Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ТАКО ГОВОРИ ВЕЉА


ТАКО ГОВОРИ ВЕЉА 


.....мој давнашњи и проверени другар, пријатељ и сапутник кроз Безвремена Космичка Пространства и Димензије......


Сада, већ далеке 1980 године, после 30-тогодишњег истраживања, написо сам малу књижицу под насловом ЗАБОРАВЉЕНО ЗНАЊЕ ПРЕДАКА, коју је издао ЗАПИС из Београда . Књижица се бавила сложеним космогониским темама и била је написана философско – математичом терминологијом. Интересовање је било велико, али је начин изложеног садржаја, био тешко доступан просечном читаоцу.


После 20- так година, изненада у сред ноћи, јавила ми се помисао да ту материју изложим у стиху, и да је тако учиним достуном, великом аудиторијуму. И тако 2000-те године, за само седам ноћи, уз помоћ УЧИТЕЉА, из Виших Димензија Реалности, настала је друга верзија исте тематике у ОСМЕРЦУ, под називом СКРИВЕНО САЗНАЊЕ, у издању ИПА МИРОСЛАВ, из Београда, која је у врло кратком времену распродата.


Тако је нешто касније 2010 године настао и мој саит  под истим називом,


                                    http://skrivenosaznanje.blogspot.com/


као мали ЗБОРНИК интересантних ТЕМА НА ГРАНИЦИ РЕАЛНОГ И МОГУЋЕГ у коме је уводна тема, баш ова књижица, са садржајем који можете обсудити.....а који се у великој  мери односи на исте теме, о којима говори мој другар Веља....


Слика на насловној страни је чувена Мравља маглина МZ3 удаљена 3.000 – 5.000 светлосних година, снимљена са телескопа Хабл са орбите наше Планете. Настанак нове Галаксије. Питање гласи : Која Сила је узрок овој Појави?


Логична последица ове грандиозне појаве је настанак нових Енергетских Поља и нових облика Материје. После низа трансформација у недефинисаном Времену, резултираће појавом Разумних Бића.


Ову енигму недоступну Уму Сапијенса, може да разуме само Светлост Творца, који је узрок овој појави. Логос сам по себи!


И односи се на процес Сазнавања, као континуалну и циљну Појаву за сва Разумна Бића у свим Галаксијама.


Мисаони Процеси као крајњи продукт дејства Разумних Бића, могу бити хармонијски ( синхрони ) или деструктивни ( асинхрони ), што за последицу има директан утицај на даљи развој Разумних Бића и њихове Цивилизације.


Свако Разумно Биће има тројни ентитет. Тело као алатку за 3Д реалност, Душу као Oрган Осећајности у 4Д реалности ( Астарлу ) и Дух као Орган Разума и вишим Менталним реалностима, из којиха Дух долази, и у које се враћа Творцу.


Разумно Биће које у себи препозна ово Тројство, и схвати Духовни Развој као основни циљ Живота у 3Д реалности – Физичком Свету, има шансе да пређе у виши степен реалности, на даље образовње. На свом путу ка централном Логосу. То је смисао Процеса у који смо сви укључени !


Слаба Воља и лоша Нарав, Разумних Бића, ометају овај развој, али када се схвати величина и значај овог Процеса – труд се на крају исплати.


УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО


А сада погледајмо са пријатељима , како су сличне теме објашњене у споту који следи ....

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP