Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Tajna istorija planete zemlje I deo




УМ – УДРУЖЕНА МИСАО
 СЛОБОДАН ПЛАВАНСКИ


                ТАЈНА ИСТОРИЈА ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ

          ТАЈНЕ ЧОВЕЧАНСТВА - ЗАБРАЊЕНА ТАЈНА СВЕТА - ВЕЛИКА ТАЈНА ЧОВЕЧАНСТВА


Молим да од ова четири понуђена наслова књиге изаберете један .Предлажем горњи наслов за име књиге . Молио би да наслов књиге буде изнад горње половине корица .У колико корице нису у реду , ставите друге по вашем избору .Молим Вас да редослед поглавља ставите по вашој жељи .Молим да свако поглавље буде нова страна .Предлажем ако можете да ставите слике космоса , млечног пута , сунчевог система , сунца , земље , месеца , марса , планете нибуре , пирамиде...



САДРЖАЈ

1. УМЕСТО ПРЕДГОВОРА............
2. КОСМОС-ВАСИОНА..................
3. СВАРГЛА................................
4. ПАРАЛЕЛНИ УНИВЕРЗУМИ.........
5. РУПЕ У СВЕМИРУ......................
6. ИСТОРИЈА ГАЛАКСИЈЕ.................
7. МЛЕЧНИ ПУТ............................
8. КОСМИЧКО ОТКРОВЉЕЊЕ......
9. КЛАСИФИКАЦИЈЕ ВАНЗЕМАЉАЦА...
10. ВАНЗЕМАЉСКИ ЕНТИТЕТИ...........
11. ЕНКИ (ОАХХЕС или ЕА)..............
12. ЂЕТИЈАНЦИ-СИРРИЈУС А...............
13. АННУНАКИ-НЕФИЛИ....................
14. СУНЦЕ.....................................
15. МЕСЕЦ....................................
16. ПЛАНЕТА НИБУРА-Кс...............
17. МАЛДЕК-МАЛЛОНА.................
18. ПЛАНЕТА-МАРС......................
19. ЗЕМЉА 1. ДЕО........................
20. ЗЕМЉА 2. ДЕО.....................
21. ЗЕМАЉСКО ОТКРОВЕЊЕ......
22. ПЛАНЕТАРНЕ ЗАПОВЕСТИ......
23. СВЕВИШЊИ БОГ.....................
24. БОГ РОД..............................
25. ЦРНИ БОГ.............................
26. БОГ РА...................................
27. ПОЈАВА ПРАСТАРИХ ЉУДИ......
28. ИСТОРИЈА ЧОВЕЧАНСТВА 1.....
29. ИСТОРИЈА ЧОВЕЧАНСТВА 2......
30. ИСТОРИЈА ЧОВЕЧАНСТВА 3......
31. ИСТОРИЈА ЧОВЕЧАНСТВА 4......
32. САВРЕМЕНИ ЧОВЕК..................
33. СВЕСТ......................................
34. ДУША........................................
35. РЕЧ.......................................... 
36. ГОВОР........................................
37. БРОЈЕВИ......................................
38. СРЕЋА.........................................
39. ЉУБАВ.......................................
40. ПАТЊА........................................
41. ВИБРАЦИЈЕ И ЗВУК........................
42. ПРОМЕНА...................................
43. МИСТИЦИЗАМ...............................
44. МАГИЈА.......................................
45. РЕЛИГИЈА.....................................
46. ИСТОРИЈА ХРИШЋАНСТВА 1..........
47. ИСТОРИЈА ХРИШЋАНСТВА 2..........
48. ИСТОРИЈА ХРИШЋАНСТВА 3..........
49. ПОДЕЛА ХРИШЋАНСТВА...............
50. АТЛАНТИДА...........................
51. ЛЕМУРИЈА.............................
52. ПИРАМИДЕ............................
53. КАТАСТРОФЕ НА ЗЕМЉИ..........
54. ПОТОП
55. ПСИХИЧКА-ПСИХОЛОГИЈА..........
56. АСТРАЛНИ ПЛАН И СВЕТ............
57. ГНОСТИЦИ.............................
58. ВЛАДАРИ СВЕТА......................
59. КАРМА...........................
60. ПУТ ЧОВЕКА........................
61. ЗАКЉУЧАК...........................
62. ОДАБРАНА ЛИТЕРАТУРА.......
63. САДРЖАЈ..........................


УМЕСТО ПРЕДГОВОРА


Књига је писана свакодневним језиком , тако да је човек просечне интелегенције може схватити улажући известан напор . Наравно , срешћете нове термине , пред вама ће изронити потпуно нови свет , који ће вас при првом читању збунити . То је неизбежно . Пут из конфузије до јасног схватања изложеног материјала , је поновно читање књиге .

У овој књизи има обиље информација, многе су и корисне за обичног човека , о животу филозофији , култури и начину живота човека на овој планети . Неке приће и догађаји која су описани за неке људе скоро невероватне , и равне научној фантастици , мада нема ни говора о научној фантастици . Ово су тајне над тајнама .

Многи људи не могу одмах све ствари да схвате и прихвате , неки неће моћи никада да схвате и прихвате и стално ће живети у заблуди као да све знају . Многи појединци читајучи бар бар неколико пута мораће дубоко да се замисле , и да на крају вечину чињеница и да прихватите . Неке информације ће вам одмах упасти у очи , док ће те се на многим изворима информација морати добро да се запитате , и рећи ”дали је могуће” .

Човек који размишља о тајнама , и привидним тајнама , он се пита шта је тајна живота и чему служи . Зашто сам уопште рођен ? Шта је стварност ? Пронађе ли одговор на ова питања , заузет ће став да је једина тајна светлости , знања и среће блаженства у њему самом . Све остало што човек у свом незнању можа да види , осети и додирне у свету је пролазност , и тако је ова трка , заблуда и привид . У свом незнању и знању човек ствара немир , којим је свет обузет мислећи да му поседовања ствари једнима доноси добро , а лоше другима . Човек да би достигао самореализацију , мора наућити да влада својим телом и духом .

Да ли сте свесни да поседујете и треће око ? То је уствари духовно око за унутрашње и спољашње визије и интуиције . Да видимо , препознамо и да предвидимо истину као целину свега што је око нас . Мозак може да види оно што ум жели да види . Шта ако је свет око нас илузија ? Да ли је материја празна ? Све је енергија па и наше тело . Наша ћула су понекад непоуздана , и многе ствари нити видимо нити чујемо . Ми смо духовни ембриони у овом свету , наши потенцијали су неискоришћени и безгранични . То свакако знамо , па како ћемо их упознати , развити и искористити ? Уз ућење за новим знањима . Што више знамо потребно нам је веће знање , које постижемо само новим и још упорнијим учењем . Човек који ништа не зна , он ништа ни не учи , нити чита.

Ова књига је од капиталног значаја за разумевање , и начина делања , и наћина учења човека као живог бића . Немамо никаквог разлога да посумњамо у истинитост овог дела . Где ће те сазнати многе до сада не обављене ствари које се граниће са мистицизмом . Сазнаћете доста ствари о васиони , галаксији , планетама , Боговима , религијама , о људском бићу и његовом великом незнању , прастарим континентима , пирамидама , како се праве васионски бродови , скривеним религиозним списима , тајним владарима света , ванземаљцима . Због обиље материјала , и неких који не смеју да се објаве , у скраченим цртама је ипак доста ствари је написано . У поређењу са малобројним егзегезама и тумачењима која се односе на ову необичну и мистериозну књигу у којој се стара изрека ”приписује се само храбрима”, на делу и доказује. Могао сам дати ову кратку , детаљну и прецизну слику , без превише објашњења , тумачења и пристраности јер дела све говоре .

Са посебном дозволом сам добио одобрење да у најкрачим цртама објасним само неке од тајних мистерија света.

У времену диносауруса када су постојали људи , кромањонци и хомо-неандерталци и праљуди и пра пра људи који су живели пре 100 000 година висине од 0,80 сантиметара и висине до 12 метара висине када је сунчев систем имао 12 планета, када се Марс налазио у орбити Земље а Земља у орбити Марса.

Облици божанског живота у васиони и природи избијају из посматрача као визија , и они су ту у чари визије и звука , чисти и јасни . Њихов реалан доживљај је карактеристика оног који види , оног који схвата ,оног који ући и разуме . Да би смо схватили шта је исправно , а шта погрешно , важно је да развијемо своју способност одвајања , која је потпуно ослобођена ега . Морамо научити да у свему употребљавамо свој разум , да не пустимо да нас воде емоције . И зато нам је потрбно размишљати све више . Али то није размишљање у обичном смислу , то је размишљање о нећему , о једној рећи , реченици или једној теми , толико дуго , док је сасвим и потпуно не разумемо . Јер , тек тада када смо заиста нешто разумели , када смо се такорећи поистоветили с тим , у стању смо да на тај начин стеченим знањем , изоштримо свој разум и проширимо знања , тако да препознамо и видимо ствари потпуно јасно и употпунимо свој духовни напредак и свој живот .

Књига садржи 53 независна поглавља . У неким поглављима књиге стицањем околности , можда се неке речи или реченице понављају , али то је све у циљу бољег разумевања текста .                                                                                                                         УЧИТЕЉ ИСТИНЕ

2. КОСМОС-ВАСИОНА

Прва позната ствар је бесконачност . После бесконачности настала је свесност . Свесност је довела до фокусирања , бесконачности у бесконачну енергију . Енергија је створила материју .

Свемир или Космос или Васиона или Божанска машина , сматра се бесконачним просторно временским језгром у којем постоји космичко језгро у материјалном и духовном смислу . Сва бесконачна енергија , ствара непрекидно одвијајање правилно распоређених процеса . Свемирски системи су организовани у свемирске популације, свемирске асоцијације , свемирска јата и супер јата .


Температура свемира је свуда идентична . То значи да је свемир тренутно испунио сав простор , то доказује да се ширио брзином много вечом од брзине свезлости , ширење и даље траје али сада много мањим брзинама од око 2/3 брзине светлости . Како је то могуће? Свемиром владају четири силе: слаба нуклеарна , јака нуклеарна , електромагнетна и гравитациона , све четири силе (плус тамна материја) . У време док је свемир био сингуларитет , силе су биле повезане у једну супер силу , која је омогућила ширење свемира брзинама вечим од светлосних , ширење свемира одиграло се скоро тренутно .

Наиме постоји и око 10000 паралелних свемира , сличаних овом нашем , који су повезани космичким струнама . Космичке струне се налазе у 11тој. Димензији . Постоје и такозвани супротни свемири , то је у ствари контраматерија . Антиматерија је супстанца састављена од елементарних античестица , за разлику од обичне материје која је састављена од елементарних честица .

За сваку честицу постоји и одговарајућа античестица , чије су особине попут масе или спина , једнаке , а друге особине , попут наелектрисања или магнетног момента супротне . Најпознатији пример чине електрон и позитрон , чије је наелектрисање и магнетни моменат супротан , а све остале особине су идентичне . У овом нашем свемиру постоји око 125 милијарди галаксија . Људи су одвајкада посматрали небо и размишљали о ономе шта се налази изван Земље . Многи су се задржавали само на томе . Други су маштали о путовању у наш сунчев систем , други су маштали на путовања у космос .

У међу васионском простору налази се црна материја , које има око 80%. Црна или тамна материја у васиони или космосу јесте непознати хемијски елеменат који се непрестано шири на све стране подједнако . Тамна материја је енергија , без укуса , мириса и која обитава на темпераратури од -273 степена , не може сјединити ни са једни постојећим хемијским елементом . Тамна материја нам искривљује време и простор и поглед на свемир , и не може је ни црна рупа усисати . Она се непрекидно ствара , тако да се небеска тела и васионе нон стоп , удаљују једна од друге . Замислимо учионицу , пуну правилно распореџених столица . Учионица се равномерно шири (помера), на све четири стране света , а столице у учионици се по истом распореду и принципу равномерно померају једна од друге . Исто тако ширење и померање је и у свемиру .

Поглед на свемир са Земље је сасвим другачији него што га наше око види . Ми тек видимо милионити део онога што постоји . То је због тога јер наш ум и цело наше биће недовољно развијено , и због тога јер је наш људски род релативно млад , у односу на ванземаљска бића ћије порекло датира и од пре више милиона година . Људски род тек живи у трећем ентитету , или дензитетету и у три димензије . Прави поглед са наше планете , више подсећа на неправилан распоред свемирских тела . Мада је све хармонички и Божљом вољом створено по универталним и физичким законима . Човечанство и сав биљни и животињски свет , сада живи у љутој ери рибе , коју за неколико десетина година наслеђује ера водолије .

Постоји више димензија (11) и хиљаде универзума и хиљаде паралелних универзума , налик нашем . Неке цивилизације долазе из других димензија , других паралелних универзума . Због разних димензија , енергија и фрекфенција , нисмо у стању да видимо многе развијене припаднике других светова . НЛО може час да се виде и да за тренутак одмах нестане .

Живимо у организованом универзуму , цивилизације са вишим технолошким развојем и вишом умном свешћу који су испред наше цивилизације и по неколико милиона година . Те цивилизације успеле су да управљају са димензијама и паралелним световима , и разним астралним плановима . Оне су те које руководе нашом стварношћу тј. побољшању технолошког и умног развоја . Постоје ванземаљци који нас гледају у лице , а да тога нисмо свесни . Људи се налазе у малом микрокосмосу и живе на планети Земљи као нека врста експериментална бића , са непрестаним надгледањем других ентитета .

Унутар свемира и сунчевог система , међугалактичка путовања представљају догађај , сличан путовањима на Земљи од једног града до другог или из једне земље у другу . Међу звездана путовања су стварност у другим димензијама и фреквенцијама невидљивим за људско око . Може се догодити да случајно погледате из одређеног угла , опазите биће из друге димензије , међутим , вечина људи је сувише страшљива да би то могла да поднесе и поверује .

Може ли и један разумни човек да прихвати да је овај свемир обичан хаос? Подударност у понашању свих ствари , великих и малих од огромних небеских тела која круже космосом до сићушних састава кваркова и атома . Ово пре указују да свеопшти образац кретања постоји . То је прави пут , којим управља велики непромењени закон Великог Архитекте или Великог Мозга . Шта више , постоји много разлога за претпоставку да је тај закон већан , да свемири могу да се уобличе и распадну брзинама већим од брзине светлости , знаћи тренутно .

Током многих еона у бесконачном циклусу уобличења и распадања , у распадању долази до општег ништавила .То знаћи да се све уруши видљиво и невидљиво што постоји , живо и неживо , да нема ни једног молекула у читавој „васељени“ и да се све поново формира исто или слићно како је некада и било , а да се не скрене ток његовог Божљег универзалног рада . Као ништа више ни ништа мање као што је рођење и смрт .

Постоји уска међусобна повезаност микрокосмоса , космоса и макрокосмоса .

Под „микрокосмосом“ подразумевамо индивидуални аспект универзалне творевине људског бића , „космос“ се односи на Земљу као целину као и на друге системе планетарних Система , док се „макрокосмос“ односи на саму велику универзалну творевину . Микрокосмос , космос и макрокосмос имају исту структуру , иако постоје разлике у обиму и размерама . Они се међусобно одржавају и прожимају , и подвргнути су истим законитостима .

Аура , постоји не само у микрокосмичком систему , него и у космосу и макрокосмосу . И микрокосмос и космос и макрокосмос имају сопствене липике , које представљају памћење тих система . Они су окружени електромагнетним пољима са много магнетних тачака , које привлаће или одбијају снаге , што зависи од тога да ли су те снаге корисне или штетне за одржавање и развој живота тих система .....даље у Заборављена историја

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP