Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЕКСПЕРИМЕНТ ЗЕМЉА


ЕКСПЕРИМЕНТ ЗЕМЉА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


МНОГИ ОД НАС ЗНАЈУ ДА  ЈЕ ТЕОРИЈА ЕВОЛУЦИЈЕ ИЗМИШЉЕНА ДА БЛОКИРА ИСТИНУ О СТВАРНОМ ПОРЕТКУ И ЗБИВАЊИМА НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ. МЕЂУТИМ ИЗМАГЛИЦА ЛАЖИ ПОЛАКО СЕ ДИЖЕ И ИСТИНА ИЗБИЈА НА СВЕТЛОСТ ДАНА. У СЕРИЈИ НАУЧНО – ПОПУЛАРНИХ ЕМИСИЈА ТВ РЕН ОБРАЂУЈЕ И ОВУ ТЕМУ.


РАДИ СЕ ЗАПРАВО О ТЕОРИЈИ КОСМИЧКЕ КРЕАЦИЈЕ И ДЕВОЛУЦИЈЕ САПИЈЕНСА У МАЊЕ РАЗВИЈЕНЕ ФОРМЕ, КРОЗ МУТАЦИЈЕ КОЈЕ ИМАЈУ РАЗНЕ ГЕОМОРФОЛОШКЕ УЗРОКЕ И РАЗЛИЧИТЕ АНТРОПОЛОШКЕ  ПОЈАВНЕ ОБЛИКЕ, УЗ УЧЕШЋЕ ВИШЕ НАПРЕДНИХ ЈЕДИНКИ ИЗ ОКРУЖЕЊА. ОВДЕ СЕ ХИЉАДЕ ГОДИНА ПРЕТАПАЈУ У МИЛИОНЕ ГОДИНА И ТАКО НАША ПРЕДСТАВА О ИСТОРИЈИ НАШЕ РАСЕ САПИЈЕНСА И НАШЕ ПЛАНЕТЕ ГУБИ СВАКИ СМИСАО.


ОВА СПЕЦИФИЧНОСТ НЕ ОДНОСИ СЕ САМО НА НООСВЕРУ И БИОСВЕРУ НАШЕ ПЛАНЕТЕ, ВЕЋ СЕ ТАКОЂЕ ПРЕСЛИКАВА И НА СПЕЦИФИЧНОСТ НАШЕГ СОЛАРНОГ СИСТЕМА У ОДНОСУ НА ДРУГЕ. ТО НАС ДАЉЕ НАВОДИ НА ЗАКЉУЧАК ДА СЕ РАДИ О ЕКСПЕРИМЕНТУ, КОЈИ ПРЕВЗИЛАЗИ МОГУЋНОСТИ НАШЕГ РАСУЂИВАЊА И ЗАТО ЈЕ КОРИСНО ДА СА НАШИМ ПРИЈАТЕЉИМА ПОГЛЕДАМО О ЧЕМУ СЕ ОВДЕ РАДИ ! И ДА СЕ ПРОБУДИМО ИЗ СНА .


УМ – АПРИЛ 2012 – УДРУЖЕНА МИСАО ИЛИ УЧИМО ДА МИСЛИМО !0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP