Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

БАЗЕ ВАНЗЕМАЉАЦА ПОСТОЈЕ


БАЗЕ ВАНЗЕМАЉАЦА ПОСТОЈЕ


ДРАГИ ПРИЈАТЕЊИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


СВЕДОЦИ СМО НЕВЕРОВАТНОГ РАЗВОЈА ТЕХОНОЛОГИЈЕ ОД СРЕДИНЕ ПРОШЛОГ ВЕКА, И ПАРАДОКСАЛНОГ ПАДА ЕТИЧКИХ ВРЕДНОСТИ У ОДНОСИМА МЕЂУ ЉУДИМА И НАЦИЈАМА НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ У ИСТОМ ПЕРИОДУ. У ОПТИЦАЈУ СУ РАЗНЕ ВАРИЈАНТЕ „ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ“ КОЈА ВОДИ ЦИВИЛИЗАЦИЈУ САПИЈЕНСА У „НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК“ СА ТЕХНОЛОГИЈОМ ТОТАЛИТАРНЕ КОНТРОЛЕ ЈЕДИНКИ, ПУТЕМ ЧИПОВА И МОНИТОРИНГА. ДАЛИ ЈЕ ОВА СУМАРНА СЛИКА БУДУЋНОСТИ РЕАЛНА, ПРОЦЕНИТЕ И САМИ НА ОСНОВУ КРАТКИХ УВОДНИХ ИНФОРМАЦИЈА И ДВА ВИДЕО ПРИЛОГА.....


ОД ВРЕМЕНА ФОРМИРАЊА „ФОНДА НАЦИОНАЛНИХ РЕЗЕРВИ“ ( ПОСЛЕ УБИСТВА НЕКОЛИКО ПРЕДСЕДНИКА У САД )  ПОСТАЛО ЈЕ САСВИМ ЈАСНО ДА „ФИНАСИЈСКА ЕЛИТА“,  ПО СВСКУ ЦЕНУ ХОЋЕ ДА РЕАЛИЗУЈЕ ТОТАЛИТАРНУ КОНТРОЛУ  И ДИКТАТУРУ НАД ПОПУЛАЦИЈОМ САПИЈЕНСА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ – КОРИСТЕЋИ НОВАЦ БЕЗ ПОКРИЋА, КАО СРЕДСТВО ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ОВОГА ЦИЉА.....


У ПРВА ДВА СВЕТСКА РАТА ЕГЗЕКУТОРИ ОВЕ СРТАТЕГИЈЕ, БИЛИ СУ ГЕРМАНИ, ТАДА ЈЕ ДРУГИ И ТРЕЋИ РАЈХ ЗА РАЧУН ГОСПОДАРА „ШТАМПАРИЈЕ НОВЦА“, ЕЛИМИНИСАО ОКО 100 МИЛИОНА СЛОВЕНА, ГЕРМАНА  И ДРУГИХ НАРОДА КАО И ДЕО ЈЕВРЕЈА СЕФАРА..... ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ СЕ ЗАВРШИО БАЦАЊЕМ АТОМСКИХ БОМБИ НА ЈАПАН – ХИРОШИМА И НАГАСАКИ.


БАЦАЊЕ АТОМСКИХ БОМБИ НА ЈАПАН, НИЈЕ ОСТАЛО НЕЗАПАЖЕНО У ХИПЕРДИМЕНЗИОНАЛНОЈ РЕАЛНОСТИ И ВРЛО БРЗО, 50-ТИХ ГОДИНА ПРОШЛОГ ВЕКА, ПОЈАВИЛЕ СУ ИНФОРМАЦИЈЕ О БРОЈНИМ ВИЂЕЊИМА ЛЕТИЛИЦА, КОЈЕ СУ ВИШЕСТРУКО ПРЕВАЗИЛАЗИЛЕ РАСПОЛОЖИВУ ТЕХНОЛОГИЈУ САПИЈЕНСА У ТО ВРЕМЕ.... НАЗВАНЕ СУ НЛО ИЛИ УФО ПОЈАВЕ, САДА СВИ ЗНАМО ШТА ТО ЗНАЧИ.


ИСТОРИЈСКИ СУСРЕТ СА ВАНЗЕМАЉЦИМА УСПОСТАВЉЕН ЈЕ 1952 ГОДИНЕ, КАДА ЈЕ ТАДАШЊИ ПРЕДСЕДНИК ДВАЈТ АЈЗЕНХАУЕР, ОДБИО САРАДЊУ СА ХУМАНОИДНОМ ЦИВИЛИЗАЦИЈОМ, КОЈА ЈЕ ПРЕДЛАГАЛА ОДУСТАЈАЊЕ ОД РАЗВОЈА АТОМСКЕ ЕНЕРГИЈЕ И УСИЉЕН РАЗВОЈА ДУХОВНОСТИ..... УМЕСТО ОВОГ ПРЕДЛОГА ИСТИ ЧОВЕК 1954 ГОДИНЕ ПРАВИ ФАТАЛНУ ГРЕШКУ ЗА ЧОВЕЧАНСТВО, КАДА НА ЈЕДНОЈ ОД ВОЈНИХ БАЗА У САД - ЕДВАРДС. ЗАКЉУЧУЈЕ ПИСМЕНИ ДОГОВОР СА ДРУГОМ ВАНЗЕМАЉСКОМ ЦИВИЛИЗАЦИЈОМ О ДОДЕЛИ ТЕРИТОРИЈЕ ЗА БАЗЕ У РАЗМЕНУ ЗА НОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ КАО И ПРАВА ДА ВАНЗЕМАЉЦИ КОРИСТЕ ЉУДЕ ЗА ИСТРАЖИВАЊА „У НАУЧНЕ СВРХЕ“.


УЗ ПОМОЋ ВАНЗЕМАЉСКИХ ТЕХНОЛОГИЈА, САД СУ НАСЛЕДИЛЕ ГЕРМАНЕ И  ВРЛО  БРЗО СЕ  ПРЕТВОРЕНЕ У ФАБРИКУ ОРУЖЈА И МУНИЦИЈЕ, А КАСНИЈЕ И У СВЕТСКУ ПОЛИЦИЈУ. НА ПОЉУ НАУКЕ, ВЕШТО ЈЕ ЗАМАСКИРАНА МОГУЋНОСТ СЛОБОДНОГ КОРИШЋЕЊА ЕНЕРГИЈЕ ИЗ КОСМОСА И УВЕДЕНА ТЕОРИЈА ОГРАНИЧЕНИХ РЕСУРСА....  ДОК СУ ЗА СВОЈЕ ПОТРЕБЕ РАЗВИЈАНЕ  НАПРЕДНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ. 


РАЗЛОГ ОВОГ ЗАМРАЧИВАЊЕ УМА ПЛАНЕТАРНИХ РАЗМЕРА ЈЕ ЛАКША МАНИПУЛАЦИЈА САПИЈЕНСИМА СА ЛАЖНИМ ТЕОРИЈАМА И ЛАЖНИМ НОВЦЕМ, КОЈИ НЕМА НИКАКВУ СТВАРНУ ВРЕДНОСТ, А ПОГОДНА ЈЕ КАО МЕХАНИЗАМ КОЈИ ОБЕЗБЕЂУЈЕ ЗАВИСНОСТ НАД ВЕЋИНОМ ПЛАНЕТЕ У СМИСЛУ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПЛАНИРАНИХ АКТИВНОСТИ КА КОНАЧНОМ ЦИЉУ - НОВОМ РОБОВЛАСНИЧКОМ ПОРЕТКУ. ТЕОРИЈА ОГРАНИЧЕНИХ РЕСУРСА ЈЕ САМО ПОГОДАН МОТИВ ЗА ОТИМАЊЕ ТЕРИТОРИЈА И НАМЕТАЊЕ НОВОГ ОБЛИКА КОЛОНИЈАЛИЗМА, ПРИ ЧЕМУ СУ САД ЗАМЕНИЛЕ ГЕРМАНЕ.  


ТАКО ЈЕ СТВОРЕНА НОВА ТЕОРИЈА О НУЖНОЈ ДЕПОПУЛАЦИЈИ ПЛАНЕТЕ СА 6 МИЛИЈАРДИ НА 500 МИЛИОНА СТАНОВНИКА ЗБОГ НЕДОСТАТКА ЕНЕРГЕНАТА, ПРЉАВИХ ТЕХНОЛОГИЈА И ЗАГАЂИВАЊА ПЛАНЕТЕ..... У ТОМ МОДЕЛУ  СЕ РАТОВИ, ЗАПРАШИВАЊЕ АТМОСВЕРЕ, ХААРП ТЕХНОЛОГИЈА, ГМО ХРАНА И РАЗНЕ ВЕШТАЧКИ ИЗАЗВАНЕ БОЛЕСТИ, ЈАВЉАЈУ КАО НЕМИНОВНОСТ И ОПРАВДАНА ПОЈАВА – КОЈЕ „ФИНАНСИЈСКА ЕЛИТА“ РЕАЛИЗУЈЕ ЗА ОБЕЋАНУ ВЛАСТ НАД ПЛАНЕТОМ И СКРИВЕНЕ ПОТРЕБЕ СВОЈИХ „ПАРТНЕРА У ПОСЛУ“.


У КОНТЕКСТУ ОВАКВОГ НАЧИНА МИШЉЕЊА, ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ СЕ, ВЛАДАРИМА ИЗ СЕНКЕ,  НАМЕЋЕ КАО НУЖНОСТ, БЕЗ ОБЗИРА НА ПОГУБНЕ ПОСЛЕДИЦЕ КОЈЕ ЋЕ СЕ ДЕСИТИ ЗБОГ НЕКОНТРОЛИСАНЕ ПРИМЕНЕ РАСПОЛОЖИВОГ НИВОА ТЕХНОЛОШКОГ ЗНАЊА, НА ШТЕТУ ЦЕЛЕ ПЛАНЕТЕ И ПОПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСА.


АТОМСКЕ И НЕУТОНСКЕ БОМБЕ, КЛИМАТСКЕ И ГЕОЛОШКЕ ПРОМЕНЕ, УТИЦАЈИ НА НЕОКОРТИКАЛНУ МАТРИЦУ САПИЈЕНСА И ОСТАЛЕ ПОГУБНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ДОБИЈАЈУ ЛЕГАЛНОСТ..... У КОНТЕКСТУ ОВИХ ИНФОРМАЦИЈА, ПОГЛЕДАЈТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА, ДВА ЛЕГАЛНА ФИЛМА РУСКЕ „РЕН“ ТЕЛЕВИЗИЈА О БАЗАМА ВАНЗЕМАЉАЦА И ПРОЦЕНИТЕ САМИ ДАЛИ ЈЕ ПРИЧА О УФО ПОЈАВАМА ФАНТАЗИЈА ИЛИ НЕПОЗНАТА И СКРИВЕНА ТЕМА ЗБОГ ЛОШЕ ИНФОРМИСАНОСТИ !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !Базы инопланетян [07/09/2012]Лаборатория Вселенной [14/09/2012]

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP