Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ГОСПОДАР СВЕТА ДОЛАР

ГОСПОДАР СВЕТА ДОЛАР

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА, 

САСВИМ ИЗВЕСНА ЧИЊЕНИЦА ЈЕ ДА ФИНАНСИЈСКА ОЛИГАРХИЈА ПОД ОКРИЉЕМ РАЗНИХ ХУМАНИТАРНИХ ПРОГРАМА И ВОЈНЕ МАШИНЕРИЈЕ САД, ВЛАДА ПЛАНЕТОМ ПРЕКО СИСТЕМА УЦЕНЕ И ЗАТЕЗНИХ КАМАТА, КОЈЕ У ЖИВОТ СПРОВОДЕ ПЛАЋЕНИ ПОЛИТИЧАРИ СА ПРАТЕЋИМ ЕШАЛОНИМА ПОСЛУШНИКА.

У НОВИЈОЈ ИСТОРИЈИ ПОСЛЕ ФРАНЦУСКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ СВИ РАТОВИ И ОБНОВЕ УНИШТЕНИХ ТЕКОВИНА, ФИНАНСИРАНИ СУ ОБОСТРАНО ОД СТРАНЕ ЈЕДНЕ ИСТЕ БАНКАРСКЕ ЕЛИТЕ, ПРЕКО РАЗНИХ СЕРВИСЕРА, А КАМАТЕ СУ СЕ СЛИВАЛЕ НА ЈЕДНО МЕСТО. ДРЖАВЕ СУ БИЛЕ, А И САДА СУ, САМО ФАСАДА ЗА СВЕ ОВЕ СПЕКТАКЛЕ, А КОНАЧНЕ ЖРТВЕ ГРАЂАНИ ПЛАНЕТЕ У СВИМ ДРЖАВАМА СВЕТА..

САДА СМО СВЕДОЦИ СУКОБА ИНТЕРЕСА ИЗМЕЂУ ГРУПЕ „САМОИЗАБРАНЕ ЕЛИТЕ“ ОД ЦЦА 3000 САПИЈЕНСА, КОЈИ СУ ОДЛУЧИЛИ ДА РЕДУКУЈУ БРОЈ СТАНОВНИКА НА ПЛАНЕТИ СА 6 МИЛИЈАРДИ НА 0,5 МИЛИЈАРДИ ГРАЂАНА – ШТО ИЗНОСИ ОКО 8% ПОДОБНИХ ЗА СЕРВИСНЕ ФУНКЦИЈЕ „ЕЛИТЕ“ ДОК . ПРЕОСТАЛИХ 92% ЈЕДИНКИ ТРЕБА УНИШТИТИ НА РАЗНЕ НАЧИНЕ КРОЗ ПРОЈЕКАТ „ДЕПОПУЛАЦИЈЕ“, СА ПЛАНИРАНОМ ИЗМЕНОМ ПЛАНЕТНОГ ЛАНДШАФТА – НИЈЕ ИЗВЕСНО ЗА ЧИЈЕ ПОТРЕБЕ, АЛИ СЕ МОЖЕ ПРЕДПОСТАВИТИ.... 

ДА БИ СТЕ СЕ ДЕТАЉНИЈЕ УПОЗНАЛИ СА ПОЈАВНИМ ОБЛИЦИМА И ПРАВИЛИМА ОВЕ ПРЉАВЕ ЗЕЛЕНАШКЕ ПРЕДСТАВЕ ЗЛО-ТВОРА, ПОЗИВАМО ВАС ДА СА ПРИЈАТЕЉИМА ПОГЛЕДАТЕ ВИДЕО СПОТ СА ПРЕВОДОМ, КОЈИ ОБЈАШЊАВА И РАСКРИВА ТАЈНУ ТЕХНОЛОГИЈУ ОВЕ ПОЈАВЕ.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО ! 

КАМА СУТРА ЗА БАНКАРЕ


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP