Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ZLO – UPOTREBA SUBKVANTNE TEHNOLOGIJE


ZLO – UPOTREBA SUBKVANTNE TEHNOLOGIJEДраги Посетиоци сајта,још 1935 године је направљен први људски клон у Немачкој, а 1960 године је била позната програвитациона технологија обема странама. Негде пред крај века је направљен ХАРП на Аљасци, а сада већ може да се утиче на процес мишљења људи, као и на временске прилике...што је почетак III Светског Рата......Бићемо сведоци тог лудила! Није битно ко је коме дао то знање и зашто!

Погледајте овај прилог са ВЕСТИ РУ у вези већ лансиране холографске технологије у области компјутерске технике, па немојте да се чудите што се стално прича о Менталном и другим пољима, са којима се играју обезбожени Демони. За овај избор питање гласи КАКО СЕ ПРОЈЕКТУЈЕ СЛИКА ТАСТАТУРЕ И ЕКРАНА У ВАЗДУХУ, тако да може да ради као да је од неког постојаног материјала и да има интеракцију са реалном физичком структуром ? Значи питање односа холографске Слике и реалног Објекта !

Зато немојте да се чудите када кажемо да се људске Мисли пројектују до 250 метара око сваког човека и да могу да утичу на окружење и на појединце! Као и на исход текућих и планираних активности....а то је само део програма којим се одавно баве ЗАКРИТИ ИНСТИТУТИ, чија имена чцак ни не знамо! Погледајте ЗОВ БЕЗДАНА на овом сајту.

Довољно је само да приказану технологију ОКРЕНЕМО тако да холографска пројекција делује на ментални корпус човека, па да дођемо до поражавајућег зжакључка – да смо подложни тоталној контроли Мисли, Осећања и Дела….нешто већ приказано у филму МАТРИX !

Приредио УМ – Удрузена мисао или Учите да Мислите

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP