Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ТЕХНОЛОГИЈА ЛАЖНЕ МОЋИ ИЛИ ....


ТЕХНОЛОГИЈА ЛАЖНЕ МОЋИ ИЛИ ....


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


У СКОРИЈЕ ВРЕМЕ, ОД ПОЛОВИНЕ ДВАДЕСЕТОГ ВЕКА, У ЈАВНОСТИ ЈЕ СВЕ ПРИСУТНИЈА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ , У КОЈОЈ СУ КОНАЧНИ НАРЕДБОДАВЦИ ПОТОМЦИ РЕПТИЛОИДНЕ РАЗУМНЕ РАСЕ ИЗ САЗВЕЖЂА ОРИОНА. ПО ОВОЈ ТЕОРИЈИ, ОВИ МОЋНИЦИ ВЕЋ ВЕКОВИМА ЕКСПЛОАТИШУ ЦИВИЛИЗАЦИЈУ „ХОМО САПИЈЕНСА“, КОЈУ СУ ПРИЛАГОДИЛИ СВОЈИМ ПОТРЕБАМА.......


КАКО ОНИ ТО РАДЕ, ОПИСАНО ЈЕ У ТРИ ДОКУМЕНТАРНА ФИЛМА РУСКЕ РЕН ТВ, НАЖАЛОСТ БЕЗ ПРЕВОДА, АЛИ ДОВОЉНО АУТЕНТИЧНО, ДА БИ СЕ РАЗУМЕЛА ТЕХНОЛОГИЈА МАНИПУЛАЦИЈЕ СА НАШОМ ПОПУЛАЦИЈОМ. КЉУЧНИ ИНСТРУМЕНТ МАНИПУЛАЦИЈЕ ЈЕ НОВАЦ КАО ПЛАТЕЖНО СРЕДСТО, КОЈИ ЈЕ ОД УВЕК БИО У РУКАМА ЕЛИТЕ, ОБУЧЕНЕ ЗА ОВУ РАБОТУ.


СВЕ ЗНАЧАЈНИЈЕ ПОЈАВЕ У НАШЕМ ДРУШТВУ, А ПРЕ СВЕГА РАТОВИ И ОБНОВЕ РАЗРУШЕНИХ ЗЕМАЉА, ПОКРЕТАНЕ СУ ИНВЕСТИЦИОНИМ ПРОЈЕКТИМА, КОЈИ СУ ЗА ЦИЉ ИМАЛИ УМНОЖАВАЊЕ КАПИТАЛА И ПРОФИТ ЗА ОНЕ КОЈИ МАНИПУЛИШУ ПРОЦЕСОМ. ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ, ПРОМЕТ КАПИТАЛА И ОСТАЛИ ОБЛИЦИ РАЗМЕНЕ, САМО СУ ВИДЉИВИ ЕФЕКТИ У НАШЕМ СЕГМЕНТУ РАЗУМЕВАЊА ОВОГ ПРОЦЕСА.


ЛОГИЧНО СЕ ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ, ДАЛИ СМО МИ САПИЈЕНСИ САМО „ФАРМА“ КОЈУ ВОДЕ РАЗУМНИЈА И ИСКУСНИЈА, БИЋА БЕЗ ЕМОЦИЈА, ДАЛИ ЈЕ ТО САМО НУЖНА ЛЕКЦИЈА, КОЈУ ПРОЛАЗЕ СВЕ ДУШЕ, НА ПУТУ СВОГ РАЗВОЈА, ОД МИНЕРАЛА ПРЕМА ДУХОВНИМ БИЋИМА ? ЧИТАВА СЕРИЈА ЛАЖНИХ, НЕЛОГИЧНИХ И КОНТРАВЕРЗНИХ ОДГОВОРА И ОБЈАШЊЕЊА ЗА ПОЈАВЕ КОЈЕ СЕ ДЕШАВАЈУ, НАВОДИ НАС НА ЗАКЉУЧАК ДА НАШИ „МЕНТОРИ“ НЕМАЈУ  ДОБРЕ НАМЕРЕ.


ДАЛИ ЈЕ ЦИЉ СВЕОПШТЕ КАМПАЊЕ СА САПИЈЕНСИМА САМО КАПИТАЛ САМ ПО СЕБИ,  КОЈИ ЕЛИТИ МАНИПУЛАТОРА ОМОГУЋАВА УДОБАН И БЕЗБРИЖАН ЖИВОТ ОСТАЈЕ ОТВОРЕНО ПИТАЊЕ ! ИЛИ ЈЕ СКРИВЕНИ ЦИЉ ПОТРЕБА ЗА БИО ЕНЕРГИЈОМ САПИЈЕНСА КОЈА ЈЕ МОЖДА ХРАНА ИЛИ ПОГОНСКО ГОРИВО ОВИХ БИЋА ИЛИ ЈЕ МОЖДА СВЕ ОВО САМО ДЕО ПРОЦЕСА ТРАНСФОРМАЦИЈЕ ПЛАНЕТАРНИХ РАЗМЕРА ЗА ЊИХОВЕ ПОТРЕБЕ ?


ПАЖЉИВИМ АПСОЛВИРАЊЕМ ОБРАЂЕНОГ МАТЕРИЈАЛА, ПРУЖА НАМ СЕ ШАНСА ДА УПОЗНАМО НИЗ МАЛО ПОЗНАТИХ ДЕТАЉА, КОЈИ ОТВАРАЈУ МОГУЋНОСТ ДИЈАЛОГА О СВЕТСКИМ МАКРО ЗБИВАЊИМА. КОНАЧНА ЈЕ ДИЛЕМА О НЕВЕРОВАТНОМ ПРОЈЕКТУ „ХАОСА“ И ПРОПАСТИ МОНЕТАРНОГ СИСТЕМА НА ПЛАНЕТИ, РАДИ УВОЂЕЊА ТОТАЛИТАРНОГ СИСТЕМА ВЛАДАВИНЕ. ДАЛИ СЕ ОВДЕ РАДИ О ОРВЕЛОВОЈ „1984“ ИЛИ ЈЕ ПО СРЕДИ НЕШТО ЈОШ НЕОБИЧНИЈЕ, РАСУДИТЕ И САМИ, ПОШТО СА ПРИЈАТЕЉИМА ОДГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ У ПРИЛОГУ !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


ШПИЈУНИ СА ОПИОНАФИНАНСИЈСКА АПОКАЛИПСА

КРАЈ ЕПОХЕ ДОЛАРА


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP