Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ТЕХНОЛОГИЈА МАНИПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСИМА


ТЕХНОЛОГИЈА МАНИПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСИМА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ДОК ГЛЕДАМО И СЛУШАМО ПРОВИДНЕ ЛАЖИ И СЛАДУЊАВЕ РЕКЛАМЕ НА НАШИМ ТВ АПАРАТИМА – УРЕЂАЈИМА ЗА ИСПИРАЊЕ МОЗГА И МЕНТАЛНО ПРОГРАМИРАЊЕ, МНОГИМА ОД НАС ЧИНИ СЕ  ИЗВЕСНО ДА НЕКО ГЛОБАЛНО УПРАВЉА СВЕТОМ, АЛИ НЕМАМО ЈАСНУ ПРЕДСТАВУ КО ЈЕ ТО И КАКО ТАЈ НЕКО ТО РАДИ!


ДА БИ СТЕКЛИ ЈАСНИЈУ ПРЕДСТАВУ О СВЕТУ У КОМЕ ЖИВИМО, ПОГЛЕДАЈМО И ПОСЛУШАЈМО СА ПРИЈАТЕЉИМА ПРЕДАВАЊЕ ПРОФ. ВИКТОРА ЕФИМОВА, ОДРЖАНО ЈЕДНОЈ ГРУПИ ИЗАБРАНИХ СЛУШАЛАЦА, КАО И ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ КЕИТ ТОМПСОНА....НА РУСКОМ И ЕНГЛЕСКОМ ЈЕЗИКУ.


НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ИЗЛОЖЕНА МАТЕРИЈА У ОБА ПРИЛОГА КОЈИ СУ У ОРИГИНАЛУ БЕЗ ПРЕВОДА, ИМАТИ КОРИСТАН ЕФЕКАТ НА ВАШ ОДНОС ПРЕМА ТЕМИ, КОЈА ОПИСУЈЕ ТЕХНОЛОГИЈУ МАНИПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСИМА ОД ВРЕМЕНА СУМЕРА ДО НАШИХ ДАНА.... ПОСЕБНО СУ ИНТЕРЕСАНТНИ КОМЕНТАРИ ПРЕДАВАЧА ПРОФ. ВИКТОРА ЕФИМОВА НА КРАЈУ СВОГ ПРЕДАВАЊА, КОЈИ СЕ ОДНОСЕ НА НЕКА АКТУЕЛНА ЗБИВАЊА ДАНАШЊИЦЕ.


УМ – УДРУЖНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP