСТА ТАКАВ ГЕН НЕ ПОСТОЈИ. ПО РЕЧИМА ПРОФЕСОРА СЛЕЗИНА, ТАКОЂЕ ЈЕ ДОКАЗАНО ДА ВЕРНИЦИ ЖИВЕ ОКО 5 ГОДИНА ДУЖЕ, ЈЕР СТРАХ ОД СМРТИ СМАЊУЈЕ ИМУНИТЕТ ОРГАНИЗМА., А ТАЈ СТРАХ НЕ ПОСТОЈИ КОД ВЕРНИКА. ГЕНИ СУ ПРЕНОСНИ, ТАКО ДА СЕ И ВЕРА У БОГА ПРЕНОСИ НА ПОТОМКЕ. ТАКО СЕ МОЖЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ВЕРНИЦИ ПОСЕДУЈУ ГЕНЕТСКО ЗНАЊЕ О ТОМЕ КО ИХ ЈЕ СТВОРИО ! ТАКО СЕ МОЖЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ЈЕ У ДНК ЗАПИСАН ИСТОРИЈА ЦЕЛЕ ВРСТЕ ХОМО САПИЈЕНСА, АЛИ ОСТАЈЕ ТАЈНА КАКО СЕ ОВА ИНФОРМАЦИЈА МОЖЕ РАЗОТКРИТИ И ОБЈАСНИТИ !  САМО 1% ХРОМОЗОМА ДНК ЈЕ ОНАЈ КОЈИ ОБЈАШЊАВА СИНТЕЗУ БЕЛАНЧЕВИНА. А ШТА ЈЕ СА ПРЕОСТАЛИХ 99% ХРОМОЗОМА ? КАКВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ОНИ СКРИВАЈУ ?


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


СКРАЋЕН ПРЕВОД ТЕКСТА СА ВИДЕО ЗАПИСА

ДР, ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ


Странное дело. По плану Вселенной

Штурм сознания: «Душа в наследство»


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP