Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЗАБЛУДЕ САПИЈЕНСА

ЗАБЛУДЕ САПИЈЕНСА

ТЕШКО ЈЕ СУДИТИ О ЛЕПИМ НЕИСТИНАМА, КОЈЕ ПРИЈАЈУ НАШИМ УШИМА И ПОДГРЕВАЈУ СУЈЕТУ И ГОРДОСТ! АЛИ ЈЕДНА ОД НАЈВЕЋИХ ЛАЖИ ЈЕ ДА СМО МИ САПИЈЕНСИ АЛФА И ОМЕГА РАЗУМА, НАСТАЛИ ОД МАЈМУНА И ДА ЈЕ НАША ПЛАНЕТА ЈЕДИНО РАЈСКО ОСТРВО У КОСМОСУ – ШТО ЈЕ ТВРДЊА ЕВОЛУЦИОНИСТА.
МАЛО МАЊА ЛАЖ ЈЕ ДА ЈЕ ГОСПОД БОГ ИЛИ КОСМИЧКИ РАЗУМ СТВОРИО САМО НАС ПО СВОМ ЛИКУ ИЗ СПЕЦИЈАЛНИХ РАЗЛОГА, ДА БИ КОСМИЧКИ ДУХ ПРЕПОЗНАО ТРОДИМЕНЗИОНАЛНУ И КОНАЧНУ, ТРУЛЕЖНУ РЕАЛНОСТ, КРОЗ ФРАГМЕНТАРНУ И ЗАМАГЉЕНУ СВЕСТ САПИЈЕНСА – КАКО ТО КАЖУ КРЕАЦИОНИСТИ.
И ТО СЕ СВЕ ДЕСИЛО НЕДАВНО ПРЕ НЕКОЛИКО ГЕОЛОШКИХ САТИ У ВРЕМЕНУ СУМЕРА, АСИРА, ВАВИЛОНА, ХИТИТА, ЕГИПТА И ДРУГИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА .....ОД КОЈИХ СУ ОСТЛИ МИНОРНИ ТРАГОВИ КЕРАМИКЕ И БРОНЗЕ, КАО ДОКАЗИ О НИВОУ ПРОФАНОГ ЖИВЉЕЊА ....И СА ДРУГЕ СТРАНЕ ГРАНДИОЗНИ СПОМЕНИЦИ ОД КАМЕНА, КОЈИ НЕ МОГУ ДА СЕ УПАРЕ СА КУЛТУРОМ БРОНЗЕ И КЕРАМИКЕ.
У ЗАДЊЕ ВРЕМЕ СЕ СВЕ ВИШЕ ГОВОРИ О АТЛАНТИМА ПРЕ ЗАДЊЕГ ПОТОПА И ЛЕМУРИЈАНЦИМА ПРЕ АТЛАНТА, АЛИ СЕ ТО ПОДРАЗУМЕВА КАО МАШТОВИТА ЕЗОТЕРИЈСКА ВАРИЈАНТА, ЈЕР НЕ ПОСТОЈЕ КОНКРЕТНИ ДОКАЗИ, КОЈИ СЕ ВЕШТО СКРИВАЈУ ОД ШИРЕ ЈАВНОСТИ!
ПИТАЊЕ ЈЕ КОМЕ СВЕ ОВО ИДЕ У ПРИЛОГ И ЗАШТО? ДАЛИ СМО СВИ МИ КОКОШИЈА ФАРМА? ИЛИ ЈЕ НАША СВЕСТ ТОЛИКО ДЕГРАДИРАНА ДА НЕМАМО КОЛЕКТИВНО СЕЋАЊЕ ЗА БИТНЕ АКТИВНОСТИ НАШЕ РАСЕ, КОЈА ПОСТОЈИ У ЈЕДНОЈ ОД РЕАЛНОСТИ СЛОЖЕНОГ ХИПЕР-ПРОСТОР-ВРЕМЕНА!
ДА БИ СТЕ СЕ ОСЛОБОДИЛИ ОВИХ ЗАБЛУДА, НАЂИТЕ МАЛО ВРЕМЕНА И ПОГЛЕДАЈТЕ НА САИТУ СЕРИЈУ ОД СЕДАМ ЕМИСИЈА РУСКЕ ТНТ – ПОД ЗАЈЕДНИЧКИМ НАЗИВОМ

Секретные файлы 01 Пришельцы. Скрытая угроза:

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP