Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Vilhelm Rajh


Вилхелм Рајх (Wилхелм Реицх)
Ми нећемо више да зависимо од мишљења јавности или непостојећих ауторитета када се ради о стварима које су непознате или чудне. Ми морамо полако сами да постајемо експерти у овладавању знањима која припадају будућности.
Wилхелм Реицх (1897 - 1957)


Вилхелм Рајх, славни аустријски психијатар и психоаналитичар јеврејског порекла, доживео је да му књиге буду спаљиване и од стране нациста у Хитлеровој Немачкој, али и од стране Агенције за храну и лекове (ФДА) у Сједињеним државама. Агенција за храну и лекове је уништила спаљивањем не само шест тона Рајхових књига, часописа и списа, већ и све Рајхове оргонске акумулаторе пронађене у његовој лабораторији у Ренглију, у држави Мејн. Вилхелм Рајх је оптужен и осуђен, његов рад је уништен, а он сам је практички убијен у заточеништву, у затвору у Луисбургу у Пенсилванији. 
Због чега? 
Рајх је у својим књигама Бионски експерименти и Биопатија канцера поставио нове темеље микробиологије; својим оргонским акумулаторима успешно је лечио чак и пацијенте оболеле од канцера; а направио је и аутомобил на оргонски погон. Тиме се замерио фармацеутској индустрији која финансира и контролише Агенцију за храну и лекове. Свака идеја о бесплатном лечењу, само-лечењу и бесплатној енергији морала је бити уништена, будући да банкарска псеудоелита не може поробити свет без контроле енергије. Отуда енергија у врлом новом свету не може никада бити слободна, већ увек контролисана и прескупа. Такав систем се назива тоталитарним, јер је демократија само његова фасада, будући да стварну власт и једину контролу имају они који финансирају и странке на власти, али и оне у опозицији. Сједињеним државама владају увек исти људи, уски круг породица који су власници средишње америчке банке, Федералних резерви. И зато, послушајмо знаменитог келтског песника Џона Дана и будимо нешто више од човека, јер ћемо у противном бити мањи од мрава. Рецимо НЕ тиранији банкарске псеудоелите и новом светском поретку, рецимо НЕ демократском тоталитаризму као новом фашизму. (О експерименталним доказима за постојање оргонске енергије, правој физикалној природи оргонске енергије итд. видети у мојим књигама.)
мр Александар К. Митровић, психолог


Интервју са Мицхаел Маннион-ом који је одржан у његовој кући у Њујорку, 20. априла 1999. године
Реицх је називао енергију “оргонском” енергијом. Он је то чинио зато што је то произашло из његових истраживања човекове сексуалне енергије, а сама  реч потиће из чињенице да та енергија (оргонска) напаја све органске материје. Уколико би се званично потврдило да та енергија стварно постоји, то не само да би имало импликације у коришћењу фосилних горива, у свемирским путовањима, путовањима аутомобилима, авионима итд., то би такође имало своје импликације и тамо где се ова животна енергија може директно користити као што је то нпр. у здравству, за превентиву болести и поспешивање здравља, уместо коришћења синтетичких фармацеутских средстава.  Значи, постоје многа подручја где би се могла аплицирати ова енергија што уједно и угрожава многе моћне мултинационалне корпорације, економске институције и све оне који су нагомилали велику моћ у својим рукама у овим индустријским гранама.
ШТА ЈЕ  WИЛХЕЛМ РЕИЦХ САМ ПИСАО ИЛИ ГОВОРИО ЉУДИМА ПРЕ СВОЈЕ СМРТИ С ОБЗИРОМ ДА ЈЕ ОН ЗНАО ДА СУ ТИ ЊЕГОВИ НАЛАЗИ ПРЕДСТАВЉАЛИ ПРЕТЊУ ДРЖАВНОЈ ВЛАДИ И ДА ЋЕ ФДА ЗАУЗЕТИ АГРЕСИВАН СТАВ ПРЕМА ЊЕМУ? 
Он је наглашавао све ово што сам ја управо рекао. Он је то осећао – према ономе како сам ја схватио оно што је он говорио – можемо да видимо три нивоа у свему томе. Први је површински ниво нашег друштвеног живота. Тако, постојање ове енергије дефинитивно угрожава врло моћне финансијске и друштвене институције у нашем друштву. На пример, да смо се одлучили да развијемо Реицхову технологију производње оргонске енергије уместо атомске енергије, то би угрозило многе финансијске моћнике који стоје иза нуклеарне индустрије. Да смо развили један приступ медицини уз помоћ оргона а не синтетичких фармацеутских средстава, угрозили би оне који зарађују на том подручју билионе и билионе долара.    
МОЖЕТЕ ЛИ СЕ ВРАТИТИ НАЗАД ДО ОНЕ ГОДИНЕ КАДА ЈЕ ДРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА ЗА ЛЕКОВЕ ПОКРЕНУЛА СУДСКИ ПОСТУПАК ПРОТИВ WИЛХЕЛМА РЕИЦХА ШТО СЕ ЗАВРШИЛО УНИШТЕЊЕМ НЕКИХ ЊЕГОВИХ КЊИГА? 
Мислим да су га први пут стварно одвели на суд 1954. године, мада је ФДА почела да га прогања још од неке 1946 или 1947. године.
ШТА СЕ ДОГАЂАЛО У ТО ВРЕМЕ 1946. ИЛИ 1947. ГОДИНЕ ШТО ЈЕ ПРИВУКЛО ПАЖЊУ НА РЕИЦХА НА ФЕДЕРАЛНОМ НИВОУ ДО ТЕ МЕРЕ ДА СУ ЗАПОЧЕЛИ ИСТРАЖИВАЊЕ ЊЕГОВОГ РАДА? 
Једна од ствари био је један чланак новинарке по имену, Милдред Еадy Брадy. Она је објавила чланак у новинама Тхе Неw Републиц под насловом Чудан Случај Wилхелма Реицха и у њему је потпуно неистинито представила Реицха вјероватно по налогу некога одозго. На крају тог чланка она је позивала државу да интервенише против човека кога је она прогласила за шарлатана. То је било оно што је започело кампању ФДА против Реицха. Цело то време, током 7 година, они никада нису јавно признали да спроводе истрагу против њега. Међутим, то се веома добро знало. Контактирали су људе, постављали им разноразна питања и шиканирали их.
Било је то 1954. године када ФДА донела прву судску одлуку, односно далекосежне мере по којима се свакоме, на подручју цијеле Америке забрањује да пише о оргонској енергији, да прича о оргонској енергији или да употребљава уређаје за производњу оргона за медицинске сврхе. То је био најчуднији докуменат који се икада појавио у историји америчког законодавства, тј. то је била само прва фаза свега тога.
Током периода од десет година, ФДА је потрошила 4 – 6% свог укупног буџета како би зауставила тог човека. То је била једна запрепашћујућа количина новца за сврху прогањања једног доктора - научника. Колико ми је познато, на врхунцу његове каријере, заједно с њим је радило негде између 125 и 150 његових пацијената.
ЗНАЧИ WИЛХЕЛМ РЕИЦХ ЈЕ ПРИМЕЊИВАО НЕКЕ АПАРАТЕ КОЈИ СУ СТВАРАЛИ  ОРГОНСКУ ЕНЕРГИЈУ ЗА ЛЕЧЕЊЕ ЉУДИ? 
Он је направио уређај којег је назвао Акумулатор Оргонске Енергије. Он је сматрао да се ми у једној оваквој просторији као што је ова, налазимо у једном енергетском  пољу и да уз помоћ одређеног распореда материјала, наизменичних слојева органских и металних материјала – можемо на вештачки начин створити један виши ниво те енергије унутар неког одређеног простора у просторији, од њеног нивоа који је заступљен у осталим деловима просторије. То се могло лепо и измерити електроскопом а и разлика у температури се могла измерити термометром. Имам фотографије које су направљене уз помоћ инфра-ред камере 1996. године у једној лабораторији које доказују постојање те енергије. Реицх је радио са својим пацијентима на експерименталној бази. Ту је био и одређен број студената медицине који су користили акумлаторе оргонске енергије на својим пацијентима. У том периоду Реицх се није директно бавио медицином. Он се само бавио истраживачким радовима на том пољу, мада је вјероватно користио оргон у терапеутске сврхе.  Било је доста пацијената који су изнајмљивали те оргонске акумлаторе од Реицхове фондације и носили их кући где су их сами користили. То је оно чему се ФДА такође противила.
ДА ЛИ СУ ПАЦИЈЕНТИ УЛАЗИЛИ У ТЕ ОРГОНСКЕ “КУТИЈЕ”? ДА ЛИ СУ ОНИ ПОТПУНО УЛАЗИЛИ У ТО АКУМУЛИРАНО ЕНЕРГЕТСКО ПОЉЕ?  
Да. То је било довољно велико да пацијент седне унутра. Тако би они то користили, зависно, 20 до 30 минута, једном до двапут дневно. То је радило на тај начин што би човеково енергетско поље дошло у контакт са повишеним енергетским пољем унутар тог уређаја. Тако би дошло до ексцитације та два енергетска поља. На тај начин би, уопштено речено, човек постао здравији и отпорнији на болести јер би оргон ‘наелектрисао’ црвена крвна зрнца. Значи, није се радило о неком специфичном третману одређене болести.   
НЕКО БИ МОГАО РЕЋИ ДА СЕ СЛИЧНЕ СТВАРИ ДЕШАВАЈУ КАД ЧОВЕК ОДЕ У ЦРКВУ ИЛИ НА НЕКО СВЕТО МЕСТО… СЛИЧАН ЕНЕРГЕТСКИ НАБОЈ ПОСТОЈИ УНУТАР ЗГРАДА НАПРАВЉЕНИХ ОД КАМЕНА (БАКАРНЕ КУПОЛЕ! прим. прев.) КОЈЕ МИ НАЗИВАМО ЦРКВАМА. ЗАШТО СЕ ФДА НЕ ЖАЛИ ЗАТО ШТО СВИ ОНИ ЉУДИ У ЦРКВИ СЕДЕ ЗАЈЕДНО УНУТАР ЈЕДНЕ ЗАТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ? НИЈЕ ТУ БИЛО НИКАКВИХ ЖИЦА НИТИ АПАРАТА. НИЈЕ БИЛО НИЧЕГА ШТО ЈЕ БИЛО ПРИКОПЧАНО ЧОВЈЕКУ НА ЊЕГОВО ТЕЛО. КАКО ЈЕ ТАКО НЕШТО МОГЛО УГРОЖАВАТИ НЕКЕ СА ГОРЊИХ НИВОА ВЛАСТИ? 
Добро питање. Да је ФДА размишлала о Реицховом акумулатору на такав начин, онда све оно што су му радили не би имало никакавог смисла. Међутим, уколико им је било јасно да је он открио једну физичку енергију која је до тада била постулирана у склопу религија, која се у религиозном смислу означавала као Бог – или по научном или метафизичком начину размишљања као прана, онда је њима вјероватно било јасно оно што смо претходно поменули, да би откриће ове енергије јако уздрмало друштвени статус qуо. 
КАКВА ЈЕ БИЛА РЕИЦХОВА РЕАКЦИЈА КАДА ЈЕ ФДА ЗАБРАНИЛА КОРИШЋЕЊЕ ЊЕГОВИХ ОРГОНСКИХ АКУМУЛАТОРА? 
Управо тада су ствари почеле постајати веома интересантне а постоји и једна књига из које они који то желе могу сазнати много више детаља – њен аутор је Јероме Греенфиелд а она се зове У.С.А. против Wилцхелма Реицха. Мислим да се она више не штампа, али се може лако наћи. Објављена је 1974. године. Оно што је Реицх учинио, он је одбио да се одазове на судски позив. Он није отишао на суд него им је написао писмо у коме им је рекао да стварима из базичне науке, које спадају у бона фиде научна истраживања, - не може судити на суду. Њих је то ошамутило. То је такође изазвало и одређен застој у судском процесу. Реицх је прекршио законску процедуру што се аутоматски тумачило као непоштовање суда, а они нису знали шта да раде. 
ФДА ЈЕ У ДВА НАВРАТА ОРГАНИЗОВАЛА ПАЉЕВИНУ РЕИЦХОВИХ КЊИГА, ПРВИ ПУТ У ТО ВРЕМЕ, А ДРУГИ ПУТ НАКОН ЊЕГОВЕ СМРТИ. ЗАШТО ЈЕ ФДА ИШЛА ТАКО ДАЛЕКО?    
Знате шта, мене је то тада још као тинејђера јако погодило. Нисам могао веровати да ће они ићи толико далеко да пале његове књиге. Па ми данас можемо куповати свачије књиге. Можемо отићи у књижару и купити Хитлерову књигу Меин Кампф. Желео сам знати шта се то налазило у тим књигама да је могло изазвати једну тако екстремну реакцију. Тако сам током последњих 30 година проучавао његове радове и неке ствари о којима смо већ причали – тј. једну нову науку и једну нову технологију и један нови облик медицине који би потпуно срушили темеље ове данашње, механички оријентисане медицине и који би потпуно поткопали темеље ове економије базиране на искоришћавању фосилних горива, коју данас имамо. То би такође била једна моћна алтернатива данашњој нуклеарној индустрији која се и сада све више развија. Ја мислим да је све то био разлог за такве драстичне мере.  
Рецх је био човек великог интегритета и интернационално познат. Он је био одлучан да иде путем истине у вези оргонске енергије где год га он буде водио и по сваку цену.
ЗАШТО СЕ ЊЕГОВО ИМЕ ВИШЕ ВЕЗАЛО ЗА ОРГОНСКЕ ТОПОВЕ НЕГО ЗА ДРУГЕ СТВАРИ? 
Реицх је сматрао у вези оргонске енергије да је постојала једна међусобна веза између воде и енергије, као и метала и енергије. Исто као што муња накупља и огромне количине енергије из атмосфере, оргонски топови привлаче мале количине енергије из атмосфере на један контролисан начин. Тако, оно што смо ту имали, то су биле телескопске цеви које су се могле извлачити напоље и које су на неки начин изгледале као топови на неком ратном броду. Њих је било негдје између 12 и 16; и оне су све биле инсталиране на једну конзолу. На крај сваке од тих цеви био је спојен по један шупљи метални кабл. Тај кабл би водио до неке текуће воде, дубоког језера или реке, како би вода могла привући ту атмосферску енергију као што то раде и метали, тако би та енергија била извучена на тај начин. Такође, Реицх је сматрао да постоји и један негативни облик те природне оргонске енергије у ваздуху, којег је он називао смртоносна оргонска енергије (деадлy оргоне енергy - ДОР) и да њега вода апсорбује.  Он је сматрао да то има утицаја на локално кретање енергије око планете. Реицх је такође сматрао да је то кретање енергије у вези са стварањем и разлагањем облака.
ШТА ЈЕ У СТВАРИ РЕИЦХ РАДИО У ТУЦСОНУ С ТИМ УРЕЂАЈИМА КОЈИ СУ ЛИЧИЛИ НА ТОПОВЕ КОЈИ СУ СКУПЉАЛИ ЕНЕРГИЈУ ИЗ ТЕКУЋЕ ВОДЕ И УСМЕРАВАЛИ ЈЕ ПРЕМА НЕБУ? ШТА МУ ЈЕ БИО ЦИЉ? 
Његов стварни циљ је био да изазове временске, односно, климатске промене у чему је он био прилично успешан. Једном приликом, то је чак било приказано и на телевизији, мислим, у Пхоениxу.
ШТА ЈЕ БИЛО НА ТЕЛЕВИЗИЈИ? 
Један од примера којег су приказали био је тај кад је Реицх отишао у један део пустиње гдје трава није расла током једног периода од најмање 50 година, према памћењу најстаријег локалног становништва. Људи погрешно мисле да стварање кише подразумева стварање громова, муња, облака и пљускова. Оно што је он урадио било је да је уз помоћ употребе тих оргонских топова подигао ниво влажности на том подручју око Туцсона. Трава је почела да расте тамо где је никада пре није било; та трава је била до колена. То је била једна од ствари приказаних на телевизији. Друга битна ствар је била та - што се ниво подземних вода знатно подигао.
КАКВЕ ТО ВЕЗЕ МОЖЕ ДА ИМА СА РАЗБИЈАЊЕМ ОБЛАКА? ОПШТИ УТИСАК КОЈЕГ ЈЕ ЈАВНОСТ СТЕКЛА БИО ЈЕ ТАЈ ДА ЈЕ WИЛЦХЕЛМ РЕИЦХ УСМЕРАВО ЈЕДАН ЕНЕРГЕТСКИ СНОП НА ОБЛАКЕ КАКО БИ ИХ РАСТУРАО А НЕ СТВАРАО.   
Не, то уопште није оно о чему се ту радило. Ви мозете извући енергију из једног подручја што ће водити ка растварању облака, али такође можете и пунити енергијом одређено подручје, ‘вукући’ је, да тако кажемо, од истока ка западу, а једна виша концентрација те енергије је један интегрални део стварања облака. Тако, локално покречући то енергетско поље ми можемо помоћи природи у ономе што она природно и ради, што подразумева изазивање стварања или растварања облака и кише. Исто тако је могуће и продужити периоде када облаци нису у стању да се формирају, те тако на одређеним подручјима створити услове за развој пустиње. 
Тако, Реицх је тамо ишао како би све то испитао, међутим, ту се није радило ни о каквим ‘енергетским сноповима’ који су били ‘испаљивани’ негдје или таквом врстом ствари. Радило се о једном лаганом покретању атмосферског енергетског поља.
ТАКО, ОНО О ЧЕМУ ВИ ПРИЧАТЕ ЈЕ ДА ЈЕ РЕИЦХОВ ЦИЉ БИО ДА ТУ ОРГОНСКУ ЕНЕРГИЈУ, КОЈУ ЈЕ ИЗВЛАЧИО ИЗ ТЕКУЋЕ ВОДЕ,  УСМЕРИ КА ПОДРУЧЈИМА КОЈА СУ БИЛА СИРОМАШНА ТОМ ЕНЕРГИЈОМ, ТЈ. ПОДРУЧЈИМА ЕНЕРГЕТСКЕ СТАГНАЦИЈЕ? 
Управо тако. Оно што је он покушавао било је да покрене и преусмери ту енергију.
ДА ЛИ ЈЕ ОН ИКАДА ДЕМОНСТРИРАО СТВАРАЊЕ КИШЕ НА СУШНИМ ПОДРУЧЈИМА? 
Да, јесте а и писао је о томе у магазину ЦОРЕ. То је било негдје 1951.г. или 1952.г. У држави Маин је била једна велика група фармера који су узгајали боровнице. Дошло је до суше која је трајала цело лето. Тако су они некако чули за овог научника који је истраживао изазивање услова за стварање кише. Онда су га позвали, он је изазвао кишу и они су му платили за то.
ДА ЛИ ЈЕ ОН ДОВЕЗАО СА СОБОМ И СВЕ СВОЈЕ ОРГОНСКЕ УРЕЂАЈЕ НА ТЕ ФАРМЕ БОРОВНИЦА? 
Да. Он их је довезао из Рангелеyа који се налази у планинама у средишњем делу државе Маин. Они су тамо извели неколико експеримената изазивања кише о чему је он написао неколико извештаја. Били су веома задовољни. Временске прогнозе нису указивале на скори наилазак облака и кише.
ДА ЛИ МИСЛИТЕ ДА ЈЕ ТА ЧИЊЕНИЦА ШТО ЈЕ ОН МОГАО ДА УТИЋЕ НА ВРЕМЕНСКЕ ПРИЛИКЕ МОГЛА ДА ЗАБРИЊАВА ВЛАДУ И ДА СУ СЕ ОНИ БОЈАЛИ ДА ТАКВА ВРСТА ТЕХНОЛОГИЈЕ НЕ ПАДНЕ НЕПРИЈАТЕЉИМА У РУКЕ ТЕ ДА НАМ УЗ ПОМОЋ ЊЕ ОНИ НЕ НАНЕСУ НЕКУ ШТЕТУ? 
Уколико размишљамо на тај начин, они су у Реицховом раду могли видјети многе ствари као потенцијално оружје. Сећам се кад се тамо негде осамдесетих година СССР одрекао климатског рата и кад је совјетски премијер Брежњев затражио од Регана да и они учине то исто. Сећам се како сам тада размишљао, КАКАВ климатски рат?! О чему то они причају, климатски рат?
Негдје у 1941. години, Реицх је посетио Ајнштајна и том приликом му је показао неке од својих првих експеримената са оргоном. Детаље о томе можемо наћи у једној књизи која се може добити у Музеју Wилхелма Реицха и која се зове Афера Ајнштајн. Алберт Ајнштајн је у почетку потврдио Реицхове налазе о постојању овог необичног феномена, а онда је он то уступио једном свом асистенту који је изнашао нека другачија објашњења, након чега је Ајнштајн престао да се занима овим феноменом.  
Међутим, Ајнштајнов коментар након што је први пут видео ефекте овог енергетског феномена, био је: “Ово ће бити бомба за физику”. 
КАКО ЈЕ УМРО WИЛЦХЕЛМ РЕИЦХ? 
Он је умро 3. новембра 1957. од инфаркта у ћелији затвора Леwисбург Федерал Пенитентиарy у Пеннсyлванији.
КОЛИКО ДУГО ЈЕ ОН БИО ТАМО? 
Мислим, негде око 9 мјесеци. Судски процес је био одржан у Портланду, у држави Маине. Порота је већала неких 15 минута и њему је онда била додељена максимална казна од 2 године, и то све једном еминентном и светски познатом науцнику. Често помислим да би људи требали успоредити казне које су неки добили у то време за своје учествовање у организованом криминалу које су у поређењу с оним како је Реицх прошао, биле као да су добили благи ударац штапом по руци. Његов мали институт је након тога банкротирао. ФДА је запалила његове књиге. Они су то урадили противзаконито, јер су са паљевином почели пре него што је прошло време за судски апел. Они су на његовом имању у Маину направили једну велику ломачу. Запалили су и оргонске акумулаторе. Реицх је присуствовао свему томе и у једном моменту, он је рекао једном од службеника ФДА: “Исто ово се радило у нацистичкој Немачкој. Нисам веровао да је тако нешто и овде могуће.”
У СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА. ПА ДОБРО, ЗА ШТА ЈЕ ОН СТВАРНО БИО ОСУЂЕН НА ДВЕ ГОДИНЕ ЗАТВОРА? 
У ствари, та оптужба није имала ништа заједничког са његовим радом, науком или медицином. Радило се о кршењу судске одредбе о забрани превоза оргонских акумулатора и његових књига између америчких држава. Оно што се у ствари догодило било је то да док се Реицх налазио у Аризони обављајући истраживања на пољу модификације временских прилика, др Мицхаел Силверт који је био један од његових сарадника у тој малој Реицховој Фондацији, транспортовао је своје властите оргонске акумулаторе и литературу из Маина до своје куће у Њујорку. То је подразумевало преступ судске одредбе. Значи, то што је Реицх тада био 2800 миља далеко одатле, није имало везе с тим. Такође, није имало никакве везе то што је тај човек то урадио на своју руку. Радило се о једној законској замци где се само чекало на то да Реицх упадне у њу.
Често се питам да ли је она организација, позната као МЈ-12, била иза свега овога што се догађало са Wилхелмом Реицхом? Ваздухопловне снаге су га мотриле. Он је писао своје властите извештаје. Оно што је сигурно, Реихова открића у 1947. години да космос није вакуум и његове објаве како се налазимо на прагу развитка технологије која ће нам омогућити путовање у свемир нису нимало одговарала онима који су тада чинили све што је у њиховој моћи како би заташкали те феномене. Реицх је био човек који се налазио потпуно изван њихове контроле. Он није припадао ни једној њиховој организацији. Он није никада радио за њих. Он се борио против свих покушаја сузбијања људских слобода и слободе говора. Он је сам финансирао свој рад. Шта су они могли да му ураде? Они су морали да примене драстичне мере како би га зауставили. 
 Крај интервјуа
Погледати  На Yоу Тубе
Цхемтраил хаарп анализа 2011 01 19


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP