Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

СУСЕДИ ИЗА СУНЦА СУСЕДИ ИЗА СУНЦА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ГОДИНЕ 1666 ШЕФ ПАРИСКЕ ОПСЕРВАТОРИЈЕ ЖАН ДОМИНИК КАСИНИ ОПАЗИО ЈЕ ИЗА ВЕНЕРЕ НАБАСКО ТЕЛО ВЕЛИЧИНЕ НАШЕ ПЛАНЕТЕ, КОЈА ЈЕ НЕКОЛИКО ДАНА БИЛА НА ИСТОЈ ПОЗИЦИЈИ, А ЗАТИ ЈЕ НЕСТАЛА ИЗА СУНЦА. ПОЈАВОМ БОЉИХ ТЕЛЕСКОПА, КОЛИЧИНА ЗАГОНЕТКИ СЕ ПОВЕЋАЛА. ПОСМАТРАЈИЋИ СУСЕДНЕ СОЛАРНЕ СИСТЕМЕ, РАСПОРЕД ПЛАНЕТА ЈЕ ТАКАВ, ДА Е БЛИЖЕ СУНЦУ НАЛАЗЕ СВЕ ВЕЋЕ ПЛАНЕТЕ, А ДАЉЕ ОД ЊЕГА МАЊЕ. У НАШЕМ СУНЧЕВОМ СИСТЕМУ СВЕ ЈЕ ОБРНУТО !

ПО РЕЧИМА ВАЛЕРИЈА УВАРОВА, 18.000 ГОДИНА РАНИЈЕ НСШ СУНЧЕВ СИСТЕМ ИМАО ЈЕ САСВИМ ДРУГАЧИЈИ РАСПОРЕД. СВАКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ АСТРОФИЗИЧАР ЋЕ ПОТВРДИТИ, ДА ЈЕ НАШ СЛУЧАЈ ИЗУЗЕТАК, КАО ПОСЛЕДИЦА НЕКЕКВОГ ПОРЕМЕЋАЈА КОЈИ СЕ ДЕСИО. ПОЈАС АСТЕРОИДА НИЈЕ ПОСТОЈАО. НА ТОМ МЕСТУ ЈЕ БИЛО ВЕЛИКО НЕБЕСКО ТЕЛО КОЈЕ СЕ ЗВАЛО ФАЕТОН. МАРС ЈЕ БИО БЛИЖЕ СУНЦУ. ОБЕ ПЛАНЕТЕ СУ БИЛЕ НАСЕЉЕНЕ.

АСТРОФИЗИЧАР КИРИЛ КУТУЗОВ 50ТИХ ГОДИНА РАДИО ЈЕ СА ПОЗНАТИМ АСТРОНОМОМ  КОЗИРЈЕВИМ НА ПУЛКОВСКОЈ ОПСЕРВАТОРИЈИ. ТАДА СУ ОТКРИЛИ НА ВЕНЕРИ МОЛЕКУЛАРНИ АЗОТ, А У АТМОСВЕРИ МЕРКУРА ВОДОНИК. КУТУЗОВ ЈЕ ОТКРИО ИЗВЕСНУ МАТЕМАТИЧКУ ЗАКОНИТОСТ У ОДНОСИМА ПЛАНЕТА. 1973 ГОДИНЕ ЈЕ ПУБЛИКОВАО „ЗАКОН ДУПЛИРАЊА“ КОЈИ СЕ ОГЛЕДА У ТОМЕ ШТО СЕ СВЕ КРУПНЕ ПЛАНЕТЕ СУНЧЕВОГ СИСТЕМА ЈАВЉАЈУ У ПАРОВИМА. ДАЉОМ АНАЛИЗОМ, ДОШАО ЈЕ ДО ЗАКЉУЧКА ДА СЕ СВЕ ПЛАНЕТЕ У СУНЧЕВОМ СИСТЕМУ ДЕЛЕ У ДВЕ ГРУПЕ – ГРУПУ ЈУПИТЕРА И ГРУПУ САТУРНА !

У ГРУПИ ЈУПИТЕРА НАЛАЗЕ СЕ ЈУПИТЕР, НЕПТУН, ЗЕМЉА И МЕРКУР. КОЈИ СУ СВАКИ ОД ДРУГОГА 18 ПУТА МАЊИ ИЛИ ВЕЋИ, А У ГРУПИ САТУРНА НАЛАЗЕ СЕ САТУРН, УРАН, ВЕНЕРА И МАРС, ГДЕ ТАКОЂЕ ПОСТОЈИ НЕШТО СЛОЖЕНИЈА ГЕОМЕТРИЈСКА ПРОГРЕСИЈА. ИНТЕРЕСАНТНО ЈЕ ДА У ГРУПУ ЈУПИТЕРА УЛАЗИ И СУНЦЕ, КОЈЕ ЈЕ ТАКОЂЕ 18 ПУТА ТЕЖЕ ОД ЈУПИТЕРА. НА ТАЈ НАЧИН ОВЕ ПЛАНЕТЕ СУ ДЕЦА СУНЦА. СА ДРУГЕ СТРАНЕ У СИСТЕМУ САТУРНА НЕДОСТАЈЕ НЕБЕСКО ТЕЛО 18 ПУТА ТЕЖЕ ОД САТУРНА. ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ ГДЕ БИ МОГЛО ДА СЕ НАЛАЗИ ОВО ТЕЛО ? ВЕЋИНА СОЛАРНИХ СИСТЕМА ЈАВЉАЈУ СЕ КАО ДВОЈНИ СИСТЕМИ, ТАКО ДА СЕ МОЖЕ ПРЕДПОСТАВИТИ ДА ЈЕ НЕКАДА И НАШ СИСТЕМ ИМАО ДРУГУ ЗВЕЗДУ – О ЧЕМУ ГОВОРЕ МНОГИ ДРЕВНИ СПИСИ !

ПРЕМА ТИБЕТАНСКИМ И ХИНДУИСТИЧКИМ СПИСИМА ОВО СУНЦЕ ЗВАЛО СЕ „РАЏА СУНЦЕ“ КОЈЕ ЈЕ БИЛО СВЕТЛИЈЕ ОД ПОСТОЈЕЋЕГ И КОЈЕ ЈЕ ИЗНЕНАДА НЕСТАЛО СА НЕБА ! ПО РАЧУНИМА КУТУЗОВА, ТО СЕ ДЕСИЛО ПРЕ 250 МИЛИОНА ГОДИНА. ЈУПИТЕР, НЕПТУН, ЗЕМЉА И МЕРКУР СУ БИЛИ ДЕЦА ТОГА СУНЦА И ПОСЛЕ ЊЕГОВОГ НЕСТАНКА, ПРИШЛИ СУ ДАНАС ПОСТОЈЕЋЕМ СУНЦУ,КАО ДЕЦА МАЋЕХИ ! ДАЉИМ АНАЛИЗАМА ДОШЛО СЕ ДО ЗАКЉУЧКА ДЕ СЕ ОВО СУНЦЕ НАЛАЗИ 110 АСТРО ЈЕДИНИЦА ОД СУНЦА ИДА СЕ КРЕЋЕ И ДАЉЕ ПО ЕЛИПТИЧНОЈ ОРБИТИ У ОДНОСУ НА НАШЕ СУНЦЕ СА ПЕРИОДОМ ОПХОДА ОД ОКО 40 ХИЉАДА ЗЕМАЉСКОХ ГОДИНА.

ЗАТИМ СЛЕДИ НЕКОЛИКО ИНСЕРАТА У ВЕЗИ СА ОСНОВНОМ ТЕМОМ, И НА КРАЈУ ИЗЛАГАЊЕ О МАРСУ, НА КОМЕ ЈЕ НЕКАДА ПОСТОЈАО СВЕТ РАЗУМНИХ БИЋА, СА ВОДОМ И МНОГО ВЕЋОМ ГУСТИНОМ КИСЕОНИКА У АТМОСВЕРИ. ПОСЛЕ КОСМИЧКЕ КАТАСТРОФЕ – ВЕРОВАТНО ПАДА ТРЕЋЕГ, НАЈБЛИЖЕГ И НАЈМАЊЕГ МАРСОВОГ САТЕЛИТА НА ПЛАНЕТУ, АМОСВЕРА МАРСА ЈЕ ИСПАРИЛА, А РАЗУМНА БИЋА СЕ ПРЕСЕЛИЛА НА НАШУ ПЛАНЕТУ. ОВО СЕ ДЕСИЛО ПОСЛЕ ВЕЛИКОГ ПОПТОПА, КОЈИ СЕ ДЕСИО НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ, КАО ПОСЛЕДИЦА РАСПАДА ФАЕИТОНА И НЕСРЕЋЕ КОЈА СЕ ДЕСИЛА НА МАРСУ.... НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ВАС ОВА МАТЕРИЈА ЗАИНТЕРЕСОВАТИ И ЗАТО ПРЕДЛАЖЕМО ДА ПОГЛЕДАТЕ ВИДЕО СПОТ У ПРИЛОГУ.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

Секретные территории - НЛО. Соседи по солнцу


 

1 коментара:

mladen,  28. јануар 2012. 21:55  

molim prevedite na srpski odlicni prilozi i teme

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP