Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

MАНИПУЛАЦИЈА ДУШАМА САПИЈЕНСА


MАНИПУЛАЦИЈА  ДУШАМА  САПИЈЕНСА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ВИШЕ ПУТА СМО НА ОВОМ САИТУ ПОМИЊАЛИ ДУШЕ, КАО НОСИОЦЕ ЕНТИТЕТА, СВАКЕ РАЗУМНЕ ЛИЧНОСТИ ПО НА ОСОБ, КАО И НАШЕ КОСМИЧКО ПОРЕКЛО, ГДЕ СЕ УСТВАРИ НАЛАЗИ НАШ ПРАВИ ДОМ. КАО ШТО СЕ ДУШЕ НАЛАЗЕ НА РАЗНИМ СТУПЊЕВИМА РАЗВИЈЕНОСТИ, ТАКО СЕ И ПЛАНЕТЕ НАЛАЗЕ У РАЗЛИЧИТИМ ФАЗАМА ГЕОМОРФОЛОШКЕ ЗРЕЛОСТИ, ШТО ВЕРОВАТНО ИМА БИТАН УТИЦАЈ НА УЗАЈАМНУ ПОВЕЗААНОСТ РЕИНКАРНИРАНИХ ДУША СА ПЛАНЕТАМА, КОЈЕ СУ САМО ПРИВРЕМЕНЕ ЛОКАЦИЈЕ И ПОЛИГОНИ ЗА УСАВРШАВАЊЕ ДУХОВНОГ РАЗВОЈА ПОЈЕДИНИХ ДУША – РАЗУМНИХ ЈЕДИНКИ.


ОВАКАВ УВОД НИЈЕ БАШ ПО МЕРИ ЗВАНИЧНЕ НАУКЕ ( НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ ) , АЛИ, УСКОРО ЋЕ СЛИКА СТАЊА СИГУРНО ДА СЕ ИЗМЕНИ. ОТКРИВАЊЕМ ХОЛОГРАФСКЕ ПСИХОФИЗИКЕ, КОЈА ЦЕО КОСМОС ПОСТУЛИРА КАО ЈЕДАН ОГРОМАН ХОЛОГРАМ – БОЖАНСКО БИЋЕ. ТЕМА СЕ РАЗЈАШЊАВА ТАКО ШТО СВАКА ДУША МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВИ КАО ЈЕДАН БЕСКРАЈНО МАЛИ ДЕО ТОГ ХОЛОГРАМА, КОЈИ У СЕБИ НОСИ СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ТВОРЦА, АЛИ НЕДОВОЉНО ЈАСНО ИСПОЉЕНЕ. ЗБОГ ТОГА СЕ ДУШЕ МОГУ КЛАСИФИКОВАТИ НА МЛАДЕ И СТАРЕ, ДОБРЕ И ЗЛЕ, РАЗУМНЕ И ОГРАНИЧЕНЕ У СХВАТАЊУ ОКРУЖЕЊА И МОГУЋНОСТИМА ДЕЛОВАЊА...


У ОРГАНИЗОВАНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА САПИЈЕНСА,  ( БИЋА КРЕИРЕНИХ ОД ВОДЕ – 80 % И ОСТАЛИХ МИНЕРАЛА  - 20%) , КОЈА СУ ПРИВРЕМЕНА СТАНИШТА ДУША НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, НАИЛАЗИМО НА РАЗНЕ ОБЛИКЕ ОРГАНИЗОВАНОСТИ У РАЗНИМ ГЕОЛОШКИМ И ИСТОРИЈСКИМ ЕПОХАМА – МОЖДА И НЕКОЛИКО МИЛИОНА ГОДИНА УНАЗАД. О ПРЕТХОДНИМ ЦИКЛУСИМА ЗНАМО ВРЛО МАЛО, АЛИ ОНО ШТО КАРАКТЕРИШЕ НАШУ ЕПОХУ ТО СУ ОРГАНИЗОВАНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КОЈИМА УПРАВЉАЈУ МАЊЕ ГРУПЕ ЈЕДИНКИ, КОЈЕ СУ СЕ ИЛИ НАМЕТНУЛЕ ИЛИ СУ ИЗАБРАНЕ, ПО НЕКИМ КРИТЕРИЈИМА.


У НАШЕМ ВРЕМЕНСКОМ ХОРИЗОНТУ, КАДА СЕ ГУБЕ УСТАЉЕНЕ ВРЕДНОСТИ И НОРМЕ МОРАЛА И ЕТИКЕ, ДОЛАЗИ ДО ПРОЦЕСА ПОДИВЉАВАЊА, КОЈИ СЕ ОДЛИКУЈЕ ЛАЖНОМ ДОМИНАЦИЈОМ ЈЕДНЕ СУПЕРСИЛЕ, КОЈА ТРЕБА ДА ОБЕЗБЕДИ УСЛОВЕ ЗА УНИПОЛАРНИ СВЕТ, КАО ПРИВАТАН ПОСЕД ГРУПЕ МЕНТАЛНО БОЛЕСНИХ ЈЕДИНКИ, КОЈЕ МОЖДА И НИСИ САПИЈЕНСИ !. О ТОМЕ КАКО САДА ФУНКЦИОНИШЕ ИЗБОРНИ И ОРГАНИЗАЦИОНИ СИСТЕМ ОВОГ  "ЦИВИЛИЗОВАНОГ" ДРУШТВА, КОЈИМ РУКОВОДИ ОВА МАЛА ГРУПА СЕБИЧНИХ И ГРАМЗИВИХ ЈЕДИНКИ САПИЈЕНСА, МОЖДА И ПО НАЛОГУ НЕКЕ ДРУГЕ РАЗУМНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, УПОЗНАЈТЕ СЕ ПРЕКО ДВА ВИДЕО СПОТА У ПРИЛОГУ.


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !


ДР. МИЛА АЛЕЧКОВИЋ ГОВОРИ
ДЕЈАН ЛУЧИЋ ГОВОРИ

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP